Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapja napokban vettem észre,hogy (3 db)

1 hónapja szültem.A napokban vettem észre, hogy a hüvelyembe valami géz féleség van. Szándékosan hagyhatták bennem a gézt? Ezt én eltávolíthatom?

Legjobb válasz: Szia! Én visszamennék, ha valóban géz, és papírt kérnék róla, de egy másik orvoshoz, mint ahol voltam. Nem a gátmetszésnél használt cérnát érzed? Mert a csomók leesnek, és az is olyasmi érzetû mint a géz. Vagy ez hogy van benned??? Remélem a varratokat érzed, mert a géz az elég bizarrul hangzik. Jó egészséget!

Szia! Én visszamennék, ha valóban géz, és papírt kérnék róla, de egy másik orvoshoz, mint ahol voltam. Nem a gátmetszésnél használt cérnát érzed? Mert a csomók leesnek, és az is olyasmi érzetû mint a géz. Vagy ez hogy van benned??? Remélem a varratokat érzed, mert a géz az elég bizarrul hangzik. Jó egészséget!
Szerintem is a varratok lehetnek. De a hathetes kontrollon majd úgyis megnézik, akkor szólhatsz. Ha nagyon zavar korábban is elmehetsz dokihoz.
Hát ha tényleg géz, annak nem hiszem hogy ott kell lennie, vagy ha igen arról tudnod kéne. Mindenképpen irány a doki.
Irány a doki!!!!Ha esetleg varrat akkor megnyugszol, de ha tényleg géz akkor még idõben el kell távolítani.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mint kiderült, véletlen hagyták bennem.Valóban géz darab volt.Kiszedtem magamnak.
Jessszusom nem lett tõle bajod? gondolom amikor a méhedet törölték ki akkor hagyták bent, de hát az eléggé gáz, hogy csak így megtörténnek ilyen dolgok.Nincs folyásod vagy belsõ gyulladásod?
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nem lett bajom.Példámból okulva, figyeljetek nagyon a dokikra!
fogadjunk egerben történt....
A kérdező hozzászólása: Nem talált.:) Budapest

Teljesen odáig vagyok! 18. án lesz 1 hónapja hogy késik! Elég sok furcsa dolgot vettem észre! De kb.10 nap késés után csináltam tesztet de negatív lett! Most lehet terhesség vagy sem?

Legjobb válasz: Szia. Csinálj még egy tesztet és akármi lesz az eredmény irány a doki , én azt sem értem hogy birtad ki eddig hogy nem mentél dokihoz....

Szia. Csinálj még egy tesztet és akármi lesz az eredmény irány a doki , én azt sem értem hogy birtad ki eddig hogy nem mentél dokihoz....
Sok mindentol fugg! Reggeli vizeletbol csinalj ujra tesztet, es ha negativ, akkor fordulj orvoshoz o tobbet tud neked segiteni! De szerintem ennyi ido utan mar ki kene mutassa, a terheseget!
Nekem 50 napig nem jött meg rendesen egy hormontabletta és a cickafark tea miatt, 3 tesztem volt negíatív peteérésem se volt. Mikor bejelentkeztem a dokihoz, aznap megjött. :( Sztem menj orvoshoz.
Szia, csatlakozom az elõttem írókhoz, menj el az orvosodhoz, hormonális probléma is lehet a háttérben. Nekem múlt hónapban alig volt meg, 5-6 nap helyett csak 2-3 napig (szinte vér nélkül), úgy gondoltam, hogy terhes vagyok, elmentem a dokihoz, persze nincs baba és azt mondta, hogy akaratlanul ugyan, de én változtattam meg magamnak a mensimet, mert annyira akartam a kisbabát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!