Találatok a következő kifejezésre: 1 hós milyen teát (4 db)

1 hós babának milyen teát adjak, hogy ha nehezen viseli a 3óránkénti etetés közti időket? ( nem édesköményt)

Legjobb válasz: Szerintem probáld meg a kamillateát, jót tesz a pocinak és kicsit nyugtat is ebbe a nagy melegbe. Adhatsz neki forraltvizet v. babavizet is ha csak szomjas és ha elfogadja csak ne eröltesd. De az is lehet, hogy sok neki a 3 óra. Az én fiam 2 hós és van, hogy óránként szopik, mert nem fogad el mást csak a tejcsit. Ha szopik a babád szerintem inkább gyakrabban tedd cicire, a tejcsi jobb neki mint a tea vagy a víz. Ha csak szomjas akkor keveset fog csak szopizni ha éhes is akkor többet. Jó babázást, remélem tudtam segíteni.

Szerintem probáld meg a kamillateát, jót tesz a pocinak és kicsit nyugtat is ebbe a nagy melegbe. Adhatsz neki forraltvizet v. babavizet is ha csak szomjas és ha elfogadja csak ne eröltesd. De az is lehet, hogy sok neki a 3 óra. Az én fiam 2 hós és van, hogy óránként szopik, mert nem fogad el mást csak a tejcsit. Ha szopik a babád szerintem inkább gyakrabban tedd cicire, a tejcsi jobb neki mint a tea vagy a víz. Ha csak szomjas akkor keveset fog csak szopizni ha éhes is akkor többet. Jó babázást, remélem tudtam segíteni.
Nekem a lányom 1 hónaposan volt, hogy óránként szopizott.Ne itasd, hanem szoptasd öt.Lehet, hogy nem tud eleget kiszopizni, ezért nem bírja 3 órát.De az nem is baj.Majd idövel beáll magától. 5 hónapos kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Eddig én is addig szoptattam, amikor csak kért, de leszúrtak érte, mert túletettem és ettõl bukott sokat.
Ki szúrt le? Nem értem, hogy lehet egy babát túletetni. Ha nem kell neki a tejcsi úgyse fog szopizni. A kisfiam 2 hónapos és bukik nekem azt mondta a doktornõm, hogy mivel mohón eszik attól bukik és, hogy próbáljam gyakran böfiztetni evés közbe és h ne fektessem vízszintesbe evés után egybõl. A fiam kész szopizógép állandóan cicin lenne mégsincs túletetve, a 3 órát meg esetleg éjjel tartja be.
Az elõzõ választ az elsõ válaszoló írta elfelejtettem hozzátenni.
Ez agyrém! Hogy lehet egy 1 hónapos babát túletetni??? Bizonyított tény, hogy az anyatej sokkal hamarabb megemésztõdik, mint pl. a tápszer, ezért kell néha sûrûbben szoptatni. Akár másfél, 2 óránként, fõleg akkor, ha meleg van és szomjas. Mellesleg egy 1 hónapos babának arra van szüksége, hogy akkor kapjon enni, amikor éhes. Ha túlenné magát, akkor sokkal tovább bírná, és nem kellene teáztatni sem. Bukni meg azért bukik, mert túl mohón szopik, vagy a tejleadó reflex túl erõs, és közben sok levegõt nyel.Ezért érdemes szopi közben is megbüfiztetni. Az én babám már több mint 6 hónapos, és még mindig néha kijön belõle egy kis tej a büfivel együtt. Szerintem ne erõltesd ezt a tea dolgot... Boldog babázást!

Étkezés előtt v. után adjak 1 hós babámnak vizet v. teát? És milyen teát?

Kislányom pótlásként kap tápit is az anyatejen kívül. Azt mondák, ezért folyadékot is adjak neki. Hallottam a Mecsek babyr?l, de azt nem csak hasfájásra kell adni?

Legjobb válasz: Nem csak hajfájásra jó, hanem úgy általában is szokták adni, de én elõbb sima vízzel próbálkoznék, hátha azt is elfogadja. Kajcsi elõtt semmiképp, inkább utána, szerintem 2 étkezés közötti idõben add!

Nem csak hajfájásra jó, hanem úgy általában is szokták adni, de én elõbb sima vízzel próbálkoznék, hátha azt is elfogadja. Kajcsi elõtt semmiképp, inkább utána, szerintem 2 étkezés közötti idõben add!
A kérdező hozzászólása: S ha fáj a hasa, akkor a Mecsek babyt mikor adjam?

Milyen nyugtató kúpot, vagy teát lehet adni 2, 5 hós babának, ha maximum 1-2 órákat alszik csak egyhuzamban éjjel és nappal is?

Legjobb válasz: Semilyet. Valószínûleg hasfájós és azért nem alszik. Vegyél Infacolt vagy espumisan cseppeket. Nézesd meg a gyerekorvossal, hátha fáj valamije. Az is lehet, hogy õ egy ilyen baba. Majd kinövi, késõbb könnyebb lesz vele. Kitartás.

Semilyet. Valószínûleg hasfájós és azért nem alszik. Vegyél Infacolt vagy espumisan cseppeket. Nézesd meg a gyerekorvossal, hátha fáj valamije. Az is lehet, hogy õ egy ilyen baba. Majd kinövi, késõbb könnyebb lesz vele. Kitartás.
ez ennyi idos babanal ha hasfajos normalis. amugy vannak a batikaba nyugtato teak -jo ejt teak .vagy esetleg homeopatias bogyot-azok jok szoktak lenni.
hát szerintem nem nyugtatót kéne adni hanem kideríteni hogy mi baja és azt kezelni. A hasfájás simán lehet gond, de lehet hogy fázik, melege van, szoros a pelenkája, stb. Az is lehet hogy testközelségre vágyik és ha rászoksz a hordozókendõzésre akkor napi 1-2 óra hordozás árán rendezõdik a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Infacolt kap, rengetegszer újrapelenkázzuk, az nem segít, ha ringatjuk, egy darabíg elhalgat, aztán megint elkezd sírni, éhesnek nem éhes, mert sokat eszik, de akkor legalább nem sír...
Az enyém ennyi idõsen reggeltõl estig ordított és napközben ha egy órát aludt összesen akkor sokat mondok, ja és azt is 3-4 részletben. Hasfájás...elmúlt...túléltük!


Adhatok minden nap kalmillateát a babámank? 5 hós és szereti, napi 1, 5 dl megiszik. A mecsek baby tea milyen?

Legjobb válasz: Kamillából ne túl sokat, mert meghajtja a babákat, kisgyerekeket. De persze adhatsz neki inni ha kér.

Kamillából ne túl sokat, mert meghajtja a babákat, kisgyerekeket. De persze adhatsz neki inni ha kér.
A mecsek teátó néhány babának fáj a hasa, de ne kisérletezz, ha szereti a kamillát adj neki..
szerintem másfél deci nem sok 5 hónapos babánál.. valóban meghajthatja , de ha nem tapasztaltál ilyent nála akkor ezmiatt nem kell aggódni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!