Találatok a következő kifejezésre: 1 hete Nagyon viszket és (4 db)

Ez gomba. Hintõpor nem segít, csak Canesten.
ha melegtõl és dörzsöléstõl van vegyél sudocream-et patikában vagy rossmann/dm-ben, babának pelenkakiütésre jó, felnõtteknél is nagyon hatásos.Ha 1 napon belül nincs javulás irány a bõrgyógyász!

1 hete szültem. Nagyon viszket és ég a hüvelyem. Biztos, hogy elkaptam valami gombát. Lehet ilyenkor már kúpot használni?

Még nem múlt el a vérzésem. Orvosomat nemtudom felhívni.

Legjobb válasz: Én ugyan még nem szültem, de orvosi vélemény nélkül biztosan nem használnék kúpot. Gondolj csak bele, mindened sebes még odabenn. Ha a dokid nem tudod elérni, akkor kérdezd meg ha teheted más orvostól vagy a neten valami dokitól.

Én ugyan még nem szültem, de orvosi vélemény nélkül biztosan nem használnék kúpot. Gondolj csak bele, mindened sebes még odabenn. Ha a dokid nem tudod elérni, akkor kérdezd meg ha teheted más orvostól vagy a neten valami dokitól.
Szia! Ne aggódj, nagy valószínûséggel csak gyógyulnak a sebek odabent. Gondolj csak bele, azért belül is felrepedt a hüvely egy kicsit. Nekem három öltés volt belül is és kívül is, de a külsõ hamarabb gyógyult, mert ugye több levegõ érte. Szerintem várj még egy-két hetet, és ha nem múlik csak akkor menj dokihoz. Tudom, hogy nem kellemes, de pl ha naponta többször megmosod a segíthet. Remélem én is tudtam segíteni. Mihamarabbi gyógyulást és jó babázást kívánok!
Szia!Fõzzél kamillát vagy használj intim mosakodó szereket és mosakodj meg többször vele egy nap.Nekem bevált szülés után.
szia! Ne aggódj , nem kaptál el semmit, remélhetõleg! Én 5, 5 hete szültem és nekem is így volt! Többször próbálj meg zuhanyozni egy nap, az sokat segít!!! Kammillás borogatás is jót tesz !
az nem nõ vissza-.-' lehet hogy feszültebb volt valami miatt
nem lehetett eléggé felizgulva. vmi történhetett ma am befolyásolta õt, még ha nem is arra gondolt.
Megesik ez, nem kell tragédiaként felfogni. Esetleg nyiss egy hosszabb franciával és csak utánna próbálkozz az ujjaiddal.
A kérdező hozzászólása: õ azt mondta nem tudja, és hogy nem volt ideges semmi miatt, ráadásué õ kérte, szóval nem tudom mi lehet a baj:( láttam rajta ma néha hogy idegeseb de nemmondta hogy az, mikor krédeztem szóval nem tudom :( Fáradtság miatt lehet?
nemszeretmár. nemsokára szakítani gof
lehet, hogy csak nem akarta bevallani. ne szerette volna, hogy azzal törõdsz. :) talán lehet, hogy fáradtság, így nem figyelt rád eléggé...
A kérdező hozzászólása: remélem hamar minden rendbejön :( háth ajót tenne neki egy pihenés, pedig igyekszem midnig ellazítani, szoktam maszírozni stb:/ hát remélem egyszer már sikerül minden, esetleg más lehetõségeid vannak amiért most nem sikerült ?
utolsó vagyok: Figyelj, ezen mostnem kel annyira kiakadni. :) A bnõd éppen nem volt a toppon, fáradt lehetett, vmi zavarta. Inkább azon legyél, hogy a következõkben ne zavarja semmi, csak egymásra figyeljetek. Ez a fontos. :) Ha ez a következõknél is megismétlõdik, akkor komolyan beszéljetek errõl. Nem hinném, hogy az lehet a probléma, de azért remélem betartjtáok a higéniai elõírásokat. :D
A kérdező hozzászólása: alap, kézmosás nélkül semmi ^^

1-2 hete szemembe öntöttem arctisztitó alkoholt, és most viszket nagyon egész nap, mit tegyek?

egyik nap tisztítottam egy alkohollal az arcom a pattanások miatt. Épp az orromon volt a pattanás az üveget megfogtam és pattanásra tettem de hülye votlam mert kis lyukon meg a bal szemembe folyt.Csípett de kimostam, most meg már kb 1 hete ha bal szememhez akár egy picit is megvakarom,késztetést érzek hogy vakarjam tovább mert viszket,és nem akar elmúlni. mit tehenék?:/

Legjobb válasz: ja és az a szemem nagyon sokszor könnyezik azóta,de csak az a szemem

A kérdező hozzászólása: ja és az a szemem nagyon sokszor könnyezik azóta, de csak az a szemem
Elballagsz szemészetre.
A kérdező hozzászólása: Azon kívül? valami otthoni dologgal nem lehet?
Nem, ha 1 hete viszket, akkor szemészet. Vagy meg akarsz vakulni?
A kérdező hozzászólása: Attol hogy?:0
Mégis hogy? Baj van a szemeddel, ha nem kezeli, akár meg is vakulhatsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!