Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapos keze sokszor (2 db)

1 hónapos babám keze sokszor nagyon hideg, pedig nem hiszem, hogy fázna, mert se a lába, se a tarkója nem hideg. Akkor a keze miért?

Ugyanúgy van öltöztetve, mint máskor, és a keze van hogy napokig hideg. Nem tudom miért...

Legjobb válasz: Még nem tudják ilyen kicsi korban szabályozni a hõháztartásukat azért is hideg néha a kicsi kezük lábuk.

Még nem tudják ilyen kicsi korban szabályozni a hõháztartásukat azért is hideg néha a kicsi kezük lábuk.
én a mai napig ilyen vagyok :) tényleg a tarkója a mérvadó, meg a kedve: ha vidám, elégedett, nem lesz semmi baja attól, hogy hideg a keze. Max húzz a lábára egy zoknit (rugi alá), fõleg éjjel, lehet jobban alszik tõle (már ha zavarta õt egyáltalán)
Én azt vettem észre, hogy ha hanyatt fekszik a babám és nagyon kalimpál, akkor kihûl a keze. Én arra tudom fogni, hogy sokat tartja a magasban. Egyébként valóban nem probléma. Ha fázna, akkor úgyis jelezné. 8 hetes kislány anyukája.

Lehet a foga miatt van? Vagy beteg lesz? 1 hét múlva 6 hónapos a lányom. Sokszor úgy sír, hogy a szájában van a keze, sok a nyála, és folyik az orra. Nem tudom hogy takony vagy nyál-e ami az orrából jön néha, de áttetsző.

Láza nincs, néha ny?gös, de azért mert keveset aludt. Rendesen eszik. Néha tüsszög és köhint 1-et de rengeteg a nyála, így eddig annak tudtam be, hogy az zavarja a torkát. Ha a foga azt honnan tudhatom meg?

Legjobb válasz: fogzás alatt kicsit náthás

fogzás alatt kicsit náthás
Nincs kifehéredve az ínye alul vagy felül? Ha a foga jön azt általában lehet látni. Szinte átlátszik az íny alatt a fog ahol jön vagy nagyon meg van dagadva, vörös. Szerintem egyébként a foga lesz az. Pár nap múlva biztosan átszakítja az ínyt és látni fogod a hegyét. Egy véres csík lesz ott elõször.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Meg akartam nézni, de nem engedte. Majd holnap megkukkantom hogy látok-e valamit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!