Találatok a következő kifejezésre: 1 hete a hőm (49 db)

3 hete próbálkozunk a párommal. Fehér folyásom van, a bal oldalam görcsöl, 1 hete a hőm 37. 4-én kéne magjönnie. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! A hõmérséklet csak a mensi elõtt 12-48 órával szokott leesni. Ha 4-én is 37 az ébredési hõmérsékleted akkor van rá esély, hogy terhes vagy.

Szia! A hõmérséklet csak a mensi elõtt 12-48 órával szokott leesni. Ha 4-én is 37 az ébredési hõmérsékleted akkor van rá esély, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a válaszod. Nagyon bizom benne, hogy nem jön meg.
3 hete! Az még csak egyszeri próbálkozást jelent, hiszen a cilusod nyilván 28 nap körüli. Szóval ne aggódj, nem biztos, hogy elsõre összejön minden. Én soha nem szedtem fogamzásgátlót, soha nem voltak zûrjeim nõgyógyászatilag, és mégsem jött össze elsõre! Nem azt mondom, hogy nem sikerülhet, de ne nagyon éld bele magad addig, míg a mensid nem késik. Tüneteid akár a mensesre is utalhatnak. Nem elkeseríteni akarlak, csak megóvni az esetleges csalódástól. Szorítok nektek is!
A kérdező hozzászólása: Szia. Reggel csináltam egy tesztet és halvány a csik, elég jól látható.
Gratulálok! Örülök nektek!

Ha peteérés után kb.1 héttel a hőm 37, 2 (igaz, hogy délután mértem), az mit jelenthet?

Legjobb válasz: Szia! Azt jelenti, hogy volt peteérésed. Máskor reggel mérd meg. Ha elmarad a mensid és magas marad a hõd az már jelenthet terhességet. Peteéréstõl a hõmérséklet megemelkedik és a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni.

Szia! Azt jelenti, hogy volt peteérésed. Máskor reggel mérd meg. Ha elmarad a mensid és magas marad a hõd az már jelenthet terhességet. Peteéréstõl a hõmérséklet megemelkedik és a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni.
Szia! Bocs de ez semmit nem jelent. Nem tudni hogy nyugodtan mennyi lenne a hõd. Nap közben felhevülsz tehát nem reális az eredmény. Csak a reggeli hõ a mérvadó
Önmagában a délutáni hõ nem jelent semmit. Nekem mégis ez volt az elsõ jel. Peteérés után pár nappal azt vettem észre, hogy délután úgy éreztem hõemelkedésem van. 37-37, 2 volt. (nem szokott ennyi lenni nekem) Olyan érzésem volt, hogy ráz a hideg -ez volt gyanús-, és mint amikor valaki forró teát iszik, olyan égõ érzés volt belül mindenhol. Ezeken a napokon olyan álmos voltam, délután le kellett feküdnöm aludni. Csak pár nappal ovuláció után. Kételkedtem, hogy ilyen korán lehet érezni, de mégis lehet... Majd pár nap múlva hasszurka jelentkezett. Peteérés utáni 10. napon pozitív lett a terhességi teszt.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ terhességemnél nekem is ez volt az elsõ jel. -15 fokban , hajnalban jártam dolgozni, és mikor beértem a munkahelyemre, akkor mértem.Akkor is 37.2 volt.Mondjuk akkor már késett a menzim is. Most csak reménykedek, mert más jele nincs, viszont én is majd meg fagyok- ezért is mértem meg.

1 héttel a "nem" várt menzi előtt barna "vérzésem" volt, nem erős, és teljesen sötétbarna, picit feszített a hasam is, a hőm 37. Mára elmúlt, ez mi lehet/lehetett?

Babát szeretnénk, ennek érdekében kihasználtunk a pé-s napokat.

Legjobb válasz: Ha minden jól ment, akkor remélhetõleg beágyazódás lehetett. Hamarosan kiderül. :)

Ha minden jól ment, akkor remélhetõleg beágyazódás lehetett. Hamarosan kiderül. :)
Igen, én is véreztem a beágyazódáskor.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! bízom benne...
húúú...ez nagyon jó! Kérlek írd meg, hogy mi lett, oké? Nagyon drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Szerintem vasárnap tesztelek, ha nem esik le a hõm és nem jön meg a "mikulás". A hõm 36.8, a hasam kicsit "feszül" néha, ja meg sztem éhesebb vagyok, de ez lehet h mástól van. :) ) Írok feltétlen, köszönöm a drukkolást!

Még 1 hét a nem vártig! De úgy szurkál a hasam alja, és a hőm 36, 9! Olyan mint ha lázas lennék pedig nem! Lehet, hogy most van a beágyazódás?

Legjobb válasz: Szia! Ez függ attól is hogy hány naposak a ciklusok,és mikor volt a peteérés! Én szívbõl kívánom neked hogy babás legyél. Nekem 25-26.án volt a peteérés. Szerdától mensi szerü görcseim vannak,pedig csak 13.-án kéne megjönnie.Nem tudom mitõl van.Ja és 28 naposak a ciklusaim.

Szia! Ez függ attól is hogy hány naposak a ciklusok, és mikor volt a peteérés! Én szívbõl kívánom neked hogy babás legyél. Nekem 25-26.án volt a peteérés. Szerdától mensi szerü görcseim vannak, pedig csak 13.-án kéne megjönnie.Nem tudom mitõl van.Ja és 28 naposak a ciklusaim.

Elvileg ma vagy holnap kéne meg jönnie a hőm 37.2 szombat óta, de ma negatívat teszteltem lehet baba? A melleim feszülnek 1 hete kb és múlthét vasárnap nagyon be görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37,3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült,ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)

Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37, 3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült, ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)
A kérdező hozzászólása: elvileg mikor el múlt egybõl együtt voltunk 2 nap meg után kettõ 13 volt az utolsó hát nem tudom reménykedek hátha
Hasonlóan vagyok én is.Nekem kb 3 napja kellett volna megjönnie, de semmi.A hõm fent van, tesztek negatívak.
A kérdező hozzászólása: Teszteltél azota?nekem negativ a teszt es 3napja kesik
Csütörtökön teszteltem utoljára, azóta nem.Holnap csinálok egyet, és az eredménytõl függetlenül, elmegyek nõgyógyászhoz, mert holnap töltöm elvileg a 6. hetet, és már volt 2 vetélésem, nem akarok kockáztatni.

Már 2 hete kési! Kb.32 napos a ciklusom és 1 hét késés után csináltam tesztet negatív lett az eredmény de még mindig nem jött meg. Honnan tudjam meg, hogy most mi van mert soha nem mértem a hőmet. Elkezdjem mérni a hőmet?

honnan tudjam meg,hogy most mi van mert soha nem mértem a h?met!!

Legjobb válasz: Hát ha két hete késik, akkor én csinálnék a helyedben most is egy tesztet. Ha negatív,akkor orvos!

Hát ha két hete késik, akkor én csinálnék a helyedben most is egy tesztet. Ha negatív, akkor orvos!
Nem vagy babás szerintem! Nem bántani akarlak, de ez már nagyon belemagyarázós! A teszt is negatív, meg is jött! Van, hogy átáll a mensi rövidebbre. Nekem is átállt. Évek óta 3 napos mensim van! Illetve volt, amíg terhes nem lettem!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!Sajnos megjött szep.12-én de most is kb.3 napig fog tartani.Már kezdtem belenyugodni, hogy most sem vagyok terhes de az egyik ismerõsöm megint kételyeket ébresztet bennem.Neki az elsõ terhességénél megvolt 2 hónapig.Most nem tudom mi van!!szerintetek?
Szia! Mi van Veled?
A kérdező hozzászólása: Meg volt rendesen csak valahogy nem 5 napig tartott hanem csak 3 napot!A menzeszemnek aug. 28-án kellet volna megjönnie de én csak a tesztet szep. 7-én csináltam és negatív lett.Ne is reménykedjek, hogy terhes vagyok??ugye??
Szia! Ha geyenge volt a vérzésed mostanában, akkor tényleg dokihoz kéne menned. Nem terhesség gyanújával, mert akkor a teszt pozitív lenne. Viszont oka van annak tényleg, ha gyakran késik, vagy kevés a vérzés. Szerintem ne kezelgesd magad, hanem vizsgáltasd ki, hogy mi okozza a gondot. Más: a Gabriel teszt valóban megbízható, de ha menses várható napján délután csináltad utoljára, az még nem jelent semmit. Lehet, hogy akár aznap reggel, vagy egy-két nappal késõbb reggeli elsõ vizeletbõl már pozitív lett volna. A HCG napról napra nagyobb mennyiségben van jelen, tényleg csinálj még egy tesztet, ne találgass! Viszont akár pozitív, akár negatív, mindenképpen menj dokihoz!
Ha 2 hónapja nem jött meg, akkor honnan számolod az 1 hetes kését???
A kérdező hozzászólása: lehet még egy hülye kérdésem??mi van akkor ha nem is 6 hetes terhes vagyok??júniusba 3 napot volt meg júliusba is augusztusba semmi csak azért kérdem mert átlagosan 5 napig tart és olyan a hasam mintha 16 hétnél tartanék lehet hülye kérdés de ez nekem furcsa
A kérdező hozzászólása: valószínû nem vagyok terhes de a terhességi tünetek meg vannak pl.szag undor, émelygés alhasi fájdalom (inkább szurkoló érzés)mellek fájdalma, puffadtság, a reggeli hõm(hónaljba)36, 3 szájban nem olyan rég mértem 36, 8
Kicsit off: már miért nem jó, ha hónaljban méri?? Én is ott mérem. szerintem mindegy, csak ne váltogassa a helyeket mérésenként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget és bocs, hogy egy kicsit érthetetlen vagyok!!
A supradyn nem hiszem, hogy befolyásolja. A Gabriel jó teszt, egy hét késés után meg tök mindegy, mikor csinálja az ember, ki kellene mutatnia. Én elég kicsi esélyt látok, hogy baba miatt késik, de mondom, csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: A negatív tesztet délutáni vizeletbõl csináltam gabriel teszel.szerinted mennyire megbízható??a gyógyszer szedése befolyásolja a teszt eredményét vagy azt, hogy nem jött meg?suprady-n szedek
Akkor sem értelek! Teljesen mindegy, hogy most fáj vagy nem fáj, mitõl késik! Késik és kész! Ezért kell a teszt, ha az nega, akkor dokihoz menni, mert oka van, hogy nem jön meg!
A kérdező hozzászólása: Azért nem egyértelmû mert mikor meg akar jönni mindig görcsölök elõtte de most semmi.vagy csak késik??De akkor miért fájnak a melleim már pár hete és furcsán érzem magam?jó volt olyan amikor egész hónapba nem volt meg de már 6 hónapja minden hónapba megjött.a suprady-n gyógyszert elkezdtem szedni már több mint két hónapja.ez nem zavarhatott be??
Semmi értelme most nekiállni mérni! Hónaljban meg pláne. Eleve vagy hüvelyben, vagy szájban kellene. De mivel nem tudod mennyi az alaphõd, így tényleg semmi értelme. Bár nem értem, hogy miért nem egyszerûbb a teszt, aztán meg a doki!
A kérdező hozzászólása: ha holnap reggeltõl elkezdem mérni a hõmet akkor kiderül belõle valami??én ma reggel igaz a hónaljba mértem a hõmet 36, 3 volt nap közbe meg 36, 8 ez mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Neked amikor terhes lettél nem is jött meg és elsõ terhességed volt??Nem akarom bemagyarázni magamnak.Anyukám szerint sem vagyok terhes.Akkor tehát 5 napról lecsökkenhet 3 napra és aug.-ba csak úgy egyszerûen késet.De az legalább már jó, hogy kb. fél éve rendesen megjön kivéve aug.ba.
Bármikor visszaeshet elõtte, de az is lehet, hogy már megjön és csak akkor esik vissza.
Nekem 2 nappal elõtte esik vissza és 6 tizeddel

Pé-m után egy héttel 37.1-ről ma reggel lejjebb ment a hőm 36.95-37-re. Ez baj? Hisz még van egy hetem a nem vártig. A párommal jókor voltunk együtt, így remélem hogy sikerül a baba.

Remélem azért holnap visszaugrik a h?m. Volt már ilyen tapasztalat?

Legjobb válasz: De jó lenne!!! Nagyon aranyos vagy! :) Bárcsak úgy lenne. Elvileg 1 hete volt pé-m és akkor együtt is voltunk párszor. Így esély van rá. Neked is szurkolok ha akartok babát! :D

A kérdező hozzászólása: Szerintem egy nappal késõbb volt pé-m mint berajzolta. Nem?
A kérdező hozzászólása: De jó lenne!!! Nagyon aranyos vagy! :) Bárcsak úgy lenne. Elvileg 1 hete volt pé-m és akkor együtt is voltunk párszor. Így esély van rá. Neked is szurkolok ha akartok babát! :D
Ha még a coverline fölött vagy, akkor nem számít leesésnek. Szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket a hõdrõl, megnéztem, és GRATULÁLOK! :) Akkor az enyém is bíztató lehet? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a85dddb5c0a5b0dd7202db..
Gratulálok az utolsó válaszolónak!
Szia! Hogy igazoljam az elõttem szólót, belinkelem az én görbémet. Nekem a pé utáni 6. napon esett le a hõ, aztán szép lassan araszolt vissza. A pé-t nem jól jelölte be vmiért, dec 31-én volt. Drukkolok!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/570ddac124673295cf864d..
Köszi... Mi akarunk, csak õ nem akar jönni, már rég. De már kezelem magam, folsavval meg E-vitaminnal, és a véremet is már analizálják, lehet jövõ héten már egyéb gyógyszereket is szednem kell. Neked viszont nagyon szorítok!!! :-)
Újra én: sajnos saját tapasztalat híján, csak információim szerint mondom: akár jó jel is lehet, azt mondják, beágyazódáskoor is leesik a hõ. És ha valóban babás vagy, és AKKOR jött össze, amikor kellett, akkor pont most vagy beágyazódásnál. Kb. egy hét múlva tesztelhetsz! És remélem, nem jön meg! :-)))
A kérdező hozzászólása: Még jóval felette vagyok, a coverline 36.6-ra van húzva. Köszi a drukkot, reménykedem én is.
A ciklus össze-vissza rajzol, ne vedd komolyan :-))) a lényeg hogy legyen egy diagrammod, Te úgyis tudod, mikor volt ovulációd. Én egyébként a fertilityfriend-et használom. Nagyon pontos.

3 nap mulva 20-án kellene megjonnie, de 1 hete hanyingerem van, a hom 36, 6 sokszor megszedulok. Tegnap volt 1 pici barnazasom is. Csinaltam tesztet, negetiv lett. Azert lehet, hogy sikerult?

Legjobb válasz: Ez még bármi lehet. Adj magadnak még egy hetet, és tesztelj újra, az már biztosabb eredményt mutat, a legjobb tesztek az elmaradt mensi elsõ napján megmutatják mi a helyzet!

Ez még bármi lehet. Adj magadnak még egy hetet, és tesztelj újra, az már biztosabb eredményt mutat, a legjobb tesztek az elmaradt mensi elsõ napján megmutatják mi a helyzet!
Várd meg a tényleges mensi napját, mert ez vérzés elõjele is lehet! Nagyon korán teszteltél!
Általában terhességnél a hõ 37 fok körül van. Neked elég alacsony ahhoz hogy terhes legyél. Ezek a tünetek a menszesz elõjelei is lehetnek.

Ma kellett volna megjonnie a havimnak de a hom 37 lehet baba? Az atlag hom 36, 5 korul van. A teszt negativ de az utolso egyuttlet 1 hete volt lehet meg korai volt

Legjobb válasz: Tesztelj egyet újra szombat reggel, mert kettõ naponta növekszik a HCG hormom. Akármi is lehet most, de drukk, hogy baba legyen!

Tesztelj egyet újra szombat reggel, mert kettõ naponta növekszik a HCG hormom. Akármi is lehet most, de drukk, hogy baba legyen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!