Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapja napokban (548 db)

A csípőmről hogyan kell eltüntetni az úszógumit? 1 hónapja napi 1x csinálok hasizomgyakorlatokat, már vmi látszik a hasamon de még nem az igazi még kell ledolgozni belőle. Hogyan tudok eredményesebb lenni?

Legjobb válasz: A hasizom gyakorlat mint neve is mutatja az izmot edzi és nõveli .szóval annyi történik hogy a háj alatt nõ az izom.ahhoz hogy a szép izom elõjöjjön futást ajánlok.napi 40 perc laza kocogás.ne túl erõs csak laza kocogás.már egy hónapon belül eredményhez vezet.még a heti -1 kiló sem irreális.és no cukor.ha megtudod tenni hogy egy hónapig semmi cukor,édesség,hamburger,chips stb csak fõtt kaja esetleg kevés kenyér akkor 1 hónap alatt lejöhet de lehet inkább 2.mindenesetre ha odateszed magad hamar eredményt lehet elérni csak a kezdeti gyenge eredmény(már ha lesz ilyen)ne tántorítson el.Üdv.

A hasizom gyakorlat mint neve is mutatja az izmot edzi és nõveli .szóval annyi történik hogy a háj alatt nõ az izom.ahhoz hogy a szép izom elõjöjjön futást ajánlok.napi 40 perc laza kocogás.ne túl erõs csak laza kocogás.már egy hónapon belül eredményhez vezet.még a heti -1 kiló sem irreális.és no cukor.ha megtudod tenni hogy egy hónapig semmi cukor, édesség, hamburger, chips stb csak fõtt kaja esetleg kevés kenyér akkor 1 hónap alatt lejöhet de lehet inkább 2.mindenesetre ha odateszed magad hamar eredményt lehet elérni csak a kezdeti gyenge eredmény(már ha lesz ilyen)ne tántorítson el.Üdv.
A kérdező hozzászólása: Már esténként nagyon hideg van.Ha szobabiciklizek az nem jó ?
De az is jó csak figyelj arra hogy az viszont izzasztó legyen mert a sima: nézem a Lucecitát közben és meg sem izzadok. az nem mükszik.

Ha a Revalid kapszulától enyhe szorulásom van, az a 2-3 hónapos kúra ideje alatt okozhat bélcsavarodást? (1. hónapban napi 3X1, utána napi 1 kapszula szedését tervezem. )

Nem, kamukérdés, kérlek, igazi válaszokat adjatok! Köszönöm!

Legjobb válasz: Biztosan nem okoz bélcsavarodást, én is szedtem 1 hónapig, de semmi ilyen hatása nem volt. Igyál sok vizet mellette!

Biztosan nem okoz bélcsavarodást, én is szedtem 1 hónapig, de semmi ilyen hatása nem volt. Igyál sok vizet mellette!
A kérdező hozzászólása: Rendben, én amúgy is sok vizet iszom!:) Köszönöm a választ!

Ha 1 hónapig napi 600-700 kalóriát ettem akkor ezek után egy bezabálós napot hogy kezel a szervezet?

Abban a 600-700 kcalban abszolút nem volt semmi hízlaló úgy kell elképzelni. A zabálós napon meg csak azok voltak és minimum 3000 kalória.

Legjobb válasz: Biztos valamilyen szinten megterheli a szervezetet.Lehet ez gyomorproblémával,rossz közérzettel,de lehet ha csaka szervezeted elraktározott ebböl mintnet amire szüksége volt.

Biztos valamilyen szinten megterheli a szervezetet.Lehet ez gyomorproblémával, rossz közérzettel, de lehet ha csaka szervezeted elraktározott ebböl mintnet amire szüksége volt.
A szervezeted azonnal elraktározza a zabálós napon bevitt összes kalóriát. Csak hogy nehogy éhen halj.

Fiam 1 hónapja nappal szobatiszta. Éjjel 2x száraz maradt majd 2 éjjel bepisilt. Aztán 1 éjjel nem és ma ismét bepisilt. Ha felébresztem, kiviszem éjfélkörül pisilni nem fogja azt megszokni?

Hajnalban 4körül ébred pisilni.Akkor már 1x bepisilt..... Attól tartok,ha én ébresztem és kiviszem akkor megszokja,és attól fog ébredni.Amúgy sem jó alvó.Még szinte minden éjjel felébrred....3 éves lesz 2 hónap múlva. Hagyjam neki éjjelre még a pelenkát.???Szeretném öt leszoktetni.....

Legjobb válasz: Én hagynám éjjelre a pelenkát, ezért nem ébreszteném fel.

Én hagynám éjjelre a pelenkát, ezért nem ébreszteném fel.
Maradhat meg a pelus, ha ebreszted, megszokja.
Nálunk 2-3 hétig ment az éjszakai pisilés, hogy én vittem ki, nem szokta meg, azóta magától szól éjjel, ha gondja van. De ha amúgy is sokat ébred a kisfiad, akkor az egyik felébredését kösd össze egy pisivel.
én nem adom rá most mi is ezzel küzdünk de amit egyzser levettem vissza nem rakom rá mert akkor ennyi a munka ... elöbb utobb beáll. zavarja és remélem mostmár fog szolni most 4 napig megint bepisilt (na de meg volt /van fázva/ amugy meg hetekig tiszta 2.5 éves
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Akkor én is hagyom, remélem nem kell sokszor öltöztetnem.A lányommal nem voltak ilyen gondjaim.
Ha jól értem még nem aludt pelus nélkül, akkor várd meg, míg 2 hétig egyhuzamban száraz pelussal ébred, és akkor vedd le. Ha elõtte ágytiszta volt, csak újra bepisil, annak lelki vagy szervi okai lehetnek. Külön a pisilés miatt ne ébreszd, de tedd be bilit a szobájába, és arra szoktasd rá, ha magától felébred, üljön bilire. Gondolom bemész ilyenkor hozzá, akkor ültesd rá. Így nem ahhoz szokik, hogy anya ébreszti éjjel pisilni, hanem ahhoz, ha éjjel ébred menjen pisilni.
A kérdező hozzászólása: Csak 1 hete van éjjel is pelenka nélkül. Nem bilizik.Csak wc re jár.Nem is szeretném a bilire szoktatni mert az oviban nem engedik.

Áramfogyasztás. Pl.400W 1 hónapban napi 6 óra keresztül mennyibe kerül?

Elmézést kérek, hogy a kérdés nem nagyon pontos, de nem nagyon értek hozzá és nem tudom megfogalmazni. :(

Legjobb válasz: hát ezt nem olyan egyszerû eldönteni. Elõször is a táp maximálus teljesítménye nem elegenedõ, de még az sem, hogy a részegységek mennyit fogyasztanak, mert azok is csak a max fogyasztásuk. A géped viszont több mint valószínû, hogy nem folyamatosan max teljesítményt fog leadni. A legegyszerûbb ha egy fogyasztásmérõt raksz a gépedre, és megnézed, hogy a Te áramszolgáltatódnál épp mennyi az áram ára.

hát ezt nem olyan egyszerû eldönteni. Elõször is a táp maximálus teljesítménye nem elegenedõ, de még az sem, hogy a részegységek mennyit fogyasztanak, mert azok is csak a max fogyasztásuk. A géped viszont több mint valószínû, hogy nem folyamatosan max teljesítményt fog leadni. A legegyszerûbb ha egy fogyasztásmérõt raksz a gépedre, és megnézed, hogy a Te áramszolgáltatódnál épp mennyi az áram ára.
ha 400 watt, akkor óránként: 400w X 50ft = 20ft/óra naponta : 20ft x 6 óra = 120ft/nap havonta : 120ft x 30 nap = 3600ft/hó
de közel sem fog annyit fogyasztani mint amennyit az elõzõ leírt.

Ha 1 hónapban napi 2 órát használom a zero. Facebookot akkor kb. mennyi lesz majd a csekk? /mennyit kell fizetni/

Legjobb válasz: t-mobile elõfizetõ, net start internetcsomag és 0.facebook.com esetén 0 Ft, akármennyit használod. Ha más internetcsomag van beállítva, annak a díját fizeted, ha más oldalt is böngészel, akkor az adatforgalom után fizetsz.

t-mobile elõfizetõ, net start internetcsomag és 0.facebook.com esetén 0 Ft, akármennyit használod. Ha más internetcsomag van beállítva, annak a díját fizeted, ha más oldalt is böngészel, akkor az adatforgalom után fizetsz.

Nem tudom cigizek kb.1 hónapja :Napi 6-7 Szál. De most olyan érzésem van hogy a torkomba lenne egy gumó és nem tudok tőle nyelni.14/F?

Legjobb válasz: A cigivel le kellene állni, most van fejlõdésben a szervezeted. Menj el a háziorvosodhoz, a gumó érzését okozhatja idegeskedés is, de okozhatja pajzsmirigy probléma is. Ezt mindenképpen szakember tudja eldönteni.

A cigivel le kellene állni, most van fejlõdésben a szervezeted. Menj el a háziorvosodhoz, a gumó érzését okozhatja idegeskedés is, de okozhatja pajzsmirigy probléma is. Ezt mindenképpen szakember tudja eldönteni.
mi a tökért kellett elkezdeni? 1 hónapja és napi 6-7 szál? ettõl nem lesz kevesebb a stressz.
a cigitõl nem lehet, inkább attól, hogy sokat izgulsz valami miatt..beszélgess sokat a barátaiddal és a családoddal, hogy oldódjon benned a félelem..
nahát..a sportolás nem tûri a bagót..tedd le és újra jól leszel..
A kérdező hozzászólása: A 2. válaszolónak lehet hogy igaza van.nagyon feszült napjaim vannak mostanában.
A kérdező hozzászólása: Nem a stressz miatt szívom.
akkor ha feszült vagy sportolj..focizz a haverokkal..
A kérdező hozzászólása: Igazolt Sportoló vagyok...:) Tudom gáz hogy ezzel tönkre is tehetek mindent:S
a gumó a torkodban a stressztõl van. ezmeg csak rátesz egy lapáttal h ezen idegeskedsz h mért van ott?

1 hónapja napi 10 12 órában merevedésem van, mit teendő?

Legjobb válasz: maszturbáció.. vagy ha vmi súlyosabb, keresd fel a háziorvosod :)

maszturbáció.. vagy ha vmi súlyosabb, keresd fel a háziorvosod :)
Semmi extra, ez nálam is így van már majd' 20 éve. Sokat kell szexelni! 37F
jég akku
keress egy csajt és izéld meg ahányszor tudod:D:D
menj el tenyészbikának...
baseball ütõ:P na jó, nem gonoszkodok, nem mondtam semmit de tényleg komolynak tûnik szerintem kérdezz rá az orvosnál, mit lehet tenni
Keress fel urológust. Nem kell szégyenkezni miatta, nagyon sok férfi keresi fel az urológiát potenciával kapcsolatos problémával. Házi praktika nincs erre.
de jó neked a férjemnek levan jegelve örökre :) 9
tenyleg inpotenciahoz vezet, ha surun merevedese van?? baratomnak is mindig felall..meg akkor is, ha csak msn-en beszelunk...
13:09-nek.Nem a párperces felállásokkal van baj, hanem a több órással.Az egyik természetes, amásik nem.
A kérdező hozzászólása: értem! köszi midnenkinek
Szedsz valami gyógyszert, ami elõidézheti?? Különben nem vicces, mert impotenciához vezet. Orvos!!!
A kérdező hozzászólása: esetleg valmi más a szexen és az orvoson kívül? :
Nehéz ügy, szerintem is menj dokihoz..de foggalmam sincs.Elhiszem, h kellemetlen :S
A kérdező hozzászólása: Az lesz, hogyha nem tudok rá más megoldást... szexelek , de hát...
komolytalankodjátok már el! :( menj orvoshoz vele
A kérdező hozzászólása: az a helyzet hogy folyamatosan merevedésem van kisebb megszakításokkal napi 10-12 órában kb kb 1 hónapja és már kicsit kellemetlen
Ne haragudj!Ez spontán merevedés?
A kérdező hozzászólása: jég?? az jó rá?
baratomnak is sokaig all...kerdeztem tole, h ez normalis-e, azt mondta, az....strandon kicsit oda kell rá figyelni, ezt mondta... 13:09

Most akkor hogy vannak a napok? Sensonette tabit kezdtem el szedni a menzeszem 4 napjától, kivártunk a 7 napot és a 9. napon szexeltünk másnap elmentem az orvoshoz, de azt mondta 1 hónapot várnom kellet volna, de a betegtájékoztatón 7 nap van.

És mikortól látszik hogy terhes vagyok-e? 2 hét után látszik a teszten úgy tudom, és 3 hét mulva tudom meg hogy ha nem jött meg. De akkor már nem kés?? Még lehet tablettával védekezni utána? Vagy csak abortusz?

Legjobb válasz: Szia! Te valamit nagyon félreértettél az írásod alapján! A 7 nap arra vonatkozik, hogy amikor beszettél már 1 levelet a bogyóból, azután 7 napot ki kell hagyni, és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Másrészt akkor nem kell kivárni az 1 hónapot a szexszel (ez lehet gyógyszerenként változik) ha az menstruációd elsõ napjától kezdted szedni a gyógyszer! Szerintem mindenképp csinálj egy tesztet, és keresd fel az orvosod!

Szia! Te valamit nagyon félreértettél az írásod alapján! A 7 nap arra vonatkozik, hogy amikor beszettél már 1 levelet a bogyóból, azután 7 napot ki kell hagyni, és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Másrészt akkor nem kell kivárni az 1 hónapot a szexszel (ez lehet gyógyszerenként változik) ha az menstruációd elsõ napjától kezdted szedni a gyógyszer! Szerintem mindenképp csinálj egy tesztet, és keresd fel az orvosod!

Tisztelt Doktor Úr! 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését. Az első 3 hónapban nem volt semmi probléma. Most viszont már több, mint 1 hónapja (3 nap kihagyással) pecsételő vérzésem van. 1 hete nagyon erős hasi fájdalmam volt, több napon

Tisztelt Doktor Úr! 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését. Az első 3 hónapban nem volt semmi probléma. Most viszont már több, mint 1 hónapja (3 nap kihagyással) pecsételő vérzésem van. 1 hete nagyon erős hasi fájdalmam volt, több napon keresztül jobb oldalon, ami kisugárzott deréktájon is. Ezek a tünetek lehetnek a gyógyszer elhagyása miatt, vagy esetleg felfázásra gyanakodjak? Ön szerint van okom aggodalomra, vagy várjak amíg elmúlik minden tünet? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!