Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapja napokban vettem (20 db)

Vettem egy hörcsögöt 1 hónapja. Nem nagyon foglalkoztam vele de azért napi 1 szer 3 szer kezembe vettem stb. nem harapott. De már harap csak nem nagyot hanem sok kicsit és egyre nagyobbakat lassan komolyan veszi hogy tudnám leszoktatni róla?

Legjobb válasz: 1x-2x vágd a földhöz. :D Csak viccelek. Nekem is van hörcsögöm. (nem õ az elsõ) Amikor csak tudod, vedd ki, beszélj hozzá sokat, sétáltassad 1-2naponta. Próbáld meg "lekenyerezni" úgy, hogy feltûnõen adod neki a finomságokat.Az ujjadat meg húzd el. Elõbb-utóbb rájön, hogy nem szabad.

1x-2x vágd a földhöz. :D Csak viccelek. Nekem is van hörcsögöm. (nem õ az elsõ) Amikor csak tudod, vedd ki, beszélj hozzá sokat, sétáltassad 1-2naponta. Próbáld meg "lekenyerezni" úgy, hogy feltûnõen adod neki a finomságokat.Az ujjadat meg húzd el. Elõbb-utóbb rájön, hogy nem szabad.
No meg ha megpöcköld az orrát az sem árt neki.. tanulékony jószág..:)
A kérdező hozzászólása: ezt én írtam

1 hónapja és 10 napja elszakadt az óvszer, de nem élvezett belém. Másnap vettem esemény utánit , 10 napra rá tesztet - negatív volt.. Terhes vagyok, mindenek ellenére?

Most egy hete meg kellett volna jönnie (múlt hónapban megjött rendesen) és 3 napja fáj a mellbimbóm( ez csak nem a tabletta miatt van). Ja és van fehér folyásom, azt nem tudom, hogy lenne ha tényleg terhes lennék.

Legjobb válasz: ja és az esemény utáninak csak annyi mellékhatása volt, hogy 2 napig fájt a fejem, de nem volt szörnyû egyáltalán. Az esemény elõtt 2 héttel durván antibiotikumoztam-ha ez számítana.

A kérdező hozzászólása: ja és az esemény utáninak csak annyi mellékhatása volt, hogy 2 napig fájt a fejem, de nem volt szörnyû egyáltalán. Az esemény elõtt 2 héttel durván antibiotikumoztam-ha ez számítana.
Hát az elõváladéktól is lehetsz terhes!Lehet, hogy az esemény utáni tabletta kavart be a hormonjaidnak!Csinálj elõször is egy tesztet, azt ha negativ, akkor csak késni fog a tablettától!Legközelebb jobban vigyázz, ha nem akarsz még babát!Nem tudom mit csinálnaksokan, hogy elszakad a gumi, nekünk sose szakad el pedig arra vágyom már régóta, mert én még szeretnék terhes lenni, de a párom nem akarja!Valami tippel elláthatnál!Köszi!:)

A napokba vettem egy T-mobile-os telefont, ami kiderült, hogy elfizetessel lett vasarolva.7 hónapig fizették, azóta egy 1-2 hónapja, nincs fizetve. A kérdés az, letilthatjak a telefont ezért?

Én úgy tudom, h a t-mobile nem tilt emiatt. Valaki máshogy tudja, vagy van tapasztalata?

Legjobb válasz: "letilthatjak a telefont ezért?" Letilthatja ha a készülék kedvezményesen lett vásárolva és a készülék részlet hátralékot nem rendezik adott idõre. "a t-mobile nem tilt emiatt." Majd rájössz.

"letilthatjak a telefont ezért?" Letilthatja ha a készülék kedvezményesen lett vásárolva és a készülék részlet hátralékot nem rendezik adott idõre. "a t-mobile nem tilt emiatt." Majd rájössz.
De, tilt. Egyezkedj az eladóval.

Kb6 hónappal ezelőtt nagyon száraz volt a hajam, vettem Syoss száraz hajra való sampont, balzsamot, és nagyon jó volt, egészen eddig. Az utóbbi kb1 hónapban 1-2 nap után nagyon zsíros lesz a hajam. Mit javasolnátok, milyen sampont vegyek magamnak?

Talán a normál hajra valót érdemes hosszú tavon használni? Attól felek, ha zsíros hajra valót veszek, akkor egy id? után megint nagyon száraz lesz a hajam. Gondolkoztam a Bánfin is, mert kicsit hullik is a hajam.

Legjobb válasz: Én Logona csalán sampont használok. Biokozmetikum, és elég drága, de tényleg szép a hajam tõle. Ráadásul a balzsam árát megspórolom, mert itthon szoktam összeállítani tojássárjájából, egy csepp mézbõl és egy kevés olivaolajból egy pakolást, amit rajta szoktam hagyni a hajamon 5 pecig. Lemosom, és kész is. :D

Én Logona csalán sampont használok. Biokozmetikum, és elég drága, de tényleg szép a hajam tõle. Ráadásul a balzsam árát megspórolom, mert itthon szoktam összeállítani tojássárjájából, egy csepp mézbõl és egy kevés olivaolajból egy pakolást, amit rajta szoktam hagyni a hajamon 5 pecig. Lemosom, és kész is. :D
Szerintem próbáld ki a normál sampont, hátha :)
Fogyasztóvédelem. Még ma!
Nem tudom óránál mennyi egy ilyen javitási idõ de mobiltelefonnál a maximum 15 naptári nap.Valszeg ennél se több igy az elsõ válaszoló javaslalát ajánlom én is!

1 hónap kihagyás után újrakezdtem a fogamzásgátlót. A menstruáció 1. Napján vettem be az első szemet. Azóta eltelt 10 nap és még mindig vérezgetek. Normális ez?

Legjobb válasz: miért volt egy hónao kihagyás? ez a legrosszabb amit tehettél. ha abba hagyod legaélább fél évre hagyd abba. Ezzel valószinüleg jól bezavartála a hormon háztartásodban.

miért volt egy hónao kihagyás? ez a legrosszabb amit tehettél. ha abba hagyod legaélább fél évre hagyd abba. Ezzel valószinüleg jól bezavartála a hormon háztartásodban.
Állj a tükör elé és mondd el százszor, hogy nem csinálok többé baromságot!
Glykoszepttel gargalizálj, fertõtlenitsd! Én nem tenném vissza a helyedben. Ne marhulj, tökre kényelmetlen helyre szurattad és még nem is látszik. Tetess máshová, ahol látszik s nem zavar. A száj az kritikus terület, mostmár te is tudod. Vagy még Septofortot is szopogathatsz, az is fertõtlenit.

Szúrattam ínyfék-piercinget, majd 1 hónap után a patkónak a végét le nyeltem és addig ki vettem a piercinget, 2 napot volt az ínyem üresen és az alatt a lyuk helye fehér lett és borzasztóan fáj és vörös. Mit tegyek? Mivel kezeljem le hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Szerintem biztosan begyulladt, próbáld ki a Tantum Verde-t szájfertõtlenítõ, gyulladásgátló és fájdalom csillapító. Lehet, hogy belement étel vagy ilyesmi és ettõl lett ilyen. Ha rosszabbodna, menj el dokihoz, de remélem segít. Gyógyulj meg!

Szerintem biztosan begyulladt, próbáld ki a Tantum Verde-t szájfertõtlenítõ, gyulladásgátló és fájdalom csillapító. Lehet, hogy belement étel vagy ilyesmi és ettõl lett ilyen. Ha rosszabbodna, menj el dokihoz, de remélem segít. Gyógyulj meg!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget:) )

Lehetek így terhes? 7 napig véreztem, nagyon erősen. De azt tudni kell. hogy előtte kb.1 hónappal esemény utánit vettem be. De azóta is csak megszakítással védekeztünk. Így lehetek terhes? Ha megjött akkor 100%, hogy nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Simán lehetsz terhes, és meg is érdemelnéd! Mert akkor rájönnél hogy ahelyett hogy szétb*szád a tested a hormonbombával a 72órással, inkább iratnál gyógyit vagy húzna kotont a f*szára,és tudnád hogy a megszakitás NEMMM védekezés..

Simán lehetsz terhes, és meg is érdemelnéd! Mert akkor rájönnél hogy ahelyett hogy szétb*szád a tested a hormonbombával a 72órással, inkább iratnál gyógyit vagy húzna kotont a f*szára, és tudnád hogy a megszakitás NEMMM védekezés..
Elõször is az esemény utána nagyon sok hormont tartalmaz oylan annyira sokat hogy féléven belül nem szabad bevenni csak egyet, rendesen felborítja az ember hormonrendszerét, ha megjött azért nem 100%, javaslom amúgy hogy másképp védekezzetek, mert a 72órás tönkreteszed a szervezeted, a megszakítással meg teherbe eshetsz és ha nagyon fiatal vagy akkor elõbb utób abortusz lehet belõle, sztem menj el dokihoz hogy megtudd mi a helyzet, az a biztos amúgy a többi válaszolónak, mindig nagyon könnyû ítélkezni mások felett, nem is értem mindek válaszol az aki csak rossz indulatú megjegyzéseket képes írni, egyik kérdezõnek sem arra van szüksége, attól hogy leordítjátok nem oldotok meg semmit,
igen így lehetsz terhes. több esély van rá, hogy igen, mint hogy nem.
igen akkor is
Ha megjött nem vagy terhes, de én a helyedben mást is alkalmaznék. A 72 órás belekavarhatott a menstruációdba, így akár még ez is okozhatja, így nem feltétlenül zárja ki a terhességet, bár én azt mondom ez nem terhesség.
A kérdező hozzászólása: de most meg volt normálisan a menzeszem, akkor is?
Szerintem a többi válaszolót, aki "ítélkezik" az emberi hülyeség akasztja ki.Ha már egyszer be kellett vennie azt a 72 órás tabit (amirõl hamarosan megtudjuk, hogy kiszakadt a gumi, mindig ezt mondják), akkor könyörgöm legyen már annyi esze, hogy utána soha ebben az életben többet nem fekszik le a barátjával védekezés nélkül!Az okos más hibájából tanul, a hülye csak a sajátjából.De hogy valaki a sajátjából se tanuljon, az ritka!A megszakítás semmi, azt nem nevezhetjük egyáltalán védekezésnek és a 72 órást sem lehet havonta ellöni!Ha most meg is úsztad a terhességet, az nem jelenti azt, hogy ezután is meg fogod. Csinálj tesztet mindenképp!
Utána meg írass fogamzásgátlót...
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!
Nem lesz rövidebb, azt a két éves koráig fogod kapni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!