Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapja lefeküdtünk (15 db)

Kb.1 hónapja lefeküdtem a barátommal. Múlt héten viszont szakítottunk, de most kiderült, hogy terhes vagyok. Szerintetek hogyan mondjam el neki, mert nem igazán beszéltünk azóta?

Én 17 a (volt)barátom 20 éves. Nagyon jól megvoltunk csak nem tetszett neki, hogy egy régi osztálytársammal találkozgattam.(nem volt semmi, csak barát)

Legjobb válasz: Beszélj vele,aztán találjátok ki közösen,hogy hogyan tovább. Sanszos az abortusz.

Hát, ilyen embernek nem való gyerek ("majd veszünk fel bébiszittert") Nyomokban sem ismeri a felelõsség fogalmát. Tán te keresed meg a bébiszitterre a pénz? Vagy a pasid? Nem az a kérdés, hogy mondod meg a srácnak, hogy terhes vagy. Hanem az, hogy közlöd vele, hogy meg is fogod szülni. És igen, néha jobb annak az embriónak, amelyik nem születik meg. Fõleg, ha ilyen az "anya". 24/N
Beszélj vele, aztán találjátok ki közösen, hogy hogyan tovább. Sanszos az abortusz.
amikor már a vége felé leszel nem is járhatsz suliba... általában igy van.
Ezt elég rosszul gondolod így. Az anyjára van szüksége, nem a bébiszitterre, mert vele fog kialakulni akkor a kötõdés, és ha majd nagyobb lesz, akkor már nem lesz neki ott ez a személy. Persze nyilván a mértéken múlik és a minõségen, hogy kivel mennyi idõt tölt a gyerek. Az én véleményem az, hogy 17 évesen nem kéne gyereket vállalni, mert nem tudod neki megadni azt érzelmileg, amire szüksége van, mert még te is a szüleidtõl kapod meg...A másik oldala pedig, hogy a sulit nem tudod így olyan erõbedobással folytatni, szóval vagy a gyerek sérül vagy te...Ez a realitás.
Akkor gond van, ha terhes vagy. Ha csak áldott állapotba kerültél, akkor jobb helyzetben vagy, bár még mindig nagy a gond. Szerintem hívd fel, kérj tõle egy idõpontot, hogy mikor tudtok beszélni, aztán ha megbeszéltétek, elmondhatjátok a szüleiteknek. :) Mindenesetre én nem ajánlanám az abortuszt, de ha nincs más, akkor az lehet a végsõ megoldás. De a nyerõt majd úgy is a szüleitek fogják megmondani... Sok sikert, és sok szerencsét. :)
A kérdező hozzászólása: Abortuszt egyáltalán nem szeretnék, ha õ nem szeretne tudomást venni a gyerekrõl, akkor megoldom egyedül. A suli miatt nem aggódom, majd veszünk fel bébiszittert.
Szaporítsátok isten állatkertjét.... a pasi le fogja rázni magáról, mint a korpát... te meg elmész kaparásra... Kb ez a sztori neve...
Szia! Ez tényleg vészes. :/ Szerintem mindenképp mondd meg neki, hogy négyszemközt akarsz vele beszélni.. ha élõben nem találkoztok, akkor hívd fel/ írj neki, hogy muszáj találkozni, mert nagyon fontos!!!! És négyszemközt mondd el neki, hogy miután szakítottatok, kiderült, hogy terhes vagy tõle! Aztán várd meg, amíg õ is felfogja, lereagálja és utána meg kell beszélnetek, hogy hogyan tovább. Amúgy én nem akarok beleszólni (nyilván jogom sincs hozzá), de a saját véleményemet azért szeretném Neked leírni.. mivel 17 éves vagy, még nem nagykorú, gondolom gimnazista/ szakközépiskolás, nem lenne jó vége, ha megszülnéd. Persze biztos nehéz lenne az abortusz is pszichikailag, de mégis csak fontos az érettségi, az hogy még éld az életed! Hisz fiatal vagy! Én a helyedben biztosan elvetetném. :( De nagyon sok kitartást és erõt kívánok Neked!!
szegény gyerek....
'majd veszünk fel bébiszittert...' hát, bakker...öröm egy ilyen gyerek a háznál. ha annyira akarod azt a gyereket, legalább egy évet hagyj ki. vagy majd a bébiszittyó szoptatja és neveli? te majd tesószerepben tündökölsz suli után? ha már megtartod, kicsit több felelõsség, plíz.
nyilván nem úgy gondolta, hogy kipottyantja magából aztán hello iskolapad.de miért baj az, ha nem akarja abbahagyni a sulit?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az anyjára, de szerinted hány embernek van bébiszittere?? Addig amíg suliba vagyok tökéletes..
"Majd felveszünk bébiszittert" És szerinted egy gyereknek a bébiszitterre vagy az ANYJÁRA van szüksége?
A kérdező hozzászólása: Én már mondtam a szüleimnek, õk is ellenzik az abortuszt. Jah és nem õk döntik el, hogy mi legyen vele.
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk óvszerrel. De ez van.
Mondd el neki, mégis csak az apja. És talán ismerkedj meg a fogamzásgátlás fogalmával.
hello terhes vagyok töled igy:D am sajnállak:/ 17 évesen elég gáz érettségi majd meg tovább tanulás..: S
Hívd fel, hogy beszélni szeretnél vele, aztán mondd el neki és kész. Aztán kérdezd meg, mit gondol, hogyan tovább.
Congratulation. hm and salutation.
Gratulálok.
miért ne mutatná a valós értéket?...nem értem
A kérdező hozzászólása: eléggé stresszes tipus vagyok és ha hülye kérdés is inkább megkérdeztem.. Azért köszi!
1. vagyok és mit mutatott a teszt?
A kérdező hozzászólása: 1 csíkot, aminek én nagyon örülök.
az
wut ?
Mi is 1 hónap után feküdtünk le, bár mi már évek óta ismertük egymást :) 19L
Miért lenne gáz... Most fûzik egymás agyát 1 évig egymásba szeretnek, és kiderül hogy rém rossz köztük a sex.. Na az a méreg nem a cián. Jó sex nélkül nincs tartós kapcsolat!
nem gaz:)
Miért lenne gáz... Most fûzik egymás agyát 1 évig egymásba szeretnek, és kiderül hogy rém rossz köztük a sex.. Na az a méreg nem a cián. Jó sex nélkül nincs tartós kapcsolat!
Attól függ, hány évesek vagytok. 18 felett szerintem nem gáz.
Nem gáz. Ti így éreztétek jónak :)

Már 1 hónapja és 2 hete szedem a Minerva fogamzásgátlót és vasárnap a párommal lefeküdtünk, egyedöli védelem a fogamzásgátló volt. Bennem ment el. És tudni szeretném hogy van-e esély arra h terhes lehetek?

Köszi a választ el?re is.

Legjobb válasz: Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)

Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)
Kislány, elolvastad a tájékoztatót? Nem. Meghallgattad/megkérdezted az orvosod? Nem. Tudod használni a Google-t? Nem. Szerintem még ne élj szexuális életet!
nekem a dokim azt mondta hogy a fogamzásgátlók 1 hónap után védenek. de ha nem vagy biztos talán nem kellett volna engedni hogy beléd menjen a párod...

Lefeküdtünk a barátommal 1 hónapja, védekeztünk, tudtommal semmilyen baleset nem történt, 3 nap múlva megjött. Ebben a hónapban viszont 5 napja késik, pedig nem szokott, és mostanában rengeteget és fura dolgokat eszem, ugye kizárt h terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem csak összezavarodott a hormonháztartásod. Ha nem történt akkor baleset és utána sem, akkor biztos nem lehetsz terhes. Ráadásul még aggódsz is, hogy nem jött meg és azért is késhet. Plusz ha sulis vagy, akkor az új év miatt is stresszelhetsz.

Szerintem csak összezavarodott a hormonháztartásod. Ha nem történt akkor baleset és utána sem, akkor biztos nem lehetsz terhes. Ráadásul még aggódsz is, hogy nem jött meg és azért is késhet. Plusz ha sulis vagy, akkor az új év miatt is stresszelhetsz.
Nyugi, biztos csak ideges vagy, nekem vizsgaidõszakban elõfordult már, h 2 hetet késett...
Figyelj kislany, szepen elslattyogsz a legkozelebbi gyogyszertarba, veszel egy terhestesztet, lepisiled, megnezed, megnyugszol, es nem idegesited magad napokig, ok?
A kérdező hozzászólása: Huh, van isten...Megjött!!!!!!:) :) :) :) Pont most amikor a terhességi tesztet akartam megcsinálni!

Esélyem sincs? Van 1 srác akiért nagyon odavagyok, egyszer lefeküdtünk, kb 1 hónapja, azóta csak msn-en beszéltünk és ma találkoztunk elöször de nem is hozta fel a témát és én sem mertem rákérdezni.

Nem tudja hogy én szeretem és nem tudom mit tegyek...úgy érzem hogy menekül a komolyabb dolgoktól és ezért mondta azt utána hogy ne eröltessük pedig azt mondta jól érezte magát velem:( Már gyerekkorunk óta ismerjük egymást. ? volt általánosban is a szerelmem és én is neki :D

Legjobb válasz: nomd meg neki mit erzel es kerdezz ra, hogy lehete ebbol komojabb kapcsolat.

nomd meg neki mit erzel es kerdezz ra, hogy lehete ebbol komojabb kapcsolat.
Kb ugyan ebben a szituban vagyok.. Én megmondtam a srácnak hogy bejön meg minden és õ is mondta h bejövök neki és most vaygunk azon hogy alakul a kapcsolatunk.. Sztem te is beszélhetsz vele legfeljebb ne egybõl térj a lényegre csak kérdezd tõle h jelentette e neki valamit az az éjszaka, meg iylesmik :D Sok sikert!!!
De, ha elmondod Neki akkor legalább megtudod mi van, ha távolságtartó lesz akkor is tudod már, és az is lehet, hogy jól sül el, egyikkel sem vesztesz szerintem :)
Szedd össze a bátorságodat, és egy alkalmas pillanatban hozd fel Te a témát, és kérdezd meg, hogy az az alkalom jelentett-e neki valamit. Nem kell rögtön szerelmet vallani.
Én sosem mondanám el egy pasinak, hogy tetszik. Túl konok vagyok hozzá és túl büszke. Meg persze félnék attól, hogy vissza utasít. Ilyenkor inkább a nõi praktikákhoz folyamodmom. Pl. kisipem magam, elhívom valamerre. Aztán meglátom, hogy bejövök-e neki.
talán nem kéne ajtóstól rontani a házba... próbálj meg közös progikat szervezni vele közben pedig legyél nagyon nõies és csábító érd el h õ akarjon meghódítani téged és ez számára is izgalmas lesz sokkal jobb, mintha már " készen megkap téged"
A kérdező hozzászólása: *megpróbálok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat megróbálok majd Vele beszélni! Azért még várom a válaszaitokat :) Köszi
A kérdező hozzászólása: Attól félek hogyha elmondom Neki még távolságtartóbb lesz :(
A kérdező hozzászólása: Köszi, sok sikert Nektek is!

1 hónapja többször lefeküdtünk a barátommal. 1 hete késik, lehet hogy terhes vagyok, de a szex előtt is elég rendszertelen volt a menszeszem. Ugye nem vagyok terhes?

Am. nekem ? volt az els?.Mind2önk szerint rendbenn volt minden,mert gumival védekeztünk.De akkor miért érzem néha a terhesség tüneteit..? Lehet h csak beképzelem...Terhes vok??

Legjobb válasz: Ha óvszerrel védekeztetek,akkor elméletileg nem lehetsz terhes,ha sérült lett volna az óvszer,biztos észrevettétek volna.A tüneteket lehet,h csak beképzeled,lehetnek premenstruációs tünetek is. Biztos ami biztos alapon szerintem reggeli elsõ vizeletbõl csinálj egy tesztet,pl. a dm-ben nyugodtan vehetsz,kéred sem kell csak elveszed a polcról és legalább megnyugszol.Ne aggódj,nem valószínû,h terhes vagy!

Ha óvszerrel védekeztetek, akkor elméletileg nem lehetsz terhes, ha sérült lett volna az óvszer, biztos észrevettétek volna.A tüneteket lehet, h csak beképzeled, lehetnek premenstruációs tünetek is. Biztos ami biztos alapon szerintem reggeli elsõ vizeletbõl csinálj egy tesztet, pl. a dm-ben nyugodtan vehetsz, kéred sem kell csak elveszed a polcról és legalább megnyugszol.Ne aggódj, nem valószínû, h terhes vagy!
Szerintem sem valószínû, hogy terhes lettél. De azért mindenképp csinálj egy tesztet. Az a fontos, hogy nyugodj meg!!
Erre való a terhességi teszt...
Minimális az esélye a babának. Inkább az idegeskedés okozza a késést. Tesztelj és megnyugszol. Nekem is volt ilyen, 1 hetet késett annakidején. Barátnõm elcipelt diszkóba. Táncoltunk, nevetgéltünk. Mikor mentem WC-re, már meg is jött :)

Lefeküdtem a barátommal, óvszer és fogamzásgátló nem volt. Ez kb 1 hónapja történt. Ha most bemegyek a kórházba ki tudják mutatni ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Elõször csinálj egy tesztet, 4 hetes terhességet nem biztos, hogy meg tud állapítani az orvos.

Elõször csinálj egy tesztet, 4 hetes terhességet nem biztos, hogy meg tud állapítani az orvos.
Már két héttel utána ki tudja mutatni egy patikában kaphtó 1000 Ft-os terhességi teszt. A kórházban ennél sokkal érzékenyebb mûszerek vannak, tehát igen, egy egyszerû teszt elvégzése utána terhesség kimutatható.
óó ne menj még dokihoz, várd meg míg 8 hónap múlva magától kibújik a baba... -.-
Ha kb. 1 hónapja történt, akkor közben kellett, hogy menstruálj... Menstruáltál? A teszt kb. 2 hetes terhességet már jelez.... Ha terhes lennél, az az utolsó menstruációd elsõ napjából számítódik, nem a tényleges aktustól, tehát akár már 6 hetes is lehetsz, azt meg már bõven kimutatja bármi. Elõször tesztelj, és ha pozitív, akkor menj dokihoz.
A 6 hetes terhesség ultrahangon is jól látszik...

Mi lehet ez? Tegnap lefeküdtem barátommal elsőre, mivel 1 hónapja jöttünk össze. Elkezdtem lovagolni rajta amikor szólt h valami nem okés.

Erre leszálltam róla és fehér nyálkás állagú dolog volt mindenhol, ami bel?lem folyt ki, mivel rajta gumi volt. Mondjátok, hogy csak felfázás.

Legjobb válasz: Hát ha az alhasad is fáj és a folyás nem fehér hanem sérgés és kicsit szagos akkor lehet gyulladás vagy gomba is természetesen ha fehér akkor felfázás de lehet erös felfázás is szóval vigyázz vele!

Hát ha az alhasad is fáj és a folyás nem fehér hanem sérgés és kicsit szagos akkor lehet gyulladás vagy gomba is természetesen ha fehér akkor felfázás de lehet erös felfázás is szóval vigyázz vele!
Minden lánynak van fehér folyása neked most volt szex közben is semmi komoly nyugi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az összes válaszolónak. Elmegyek nõgyógyászhoz mindenképp!
NÕK EGÉSZSÉGE ROVATBA !!!!!!
Szerintem zárd le a polémiát, ugorj be egy nõgyógyászhoz rutinellenõrzésre, és felejtsd el ezt a közjátékot....
Még annyit, hogy egy ciklus általában 28 napos, de egyéni eltérések lehetnek, hiszen vannak rövidebb, hosszabb ciklusú nõk, így a 10-14 nap közötti peteérési idõszak esetében lehetnek egyéni eltérések, így a termékeny nyák jelentkezése is egyénileg változó.
Persze, nem erre utaltam. Menstruáció után a 10-14 nap között tapasztalható a peteérés idõszakában ez a termékeny nyák. A tüszõrepedés idõpontja körül enyhe, néhány órás alhasi fájdalmat is éreznek/érezhetnek a nõk. Ez az idõszak/ idõpont a legideálisabb elméletileg a teherbeeséshez. A tüszõrepedés után ez a nyák sûrûsödik, megszûnik és a menstruációs ciklus 2. felében már nem tapasztalható. Ez így megy hónapról-hónapra, érdemes megfigyelned a tested mûködését. Ha ebben az idõszakban vagy, akkor nincs miért aggódnod, ez természetes volt. Egyébként pedig szexuális izgalom hatására is termelõdik váladék, ez szintén természetes.
A kérdező hozzászólása: de nincs meg most
Ciklus közepén tapasztalható a termékeny nyák. Ez tojásfehérje állagú, átlátszó, szagtalan, mennyisége több fázisban változó. Valószínûleg természetes volt, amit magadon tapasztaltál.
A kérdező hozzászólása: nincs szaga és nem is sárgás. hófehér és fáj az alhasam is
A kérdező hozzászólása: mondjuk pisilnem nem kell annyit... csak tnap éreztem h fáj a hasam.. ott lent. szval lehet hogy tényleg az. reménykedek benne.
Nekem is volt már sok mennyiségü igen lehet felfázás is
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem lehetek terhes mivel kb. 10 percig szexeltünk és gumival és a barátom nem ment el. meg amúgyis gumi volt rajta. ez belõlem jött ki és nagyon gusztustalannak találtam és õ is.
A kérdező hozzászólása: hát mert félek... nem merek szembenézni a tényekkel. csak érdekel, hogy akárkinek volt e ilyesmije. igazából mindenki azt mondja h felfázás. most elkezdtem szedni a klion-t rá.
nyugi, a gravitacio elvegezte a dolgat, szoval nem lehetsz terhes...
hallod.ha ennyire aggódsz akk miért nem mész nõdokihoz?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy minden lánynak van. de ez rengeteg volt... szóval ez a mennyiség nagyon nagyon sok. ez már nem fehérfolyás volt, hanem valami más. nagyon megijedtem.
menj dokihoz mielöbb!! nem halálos, ne aggód. kapsz punci kúpot esetleg krémet vagy tablettát. ha akarsz valaha is gyerkõcöt, ne játsz ezzel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!