Találatok a következő kifejezésre: 1 hete és még (594 db)

Legyantáztam a mellkasom, körülbelül 1 hete és még mindig ki vagyok pattogva, és ilyen pattanásszerű kiütéseim vannak. Eleinte még roszabb volt de még most sem jó. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Érzékeny a bõröd, használj valami kíméletesebb gyantát. Nekem csak a cukorgyanta vált be, attól nem pattogok ki csak. De ezt magadnak kell fõzni. Esetleg még hintõporos patronos is jó lehet.

Érzékeny a bõröd, használj valami kíméletesebb gyantát. Nekem csak a cukorgyanta vált be, attól nem pattogok ki csak. De ezt magadnak kell fõzni. Esetleg még hintõporos patronos is jó lehet.
Legközelebb használj bõrfertõtlenítõt.

Beküldtem ez oldalra egy sorozatot már kábé 1, hete és még mindig nem került ki az oldalra, miért?

miután beküldtem azt irta sikeres sorozat beküldés ellenörzés után a sorozat kikerül az oldalra, de még sem került ki és már többször is beküldtem de semmi.

Legjobb válasz: errõl az oldalról beszélek online filmek

A kérdező hozzászólása: errõl az oldalról beszélek online filmek
A kérdező hozzászólása: online filmek.hu

A kutyámnak vettem bolhanyakörvet már 1 hete és még mindig találtam a kutyába bolhát. Mennyi idő után tünnek el a bolhák?

Legjobb válasz: Én is mindig veszek de nem annyira hatásos.Vegyél Fronline-t neki.Nem olcsó,de kiváló!

Én is mindig veszek de nem annyira hatásos.Vegyél Fronline-t neki.Nem olcsó, de kiváló!
A kérdező hozzászólása: Csöppek? Ha arra gondoltál tudom hogy jó, régebben vettem a kutyának is macskának is, csak nagyon drága nekem.
A bolhanyakörvet úgy kell használni, hogy elõször kiirtod a meglévõ élõsködõket, utána megelõzésképpen rárakod a nyakörvet. Az kiirtani nem fogja õket. Vegyél bolhairtó sampont, az nem olyan drága.
Milyen nyakörvet vettél? Ha 2-400 forintos, szép színeset, azzal nem sokat érsz.Mekkora a kutyád? Egy Expot csepp annyira nem drága, mint a bebolhásodás utáni szerek kiírtani õket.
A bolhanyakörv önmagában semmit nem ér. Ha kiirtottad a bolhákat, esetleg távol tartja a következõket kevés ideig. Én Advantix cseppet ajánlanék, az két nap alatt kiirtja nem csak a bolhákat, de a petéket is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok jó tanácsot! 700 Ft-os bolhanyakörvet vettem. A kutyám beagle-foxi keverék. Azt hiszem kénytelen leszek cseppeket venni.

A kisszeméremajkamnál iritációt (viszketést) érzek már 1 hete és meg is van duzzadva mit tegyek?

Legjobb válasz: Van folyásod is? Túrós, fehér színû? Akkor gombás fertõzésed van, canestent kell rá venni. A duzzanat lehet attól, hogy vakarod.

Van folyásod is? Túrós, fehér színû? Akkor gombás fertõzésed van, canestent kell rá venni. A duzzanat lehet attól, hogy vakarod.

Egy hete voltam dokinál, azt mondta max 1 hét, és meglesz a baba.2 újjra voltam tágulva, de császáros leszek, mert faros. Nem akartuk programozni, hadd jöjjön akkor, amikor akar, de most már kezdek félni. Szóljak dokinak, hogy még semmi, vagy várjak?

Legjobb válasz: Ismerõsöm a 35. héttõl 2 ujjnyira volt kitágulva, 40. héten szült. Másik gyakorlatilag 1 óra alatt 0-ról 4 ujjnyira tágult. Ezt nem lehet elõre megmondani, hogy te hogyan fogsz tágulni. Lehet, hogy még mindig 2 ujjnyi vagy. A dokival miben maradtatok? Én a te helyedben mennék egy újabb vizsgálatra, ahol részletesen megbeszélnénk a dokival, hogy akkor most mi van. Egyébként az sem mellékes, hogy mennyi idõs kismama vagy...

Ismerõsöm a 35. héttõl 2 ujjnyira volt kitágulva, 40. héten szült. Másik gyakorlatilag 1 óra alatt 0-ról 4 ujjnyira tágult. Ezt nem lehet elõre megmondani, hogy te hogyan fogsz tágulni. Lehet, hogy még mindig 2 ujjnyi vagy. A dokival miben maradtatok? Én a te helyedben mennék egy újabb vizsgálatra, ahol részletesen megbeszélnénk a dokival, hogy akkor most mi van. Egyébként az sem mellékes, hogy mennyi idõs kismama vagy...
Én a 31 héten nyíltam ki két ujjynira, és elvékonyodott a méhnyak is teljesen!Sõt anyákdugóm is elment! Nekem is mindenki azt saccolta hogy a 35. hétig megszülök! 39+4-re született alányom!Gyorsan könnyen!3950 grammal és 61cm-vel! 2éves kislány és 30 hetes pocakcsajszi anyuja

Abortuszom volt 1 hete és akkor azt mondta a doki, hogy jövőhétem menjek visszahozzá ultrahangra! De még 1 picit vérzek, mit csináljak? Visszamehetek így is?

Ezt azért kérdezem,mert amikor beszoktak hívni rögtön az öltöz?be kell menni vetk?zni! De ebben az esetben is le kell? Légyszi valaki segítsen!

Legjobb válasz: Szia! Ugyan ebben a cipõben járok.Most készülök az orvoshoz,ma volt 1 hete a miss. ab.-om. Még én is vérzek kicsit, de persze vissza kell menni, nem biztos,hogy megvizsgál, csak azt nézi uh-n,hogy minden rendben van-e ott bent.(lehet szövet, lepény maradék).De ez nem feltétlen, csak fõ az ovatosság. Fel a fejjel!!! Szép napot

Szia! Ugyan ebben a cipõben járok.Most készülök az orvoshoz, ma volt 1 hete a miss. ab.-om. Még én is vérzek kicsit, de persze vissza kell menni, nem biztos, hogy megvizsgál, csak azt nézi uh-n, hogy minden rendben van-e ott bent.(lehet szövet, lepény maradék).De ez nem feltétlen, csak fõ az ovatosság. Fel a fejjel!!! Szép napot
Amikor szólnak, hogy menj be, mondd meg, hogy még vérzel.
Az elsõ vagyok. Ahogy az elõttem szóló mondta, mikor bemész az orvoshoz, biztos kérdezi, hogy van e még panaszod.Mondd meg, hogy vérzel még.Innentõl kezdve majd õ eldönti, hogy szükséges-e igy is a vizsgálat.
Nekem missed ab. után 2 hétre múlt el és akkor kellett visszamennem is.
Az elõzõ vagyk, azt akartam írni, hogy akár el is múlhat addig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor most mit csináljak? Vetkõzzek az öltõzõbe vagy se? :SSS
Persze hogy megvizsgál. NEkünk, inszemeseknek a ciklus 3.napján kell menni, amikor legerõsebb a vérzés. Nem akadály.

Ez normális? 72 órás tablettát vettem be 1 hete és hamarabb jött meg 1 héttel (bár így is iszonyatosan hosszú a ciklusom és hiába van meg 8éve, még mindig rendszertelen), sokkal gyengébb volt, mint szokott és rövidebb 3nappla.

Mikor áll vissza a normális ciklusom ?

Legjobb válasz: ha sosem volt normális akkor milyen rendszerbe álljon vissza? javasolnék egy orvost mert semmiképpen sem normális hogy 8 év alatt nem állt be.

ha sosem volt normális akkor milyen rendszerbe álljon vissza? javasolnék egy orvost mert semmiképpen sem normális hogy 8 év alatt nem állt be.
olvasd már el azt a rohadt betegtájékoztatót!!!!!
ha már 8 éve nem áll be rendesen akkor én a helyedbe elmennék nõgyógyász és õ irna fel neked fogalmzásgátlót. nekem is azért irták fel és az tökéletesen beállította. amúgy a 72 órás tabi gyakran kever be...meg én mikor bevettem egyzser akkor utána 3 napra elkezdtem vérezni aztán abbamaradt. ez a gyógyszer nagyon erõs azért kezdtél el a "megszokottól" hamarabb menstruálni
Egyrészt bazinagy adag hormon van benne, lehet, hogy kicsit bekavart. Viszont remélem, tudod, hogy a 72 órás nem 100%-os. Nem árt azért egy tesztet is csinálni.
A kérdező hozzászólása: Voltam már nõgyógyásznál, azt mondta, hogy ez normális, várjak, majd beáll.A fogamzástgátlót nem javasolta, mert a családom mindegyik nõi tagjának baja volt vele.
A kérdező hozzászólása: Ha már így véreztem, akkor nem lehetek terhes, igaz?
Nekem is a 72órás eseményutáni bevétele után 1héttel elõbb jött meg, nem értettem miért, de különösen nem is foglalkoztam vele.Ez 3éve volt, nem lettem terhes és a ciklusom is helyre állt a következõ menstruációkor.
Hmm én másfél éve vettem be 72 órásat és nekem is elõbb jött meg 1-2 héttel. Nyugodj meg nincs semmi baj! :) De én a helyedben felkeresnék egy nõgyógyászt, mert az nem normális h 8 éve megvan és még mindig rendszertelen. Nekem is az volt. A 4. évre állt be rendesen.
Nyugalom, semmi komoly nincs. Egyszerûen csak 72 órás tabletta olyan mennyiségû hormonbombát tartalmaz, hogy bezavarja a szervezeted.

1 hete volt meg a vérzésem és ma olyan érzésem volt minta ha meg akarna jönni és egy csepp vér volt is elöfordulhat hogy most ágyazodott be a kis csöppség?

Legjobb válasz: nem,keptelenseg mert 2 hettel menstruacio utan es elott van ovulacio elvileg,szoval nem lehetsz terhes!!de nyugi,csak varj meg egy hetet,es addig kemenyen edzetek a paroddal :D es ha tuti teherbe akarsz esni,akkor menj fel gyertya allasba mikor vegeztetek kb 10 percre kivanom hogy sikeruljon :)

nem, keptelenseg mert 2 hettel menstruacio utan es elott van ovulacio elvileg, szoval nem lehetsz terhes!!de nyugi, csak varj meg egy hetet, es addig kemenyen edzetek a paroddal :D es ha tuti teherbe akarsz esni, akkor menj fel gyertya allasba mikor vegeztetek kb 10 percre kivanom hogy sikeruljon :)

SOS? Tegnap vettem egy lány betta halacskát a fiú mellé és most látom, hogy ikrázik? Mit csináljak? Nagyon kezdő vagyok, hisz a fiú is csak 1 hete van meg?

Legjobb válasz: Túl kicsi az akvárium 1 bettának kéne a 30-40 liter minimum,ha meg nõsténnyel van akkor 3-4 még mellé kéne úgy nem igazán jó hogy 1 lány 1 fiú és akkor egy kb 80 literes akváriumot kell beszerezni.A kicsiket meg apró élõ kajával lehet etetni pl sórák ,tojás sárgája,kerekesféreg,ivadék táp,de elsõre ez nehéz feladat lesz.

Túl kicsi az akvárium 1 bettának kéne a 30-40 liter minimum, ha meg nõsténnyel van akkor 3-4 még mellé kéne úgy nem igazán jó hogy 1 lány 1 fiú és akkor egy kb 80 literes akváriumot kell beszerezni.A kicsiket meg apró élõ kajával lehet etetni pl sórák , tojás sárgája, kerekesféreg, ivadék táp, de elsõre ez nehéz feladat lesz.
A betta elvan kis helyen is.Jó nyilván jobban érzi magát egy nagy akváriumban de nem fog megbolondulni a kisebben sem.Szerintem amint meglátod a kis halakat vedd ki õket! ( Én egy kicsi üveg pohárral szoktam kihalászni a kicsiket mert úgy a legkönnyebb szerintem)
Mi az, hogy egy bettának min. 30 liter??? pff...hát akkor az enyém biztosan valami különc betta vagy mi, hogy 20 literben is 3-2 évig élt..:/
Sajnos csak külön tudod tartani õket. A Betták természete egyedfüggõ is , de szinte teljesen biztos, hogy idõvel verekedés lesz. Ha egyedül tartasz bettát, 30 liter körüli akváriumban teheted meg. Ha együtt akarsz tartani folyamatosan hímet és nõstényt, akkor 1 hímre kb. 3 nõstény kell, hogy ne csak 1-re koncentráljon, különben azt az 1-et halálra kergeti. Mindegyiknek kell bizonyos nagyságú terület, ahova le tud bújni, mert területvédõek. Ez kb. 70 literben valósítható meg. Ez alatt külön kell tenni õket, fejenként 30 literbe!!! 30 liter alatt ugyanis nem leleh halat tartani. lehet, hogy 20 litermeb is húzza 2 évig, és ha jól be van rendezve, minõségi étrenddel tökéletes élete lehet, de ha valami nem stimmel, rögtön kijönnek a hibák. A méret, szûrés, fûtés, stb. spórolásával az állat életével játszol. Ez semmilyen állattartásnál nem megengedhetõ, még haszonállatoknál sem, nem hogy hobbiállatoknál.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöma válaszokat.Nagyon sokat segítettetek és ma veszünk egy nagyobb akváriumot!Az ikrák nagyon jól vannak, de a lány halacsot nem bátja a fiú!Mindegy inkább kiveszem nehogy valami baj történjen.:) Inge, elöszõr mindent megkellet volna néznem a haltartásról, de eszembe se volt, hogy ennyi mindenre oda kell figyelni.:) Köszönöm nektek!:) :) Anett
Bocs az elírásokért.:D
hát ez nagy gáz tesó
A kérdező hozzászólása: Nos, az összes ikra a habfészekben pihen.Ezek után van valami dolgom?Megmondom az õszintét, hogy a 7 éves lányomnek kellett az akvárium, így kezdésnek csak egy 5 literest vettünk 2 bettával mivel azt mondták a kereskedésben, hogy így jól meglesznek.Nem gondoltam, hogy ilyen hamar lesznek pici halacsok!:) Lehet kellene venni nagy akváriumot is, mert olvastam, hogy egyáltalán nem jó nekik a kicsi hely.
pontosíts kérlek! :)
Hûha, itt már minden fontos tudnivalót leírtak elöttem. :D Én azt ajánlom még, hogy olvass utána a bettáknak több helyen (minél elöbb), így nem lehet elkezdeni egy akváriumot...

10 nap késés után, meg egy kicsit véreztem is+barnázok, lett egy halvány = os tesztem. Voltam orvosnál (uh) és azt monta nem vagyok az. 1 hét és vissza kell mennem. Leheteg még terhes?

Legjobb válasz: Én úgy tudom a halvány csík is csík! Talán már 1 hét múlva többet lát. hallottam már ilyet! Gratula!

Én úgy tudom a halvány csík is csík! Talán már 1 hét múlva többet lát. hallottam már ilyet! Gratula!
Néha sajnos a teszt csinál téves eredményt, de a doki valószínûleg azért hívott vissza, mert ha baba van akkor még nemigen lát semmit.Egy hét múlva viszont már ott lesz a petezsák esetleg több. Most lehet hogy látott egy felritkult területet ami általában a terhesség helye lesz, de más is lehet. Szerintem tesztelj, mert terhesség esetén minden nap egyre sötétebb a két csík, ha pedig nincs terhesség, akkor vagy ugyanazt látod, vagy eltûnik. A lényeg hogy ugyanazt a fajta tesztet vegyed mint elõtte. A két csík ott volt, de újabb teszttel kiderítheted, hogy terhesség miatt volt-e ott.
A kérdező hozzászólása: azt mondta , hogy nagyobb a méhem, és ha vannak tüneteim akkor valószinûleg terhes vagyok.fájdogál a hasam, meg a fejem is. szerintetek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!