Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapos kislányom, (169 db)

1 hónapos kislányomnak valószínű a fronttól fáj a feje, és semmi nyugtatás nem használ. Behergeli magát, és már a kúp sem használ. Van esetleg valami praktika? Nagyon sajnálom szegényt!

Legjobb válasz: Bocsi, én is sajnálom a kislányodat, nekem is kicsi gyermekem van. Mégis azt kérdezném, hogy egy 1 hónapos gyermeknél mibõl állapítod meg, hogy a feje fáj? Lehet, hogy más baja van... Tényleg nem akartam kötözködni, és remélem megtalálod a megoldást.

Bocsi, én is sajnálom a kislányodat, nekem is kicsi gyermekem van. Mégis azt kérdezném, hogy egy 1 hónapos gyermeknél mibõl állapítod meg, hogy a feje fáj? Lehet, hogy más baja van... Tényleg nem akartam kötözködni, és remélem megtalálod a megoldást.
Szia! Mibõl gondolod, hogy a feje fáj? Én nem hiszem, hogy ez áll a sírás mögött, a front viszont valóban megviselheti az arra érzékeny babákat. Tudom, hogy nincs annál borzasztóbb, mikor sír a baba, megnyugtathatatlan és Te tehetetlen vagy. Viszont szerintem amíg nincs láza, vagy a síráson kívül más tünete ne a kúppal próbálkozz, hiszen az gyógyszer, amire valószínûleg nem is lenne szükség. Próbálj kitartó lenni és nagyon türelmes, meg fogod találni a módját, hogy megnyugtasd. 1 hónapos babák nyelvét sokszor nehéz megérteni, és millió oka lehet a sírásának, de nem hiszem, hogy épp fejfájás. Lehet éhes, szomjas, fájhat a pocikája, lehet túlságosan fáradt, amikor már nem tud a "szokott módon" elaludni, mert ahhoz is fáradt, vágyhat az anyukája közelségére... És nem biztos, hogy azonnal megnyugszik (a cici kivételével) talán a karjaidba vétel után még panaszkodik kicsit. Légy türelmes, meg fogjátok érteni egymást hamarosan. Addig is kitartás!
A kérdező hozzászólása: Nagyon türelmes vagyok, de 7 óra nonstop üvöltés alatt mindent kipróbáltunk.Nem cici kell, nem a közelségem, nem a pocak fáj, mert annak vannak bizonyos jelei. nekik is fájhat a fejük, ezt olvastam, azért gondoltam erre, mert csak frontkor csinálja.
Esetleg próbálj vele együtt fürdeni menni -ha már lehet, menjetek sétálni-ha az idõ engedi.

1 hónapos kislányom nagyon sokat alszik. Ami még aggasztóbb, hogyha fent van napközben sem ölben, sem sehogy nem szeret lenni. Szenved, nyugtalan. Valakinek volt már ilyen, hogy a babája nem szeretett sem ölben sem sehogy lenni? Nem sír csak szenved

Éjszaka úgy hogy letesszük 7 órakor aludni egyszer kel fel hajnali 3 kor, utána csak reggel 7 fele. Napközben simán alszik 4-5 órákat, sõt szerintem többet is, ha nem keltegetném. Enni napközben átlagosan 5x eszik+ az éjszakai egy.3070 grammal hoztuk ki a kórházból most 3900 gramm.

Legjobb válasz: Az én lányom sem szeretett ölben lenni úgy 4-5 hónapos koráig, és õ is viszonylag sokat aludt mindig is, õ éjjel is ébredés nélkül aludt 5 hetes korától, úgy, hogy nappal (kb. 1 hónaposan) 20 percet volt ébren 3-4 óra alvás között. De eléggé nyugis volt, ha mégis ébren volt. Hasfájás?

Az én lányom sem szeretett ölben lenni úgy 4-5 hónapos koráig, és õ is viszonylag sokat aludt mindig is, õ éjjel is ébredés nélkül aludt 5 hetes korától, úgy, hogy nappal (kb. 1 hónaposan) 20 percet volt ébren 3-4 óra alvás között. De eléggé nyugis volt, ha mégis ébren volt. Hasfájás?
Az én kisfiam ugyanígy volt, szenvedett csak ha fent volt. A doktornõnk szerint refluxos. Megemeltük az ágyát, lassabban etetjük, és már pár nap után jobban lett. Az orvos szerint marja a sav a gyomrát, nyelõcsövét, torkát, ezért a szenvedés. A védõnõnk, amikor panaszkodtam neki, azt mondta, hogy biztos frontérzékeny, és hát most abból kijutott bõven. Szüleim szerint szomjas, mert nem kap teát, kolléganõm szerint unatkozik, úgyhogy magyarázat van ezer meg egy.
A világon semmi baja (szépen is gyarapszik), csak szeret aludni, ilyen típus. Nekem a legidõsebb lányom volt ilyen, de úgy 3 hónapos kora körül elkezdett nyitni a világra, és egyre éberebb lett. Õ sem szeretett kézben lenni, csak az ágyában. Késõbb sem díjazta, ha sokat ölelgettük, viszont korához képest mindig önállóbb volt. Most 3 éves, már kicsit bújósabb, és még mindig szeret aludni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!Igen, valószínûleg hasfájós baba:-(. Tegnap óta én is próbálom a lassabban etetést, vagyis hogy szünetet tartunk közbe, de képzeljétek, amint nincs cicin iszonyú nyugtalanná, feszültté válik, rágja a kezét, úgyhogy nehéz a lassabban evés :-) Az ágy megemelését még megpróbáljuk. Szerintetek az probléma ha most 1 hónaposan még "csak" a fejét tudja fordítani egyik oldalról a másikra, meg nézelõdik, de pl.: hangra akár az én hangomra, nem igazán reagál. Nektek mit tudott a babátok ennyi idõsen?
1 hónaposan? :) )) Nem sok mindent! :) Fejet forgatni biztosan, gõzöm nincs, hogy reagált-e már a hangomra, elképzelhetõ, hogy akkor még nem. Viszont sokszor nyújtogatta a nyelvét! :) ) 1 hónposan még eléggé on-off lények, nem nagy tudásra kell számítani.
A kérdező hozzászólása: És mikortól jön el az, hogy egy picit nyit a világ fele? Úgy értem, hogy nemcsak alszik, eszik, nézelõdik, hanem játszani is akar?
Én 3-4 hónapos korában már nagyon jókat buliztam vele otthon. :) Most 18 hónapos, és játszópajtinak hívjuk egymást (tudom, hogy baromi hülyén hangozhat így, csak mutatja, hogy ez a helyzet, az eszik-alszik üzemmód csak átmeneti, én is untam egyébként NAGYON. :) ) 5. voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ 5-ös! :-) Akkor reménykedem, hogy 3 hónapos korában már azért dob egy mosolyt, mert az állandó eszik-alszik-sír-nyûglõdik egy picit kiborított idegileg és eljutottam odáig, hogy biztos én csinálok mindent szarul, hogy egy nyugodt pillanta sincs.

1 honapos kislanyom csa tapszert eszik. A doki ezertnem ir fel neki Vigantolt, habar vedono szerint kell, mert nagy baba. Mit tegyek?

Csak receptre lehet kapni.. :(((

Legjobb válasz: Hát ez érdekes. Javítsatok ki, ha tévedek, de a d-vitaminnak szerintem semmi köze a mérethez. Annak a csontoknál, fogaknál van nagy szerepe. Tény, hogy nyáron fel szokták függeszteni a szedését, de szerintem egy ilyen picurkának még szüksége lenne rá. Az én Kislányom 15 hónapos, vagyunk kint is sokat, de nekünk nem lett felfüggesztve az adása, mert a kutacsa még eléggé nyitva van. Az orvos a tápszer miatt nem írta fel? Jól értem?

Hát ez érdekes. Javítsatok ki, ha tévedek, de a d-vitaminnak szerintem semmi köze a mérethez. Annak a csontoknál, fogaknál van nagy szerepe. Tény, hogy nyáron fel szokták függeszteni a szedését, de szerintem egy ilyen picurkának még szüksége lenne rá. Az én Kislányom 15 hónapos, vagyunk kint is sokat, de nekünk nem lett felfüggesztve az adása, mert a kutacsa még eléggé nyitva van. Az orvos a tápszer miatt nem írta fel? Jól értem?
Én sem értem, a Vigantolt 3 éves korig adják. Igaz 1 éves kor felett már csak õszi-téli hónapokban kell szedni. Ragaszkodj hozzá, mert sok az angolkóros gyerek újra.
Nálunk a doki azt mondta, a K vitamin nem kell a tápszereseknek, a vigantol igen! Van még 3 tápszeres anyuka ismerõsöm (mind más dokihoz járunk) és mindegyikünk gyereke kapta.
Nem kell csak a kizárólagosan anyatejes babáknak a Vigantol.
a tápszerben van D vitamin, ha csak tápszeres a baba és nem kiegészítésként kapja a tápot, akkor nincs szükség Vigantolra.
Ha ennyire nem bízol a gyerekorvosban, akkor menj másikhoz. Én azért inkább hinnék egy orvosnak, mint egy védõnõnek.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak tapszeres, s vedono szerint kellene, doki szerint nem.Rokonok is mondjak hogy mindenkepp irassak fel, de nem teszi meg a doki, akarmit csinalok!Nem akarom hogy a babomnak barmi baja legyen, honnan tudok akkor venni?Veny nelkul nem kaphato..Ketsegbe vagyok esve teljesen.. :((
Tegnap 19.08-as vagyok. Az én kisfiam a kezdetektõl tápszeres, most nyolc hónapos, de mindennap kapja a napi 1 csepp Vigantolt, pedig minden tápszerben, tejpépben van D vitamin, de az nem fedezné a szükségletet, az orvosok figyelmen kívül hagyják. Attól nem lesz baja, sõt jót teszel vele, ha kapja ezek mellett a Vigantolt, de attól viszont igenis lehet késõbb probléma, ha nem kapja!
A kérdező hozzászólása: Nem irja hogy atlag napi szukseglet hany szazalekat fedezi.. :/
Az én kisfiam fõleg anyatejes volt, de délután, este kapott tápszer kiegészítést. De nekünk a doki a tápszertõl függetlenül felírta a Vigantolt, egy szóval nem mondta hogy tápszeres babáknak nem kell. Gondolom a te dokid szerint azért nem kell, mert van a tápszerben d vitamin. Esetleg nézd meg a tápszeres dobozt hogy mi van ráírva, mennyi d vitamin van benne. És nekünk úgy kellett szedni, hogy 1 éves koráig minden nap 1 cseppet, utána pedig a nyári idõszakban nem kell, (április 15-tõl októberig) ezen kívül szintén napi 1 csepp.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát, akkor váltok.Nem értem hogy miért jó egy orvosnak az ilyen hozzáállás, hisz egy csöppségrõl van szó. :( S ki tudja hány anyuka van az én cipõmben.. :(
A védõnõd tudja jól, kell a Vigantol a tápszeres babának is! Válts gyermekorvost, egy másik biztos, hogy fel fogja írni! A Konakion az, amit nem kell adni a tápszeres babának!
Válts gyerekorvost. Elsõdleges a bizalom. Feltétlen kell Vigantol, picim születése óta folyamatosan kellett neki adnom, pedig õ tápszeres volt. Sõt úgy emlékszem a védõnõ kifejezetten kérte hogy pontosan adjuk neki, mert nem anyatejes a kicsi...... ez jó. Háziorvosod? Elmenné hozzá valami mondvacsinált indokkal, és ha már itt vagy írja már fel......szerintem õ is felírhatja. Valóban recept nélkül nem adják ki, egyetlen mód a védõnõ segítsége, vagy orvosváltás
Nekünk az elején mondta az orvos, hogy a vigantol kell függetlenül attól, hogy tápszer, vagy szopi. Én adom is neki azóta, pedig már csak tápszeresek vagyunk szinte, sajnos nem szopizik, a tejem pedig iszonyat kevés, alig tudok fejni.
Miert irnanak mar neki fel akarmit? 1 honapos baba vagy szopizik, vagy tapszert iszik.
A kérdező hozzászólása: Mivel csak 1 honapos, 2 hetente jon hozzank, s a vedono is..mi majd eloszor csak a 2. honapnal esedekes oltasra megyunk.. Jovoheten jon a vedono, rakerdezek megint...
Én a gyerekorvost csak akkor látom, ha oltja a babát(szerencsére).Bármi recept kell, a védõnõhöz megyek, õ megírja, és a doki orra alá tolja aláírásra.Szerintem próbáld meg, fõleg, ha szerinte meg szükséges(hozzáteszem én is így tudom).
Én még a kórházban voltam a kisfiammal amikor felírta az orvos, akkor ugyebár még nem tudhattuk, hogy lesz-e tejem, tudok-e szoptatni vagy nem és tápira szorulunk majd.


1 hónapos kislányom nappal nem nagyon akar aludni.10-kor kel, és utána csak fél-egy órákat alszik egyfolytában, sokat van fent az esti fürdetésig. Éjszaka nincs gond, kétszer kel és rögtön vissza is alszik. Mennyire nagy baj ez?

Legjobb válasz: szia én kislányom is egy honapos.Reggel hattol este hatig kb 30 percet alszik össz-vissz.Éjjel nekünk sincs gond.Ha az enyém is ilyen meg a tiéd akkor nem lehet nagy gond :)

szia én kislányom is egy honapos.Reggel hattol este hatig kb 30 percet alszik össz-vissz.Éjjel nekünk sincs gond.Ha az enyém is ilyen meg a tiéd akkor nem lehet nagy gond :)
Szia! Az én kislányom csak a babakocsiban hajlandó egyhuzamban többet aludni, ha bent van õ is alig alszik, csak nyüglõdik. Bajnak nem baj, csak õ sem pihen rendesen, meg te sem jutsz ötrõl a hatra, ha fentvan. 8 hetes kislány anyukája
Ti legalabb szerencsesek vagytok, hogy ejjel nincs gond. Nallunk nappal sem alszik de ejjel is van hogy 3-4 orat virrasztunk mellette.
Nálunk is így volt, semmi baj. 4 hónaposan beállt, hogy alszik 4-5 alkalommal, de fél óránál sosem többet:-) Addig meg volt, hogy csak 1X aludt fél órát...
A kérdező hozzászólása: Látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Remélem ezek a pici Manók nálam és nálatok is elõbb-utóbb jobb alvók lesznek nappal :-) Köszönöm a válaszokat és boldog babázást!

A mult héten jött meg de csak egy pár csepp volt.1-2 napig tartot. Azota hányingerem van émelygek. Van egy 1 hónapos kislányom. Csináltam tesztet és negatív lett. Lehetek ettől függetlenül terhes?

Legjobb válasz: Védekeztetek rendesen? Ha nem, akkor lehetsz terhes, de szerintem ha a babád még csak egy hónapos, tehát nem túl régen szültél, akkor a hányinger nem egy esetleges terhesség miatt lehet.

Védekeztetek rendesen? Ha nem, akkor lehetsz terhes, de szerintem ha a babád még csak egy hónapos, tehát nem túl régen szültél, akkor a hányinger nem egy esetleges terhesség miatt lehet.
Már bocs, de kérdezhetek valamit? Császárral szültél vagy rendesen. Mert ha rendesen elvileg 6 hétig nem is lehet szexelni. Viszont az még nem telt le nálad. Nem rosszindulatból kérdezem. Amúgy nem igen eshettél teherbe még, de elõfordulhat.

Miért nem alszik 1 hónapos kislányom?

Reggel 10 óra óta fent van és csak 10-20 percre aludt el, de felébred. Látom rajta, hogy nagyon fáradt, de valamiért nem tud elaludni.

Legjobb válasz: Szia, az én kislányom is ezt csinálja (4 hetes). Tegnap meg egész nap aludt, csak enni kelt fel. Lehet, hogy van valami front. Szerencsére nem nyûgös...csak nézelõdik és beszélget.:) Nálunk ez nem az elsõ eset, már párszor elõfordult. Eddig estére mindig kidõlt, ha ilyen volt és egész éjszaka aludt:) Lehet, hogy nálatok is ez lesz majd.

Szia, az én kislányom is ezt csinálja (4 hetes). Tegnap meg egész nap aludt, csak enni kelt fel. Lehet, hogy van valami front. Szerencsére nem nyûgös...csak nézelõdik és beszélget.:) Nálunk ez nem az elsõ eset, már párszor elõfordult. Eddig estére mindig kidõlt, ha ilyen volt és egész éjszaka aludt:) Lehet, hogy nálatok is ez lesz majd.
Mert meg kell tanítani aludni.ÉS ez komoly...azt hiszi lemarad valamirõl az én fiam is ezt csinált és nem foglalkoztam vele a végén már odáig fajult, hogy már se ölben sem sehogy nem volt hajlandó , vele aludtam nappal, hogy aludjon-cicivel a szájában a végén már borzalmas volt, mert úgy sem akart aludni..és akkor jött apa itthon volt 2hétig és rákényszerített egy új dologra, azért is a kiságyban a helye és aludjon ott.Kemény egy 2hét volt de megérte.azóta semmi gond a nappali alvással.Most lesz egy éves de már bánom, hogy ennyire engedtem neki.Ha lesz még egy baba elsõ perctõl meg lesz szokatva ez neki, mert sokkal jobb mindenkinek.Persze a front is befolyásolja az enyém két napja szinte kibírhatatlanul hisztis, de meg kell érteni õket is..szóval váltani kell ennyi a titka...1éves baba mamája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Még mindig fent van, és este fél 9 van! Megszopiztattam, beájult a cicin, aztán 10 perc múlva megint fent volt. Az a baj, ha hagyom a kiságyában, iszonyatos keservesen kezd el sírni, de úgy felturbózza magát, hogy egész testében remeg. Nincs felszoktatva sem. Nagyon bízom benne, hogy lassan elalszik és éjjel már nem lesz gond!

Lázcsillapítás, hogyan? Van egy 1 hónapos kislányom. Kicsit meg van fázva, orvos látta nem kapott gyógyszert. Hője 37, 1 volt.

Azt szeretném kérdezni ha este is ennyi lesz kapjon Germicid c kúpot?A doktor err?l nem mondott semmit.

Legjobb válasz: 38 fok alatt ne csillapisd,a 37.1 az nem baj,ne aggódj emiatt.Ha van cebion csepp otthon azt adj neki,nagyon sokat segit.

38 fok alatt ne csillapisd, a 37.1 az nem baj, ne aggódj emiatt.Ha van cebion csepp otthon azt adj neki, nagyon sokat segit.
Nos ha a hõje 37.5 akkor estére adhatsz neki egy fél germicid c kúpot. Attó baja nme lesz, max nyugodtan alszik a baba meg te is. Estére sanszos, hogy belázasodhat. 37.5 alatt ne adj neki. Levonással 37.1? Nekem 2 hósan volt a babámnak hõemelkedése oltás után és estére adtam neki egy fél c kúpot. Így nem aggódtam halálra magam, hogy belázasodik e az éjszaka közepén.
szerintem estére belázasodhat, mert az én kislányom is mindig így volt, este hõemelkedés, éjjel meg nem aludtunk mert mindig fel kellet, éjjel kellet szegényemnek adni a kúpot.Szerintem várj vele egy picit, mert lehet hogy lemegy majd a hõje estére, lefekvés elött nézd meg, ha hosszabb ideig van hõemelkedése biztosan lázas is lesz.
Elsõ vagyok, még azt szeretném hozzáfüzni, hogy 5 hetes volt a babám mikor megfázott, nekünk napi 8 csepp cebiont mondott a doktornõ.Szerintem adhatsz neki ennyit, sõt még utána is napi 2-3 cseppet, ebben a hüvös idõben.
Cabion= C-vitamin csepp Teljesen mindegy, hogy levonással vagy levonás nélkül 37, 1 a baba hõje, ui. mindkettõ normális hõmérséklet! Az emberek normál hõje 36, 5-37, 5 között van, ha popsiban méred, akkor ehhez még hozzájön +0, 5 fok (tehát max. 38-ig normális popsiban mérve). Lázcsillapításra csakis láz esetén van szükség, a hõemelkedést nem szabad csillapítani (azaz 37, 5-38 között), mert a hõemelkedés az immunrendszer védekezése a betegség ellen, sok baci ui. elpusztul a normál hõmérséklet fölött. Azért nem mondott az orvos a lázcsillapításról most semmit, mert a babádnak nincs láza...
A cebion c vitamin babáknak és kisgyerekeknek.
A 37, 1 épp csak hõemelkedés, ha este belázasodik 38 fölé, szépen hûtõfürdõbe belerakod, és akkor elég kúpot adni. Már ha belázasodik.. nem biztos, ha nem lázas kár neki adni, mert ha tényleg az lesz, már nem tudod hogyan csillapítani.
bocsi az offért! mi aza cebion? (az én babaám is meg van fázva)
Elõzõ vagyok, csak látom a korábbi hozzászólásokat, a cebion valóban nagyon jó, ilyenkor túl kell adagolni a C vitamint kicsit és az is segít hogy kijöjjön a megfázásból. Bár 1 hónaposnál gondolom elég még az 5 csepp, de inkább az orvost kérdezd meg, mert már nem emlékszem a mértékre. Én most a 2, 5 évesemnek 3x20 cseppet adok ha meg van fázva, amúgy téli idõszakban csak 1x15 cseppet.
Szia, én csak azt tudom mondani amit nekem az orvos mondott, hogy ha fenékbe mérve 38, 5 lesz a hõje akkor mehet a kúp. Ha alatta van akkor próbáljam meg egy kicsit lejjebb vetkõztetni hogy hüljön a teste. Persze ezt nem betegségnél hanem az oltáskor mondta a drnõ. 3 hónapos babám van.
A 37.1 egy ekkora babánál alaphõ, még hõemelkedésnek se mondható, nemhogy láznak. 38.5 fok alatt nem érdemes csillapítani, hagy dolgozzon az immunrendszere. Éjjel menj be többször hozzá, és ha melegnek/forrónak érzed, mérd meg a hõjét és ha kell, csillapítsd.

Mikor kopik le az a sötét pihe ami a combját, fülét illetve a popsija fölötti részt borítja? 1 hónapos kislány anyukája

Legjobb válasz: Szia nekem a kisleányom 4 hónapos és még mindig megvan,nem vettem észre hogy kevesebb lenne.

Szia nekem a kisleányom 4 hónapos és még mindig megvan, nem vettem észre hogy kevesebb lenne.
Nálunk 6 hónaposan kopott le teljesen, már azt hittem örökre ilyen szõrös marad :-)
Szia. Az én kislányom 3 hónapos és a fülén még mindig van szõröcske.
5-6 hónapos volt a lányom, mire teljesen lekopott.
Szia! Nekem a kislányom 5 hónapos és egyenlõre semmi sem kopott a pihécskékbõl, de nagyon kis cuki nekünk is a popsija felett van és a fülikéjén:) !
A kérdező hozzászólása: szóval még pár hónap :) de legalább van remény!

1. hónapos kislányom folyton arrébb mászik a kiságyban. Hol felmegy, hol pedig már 1 óra múlva a szélében "integet', másnál is volt vagy csak nekem fura?

Legjobb válasz: másnál is volt így, csak neked fura. Mi is néztünk, hogy került oda, ahol nem hagytuk:)

másnál is volt így, csak neked fura. Mi is néztünk, hogy került oda, ahol nem hagytuk:)
nagyon gyakori hogy feltolja magát az ágy tetejébe. a méhen belül is mindig körülvette valami a buksit, ezért ott érzi jól magát. :)
Szia. Az én kicsim is ilyen volt. Amikor lefektettem aludni, és elõször keltem fel hozzá rendszerint keresztbe feküdt az ágyába. Sose értettem hogy csinálja, de mára már leszokott róla. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm. engem nem zavar, hogy ilyen aktiv. csak mikor elõször láttam a sötétbe, kicsit furcsa volt hogy került oda :)

1 hónapos kislányomnak néha bekönnyezik a szeme, és olyankor pár percig csorog a könny a szeméből, mitől lehet?

Van amikor a jobb szeme csinálja, valamikor a bal, és utána elmúlik. Van hogy egy nap többször is csinálja, de leginkább késő délután. És nincs begyulladva.

Legjobb válasz: barátnõm kisfia volt ilyen,elvitte orvoshoz és a könnycsatornával volt valami,kezelte v-hol masszírozta az orrát és 1-hó múlva semmi baja nem volt,de ha nem kezelik bizony lehet baj.

barátnõm kisfia volt ilyen, elvitte orvoshoz és a könnycsatornával volt valami, kezelte v-hol masszírozta az orrát és 1-hó múlva semmi baja nem volt, de ha nem kezelik bizony lehet baj.
Valószínûleg túl szûk a babádnak a könnycsatornája. Én a helyedben elvinném szemészetre, mert akár be is gennyesedhet és akkor át kell majd neki mosatni.Ha még nem olyan nagy a baj, akkor kapni fog szemcseppet, az általában segíteni szokott és a belsõ szemzugnál masszírozni kell neki naponta 3-4x.
A kérdező hozzászólása: De nem minden nap csinálja, így is vigyem el az orvoshoz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!