Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapja lefeküdtünk a barátommal (9 db)

Kb.1 hónapja lefeküdtem a barátommal. Múlt héten viszont szakítottunk, de most kiderült, hogy terhes vagyok. Szerintetek hogyan mondjam el neki, mert nem igazán beszéltünk azóta?

Én 17 a (volt)barátom 20 éves. Nagyon jól megvoltunk csak nem tetszett neki, hogy egy régi osztálytársammal találkozgattam.(nem volt semmi, csak barát)

Legjobb válasz: Beszélj vele,aztán találjátok ki közösen,hogy hogyan tovább. Sanszos az abortusz.

Hát, ilyen embernek nem való gyerek ("majd veszünk fel bébiszittert") Nyomokban sem ismeri a felelõsség fogalmát. Tán te keresed meg a bébiszitterre a pénz? Vagy a pasid? Nem az a kérdés, hogy mondod meg a srácnak, hogy terhes vagy. Hanem az, hogy közlöd vele, hogy meg is fogod szülni. És igen, néha jobb annak az embriónak, amelyik nem születik meg. Fõleg, ha ilyen az "anya". 24/N
Beszélj vele, aztán találjátok ki közösen, hogy hogyan tovább. Sanszos az abortusz.
amikor már a vége felé leszel nem is járhatsz suliba... általában igy van.
Ezt elég rosszul gondolod így. Az anyjára van szüksége, nem a bébiszitterre, mert vele fog kialakulni akkor a kötõdés, és ha majd nagyobb lesz, akkor már nem lesz neki ott ez a személy. Persze nyilván a mértéken múlik és a minõségen, hogy kivel mennyi idõt tölt a gyerek. Az én véleményem az, hogy 17 évesen nem kéne gyereket vállalni, mert nem tudod neki megadni azt érzelmileg, amire szüksége van, mert még te is a szüleidtõl kapod meg...A másik oldala pedig, hogy a sulit nem tudod így olyan erõbedobással folytatni, szóval vagy a gyerek sérül vagy te...Ez a realitás.
Akkor gond van, ha terhes vagy. Ha csak áldott állapotba kerültél, akkor jobb helyzetben vagy, bár még mindig nagy a gond. Szerintem hívd fel, kérj tõle egy idõpontot, hogy mikor tudtok beszélni, aztán ha megbeszéltétek, elmondhatjátok a szüleiteknek. :) Mindenesetre én nem ajánlanám az abortuszt, de ha nincs más, akkor az lehet a végsõ megoldás. De a nyerõt majd úgy is a szüleitek fogják megmondani... Sok sikert, és sok szerencsét. :)
A kérdező hozzászólása: Abortuszt egyáltalán nem szeretnék, ha õ nem szeretne tudomást venni a gyerekrõl, akkor megoldom egyedül. A suli miatt nem aggódom, majd veszünk fel bébiszittert.
Szaporítsátok isten állatkertjét.... a pasi le fogja rázni magáról, mint a korpát... te meg elmész kaparásra... Kb ez a sztori neve...
Szia! Ez tényleg vészes. :/ Szerintem mindenképp mondd meg neki, hogy négyszemközt akarsz vele beszélni.. ha élõben nem találkoztok, akkor hívd fel/ írj neki, hogy muszáj találkozni, mert nagyon fontos!!!! És négyszemközt mondd el neki, hogy miután szakítottatok, kiderült, hogy terhes vagy tõle! Aztán várd meg, amíg õ is felfogja, lereagálja és utána meg kell beszélnetek, hogy hogyan tovább. Amúgy én nem akarok beleszólni (nyilván jogom sincs hozzá), de a saját véleményemet azért szeretném Neked leírni.. mivel 17 éves vagy, még nem nagykorú, gondolom gimnazista/ szakközépiskolás, nem lenne jó vége, ha megszülnéd. Persze biztos nehéz lenne az abortusz is pszichikailag, de mégis csak fontos az érettségi, az hogy még éld az életed! Hisz fiatal vagy! Én a helyedben biztosan elvetetném. :( De nagyon sok kitartást és erõt kívánok Neked!!
szegény gyerek....
'majd veszünk fel bébiszittert...' hát, bakker...öröm egy ilyen gyerek a háznál. ha annyira akarod azt a gyereket, legalább egy évet hagyj ki. vagy majd a bébiszittyó szoptatja és neveli? te majd tesószerepben tündökölsz suli után? ha már megtartod, kicsit több felelõsség, plíz.
nyilván nem úgy gondolta, hogy kipottyantja magából aztán hello iskolapad.de miért baj az, ha nem akarja abbahagyni a sulit?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az anyjára, de szerinted hány embernek van bébiszittere?? Addig amíg suliba vagyok tökéletes..
"Majd felveszünk bébiszittert" És szerinted egy gyereknek a bébiszitterre vagy az ANYJÁRA van szüksége?
A kérdező hozzászólása: Én már mondtam a szüleimnek, õk is ellenzik az abortuszt. Jah és nem õk döntik el, hogy mi legyen vele.
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk óvszerrel. De ez van.
Mondd el neki, mégis csak az apja. És talán ismerkedj meg a fogamzásgátlás fogalmával.
hello terhes vagyok töled igy:D am sajnállak:/ 17 évesen elég gáz érettségi majd meg tovább tanulás..: S
Hívd fel, hogy beszélni szeretnél vele, aztán mondd el neki és kész. Aztán kérdezd meg, mit gondol, hogyan tovább.
Congratulation. hm and salutation.
Gratulálok.
miért ne mutatná a valós értéket?...nem értem
A kérdező hozzászólása: eléggé stresszes tipus vagyok és ha hülye kérdés is inkább megkérdeztem.. Azért köszi!
1. vagyok és mit mutatott a teszt?
A kérdező hozzászólása: 1 csíkot, aminek én nagyon örülök.
az
wut ?
Mi is 1 hónap után feküdtünk le, bár mi már évek óta ismertük egymást :) 19L
Miért lenne gáz... Most fûzik egymás agyát 1 évig egymásba szeretnek, és kiderül hogy rém rossz köztük a sex.. Na az a méreg nem a cián. Jó sex nélkül nincs tartós kapcsolat!
nem gaz:)
Miért lenne gáz... Most fûzik egymás agyát 1 évig egymásba szeretnek, és kiderül hogy rém rossz köztük a sex.. Na az a méreg nem a cián. Jó sex nélkül nincs tartós kapcsolat!
Attól függ, hány évesek vagytok. 18 felett szerintem nem gáz.
Nem gáz. Ti így éreztétek jónak :)

Lefeküdtünk a barátommal 1 hónapja, védekeztünk, tudtommal semmilyen baleset nem történt, 3 nap múlva megjött. Ebben a hónapban viszont 5 napja késik, pedig nem szokott, és mostanában rengeteget és fura dolgokat eszem, ugye kizárt h terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem csak összezavarodott a hormonháztartásod. Ha nem történt akkor baleset és utána sem, akkor biztos nem lehetsz terhes. Ráadásul még aggódsz is, hogy nem jött meg és azért is késhet. Plusz ha sulis vagy, akkor az új év miatt is stresszelhetsz.

Szerintem csak összezavarodott a hormonháztartásod. Ha nem történt akkor baleset és utána sem, akkor biztos nem lehetsz terhes. Ráadásul még aggódsz is, hogy nem jött meg és azért is késhet. Plusz ha sulis vagy, akkor az új év miatt is stresszelhetsz.
Nyugi, biztos csak ideges vagy, nekem vizsgaidõszakban elõfordult már, h 2 hetet késett...
Figyelj kislany, szepen elslattyogsz a legkozelebbi gyogyszertarba, veszel egy terhestesztet, lepisiled, megnezed, megnyugszol, es nem idegesited magad napokig, ok?
A kérdező hozzászólása: Huh, van isten...Megjött!!!!!!:) :) :) :) Pont most amikor a terhességi tesztet akartam megcsinálni!

1 hónap után lefeküdtem a barátommal. Ugye nem gondolja emiatt, hogy rib. anc vagyok?

Én még szűz voltam, ő már nem.

Legjobb válasz: De azt gondolja, most mondta nekem.

De azt gondolja, most mondta nekem.
hát nem... nem mindegy, sõt ezen múlik a válasz... hány éves vagy?
Attól még ribi vagy, abból is a rosszabbik fajta:)
Hát én nem tudom hogy õ mit gondol de szerintem nem
õõ nem vagy ribanc, csak átlagos. ezt nehéz megmagyarázni. az elsõ alkalmat elég hamar odaadtad. de hát hazudnánk ha azt mondanánk, hogy mi nem... ( na jó vannak a csúnyák akik még 10 évig párt sem találnak) és vannak az igaz szerelmek, amik sokág tartanak, én pl a bnõmmel 14 évesen ismerkedtem meg 3 hónap mulva szexeltünk, és most is együtt vagyunk. 18f és vannak a mesebeli hercegnõk, akik sokat érnek :) meg ugye mindenki egy szûz lányt akar... ugye az a legjobb ha a bnõmben senki sem turkált még csak én xd
de a hozzáállásod alapján te tényleg csak a sarkon fogsz kikötni, gondolom azt htted hogy most érett voltál lol :D lowbie.
Szerintem nagyon is rendben van a dolog. Lefekudtel vele mert szeretted/kivantad ot. Amennyiben ugyanebben az idoszakban meg tovabbi mas sracokkal is szeretkeztel volna, akkor talan felmerulhetne a vad. De igy ertelmetlen ilyeneken gondolkodnod... :) Nyugodj mar meg te kis butus. :)
es valaszolnek a ma 21.22 kommentjere: Teso te el vagy szalva es oszinten a kommented rohely es szomoru egyben. sajnalatra melto vagy.
miért lenne r.banc az aki lefekszik a barátjával? -.- sok gyökér...
ÁÁÁ biztos nem. Csak azt gondolta, hogy apácának álltál, azért nem feküdtél le vele elõbb. Ezek szerint még sem vagy apáca.
elvette a szüzességed és úgy állsz hozzá hogy ha 2 hát múlva vége lesz akkor ez van legalább jó volt??? az elõbbiekért nem ítéltelek el, de ez alapján egy óriási ri... vagy!! azért egy lánynak többet kéne hogy jelentsen.. sokkal fontosabb mint a fiúknak.. én a helyedben elásnám magam, és tényleg nem csodálkoznék ha 2 hét múlva kidobna... megérdemelnéd... de ha nagyon kíváncsi vagy hogy ezt miért mondom akkor mondd el a kedves barátosnak ezt az álláspontod... még egyszer jól megdug és ha van esze akkor ott is hagy...
A kérdező hozzászólása: Miért vagyok rib.anc szerintetek? Már ha ennyire biztosak vagytok benne, hogy az vagyok.
Ha elmúltál volna kb. 20 akkor nem lennél annyira ri*anc
A kérdező hozzászólása: Nem bántam meg. Együtt vagyunk amíg mindkettõnk jól érzi magát a kapcsolatban. Utána már felesleges szerintem. Ha két hét múlva vége lesz, akkor vége lesz. Jól érzem magam vele, és ilyen már rég nem volt :)
Lehet, hogy korai volt, csak ne bánd meg, és ne lepõdj meg, ha 2 hét múlva elhagy.
A kérdező hozzászólása: #5: Miért múlna a koromon? Na mindegy, valószínûleg hiba, hogy leírom, mert ezek után csak riban.cozást meg ilyeneket fogok kapni... Tizenhat vagyok.
a körülményektõl is függ, hogy miért feküdtetek le, ki kezdeményezett, hány évesek vagytok.... ennek tükrében tarthat ribancnak is meg nem is
A kérdező hozzászólása: Nem mindegy, hogy hány éves vagyok?
hány éves vagy ?
Szerintem ha nem aznap vagy másnap akkor nem wgyébként ribanc akkor leszel pénzt is kérsz a szexért;)
Szerintem legalább 17 éves korodig hormonmentes megoldást használjatok. Nagyon csúnyán visszaüthet, ha ilyen korán elkezded szedni. Használjatok óvszert. Egyáltalán miért akarsz tablettát?
És minek gyógyszer?
Amikor nyugodt, és nem csinál semmit (például nem takarít, hanem tévézik vagy hasonló) állj elé, és mondd hogy egy fontos dologról akarsz vele beszélni. Meséld el az egészet, higgadtan, õszintén. Aztán kérd meg, hogy menjen el veled nõgyógyászhoz, aki majd ír fel gyógyszert. Nagyon nehéz?:D
Ha már több, mint egy éve jártok és anyukád is ismeri a fiút, szerintem nem fog nagyon kiakadni. Csak mondd el neki, hogy már nagylány vagy, szeretnéd, ha elmennétek nõgyógyászhoz vizsgálatra és tablettát szeretnél szedni (ez elég felelõsségteljes, mert minden nap ugyanakkor kell bevenni). Viszont csak akkor fogja felírni az orvos, ha legalább 2 éve rendszeres a menstruációd és nincs zavar a ciklusodban (ilyenkor még elõfordulhat). Kényelmesebb, mint a gumi, sokkal biztonságosabb a kiszállásnál, szerintem anyukád se akar még unokát, úgyhogy normális lesz. (De lehet, hogy megpróbál elterelni a gumi felé, hisz fiatal vagy még a gyógyszerhez.) Arra ügyelj, hogy apukád még véletlenül se legyen otthon, nehogy elájuljon.
ne legyél hülye, azok hormontabletták, rá ér még szedni, ink húzzon gumi v vegye ki idõben...
Szia, elõször is boldog szülinapot(utólag:D) , sok bátorság és egyik reggelinél vagy valamikor amikor kettesben vagy vele, ha nem jó vele a kapcsolatod akkor lopj tõle pénzt amikor alszik és go patika...xD, ez csak vicc volt:D
mi ellen...?
A kérdező hozzászólása: gondoloma terhesseg ellen
A kérdező hozzászólása: Jo ha persze nemlehet szednem akkor nemfogok :) csak hat az sokkal biztonsagosabb mint a gumi.
15 éves korában telerakták már?
Volt egy barátnõm, 15 éves korától szedte a bogyót. Akkora melle nõtt, mint a fejem. Szedd csak nyugodtan te is.
15 évesen még semmiképp se kezdj el szedni ilyet. Erõltesse meg magát a srác h gumit húz.
15 évesen be akarsz priccoltatni magadnak?
Ha apukád ilyen laza, anyukád se fog megenni, bátorság! :)
A kérdező hozzászólása: Aha koszi :) es apukamtol nemfelek o sokkal jobban megert es meg o monta hogy nemfogja metiltani mert tudja hogy igyis ugyis megtortenik csak hasznaljunk ovszert es ha baj volna szoljunk inkabb anyamtol felek :D x) am nagyon koszonom a tanacsokat :)
Hát csak egyenesen, de amúgy nem sok esélye, hogy kapsz is a nõgyógyásztól, mert még fiatal vagy. Igaz jobb mint a terhesség, meg a megszakításos védekezés, de én is csak most 20 évesen kezdtem el szedni a drágábbik kategóriát. Szóval óvszer mindenképp ajánlatos.
A kérdező hozzászólása: koszi az eslo komentalonak :) es nem nemnagyon nehez en is gondoltam mar erre , de inkabb megkerdeztem masok mit tanacsolnak :D :)
15F
és a betegségek ellen? az ellen meg nem.

1 hónapja többször lefeküdtünk a barátommal. 1 hete késik, lehet hogy terhes vagyok, de a szex előtt is elég rendszertelen volt a menszeszem. Ugye nem vagyok terhes?

Am. nekem ? volt az els?.Mind2önk szerint rendbenn volt minden,mert gumival védekeztünk.De akkor miért érzem néha a terhesség tüneteit..? Lehet h csak beképzelem...Terhes vok??

Legjobb válasz: Ha óvszerrel védekeztetek,akkor elméletileg nem lehetsz terhes,ha sérült lett volna az óvszer,biztos észrevettétek volna.A tüneteket lehet,h csak beképzeled,lehetnek premenstruációs tünetek is. Biztos ami biztos alapon szerintem reggeli elsõ vizeletbõl csinálj egy tesztet,pl. a dm-ben nyugodtan vehetsz,kéred sem kell csak elveszed a polcról és legalább megnyugszol.Ne aggódj,nem valószínû,h terhes vagy!

Ha óvszerrel védekeztetek, akkor elméletileg nem lehetsz terhes, ha sérült lett volna az óvszer, biztos észrevettétek volna.A tüneteket lehet, h csak beképzeled, lehetnek premenstruációs tünetek is. Biztos ami biztos alapon szerintem reggeli elsõ vizeletbõl csinálj egy tesztet, pl. a dm-ben nyugodtan vehetsz, kéred sem kell csak elveszed a polcról és legalább megnyugszol.Ne aggódj, nem valószínû, h terhes vagy!
Szerintem sem valószínû, hogy terhes lettél. De azért mindenképp csinálj egy tesztet. Az a fontos, hogy nyugodj meg!!
Erre való a terhességi teszt...
Minimális az esélye a babának. Inkább az idegeskedés okozza a késést. Tesztelj és megnyugszol. Nekem is volt ilyen, 1 hetet késett annakidején. Barátnõm elcipelt diszkóba. Táncoltunk, nevetgéltünk. Mikor mentem WC-re, már meg is jött :)

Lefeküdtem a barátommal, óvszer és fogamzásgátló nem volt. Ez kb 1 hónapja történt. Ha most bemegyek a kórházba ki tudják mutatni ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Elõször csinálj egy tesztet, 4 hetes terhességet nem biztos, hogy meg tud állapítani az orvos.

Elõször csinálj egy tesztet, 4 hetes terhességet nem biztos, hogy meg tud állapítani az orvos.
Már két héttel utána ki tudja mutatni egy patikában kaphtó 1000 Ft-os terhességi teszt. A kórházban ennél sokkal érzékenyebb mûszerek vannak, tehát igen, egy egyszerû teszt elvégzése utána terhesség kimutatható.
óó ne menj még dokihoz, várd meg míg 8 hónap múlva magától kibújik a baba... -.-
Ha kb. 1 hónapja történt, akkor közben kellett, hogy menstruálj... Menstruáltál? A teszt kb. 2 hetes terhességet már jelez.... Ha terhes lennél, az az utolsó menstruációd elsõ napjából számítódik, nem a tényleges aktustól, tehát akár már 6 hetes is lehetsz, azt meg már bõven kimutatja bármi. Elõször tesztelj, és ha pozitív, akkor menj dokihoz.
A 6 hetes terhesség ultrahangon is jól látszik...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!