Találatok a következő kifejezésre: 1 hete a (4028 db)

Hát ennyinek már kellene.Nálam 1 hét is látszott rajta...
Mikor volt az utolsó mensid? Mekkorára saccolták most a babát?
De igen, látszania kell. Azonban ne feledd, hogy az, hogy menstruálsz, az nem jelenti azt feltétlenül, hogy nem vagy terhes. Nekem jónéhány ismerõsöm menstruált a terhessége alatt is. Szerintem keress egy orvost akiben megbízol, követsd az útmutatásait. A szülés a kiírt idõponthoz képest +/- 2 hét. Ebben benne van az a három hét csúszás is, ami nálad most dühítõ.
A terhesség elején hirtelen a növekedés, tehát 3 hetet nem lehet tévedni. Lehet, hogy a menstruációd elõtt már teherbe estél. (Ugye a plusz 2 hetet nem számolod bele?)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam genetikau uh-n ës pont 20 hetesre mondtak.Az utolsó menstruációm mäjus 19.-én volt.Ugyhogy ez ërdekes mert ez már valósabb itt nincsen eltérés.Biztos ma pontosabban megmondták ugytudom ez sokkal összetetteb mérës mint a többi.Köszönöm a válszokat...:)
Ha már 1 hete szeded, akkor nem!
Mikor volt az aktus? Ha a fogamzásgátló tabletta bevétele után, akkor tudtommal nem eshetsz teherbe.
A kérdező hozzászólása: Hát az aktus az ma volt! De másoktól azt hallottam, hogy két hét kell, hogy védjen a gyógyszer! Most elég idegesek vagyunk, hogy mi lesz a folytatás!
Szia! Én is úgy tudom, hogy 2 hét kell, hogy védjen. Nézd meg a betegtájékoztatót! Ha nincs meg, neten is megtalálod a gyógyszered leírását.
én igaz nem szedek, de én is 2 hétrõl tudok. Szerintem menj el 72 órásit feliratni, én szedtem be és bevált és semmi mellékhatás nem volt:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!!! De a 72 órás tabletta nem okoz komolyabb mellékhatásokat?
Szia! Ha elkezded szedni (újra kezded szedni, vagy fogamzásgátlót váltasz), akkor az 1. hónapig kiegészítõ védekezés is kell! Ez le van írva a tabletták tájékoztatójában is! Csak egy példa: A testvérem nõgyógyásza azt javasolta neki, hogy váltson másik fogamzásgátlóra. El is kezdte szedni az "új" tablettát, de "elfelejtettek" pluszban védekezni, és meg is lett az eredménye. Kiderült, hogy terhes lett, csak mert az elsõ hónapban nem használtak a tabletta mellé óvszert. Úgy hogy a kérdésedre a válaszom: Igen, lehetsz terhes!

Szúr pár napja a petefészkem körül, és már kb.2 hete barnázgatok. Még van 1 hét a köv. Mensiig. Ez lehet baba, vagy valami gyulladás?

Legjobb válasz: szerintem meg värj 1 hetet,es ha nem jön meg,akkor mindenkepp menj el a dokihoz!nem hiszem,hogy terhesseg lenne,de sosem lehet tudni...

szerintem meg värj 1 hetet, es ha nem jön meg, akkor mindenkepp menj el a dokihoz!nem hiszem, hogy terhesseg lenne, de sosem lehet tudni...

Hogyan zajlik az oviba szoktatás? Azt hallottam, hogy 1 hét a beszoktatás a szülő is ott maradhat a gyerekkel?

Legjobb válasz: ez teljesen óvodája válogatja,nálunk pl nem volt beszoktatás,vittem reggel aztán ebéd után mentem érte,ez igy ment egy ideig,most nemsokára már ott is alszik.de van ahol egybõl ott alszik,van ohol 1,2 órát maradhatsz.1 hétig,szóval ezt kérdezd meg a ti óvodátokban hogyan zajlik.

ez teljesen óvodája válogatja, nálunk pl nem volt beszoktatás, vittem reggel aztán ebéd után mentem érte, ez igy ment egy ideig, most nemsokára már ott is alszik.de van ahol egybõl ott alszik, van ohol 1, 2 órát maradhatsz.1 hétig, szóval ezt kérdezd meg a ti óvodátokban hogyan zajlik.
Ovi-függõ. De a legtöbb oviról azt hallom, hogy ott maradhat a szülõ, de szerintem ez nem túl jó. Mert a gyerek teljesen máshogy érzi magát a szülõvel, mint nélküle, és nem is érti majd, hogy eleinte ott volt anya (vagy apa), aztán egy hét múlva már ott hagyja. Úgyhogy nálunk a beszoktatás az volt, hogy elõször csak egy órácskát maradt, aztán mindig többet. Nem is nagyon volt gond.

Jangee3 0, 02-t szedek, el szeretném tolni 1 héttel a menstruációmat, mert megyek nyaralni. Van tavalyról egyheti Jangee 0, 03-am, mert régebben azt szedtem. Ha azt az 1 hetet a 0, 03-mal egészítem ki abból lehet baj? Csinált már valaki ilyet?

Legjobb válasz: én dalia-t szedek, és a betegtájékoztató azt írja, hogy ha 1 menstruációt ki akarok hagyni, akkor ne tartsam meg az 1hetes szünetet, hanem szedjem tovább a tablettát a következõ levéllel. ilyenkor pecsételõ vérzés jelentkezhet, de késõbb, mint a megvonásos. neked nem ír ilyesmit? amúgy szerintem nem jó ötlet a gyógyszerek keverése..

én dalia-t szedek, és a betegtájékoztató azt írja, hogy ha 1 menstruációt ki akarok hagyni, akkor ne tartsam meg az 1hetes szünetet, hanem szedjem tovább a tablettát a következõ levéllel. ilyenkor pecsételõ vérzés jelentkezhet, de késõbb, mint a megvonásos. neked nem ír ilyesmit? amúgy szerintem nem jó ötlet a gyógyszerek keverése..
A kérdező hozzászólása: Nekem is ír ilyet a betegtájékoztatóm, hogy szejem 1 héttel tovább a következõ levélbõl, és akkor 1 héttel csúszni fog, csak akkor mit kezdek a maradék 2 heti adaggal az új levélbõl? Vagy egyszerûen hagyjak ki egy mensit azzal, hogy a következõ csomagot is teljesen beszedem?
a következõt is teljesen szedd be, és csak utána tartsd meg a szünetet. olyat nem szabad, hogy a levél közepén tartod a szünetet...
Egészen biztosan!
uhh 2 hét? ez nagyon rövid idõ .. az angol tudásod javulhat .de elhagyva olaszországot olyan hiányérzeted lesz hogy lelkileg megterhelõ... am igen fog javulni ..de akkor is hosszabb idõt javaslok ..egy hét az annyira semmire sem elég ..

Kimutathatja már a terhességi teszt 1 héttel a menstruáció megjötte elött hogy terhes valaki?

Van olyan hogy akkor még negativot mutat?

Legjobb válasz: Mensi elott 1 hettel szerintem meg teljesen felesleges tesztelni, még nem biztos, hogy valos eredmenyt mutat. Ha meg is tortent a megtermékenyules, meg nincs annyi HCG hormon a szervezetedben, hogy a teszt ki is mutassa azt. Leghamarabb a mensi kimaradasa utan 1-2 nappal erdemes tesztelni.

Mensi elott 1 hettel szerintem meg teljesen felesleges tesztelni, még nem biztos, hogy valos eredmenyt mutat. Ha meg is tortent a megtermékenyules, meg nincs annyi HCG hormon a szervezetedben, hogy a teszt ki is mutassa azt. Leghamarabb a mensi kimaradasa utan 1-2 nappal erdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. És esetleg az biztató jel hogy szurkál a petefészkemnél?
Menstruáció elõtt 2 nappal érdemes elõször tesztelni!
Nekem a hasam alja szurkalt, nem a petefeszkem, de nem vagyunk egyformak. A tesztek nagyresze sok esetben kimutatja mar a mensi elott is a terhesseget, de èn is vartam plusz par napot, hogy biztosan legyen eleg hcg a szervezetedben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Mindenkeppen varj addig, amig kimarad egy ket napot a menszid, külömben csak kikeszited magad a teszttel, csalodott leszel.
szerintem ne tesztelj mensi elõtt, lehet hogy babás vagy a teszt meg még negát mutat!bírd ki!addig bújjatok össze a pároddal, és várjátok hogy eljöjjön a tesztelés ideje!feleslegesen ne idegesítsd magad!kívánom hogy baba legyen a pocakodba!
Nem tudom mikor tesztelj de pl a barátnõm 2 hónapos terhes volt és negatív volt a tesztje a doki mondta neki hogy terhes és utána vett brahiból még tesztet és az is negatív volt neki 2 hónaposan. Sztem ez mindenkinél más.
ja, bocs....latom szoval 1 het. Utana kerdezek Neked mert van ismerosom!!!
A kérdező hozzászólása: ok.
A kérdező hozzászólása: Írjatok ! ?
Szia! Fonyód-Alsóbélatelepen van egy kiadó nyaralónk, csendes helyen, nem messze a parttól. Gyermekbarát szállás. Ha érdekel keress meg. :)
szió! Aktuális még a kérdésed? Kiadó nyaralót tudok ajánlani, ha idén érdekelne ilyesmi.
Mindenkeppen az Eszaki partot ajanlom, mert az sokkal nyugisabb....ami gondolom fontos a Picike miatt. Mennyi idore mennetek?

Hogyan írassam ki magam az orvossal 1 hétre a munkahelyemről? Milyen betegsére hivatkozak?

Eddig még csak 1 napra sikerült, az a baj hogy makkegészséges vagyok, szóval megfázás meg ilyenek nem fognak bejönni. :/

Legjobb válasz: Orvos mellett vagyok asszisztens, a legtutibb tipp: -Doktorúr/Nõ szeretnék 1 hét táppénzt kérni, mert -elfogyott a szabadságom - elfáradtam és nincs már szabadságom - egyéb elintéznivalóm van, és nem kaptam szabadságot. SZÓVAL a lényeg, õszinte legyél, senki nem hülye, és jobban becsülik az õszinteséget, mint, hogy látják össze-vissza hazudsz.

Orvos mellett vagyok asszisztens, a legtutibb tipp: -Doktorúr/Nõ szeretnék 1 hét táppénzt kérni, mert -elfogyott a szabadságom - elfáradtam és nincs már szabadságom - egyéb elintéznivalóm van, és nem kaptam szabadságot. SZÓVAL a lényeg, õszinte legyél, senki nem hülye, és jobban becsülik az õszinteséget, mint, hogy látják össze-vissza hazudsz.
Én egyszer elmentem az orvosomhoz egy rutin vizsgálatra hogy minden rendben van-e. Elõtte málna szörpöt ittam, és kiírt 3 hétre, mert torokgyulladásom van xDDD
Gondolom az feltünne egy normális orvosnak, hogy a nyelved is piros, ha jó kis szinezõvel teli szörpöt ittál.
Idegi kimerültség, borulj ki látványosan, hátha ad egy hét pihenõt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! esetleg valami tuti tipp? bár ez a málna szörpös tetszet, de ez nyáron aligha hiszem, hogy nem lenne gyanus az orvosnak. télen mindenfélekép kiprobálom majd. :)
A kérdező hozzászólása: ha más nem idegi kimerültség marad :)
A kérdező hozzászólása: 1 próbát megér! köszönöm!

Az normális ha csak tusolok semmi mást 1 hete a ruhám neonos színűket citromsárga csak 1 póló 1 pulcsi 1 cipőfűző egy naci és egy boxer amit haggyunk. KI LEHET GOMBOLNI (lent) ez normális?

férfias parfüm, hónalj izzadás feketedik a szőröm ami egy hete még pelyhes volt,a szürke-fehér-fekete színre pártoltam, szerelmes fimeket nézek, egy lányra fordítom minden figyelmem ha unatkozok, próbálok kedvet szerezni neki. a kamaszodás jele?

Legjobb válasz: Nem normális hogy ilyenek kérdezek, de csak 11 vagyok. és ez fura viselkedés számomra. vonzódok a csajokhoz fõleg 1-hez

A kérdező hozzászólása: Nem normális hogy ilyenek kérdezek, de csak 11 vagyok. és ez fura viselkedés számomra. vonzódok a csajokhoz fõleg 1-hez
Valaki lefordítaná a fõ kérdést?
kedvet szerezni neki ?? koherò vagy ?
Én nem értem eztet a kérdést mostan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!