Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapos kislányom, és ma (5 db)

1 hónapos a kislányom, és ma reggel 6-tól délután 17 óráig kb.2 órát aludt összesen, és most se bírom elaltatni, vmi baja lehet?

Legjobb válasz: Van, hogy az én kisfiam (szintén 1 hónapo) sem hajlandó egész nap aludni. Pláne ilyenkor, amikor front van. Nagyon megérzi. Nem biztos, hogy baja van. Ha evett, tiszta a pelus, a ruhája is rendben, nincs melege, nem fázik, nem fáj a pocija, kakilt is, szeretgetve is volt, akkor más baj nem igazán lehet. Lehet, hogy õ is a frontot érzi, nyûgösebb. Bár azóta, mióta írtál, már lehet, hogy alszik! :)

Van, hogy az én kisfiam (szintén 1 hónapo) sem hajlandó egész nap aludni. Pláne ilyenkor, amikor front van. Nagyon megérzi. Nem biztos, hogy baja van. Ha evett, tiszta a pelus, a ruhája is rendben, nincs melege, nem fázik, nem fáj a pocija, kakilt is, szeretgetve is volt, akkor más baj nem igazán lehet. Lehet, hogy õ is a frontot érzi, nyûgösebb. Bár azóta, mióta írtál, már lehet, hogy alszik! :)
Frontra nagyon érzékenyek a babák, ne aggódj! Lehet, hogy máskor pedg az egész napot átalussza majd.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Este 9-kor aludt el drága:) Ma már megint nem akar aludni:)

8 hónapos a kislányom és kb 1, 5 hete nem eszik vacsorát. Eleinte evett csak nagyon keveset (50-90 ml) ma már ott tartunk h semmit sem (se tápszer, se tejpép, se főzi) így üres hassal alszik el. Hogyan bírjam rá h este vacsizok?

És mivel nem evett este így hajnalban felkel h éhes.Tudom h ez szokássá válhat de nem tudok mit csinálni.Uzsit du fél négykor eszik,a vacsit általában este 8-kor.Napközben jól eszik(még)

Legjobb válasz: és ha elõbb adsz neki vacsit? kisfiam 7 hós, de 4kor eszik délután és 7körül van a vacsi. Nem lehet hogy túl sok idõ telik el két evés közt?

és ha elõbb adsz neki vacsit? kisfiam 7 hós, de 4kor eszik délután és 7körül van a vacsi. Nem lehet hogy túl sok idõ telik el két evés közt?
ezek szerint du. f.4-kor eszik utoljára, majd hajnalban? egész nap mit és mennyit eszik?
A kérdező hozzászólása: Már gondoltam én is arra(tegnap este)h elõbb adjak neki vacsit és ma ki is fogom próbálni hátha.Mert már nagyon tanácstalan vagyok. Napközben jól eszik:reggel 150-170 ml tápszer, eddig gyümit evett kb 1 üveggel+keksz v. kifli, zsömi most(ma)natúr joghurt+gyümi(fél nat.joghurt fél ü gyümivel) és keksz, kifli, zsömi, ebédre 170-180 fõzi, du 150-160 tejpép.
A kérdező hozzászólása: A fõzeléket én csinálom nem veszm

Ma 3 honapos a kislanyom.3150 g-mal es 51cm-vel szuletett. Most 60cm es 5010g. Az utolso 1 honapban nagyon keveset hizott. Elkezdem hozzataplalni. Nincs keson. Behozhatja a grammokat?

nagyon aggodom, mivel csak az egyik mellembol tudok szoptatni hetek ota, ezert bizonyara kevesebbet is hizott, mert nem tud eleg gyorsan tej termelodni. ma a doki azt tanacsolta, kezdjem el tapozni, ugyhogy egyszer szopi, egyszer tapszer. a nutrilon HA-t javasolta. 3 het alatt 250grammot hizott. aggodom, vajon be tudom e hozni ot sulyban. egyebkent jokedelyu, aranyos formas, imadom.

Legjobb válasz: Nincs lemaradva! És nem kell neki behozni! Ebben a hónapban ennyit hízott! Kész! Mi ugyanebben a cipõben vagyunk. 3200 g-mal született 48 cm. A minimumokat hízza heti 150 g-mot, de augusztusban csak nyammogott, ezért a min.-ot sem hízta meg. Most 4790 g. 60,5 cm 3 hónaposan. Kicsit keveselte a doki néni, de nem stresszelt vele, mert nem nagy lemaradás, és én is ilyen alkatú voltam. Ma viszont zabált 2 óránként 100-130 ml-ket evett. Kap anyatejet és tápit is. Havi 600 g a minimum, akkor a te babád az 5 kilójával pont jó, és jobban áll mint az én babám. Ne aggódj!

Nincs lemaradva! És nem kell neki behozni! Ebben a hónapban ennyit hízott! Kész! Mi ugyanebben a cipõben vagyunk. 3200 g-mal született 48 cm. A minimumokat hízza heti 150 g-mot, de augusztusban csak nyammogott, ezért a min.-ot sem hízta meg. Most 4790 g. 60, 5 cm 3 hónaposan. Kicsit keveselte a doki néni, de nem stresszelt vele, mert nem nagy lemaradás, és én is ilyen alkatú voltam. Ma viszont zabált 2 óránként 100-130 ml-ket evett. Kap anyatejet és tápit is. Havi 600 g a minimum, akkor a te babád az 5 kilójával pont jó, és jobban áll mint az én babám. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: koszi szepen, nagyon aranyos vagy. en edesnek latom a babomat, egyfalat nagyon szeretnivalonak. es nem szoktam ehesnek erezni, sot mindig nagyon sok visszajon neki, es nem kivanja se aa cicit, se a teat, ha kinalom. ha ehes lenne, sirna, nem??? na de holnap elkezdjuk a tapot, ejjelre, ill.estere mar azt nem akartam, nehogy fajjon a pocakja.
Ne aggódj! Az én lányom 4 hónapos 5520 gramm és 59 centi. Kb. másfél hete ingadozik 5500-5530 között van mindig, nem hízik egy dekát sem és nem fogy. Pedig az étvágya nõ. Nem tudom a Te babád mennyire aktív 3 hósan, az enyém már sokat mocorog, ütögeti a játékait a játszószõnyegen, szóval én nem aggódom.


2 hónapos a kislányom.1 hónapja voltunk csípőszűrővizsgálaton, akkor azt mondták terpeszpelus+tornáztatás. Ma voltunk kontrollon azt mondták nem változott semmit. Valamit rosszul csináltam? Ettől még nem lesz csípőficamos? Hasonló eset?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk 6 hetesen volt az elsõ vizsgálat. Mindkét csípõ 1B lett.Terpeszpelus+torna nekünk is. 1 hónap múlva kellett menni kontrollra, akkor csak az egyik javult. Aztán még több mint egy hónapot kellett várni, míg megint mentünk kontrollra. Aug 9-én született, és csak dec 17-én vehettük le a pelust. Szóval nekünk is lassú folyamat volt! Kitartást! A végén én már jobban utáltam, mint õ.

Szia! Nekünk 6 hetesen volt az elsõ vizsgálat. Mindkét csípõ 1B lett.Terpeszpelus+torna nekünk is. 1 hónap múlva kellett menni kontrollra, akkor csak az egyik javult. Aztán még több mint egy hónapot kellett várni, míg megint mentünk kontrollra. Aug 9-én született, és csak dec 17-én vehettük le a pelust. Szóval nekünk is lassú folyamat volt! Kitartást! A végén én már jobban utáltam, mint õ.

Kislányom ma 5 hónapos és pár napja elég nyűgös. Éjszaka 1-2 óránként kelek hozzá, sokat szopizik. Napközben a kezemben nyugszik meg. Ha leteszem, kiabál, hisztizik. A foga bújhat elő?

Legjobb válasz: Fog is lehet, meg front is. Chamomilla 15CH-t próbáld neki adni, 3x5 golyót! (ja, és a babák egy éves korukig azt sem tudják, hogy mi az a hiszti)

Fog is lehet, meg front is. Chamomilla 15CH-t próbáld neki adni, 3x5 golyót! (ja, és a babák egy éves korukig azt sem tudják, hogy mi az a hiszti)
Most pont két ismerõsnél is 5 hónapos a baba, és õk is nyûgösek, alig alszanak...és jön a foguk! Egyiküknek lent, a másiknak meg fent!! Nem tömi a szájába a kezét? Vagy nem nyáladzik többet?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.De, tömi a kezét a szájába, meg mindent amit tud. Helyesbítek: nem hisztizik, hanem nyûgõs.
2. vagyok, akkor szerintem tuti a foga jön! Kitartást, lesz pár álmatlan éjszakátok! :)
Hát a Chamomilla homeós nagyon rövid idõn belül enyhülést hoz neki!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!