Találatok a következő kifejezésre: 1 hete a hőm fent (5 db)

görbéd van?
1. vagyok! Hát akkor több tippem nincs, ez is csak véletlen ugrott be! De akkor az jó hogy rendben van a pajzsmirigyed! Lõj el egy tesztet hátha az a mensi épp nem is akart már jönni csak a szervezeted emlékezett rá! :D
Tesztet nem csináltál?
A kérdező hozzászólása: Szia köszönöm de abban 100%-ig biztos vagyok hogy a pajzsmirigyemnek nincs baja, mert 1 hónapja nézték és semmi olyat nem találtak amitõl ennyire magas lenne a hõm.
http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/ Nézd meg ezt az oldalt! És menj lefelé, kb a feléig majdnem tekerd le és ott lesz egy olyan cím hogy: "Pajzsmirigy befolyása az ébredési hõmérsékletre" Azon belül ott lesznek a nagyon magas és nagyon alacsony alaphõ kiváltó okai! 1 voltam!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok most így álok http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0bdd5e30f5df32ca454a6c.. 21-re van idõpontom a dokimhoz akkor kiderül minden :)
Mindenképpen tesztelj egyet. Lehet baba van a pocakban, mert a magas hõ és a kevéske, rövid ideig tartó vérzés is erre utal. Drukkolok neked!!!! Írd meg mi lett!!!
1 vagyok! Én úgy tudom, sok helyen azt olvastam hogy a 37-es hõ nagyon babagyanús! Ha kevesebb, rövidebb volt a vérzésed akkor csinálj tesztet! Szerintem egy 10-es érzékenységût ma is csinálhatsz! Írd meg az eredményt!:)
Mit takar az, hogy furán jött meg? Kevés volt, és rövid ideig tartott? Lehet, hogy csinálnod kéne egy tesztet, hátha mégis baba van a dologban, mert a hõd tényleg magas, ilyenkor már le kellett volna esnie.
A kérdező hozzászólása: be írtam az értékeket hogy lássátok http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0bdd5e30f5df32ca454a6c..
A kérdező hozzászólása: sajnos görbét nem vezetek, de a menzeszem elég fura volt és ezért mérem minden reggel a hõmet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy válaszoltok mielõtt megyek orvoshoz elõtte mindenféleképpen csinálni akarok tesztet és szerintem az hétfõn lesz. Kíváncsi vagyok mi fog lenni belõle. Megírom akár mi is lesz.

1 hete késik. a hőm fent van, eddig nemvoltakmenzis érzéseim, de ma elkezdődtek. Akkor megint nemsikerült?

Legjobb válasz: 50-50% csinalj tesztet, egy hetes kesesnel mar kimutatja,ha baba van, Sok szerencset!

50-50% csinalj tesztet, egy hetes kesesnel mar kimutatja, ha baba van, Sok szerencset!
Szia! Nálam is ugyan így történt. Késett, majd a hasam ugyan úgy elkezdett fájni, mintha menzeszem lenne, -fájt is 1 hétig- de nem kísérte vérzés. A hõmérsékletem pedig a fájdalom jelentkezésével egyszerre felment 37, 2-37, 5 közé. Kb két hétig volt hõemelkedésem. A doki azt mondta, h. ez is a terhesség egyik tünete. Tehát érezhetsz hasi görcsöket attól még, h. esetleg már sikerült!! CSinálj tesztet! Szerintem úgy jártál, mint én!! Sok szerencsét!
Tesztelj!!!

Mensi 3dik napján vagyok, nagyon erős görcsökkel jött meg, 1 hete kezdetem el mérni a hőm, 1 nap volt csak h lement 36.9 re de azóta folyamatosan fenn van 37.2. Mitől lehet?

olvasgattam itt h mindenkinek más tudom de elvileg nem úgy van h le kellett volna esnie a h?nek?

Legjobb válasz: Szia, nem minden esetben esik le, vagyis nem mindenkinél, nálam sosem szokott, mindig magasan van, majd amikor elmúlik akkor esik csak le. Épp tegnap olvastam errõl a babatervezõk otthonában..ezt írja:Elöfordul, hogy a hömérséklet a menstruáció alatt még nehány napig magas marad. Ennek oka az elözö ciklusból visszamaradt progeszteron vagy a vérzés alatti hormonváltozások lehetnek felelösek. "

Szia, nem minden esetben esik le, vagyis nem mindenkinél, nálam sosem szokott, mindig magasan van, majd amikor elmúlik akkor esik csak le. Épp tegnap olvastam errõl a babatervezõk otthonában..ezt írja:Elöfordul, hogy a hömérséklet a menstruáció alatt még nehány napig magas marad. Ennek oka az elözö ciklusból visszamaradt progeszteron vagy a vérzés alatti hormonváltozások lehetnek felelösek. "
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat
A kérdező hozzászólása: Ha nem sikerült belenyugszom, csak akkor mi ez a hányinger?Beteg lehetek?
A teszttel még várj egy kicsit, de ha a hõd fent van az jó jel!
Attól még hogy 1 teszt negatív lett, lehetsz terhes! Azt mondják rossz negatív jelzés elõfordulhat...Lehet, hogy holnap már pozitívat mutat. Várj 1-2 napot és a reggeli elsõ vizelettel ismételd meg a tesztet. Ha az is negatív, akkor jöhet a következõ hónap! Kitartás :)
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!Sajna elkezdtem barnázni...megint nem sikerült.....
Szia, ne add fel én is a mensi elõtt 2 nappal negatívat teszteltem és rá 5 napra + lett.Legyél kicsit türelemmel kitartás 7 hetes pocakos
Nekem ugyanilyen volt a hõm, sõt magasabb, és a peteérés után 14 napra pontosan megjött, 36.9-rõl a 16. napon leesett a hõm 36.5-re. Nekem is negatív volt a tesztem, és az összes terhestünetet produkáltam, hányinger, fáradtság, hasszurka, gyakori vizelési inger, és lám mégsem voltam terhes, ha eddig negatív nem hiszem hogy terhes lettél, szerintem holnap vagy holnapután megjön, de mégse jönne meg hétvégéig, akkor tesztelj!! drukkolok, én sajna nagyon beleéltem magam, és nagyon rossz volt csalódni, ja és a mellem is fájt

Az utolsó mensim 32 napos volt, de már jelenleg a 42-nél tartok. A hőm 1 hete fent van (36, 8-37, volt pé is), de a teszt semmit nem mutatott, pedig reggel csináltam. Derékfájás, mindjárt megjön érzés van, de egyéb más nincs. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem baba. Vannak, akiknél a teszt csak jóval késõbb mutatja ki. Esetleg próbáld meg pár nap múlva újra, vagy menj el orvoshoz! Szorítok!

Szerintem baba. Vannak, akiknél a teszt csak jóval késõbb mutatja ki. Esetleg próbáld meg pár nap múlva újra, vagy menj el orvoshoz! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Igazából az még érdekelne, hogy ha összejött a baba, akkor mennyi ideig marad fent a hõmérséklet?Vagy onnantól kezdve már a szülésig úgy marad?Nagyon jó lenne, ha hamarosan +tesztet produkálnék.Egyébként volt egy kis mellbimbó érzékenységem, de az elmúlt.Az nem gond?
miota probálkoztok? elsö baba lenne? én is igy voltam a mult honapban. és 52 napra megjött cisztám volt és a hõm is felment.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Igazából nov. óta vagyunk rajta a témán.Ma már a 8-ik napja, hogy fent van a hõm, de egy kis derékfájáson kívül semmi gondom nincs.Cisztám nem volt még, remélem nem is lesz.A gyógyszert 1 éve hagytam abba, a ciszta pedig ált.gyógyszer abba hagyása után jelentkezik, tudomásom szerint!De remélem nincs semmi bajom!
Érdekel, hogy mi van veled? Kimutatta már? Nekem is volt már terhességem, de nem mutatta ki.Szurkolok neked.
A kérdező hozzászólása: Már a 45-ik napnál vagyok, tegnap reggeli tesz - lett.Kicsit csalódott vagyok, de holnap megyek dokihoz, már nagyon izgulok!Nem tudom, hogy miért már lehet bebeszélem magamnek, de már 2 napja enyhe visszatérõ hányingerem van!Remélem nem csak beképzelem a dolgot!Majd holnap kiderül remélem!Majd még írok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!