Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapos 1 (1939 db)

Több mint 1 hónapos (1 hónap 5 nap) guppikat össze lehet már engedni a nagy guppikkal? Csak 3 nagy guppi van és 3 db páncélos harcsa. Szóval összeengedhetem őket, nem fogják a nagyok megenni a piciket?

Köszönöm előre

Legjobb válasz: Hát ha úgy látod, hogy a felnõttek fizikailag képtelenek lennének a szájukkal megenni õket, akkor szerintem kiengedheted.

Hát ha úgy látod, hogy a felnõttek fizikailag képtelenek lennének a szájukkal megenni õket, akkor szerintem kiengedheted.
Én azt mondom legalább legyenek 1, 5;2 cm-esek.Akkor nyugodt szívvel ki lehet.Nem fogják bántani õket.
én a multkor teszteltem. Nekem a 1cm es szifó ivadékomat sem zabálták fel.:) Másnap reggelre ugyanugy az akváriumban volt. Sõt meg sem próbálták megenni.:)
A kérdező hozzászólása: nekem kb 2 cm-sem a kis guppik, kivettem 1-et és megnéztem hogy mit csinálnak vele de nekiállták csipkedni a farkát és inkább visszatettem a szülõszobába.

Anyatejes 1 hónapos babátok mennyit eszik egy nap? És azt olvastam nem sok változás van miliben az 1 hónapos és 6 hónapos baba étkezésében. Ez komoly?

Eddig néztem 80-90 miliket evett de tegnaptól hirtelen eszik 110-135-t is. Kicsit meglep?dtünk.

Legjobb válasz: A fejlõdés ugrások alkalmával fontos, hogy mindig tedd mellre, mert különben nem követi a tejtermelés az igényt. Mi is bimbóvédõvel kezdtük a szopizást, de 2-3 hét után csak a kezdéshez kellett, pár korty erejéig, amíg "kiszívta" és utána simán be tudta kapni, aztán már olyan ügyes lett, hogy az sem kellett. Nem tudjátok így megoldani? Amit nekem még javasoltak, hogy mellszívóval "húzzam ki" a mellbimbómat, hogy be tudja kapni, ez is jó volt...Az a cumisüveg nem kellene, pláne, hogy a fejés, sterilizálás elég sok idõbe telik és hát a cumisüveg mégsem az anyamell....Nem tudom, mennyiket eszik, mert nem mérem, de a tápszeres doboz alapján (ki kellene már dobnom, mert csak 1x kapott a hazajövetel napján :)...az áll, hogy 1-2 hetes 90ml, 3-4 hetes 120ml, 2 hónapostól 150 ml, 3-4 hónapos 180 ml és 5-6 hónapos 210 ml. Amit leírsz az normális, de szerintem meg kellene próbálnotok szopizni....nekünk az Espumisan sokat segített a levegõn.

A fejlõdés ugrások alkalmával fontos, hogy mindig tedd mellre, mert különben nem követi a tejtermelés az igényt. Mi is bimbóvédõvel kezdtük a szopizást, de 2-3 hét után csak a kezdéshez kellett, pár korty erejéig, amíg "kiszívta" és utána simán be tudta kapni, aztán már olyan ügyes lett, hogy az sem kellett. Nem tudjátok így megoldani? Amit nekem még javasoltak, hogy mellszívóval "húzzam ki" a mellbimbómat, hogy be tudja kapni, ez is jó volt...Az a cumisüveg nem kellene, pláne, hogy a fejés, sterilizálás elég sok idõbe telik és hát a cumisüveg mégsem az anyamell....Nem tudom, mennyiket eszik, mert nem mérem, de a tápszeres doboz alapján (ki kellene már dobnom, mert csak 1x kapott a hazajövetel napján :) ...az áll, hogy 1-2 hetes 90ml, 3-4 hetes 120ml, 2 hónapostól 150 ml, 3-4 hónapos 180 ml és 5-6 hónapos 210 ml. Amit leírsz az normális, de szerintem meg kellene próbálnotok szopizni....nekünk az Espumisan sokat segített a levegõn.
Szoptatás közben is büfiztesd meg, és utána kicsit tornásztasd meg (lábait a pocihoz) persze nem vadul :) VAgy behajlítod a lábait és kicsit körzöl vele, mint csípõszûrésen. Cumisüveget ne adj Neki, mert elõbb- utóbb összezavarodik szegény (máshogy kell szívni és gyorsabban is jön üvegbõl). Én így jártam anno :( Tedd cicire ha sír, ha éhes, enni fog. Ha szépen fejlõdik akkor nincs semmi gond. Különben ennyi idõsen még azért is sírhat, mert kicsit szorong a külvilág miatt, nemrég még éjjel-nappal meleg pociban volt :) Tegyél a teste köré kis takarót, ami minden oldalról hozzáér.
A kérdező hozzászólása: Ma is megpróbáltam. Bimbóvédõ aztán ki a szájból. Még most ügyes is volt szopizott. Igaz 45 percen át, végül belealudt. Már a tej folyt ki a száján. Aztán felébredt. Szerintem rájött, hogy éhes és ment a sírás. És ez így menne egész nap. Míg mikor a lefejt tejet megkapta, utána békésen nézelõdött. :( és én is képben voltam mennyit evett. Hát nem tudom. Egyébként 10-15 perc alatt mellbõl ki kellene szívnia a megfelelõ adagot nem?
Ez sok mindentõl függhet. Én speciel 30 percig szoptattam, 15 egyik, 15 másik mell. Annál tovább ha tart, már nem eszik, hanem "játszik", cumizik. EZ egy olyan fárasztó munka, amit eredményesen ennél tovább nem bír végezni.De ha még kicsi, akkor bealhat közte persze, mert elfárad, de ez nem azt jelenti, hogy jól lakott. Most még légy türelmes a határidõkkel, ha éhes, tedd cicire, (persze min. 10 perc teljen el 2 szoptatás között), és akkor magától beáll, ahogy nõ, egyre erõsebb lesz, és tovább bírja, és a gyakori mellre tételtõl több tejed lesz. Pont annyi, amennyi Neki kell :)
Az anyamellbõl szopizásnak pont az a lényege, hogy nem csak a táplálkozásról szól, mint a cumisüveg, ezért van tovább a melleden és így lesz több a tejed is. Ha bealszik ébresztgesd: büfiztesd, pelusozd át és kínáld meg újra. Igény szerinti szoptatásnál 2 dolgot felejts el: a mérleget és az órát. Tapasztalatból mondom, nem okoskodok én majdnem megjártam, de idõben jött a segítség. Ha bizonytalan vagy inkább keress egy szoptatási tanácsadót és hívd fel! Ha evett és megnyugszik, jól lakott, ilyenkor még nem csak a kaja miatt sírnak, másképp nem tudnak kommunikálni. Abból, hogy cicire teszed nem lehet baj, ha 1, 5-2 órán belül kér újra enni, tedd arra, amelyikbõl utoljára szopizott, ha 2 óra eltelt, akkor kapjon új cicit, így a tejtõl nem fog fájni a pocakja és igen, szopi közben is meg lehet büfiztetni és ha fél órával utána hasra teszed, jön még ki levegõ, ha büfizéssel nem távozott! Hidd el jelezni fogja, ha nem elég a tej! 5 hónapos Manó anyukája
Elõzõ vagyok: az lején nálunk is 3/4 órát cicizett, most már 10 perc alatt végez, ritkán szuszizik be rajta! Ne aggódj emiatt. Az elsõ 8-10 percben jön gyorsabban a hígabb cukros tej, utána kb 5 percenként kortyol 2-3-at. Ez nem jelenti azt, hogy õ alszik vagy pihen, hanem a hátsó zsíros tej (is )szopizás közben termelõdik, nem a két szoptatás között!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :) Az elsõ 3 hetet úgy csináltam ahogy írtátok. Nem néztem órát, állandóan rajtam lógott de 1, 5 órát sem bírt ki két szopi között. Ekkor tértem át arra, hogy lefejem és látom mennyit evett. Így már kibírt 2, 5-3 órát is. El lehetett menni sétálni és tudtam hogy nem fog ordítani az éhségtõl. Most folytatom a cicire tevést. Mert egyébként imádom mikor rajtam lóg :) Jó babázást!

Az 1 hónapos babának mennyit kell aludnia? A Te gyermeked mennyit és mikor aludt 1 hónaposan?

Legjobb válasz: Szia! Az én lányom 3 hónapos korái,csak addig volt ébren,mig evett! Már azt hittem valami baja,de a doki megnyugtatott,hogy Õ ilyen! :) Most 7 hónapos,és ûgy alszik,hogy reggel 5 kor kell enni aztán alszik 7-ig. 8-11-ig megint alszik,majd 1-2 körül megint 1 órát,vagy ha csúszik az alvása akkor fél 3-fél 4-ig a babakocsiban,és végül fél-6-alszik negyed 7-ig.fürcsi,vacsi,és fél 8-kor már ragadnak a szemei,akkor rakom le :) Kis Szundika :)

Szia! Az én lányom 3 hónapos korái, csak addig volt ébren, mig evett! Már azt hittem valami baja, de a doki megnyugtatott, hogy Õ ilyen! :) Most 7 hónapos, és ûgy alszik, hogy reggel 5 kor kell enni aztán alszik 7-ig. 8-11-ig megint alszik, majd 1-2 körül megint 1 órát, vagy ha csúszik az alvása akkor fél 3-fél 4-ig a babakocsiban, és végül fél-6-alszik negyed 7-ig.fürcsi, vacsi, és fél 8-kor már ragadnak a szemei, akkor rakom le :) Kis Szundika :)
szia.mi pont tegnap voltunk 1 hónaposak.még nem igazan van napirendünk de azt mondom elég sokat alszik egyhuzamba olyan 3-3.5 órát utana kajcsi ami általában 1 óráig tart olyan 100 ml-et eszik utana alvas.most kezdem rászoktatni az egyedül elalvásra sajnosn cumi segítségével.de én ugy vagyok vele inkabb cumival aludjon el mint mindig a kezemben és ahoz szokjon hozzá.tegnap lezdtük el bevezetni az láncetetést tök jó sikerrel mert fél 9 körül elaludt és 2 körül kellt fel utana 6-kor utana 10 körül és ismét szunya van:) neked mennyit alszik vagy h áll egy napotok?sok boldogságot..
A legtöbb baba ilyenkor még csak eszik és alszik, tehát gyakorlatilag egész nap. Valahol azt olvastam, hogy napi 20 óra alvás kell nekik. Persze, ha hasfájós, akkor sajnos ez nem sikerül neki. Elõzõ: bocsi, de mi az a láncetetés?
elõzõ vagyok:) a láncetetés az amikor pl 6-kor megetteted kb egy óra pihi míg pici azt szokták taácsolni h aludjon de hát sztem ez nem mindenkinek sikerül h egy órácskát aludjon pláne ahogy irtad h hasfájos szoval utana fürcsi és rá még egy etetés kb olyan 8 körül ha addig fent tud maradni ha csak másfél óra telik el az sem baj.én késöbb az álometetést is szeretném bevezetni ami olyan 22-23 óra között van és elvileg alszik reggelig.ennyi...remélem segítettem...


Mennyit alszik 1 hónapos (körüli) babátok?

Nappal vagy inkább éjszaka éber (egyhuzamban mennyi ideig tud ébren maradni) ? Szopizik/tápszeres/ mindkettõ? Ha éjszaka szeret fent lenni, hogy próbáljátok átszokatni a nappali ébrenlétre? Átáll majd magától?

Legjobb válasz: Az én kisfiam már 9 hónapos, de tisztán emlékszem, hogyan is volt az elején. 1 hónaposan épp a hasfájás kellõs közepében voltunk, úgyhogy nehéz napjaink voltak alvás szempontjából. A szopik után kínlódott, nehezen aludt el. Ha végre hosszas sírás után olyan 10 körül elaludt, akkor viszont szépen, mélyen aludt a hajnali szopiig. 1 hónaposan nappal már elég éber volt, sokat nézelõdött az alvások között, úgyhogy nem cserélte föl a nappalt és az éjszakát. Törekedj Te is arra, hogy nappal aktívan töltse az alvások közötti ébrenlétet, és akkor gyönyörûen meg fogja szokni, hogy nappal zajlik az élet, éjjel pedig pihenni kell.

Az én kisfiam már 9 hónapos, de tisztán emlékszem, hogyan is volt az elején. 1 hónaposan épp a hasfájás kellõs közepében voltunk, úgyhogy nehéz napjaink voltak alvás szempontjából. A szopik után kínlódott, nehezen aludt el. Ha végre hosszas sírás után olyan 10 körül elaludt, akkor viszont szépen, mélyen aludt a hajnali szopiig. 1 hónaposan nappal már elég éber volt, sokat nézelõdött az alvások között, úgyhogy nem cserélte föl a nappalt és az éjszakát. Törekedj Te is arra, hogy nappal aktívan töltse az alvások közötti ébrenlétet, és akkor gyönyörûen meg fogja szokni, hogy nappal zajlik az élet, éjjel pedig pihenni kell.

A kisfiam 2 hónapos és a milumil 1 optima 0 - 6 hónapos tápszert szedi . És a 1 nap 1 szer székletel és ez jó?

Legjobb válasz: Azt mondják a dokik, hogy napi egy székletnek lennie kell a tápszeres babáknak, az anyatejeseknél az sem baj, ha 3-4 napig nincs, mert az azt jelenti, hogy megemészti az összes anyatejet. Kedves 3-as válaszadó, ha érdemi választ nem tudsz adni, minek írogatsz? Nem tudhatod, hogy miért nincs teje a kérdezõnek. Nekem sincs, 4 hónapos a babám, nekem például családi hátterû stressz miatt be sem indult. Pedig 6 héten keresztül fejtem, meg tettem mellre sikertelenül. Ettõl nem vagyok szar anya, ugyanolyan jó anya vagyok, mint aki szoptat! Ahogy a kérdezõ is az!

Azt mondják a dokik, hogy napi egy székletnek lennie kell a tápszeres babáknak, az anyatejeseknél az sem baj, ha 3-4 napig nincs, mert az azt jelenti, hogy megemészti az összes anyatejet. Kedves 3-as válaszadó, ha érdemi választ nem tudsz adni, minek írogatsz? Nem tudhatod, hogy miért nincs teje a kérdezõnek. Nekem sincs, 4 hónapos a babám, nekem például családi hátterû stressz miatt be sem indult. Pedig 6 héten keresztül fejtem, meg tettem mellre sikertelenül. Ettõl nem vagyok szar anya, ugyanolyan jó anya vagyok, mint aki szoptat! Ahogy a kérdezõ is az!
1 nap 1 kaki tökéletes, ne aggódj. Utolsó! ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor javaslom üsd el az idõt máshol. lll-es szektatársaid már biztos nagyon hiányolnak.
Miért eszik 2 hónaposan már tápszert? Olyan nincs, hogy nincs teje valakinek. Inkább a mai anyukáknak nincs türelme szoptatni, meg kényelmesebb .Ne csodálkozz ha allergiás lesz a gyereked.
Igen.Elég ha napi egyszer kakál.Eleinte azért kakálnak többet mert tisztul a kis gyomruk.Amíg nincs szorulása addig nincs gond :)
"Kedves" 3-as! Képzeld nekem elapadt a tejem amikor 2 és fél hónapos volt a fiam, pedig elõször rengeteg volt! Mindent megpróbáltam , de nem sikerült, egyszer csak minden fájdalom és csomó nélkül eltûnt. És nem lett allergiás a tápszertõl! A szobatársam a kórházban pedig sírt dühében, mert mindenkinek vitték a babáját szopizni és neki el sem indult a tejtermelése!!! Végig tápszeres volt a kislánya, aki ma egy erõs egészséges 7 éves kisiskolás. Pfff... aki nem ért hozzá, minek szól bele!!! Amúgy kedves kérdezõ, nem gond a napi 1 széklet. A kisfiamnak késõbb /2 évesen/ volt, hogy 3-5 napig sem volt, én is ilyen vagyok, úgyhogy nem csináltam belõle ügyet és a doki sem. Hiába etettem bármivel, ha fájt a pocija, kapott székletlazítót és kész. Most 7 éves és naponta ráül a vécére :)
Teljesen jó a napi 1 kaki. A 3-as válaszra meg csak annyit, hogy NEM IGAZ az hogy "nincs olyan akinek nincs teje" szöveg!!!! Én szülés után 1 hétig 39 fokos lázzal feküdtem kórházban és képzeld, hogy elapadt a tejem!! Szóval szinte az elsõ naptól kezdve kellett a tápszer! Azóta 3, 5 éves és teljesen egészséges és allergiamentes...
Az ilyesmi kérdekre csak 1 nagyon jó oldalt tudok mondai Szülök lapja .hu Ezt örömmel tudom ajánlai !
*székel vagy széklete van és amúgy rendben van teljesen :-)
igen elég. nekem az orvos azt mondta hogy lesz olyan nap mikor nem is lesz úgyhogy ne lepõdj meg. én is megijedtem mikor napi 1 volt csak. 4 hónapos a babám.
Kedves 3 -as Értékelném a hozzászólásodat. Hogy te milyen egy okos csaj vagy el sem hiszem!! Talán ha a helyembe lettél volna és a császárod után 2 hétre ismét felvágnak mert be vagy gyulladva mint állat akkor nem irtál volna le egy ilyen butaságot és akkor bizonyára neked sem lenne tejed!!! De mivel ezt irod ilyen lazán, mert neked tuti van és másokon éled ki magad te dicsekvõ mitugrálsz! Nekünk meg más van ami neked nincs! Kedves kérdezõ Nem baj a napi 1 kaki, de szerintem az optimát váltsd le komfortra.Az optima olyan keserû a komfort meg édeskés.De ha elfogadja a babód akkor semmi baj.

Mekkora most 1 hónapos körüli babád?

Azért kérdezem, mert mindenki azt mondja milyen hatalmas babám van. Kislány, 3650 grammal, 52 cm-el született, most 4630 gramm és 57 cm. Csak anyatejes, 3 óránként szopik, éjszaka alszik folyamatosan 5 órát is. 1 hete volt 1 hónapos.

Legjobb válasz: Igaz, már elmúlt 1/2 éves, de az én kislányom is majdnem ekkora volt. Õ 3750 grammal született és 59 centivel. 1 hónaposan 4600 gramm és 65 centi volt. Most 6 hónaposan kicsit több mint 8,5 kiló és 74 centi.

Igaz, már elmúlt 1/2 éves, de az én kislányom is majdnem ekkora volt. Õ 3750 grammal született és 59 centivel. 1 hónaposan 4600 gramm és 65 centi volt. Most 6 hónaposan kicsit több mint 8, 5 kiló és 74 centi.
szia fiam 3800 g-al szuletett, most pont 1 honapos es 4200 g, csak anyatejes baba. a hosszat nem mertem.
Az én kisfiam születésekor 4000 g és 52 cm volt, egy hónaposan 5080 g és 56 cm. Most 5 hónapos és 8300 g és 67 cm. Õrá is mindenki azt mondja, hogy hatalmas. :)
jaj, hülyeséget írtam. 25.-én lesz 1 hónapos. Azt hittem az ma van. :)
Szia, azt h hány hónapos, azt így számolod, ahogy írták.Azt, hogy hány hetes azt meg persze hetekben.Kislányom is most 24 hetes, de 3-án lesz 6 hónapos:D
A kérdező hozzászólása: értem, köszi.
Ma 1 hónapos. Márcus 25.-n lesz 2 hónapos és így tovább..
Miért lenne egy hónapos 22-én?
A kérdező hozzászólása: Azért gondoltam, mert 4 héttel ezelõtt vasárnap született.

1 hónapos kislányom nagyon sokat alszik. Ami még aggasztóbb, hogyha fent van napközben sem ölben, sem sehogy nem szeret lenni. Szenved, nyugtalan. Valakinek volt már ilyen, hogy a babája nem szeretett sem ölben sem sehogy lenni? Nem sír csak szenved

Éjszaka úgy hogy letesszük 7 órakor aludni egyszer kel fel hajnali 3 kor, utána csak reggel 7 fele. Napközben simán alszik 4-5 órákat, sõt szerintem többet is, ha nem keltegetném. Enni napközben átlagosan 5x eszik+ az éjszakai egy.3070 grammal hoztuk ki a kórházból most 3900 gramm.

Legjobb válasz: Az én lányom sem szeretett ölben lenni úgy 4-5 hónapos koráig, és õ is viszonylag sokat aludt mindig is, õ éjjel is ébredés nélkül aludt 5 hetes korától, úgy, hogy nappal (kb. 1 hónaposan) 20 percet volt ébren 3-4 óra alvás között. De eléggé nyugis volt, ha mégis ébren volt. Hasfájás?

Az én lányom sem szeretett ölben lenni úgy 4-5 hónapos koráig, és õ is viszonylag sokat aludt mindig is, õ éjjel is ébredés nélkül aludt 5 hetes korától, úgy, hogy nappal (kb. 1 hónaposan) 20 percet volt ébren 3-4 óra alvás között. De eléggé nyugis volt, ha mégis ébren volt. Hasfájás?
Az én kisfiam ugyanígy volt, szenvedett csak ha fent volt. A doktornõnk szerint refluxos. Megemeltük az ágyát, lassabban etetjük, és már pár nap után jobban lett. Az orvos szerint marja a sav a gyomrát, nyelõcsövét, torkát, ezért a szenvedés. A védõnõnk, amikor panaszkodtam neki, azt mondta, hogy biztos frontérzékeny, és hát most abból kijutott bõven. Szüleim szerint szomjas, mert nem kap teát, kolléganõm szerint unatkozik, úgyhogy magyarázat van ezer meg egy.
A világon semmi baja (szépen is gyarapszik), csak szeret aludni, ilyen típus. Nekem a legidõsebb lányom volt ilyen, de úgy 3 hónapos kora körül elkezdett nyitni a világra, és egyre éberebb lett. Õ sem szeretett kézben lenni, csak az ágyában. Késõbb sem díjazta, ha sokat ölelgettük, viszont korához képest mindig önállóbb volt. Most 3 éves, már kicsit bújósabb, és még mindig szeret aludni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!Igen, valószínûleg hasfájós baba:-(. Tegnap óta én is próbálom a lassabban etetést, vagyis hogy szünetet tartunk közbe, de képzeljétek, amint nincs cicin iszonyú nyugtalanná, feszültté válik, rágja a kezét, úgyhogy nehéz a lassabban evés :-) Az ágy megemelését még megpróbáljuk. Szerintetek az probléma ha most 1 hónaposan még "csak" a fejét tudja fordítani egyik oldalról a másikra, meg nézelõdik, de pl.: hangra akár az én hangomra, nem igazán reagál. Nektek mit tudott a babátok ennyi idõsen?
1 hónaposan? :) )) Nem sok mindent! :) Fejet forgatni biztosan, gõzöm nincs, hogy reagált-e már a hangomra, elképzelhetõ, hogy akkor még nem. Viszont sokszor nyújtogatta a nyelvét! :) ) 1 hónposan még eléggé on-off lények, nem nagy tudásra kell számítani.
A kérdező hozzászólása: És mikortól jön el az, hogy egy picit nyit a világ fele? Úgy értem, hogy nemcsak alszik, eszik, nézelõdik, hanem játszani is akar?
Én 3-4 hónapos korában már nagyon jókat buliztam vele otthon. :) Most 18 hónapos, és játszópajtinak hívjuk egymást (tudom, hogy baromi hülyén hangozhat így, csak mutatja, hogy ez a helyzet, az eszik-alszik üzemmód csak átmeneti, én is untam egyébként NAGYON. :) ) 5. voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ 5-ös! :-) Akkor reménykedem, hogy 3 hónapos korában már azért dob egy mosolyt, mert az állandó eszik-alszik-sír-nyûglõdik egy picit kiborított idegileg és eljutottam odáig, hogy biztos én csinálok mindent szarul, hogy egy nyugodt pillanta sincs.

Gond ha 4 nappal később kapja meg babám az 1 hónapos oltást?

24-énlesz egy hónapos, de csak 28-ántudom vinni a doktornőhöz tanácsadásra. Azt mondták, hogy 1 hónaposan oltást is kap. Nem lesz gond a pár napos csúszásból?

Legjobb válasz: 1 hónaposan nincs kötelezõ oltás, csak 2 hónaposan. Egyébként nem gond a késés.

1 hónaposan nincs kötelezõ oltás, csak 2 hónaposan. Egyébként nem gond a késés.
1 hónaposan nincs oltás, és egyébként sem gond. Nálunk a 3 hónapos oltás csúszott egy hónapot(!), mégsem lett semmi baj, 4 hónaposan kapta a 3 hónapost, 5 hónaposan meg a 4 hónapost, ennyi. A legtöbb gyerekorvos egyébként is csak hetente egyszer tart egészséges rendelést, akkor adja be a védõoltásokat is, úgyhogy gyakorlatilag nincs olyan gyerek, aki minden oltást pont a hónapofordulóján kapna meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz! :)

1-hónapos babám 10-15 percig eszik közben el is alszik azon parázok tényleg jól lakott e. Normális ez igy?

Legjobb válasz: nekem is 1 hónapos, ugyanez van nálunk is, de van mérlegem így tudom mennyit eszik. Amikor pár perc alatt bealszik és ébresztgetni kell, örülök ha 30at kiszív 1 cicibõl. Van hogy 1 órán keresztül szopizunk:(

nekem is 1 hónapos, ugyanez van nálunk is, de van mérlegem így tudom mennyit eszik. Amikor pár perc alatt bealszik és ébresztgetni kell, örülök ha 30at kiszív 1 cicibõl. Van hogy 1 órán keresztül szopizunk:(
bocsi a helyesírási hibákért :) folytatni....
Szia ! Mennyi idõnként eszik? Nekem 5 hetes és szintén nem eszik tul hosszu ideig , de van , hogy oránként , másféloránként éhes.
Kitartás, ez el fog múlni. :) Ugyan így jártam, hogy sokszor bealudt cici közben, aztán felébredt és fojtatni kellett, mert még éhes volt. Nekünk 2 hónapos korára rendezõdött teljesen, szépen nekiállt enni, aktívan, folyamatosan 30-40 percet. Mindezt 4-5 óránként. :) Igaz most megint visszaestünk, és ismét elalszik evés közben (most 3 hós múlt) :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!