Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapos valószínű (4 db)

1 hónapos kislányomnak valószínű a fronttól fáj a feje, és semmi nyugtatás nem használ. Behergeli magát, és már a kúp sem használ. Van esetleg valami praktika? Nagyon sajnálom szegényt!

Legjobb válasz: Bocsi, én is sajnálom a kislányodat, nekem is kicsi gyermekem van. Mégis azt kérdezném, hogy egy 1 hónapos gyermeknél mibõl állapítod meg, hogy a feje fáj? Lehet, hogy más baja van... Tényleg nem akartam kötözködni, és remélem megtalálod a megoldást.

Bocsi, én is sajnálom a kislányodat, nekem is kicsi gyermekem van. Mégis azt kérdezném, hogy egy 1 hónapos gyermeknél mibõl állapítod meg, hogy a feje fáj? Lehet, hogy más baja van... Tényleg nem akartam kötözködni, és remélem megtalálod a megoldást.
Szia! Mibõl gondolod, hogy a feje fáj? Én nem hiszem, hogy ez áll a sírás mögött, a front viszont valóban megviselheti az arra érzékeny babákat. Tudom, hogy nincs annál borzasztóbb, mikor sír a baba, megnyugtathatatlan és Te tehetetlen vagy. Viszont szerintem amíg nincs láza, vagy a síráson kívül más tünete ne a kúppal próbálkozz, hiszen az gyógyszer, amire valószínûleg nem is lenne szükség. Próbálj kitartó lenni és nagyon türelmes, meg fogod találni a módját, hogy megnyugtasd. 1 hónapos babák nyelvét sokszor nehéz megérteni, és millió oka lehet a sírásának, de nem hiszem, hogy épp fejfájás. Lehet éhes, szomjas, fájhat a pocikája, lehet túlságosan fáradt, amikor már nem tud a "szokott módon" elaludni, mert ahhoz is fáradt, vágyhat az anyukája közelségére... És nem biztos, hogy azonnal megnyugszik (a cici kivételével) talán a karjaidba vétel után még panaszkodik kicsit. Légy türelmes, meg fogjátok érteni egymást hamarosan. Addig is kitartás!
A kérdező hozzászólása: Nagyon türelmes vagyok, de 7 óra nonstop üvöltés alatt mindent kipróbáltunk.Nem cici kell, nem a közelségem, nem a pocak fáj, mert annak vannak bizonyos jelei. nekik is fájhat a fejük, ezt olvastam, azért gondoltam erre, mert csak frontkor csinálja.
Esetleg próbálj vele együtt fürdeni menni -ha már lehet, menjetek sétálni-ha az idõ engedi.

Hasfájós az 1 hónapos kislányom időnként. Odafigyelek az étkezésre, valószínű, túl sokat szopizik s az puffasztja fel. Bébi mecseki teát, infacolt kipróbáltuk, homeopátiás segítséget kaphatok?

Legjobb válasz: Bocs, nem leszólni akartalak, csak már én is el vagyok keseredve, hogy nem tudom mit tegyek, hogy kaja közben ne fulladozzon a babám, mert olyan mohón szopizik,de hiába nem kap levegõt, a cicit nem engedi el, mintha éheztetném. Tényleg nem a válaszod akartam kritizálni, elnézést, ha rosszul fogalmaztam.

Bocs, nem leszólni akartalak, csak már én is el vagyok keseredve, hogy nem tudom mit tegyek, hogy kaja közben ne fulladozzon a babám, mert olyan mohón szopizik, de hiába nem kap levegõt, a cicit nem engedi el, mintha éheztetném. Tényleg nem a válaszod akartam kritizálni, elnézést, ha rosszul fogalmaztam.
A szopás nem puffasztja fel.Böfiztesd többet és próbáld meg, hogy ne habzsoljon, hanem tarts kis szüneteket böfivel.Nálunk is azt hittük hasfájós, pedig csak gyorsan evett és túl sok levegõ ment le, amit a gyakori böfiztetés megoldott.Voila, varázsütésre elmúlt a "hasfájás" is.Hátha...:) Sok sikert!z.
Igen, ez jól hangzik, amit az elõzõ válaszoló írt, én is próbáltam elérni, hogy ne habzsoljon, többször is próbálok szünetet tartani, büfiztetni, de ilyenkor éktelen sírásba tör ki, tehát nem igazán jött be. Nagyon kis mohó. A védõnõm szerint nem szabad sírni hagyni kaja elõtt, mert sok levegõt nyelhet. Én szoktam neki espumisan cseppet adni minden második-harmadik szopi elõtt, és azóta könnyebben büfizik, és a pukik is hamarabb kijönnek, nem szenved azóta annyit.
Elsõ vagyok.Persze minden baba más.Nem azt mondtam, hogy tépd kia szájából a mwllwd, de érzed, hogy nem eszik olyan intaenzíven egyfolytában.az enyém egy idõ után maga jelezte, hogy álljunk meg egy kicsit böfizni.Bocs a tanácsért...:I
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeteket, valóban nagyon mohón eszik, s sokáig tart a szopizás, s a büfizés is elhúzódik.Kipróbálom a tanácsotokat.

Kislányom múlt hét szerdán megkapta a 15 hónapos kötelelező oltást (1 karba-1 fenék) doktornő azt mondta valoszinű 7-10 nap magas láza lesz. Eddig nem volt csak enyhe hőemelkedés, de neki alapból 37.1-37.2a hője, szerintetek már nem lesz láza?

Legjobb válasz: Ez csak egy lehetséges mellékhatás, egyáltalán nem biztos, hogy kijön. Amúgy a 7. és a 21. nap között lehet ilyen reakció, de szerintem ha eddig nem volt, akkor már nemigen lesz :)

Ez csak egy lehetséges mellékhatás, egyáltalán nem biztos, hogy kijön. Amúgy a 7. és a 21. nap között lehet ilyen reakció, de szerintem ha eddig nem volt, akkor már nemigen lesz :)


10 hónapos cane corsomnak a hátán 1 dm-es részénél kihullott a szőr, sebes volt valószínű kiharapta! Mivel lehetne kezelni?

Legjobb válasz: Orvossal! Valószínû azért harapta ki, mert viszketett a bõre. Lehet rüh, allergia, bolhaekcéma, bármi.

Orvossal! Valószínû azért harapta ki, mert viszketett a bõre. Lehet rüh, allergia, bolhaekcéma, bármi.
Esetleg nem fakadt ki a bûzmirigye!! Orvosi segítség kell neki!!
Könyörgöm valakinek CANE CORSOJA van, és itt kérdezgeti mit tegyen... nem bizti hogy nektek való kutya.. ;) nekem is az van, hatalmas érték ez a kutya, eszembe nem jutna itt kérdezgetni, baja van? Orvos!! Mondjuk ez bármelyik kutyánál igaz nem csak a corsonál, de akkor is!:) 24N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!