Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapja le a barátommal (18 db)

"Már" 1 hónapja járunk a barátommal (ő 21, én 16), én még szűz vagyok, le szeretnénk feküdni. Még petting terén is tapasztalatlan vagyok, hogy csináljam?

tudom hogy majd kialakul,meg hogy majd ? is "segít",meg figyeljem a reakcióit,de mégis?valami konkrét????

Legjobb válasz: Csináld ösztönösen a dolgokat. Mindenkinek van "ELÕSZÖR". Jön az magától! Erre nem lehet szabályt alkotni. Jobb is, ha nem aszerint csinálod, mert akkor arra koncentrálsz, hogy "na most ez következik, ezt így javasolták" és nem fogod magad jól érezni.

Csináld ösztönösen a dolgokat. Mindenkinek van "ELÕSZÖR". Jön az magától! Erre nem lehet szabályt alkotni. Jobb is, ha nem aszerint csinálod, mert akkor arra koncentrálsz, hogy "na most ez következik, ezt így javasolták" és nem fogod magad jól érezni.
Igaza van az elõttem szólónak , ennek magától kell jönnie!Csináld csak spontán, ahogy érzed , mond neki hogy segítsen és csak rá koncentrálj semmi másra !Menni fog ne félj!Sok sikert!
Lehetne itt most írni dolgokat, de igazából mindenkinek más jön be. Az biztos, hogy férfiaknál a pénisz ütemes ingerlése vezet szexuális felajzottsághoz :) De tényleg, ennél többet nem lehet mondani. Csókolgatás, ölelés, simogatás, karmolás, harapás stb., majd kialakul a saját stílusod.
Elõször MINDENKÉPPEN szerezz tapasztalatot a pettingben! Addig még ne feküdj le vele! Ha felelõs, õ is ezt akarja. Ha meg nem, hagyd ott sürgõsen!
Olyan rosszul nem fogsz semmit se csinálni, és segíteni fog... mondani fogja, h. h. jobb neki, ne agyalj rajta, nem olyan nagy dolog:) Az elsõvel meg még várjatok szerintem, neked is jobb lesz. Addig ismerjétek meg egymás testét (petting) , hagyj magadnak idõt, hogy az elsõ ne úgy történjen, h. azon agyalsz közben, h. most jól csinálod-e, vagy hogy mennyire fog fájni.
Nyugi, ha kész leszel rá, tudni fogod mit kell csinálnod. 1 hónap alatt nemhiszem hogy kész lennél rá, eléggé ismernéd hogy teljesen megbízz benne, stb. Elõször legyél biztos benne, hogy tényleg akarod.
1 hónapja, az kemény, és mindjárt durr bele bumm??? nem korai még egy kicsit? Nem kell ennyire kapkodni, szerintem. 1 hónapos kapcsolat, az még majdnem nem az....
ha akarsz le tudsz szokni. Nehéz de le lehet (én is dohányzom és én nem akarok leszokni.)
A kérdező hozzászólása: De akkor megbetegedsz ràkos leszel és hamar megdöglesz
Na, motiváljon a saját kommented.:D
hát én 32 éve dohányzom és nem döglöttem még meg rákban.
Semmi baj nem lesz belõle megnyugodhatsz!!
A kérdező hozzászólása: köszi :)

1 hónapja feküdtünk le a barátommal ez volt az első alkalom. Terhes vagyok?

Sajnos nemvédekeztünk és már 16 napja megkellett volna jönnie de nemjött meg viszont 2 tesztet is csinátlam,az egyiket egy hete és negativ lett mind a kett?,semmi utalás nincsn rá hogy terhes lennék csak fájnak a melleim de az menstruácio elött is szokott fájni vagy rosszil tudom? Elmennyek dokihoz? Nagy a valószinüsége hogy terhes vagyok? nagyon félek :(

Legjobb válasz: Irány az orvos, ne késlekedj!

Irány az orvos, ne késlekedj!
Minek félsz? Menj el orvoshoz, õ majd megmondja.
szerintem van esély rá. irány a doki. de mért szexelsz védekezés nélkül?
Hát elég nagy a terhességre az esélyed.Miért nem védekeztetek.Sajnos már hiába fe´lsz.Félni kellett volna gumi ne´lkül szexelni!!!!!!Ez nagy felelötlenség volt, bár nem írtad hány e´ves vagy, gondolom, hogy babát még nem szeretne´l.Mielöbb keress fel orvost.Ha a baj megtörtént, és nem szeretne´d beszélj a szüleiddel legalábbis anyukáddal, e´s legközelebb vigya´zzatok.
szerintem nem vagy terhes. a teszt kimutta volna már. De ha nemakartatok a babát miért nem védekeztek. nemértem én ezeket a gyerekeket.
Menj el dokihoz, és kiderül. Elég sokat késik. De tanulj ebbõl.
menj el dokihoz vagy vegyél még egy tesztet..az kiderül...már az elsõ alkalommal sem védekeztetek???hát a pasid is kurvára érzékeny és odafigyelõ lehetett ha még egy 400ft-os gumit sem birt venni.....na ennyit errõl..

11 hónapig szedtem a Lindynette 20-at. Már 1 hónapja nem szedem. Van arra esély, hogy teherbe essek, ha a peteérésem napján fekszek le a barátommal?

Most hogy abba hagytam hogy kell számolni a mensit? Mielött nem szedtem mindig 28 napota volt meg. Most már 28-at számoljak vagy 21-et még?

Legjobb válasz: Ha nem védekezel másképp, persze hogy teherbe eshetsz. Ha nem akarsz babát,válassz másik védekezési módszert. A ciklus 28 napos továbbra is, fõleg ha elõtte is annyi volt, de a gyógyszer megzavarhatja. A menses elsõ napjától számított 14-16. napon a legnagyobb esélyed teherbe esni, de a többi nap is lehet termékeny...

Ha nem védekezel másképp, persze hogy teherbe eshetsz. Ha nem akarsz babát, válassz másik védekezési módszert. A ciklus 28 napos továbbra is, fõleg ha elõtte is annyi volt, de a gyógyszer megzavarhatja. A menses elsõ napjától számított 14-16. napon a legnagyobb esélyed teherbe esni, de a többi nap is lehet termékeny...
Írta, hogy védekeztek... nem is értem éppen ezért a kérdést.
Ha megjöttt, akkor nem, de máskor védekezzetek!
Jaj gyerekek... Védekeztetek is és meg is jött... Ennyire ne legyetek már szívbajosak...
Ja bocs, már végig sem olvastam:D Ki tudja mi nekika védekezés, és hogyan?:O
pajzsal
pajzsal :'D amúgy attól még hogy valakinek megjött még LEHET TERHES. verjétek már bele a fejetekbe.. és ne a hülyeséget a másikéba. és azért véreztél, mert elvesztetted. természetes, bár nem mindenkinél jelentkezik, van akinél több/kevesebb ideig. és azért jött korábban, mert ezzel változott a hormonális rendszered. de 19évesen tényleg ennyit nem tudsz?!
téged se az eszedért szeretnek...
mindig az utolsó a jó. xDDD egyébként ha védekeztetek Én sem értem a kérdést..

Kb.1 másfél hónapja feküdtem le a barátommal rá 2napra meg is jött a havim, de most már 3napja késik. Nagyon ideges vagyok miatta. E miatt is késhet? Ugye tuti nem vagyok terhes?

Mindig használtunk gumit és le is ellen?riztük de nagyon félek, hogy terhes lehetek. Elötte nem nagyon figyeltem, hogy hány napra jött meg.

Legjobb válasz: Gumihasználat mellett is lehetsz terhes, mert csak 98%-ban véd.

Gumihasználat mellett is lehetsz terhes, mert csak 98%-ban véd.
Nem kell annyira parázni ! Anyukád se parázik hogy késik neki pedig 17 évesen 1 x õ is csinálta és most meg késik neki 5 napot!! Semmi gáz ! Várj még 6-7 napot és ha akkor sem jön meg akkor kezdj el aggódni ! Nyugi!!!!!!4
ha már azóta 1x menstruáltál akkor nem lehetsz terhes...amugy meg miért nem csinálsz tesztet ha ennyire félsz, bár nem értelek, védekezel és le is ellenõrzöd utána h nem e lyukas stb akkor mi a baj
ha ennyire hülye vagy hozzá akkor miért élsz nemi életet? de igen terhes vagy, kívánom hogy fiúgyermekkel áldjon meg a sors
Az óvszer elsõsorban nemi betegségek ellen van, nem kölök ellen. Gratulálunk, Ön nyert!
Nekem a mostani barátnõmnek késett egy hónapot. A többinek akivel lefeküdtem minimum 1 hetet. 3 nap semmi, szerintem az elsõ után egy kicsit megzakkan a ciklus (legalábbis saját tapasztalatok alapján), szóval nagyon kétlem hogy terhes vagy.

1 hónapja feküdtem le a barátommal és nem merek el menni nőgyógyászhoz mert akkor anyum megtudja hogy már nem vagyok szűz! Meg lehet kérni a doktort hogy ne írja rá hogy tág vagina?

Legjobb válasz: hova?a homlokodra? az orvosoknak megtartják a titkokat,nem fog egyböl anyukádhoz szaladni.miért nem mondod el neki?

Nem értem miért hiszitek azt, hogy riasztja a szülõt...ez már sokadik ilyen para. Menj el egyedül, nem kell ettõl félni, nem kell kíséret sem, egész nap lyukakat néz, egyedül nyugodtan elmehetsz. Azt viszont nem írtad le miért. Tablettáért, vagy fertõzés, vagy miért? Mert akkor kell, amikor valamit akarsz tõle. Ilyet meg úgyse ír rá, hogy tág vagina. Ezt bármelyik nõére ráírhatná akkor pff
hova?a homlokodra? az orvosoknak megtartják a titkokat, nem fog egyböl anyukádhoz szaladni.miért nem mondod el neki?
megkérni meg lehet csak nem biztos hogy meg is teszi, bár vannak ismerõseim akik arról számoltak be hogy megkérték az orvost és közölte hogy "persze a kislánya még szûz." :) úgyhogy tegyél egy próbát szerintem. amúgy hány éves vagy? :)
Szerintem ez egyértelmû hogy nem. Meg talán nem is lenne merszed megkérni az orvost. Hamár kicsit nagyobb akkor egyedül is elmehetsz ( nem írtad le hány éves vagy:/) és akkor nem feltétlenül tudja meg. De gondolj bele hogy te hogyan lettél, egyszer anyud is volt fiatal. A legjobb az õszinteség:)
De én egyszerûen nem értem, hogy mit kell ezen ennyit parázni!:O Elõre beszéld meg anyukáddal, hogy egyedül akarsz bemenni, de azért elkísérhetne. Ha nem nagy haverja a doki anyukádnak, akkor már hogyan mondana neki bármit is, ha nem megy be veled a vizsgálóba (ami mellesleg csak rád tartozik)?? A doki megkérdezi, hogy szûz vagy -e, akkor megmondod, hogy nem, azután nem fog ezen lovagolni, csak a vizsgálat miatt kell tudnia! Nem írja fel sehová meg semmi. Megvizsgál, kijössz, megmondod anyukádnak, hogy megvolt a vizsgálat, nincs semmi bajod, ennyi. És mindenki örülhet.
Hey, ne izgulj ennyire. Muszáj anyukáddal menned? Engem elkísért a barátom... :) Ha nálad ez nem lehetséges, akkor se túl nagy gáz. Az elõttem szólóknak igaza volt: kérd meg anyukád, hogy maradjon kint. Bent az orvos meg fogja kérdezni, hogy szûz vagy-e még, aztán esetleg szó eshet a védekezésrõl is... de õt köti a titoktartás és ha te nem szeretnéd, akkor anyudnak nem kell tudnia semmirõl. (Azért ehhez tényleg olyan orvoshoz menj, aki nem anyukád kedves ismerõse, mert ott valahogy mégis megvan a veszélye a dolognak.) Nem para a dolog, fel a fejjel ;) Viki(16)
úgy bírom az ilyet:) lefeküdni le mertél a barátoddal, de már vállalni nem mered? na ha olyan nagykislánynak érzed magad vállald ha még anyád le is tol érte. az orvos helyében még amúgy írnám rá...
A kérdező hozzászólása: igen eléggé régi módú és magyarázza mindig h 18 éves koromig várjak! de am is már 7 hónapja együtt vagyok a barátommal szóval nem tom mi olyan anyg baj azzal h meg volt vele deháát ilyen anyum van
Szegényke azért sajnállak. Az én anyukám tök lazán fogadta pedig õ is régi módi egy kicsit. S képzeld elárulok egy titkot most várom az elsõ gyermekemet pedig csak 18 vagyok és anyukám mindenbe támogat. Szerintem akkor is állj elébe és mondd el neki. Ha kiabál akkor meg hagyd ott. Csukd magadra az ajtót.
A kérdező hozzászólása: :D az jóó :) egysszer én is akarok gyereket majd 4év múlva :D és remélem tõle mert imádom és õ is engem :)
semmiképp ne hazudj a dokinak, hogy még szûz vagy, mert egy, hogy tudnia kell, hogy úgy álljon hozzád, kettõ, a vizsgálatot, ha jól tudom, szûz lányoknál úgy végzi, hogy nem a hüvelyeden nyúl be megtapogatni téged, hanem a végbélnyíláson. és szerintem a hüvelyi megoldás "kellemesebb". kacsától meg egyáltalán nem kell félni, nem fáj, csak érzed, hogy kicsit meg van feszítve, de semmi gáz. anyukádnak pedig mondd azt, amit már többen leírtak elõttem, hogy nem szeretnéd, hogy õ is bemenjen, mert ez a te dolgod és majd elmondod neki, mi volt. ja, megsúgom, hogy az én anyukám, annak ellenére, hogy 18 már elmúltam egy ideje, mivel itt lakom még, eléggé beleszól a dolgaimba és azt mondta, hogy nem szedhetek fogitabit. de amikor a nõdokinál voltam, akkor felírattam egy úttal és mivel titoktartási kötelezettsége van, nem fogja elmondani anyumnak(mivel egy dokihoz járunk)
A kérdező hozzászólása: :) köszönöm :D ez jó tanács
Én úgy tudom, hogy az anya ilyenkor nincs bent a vizsgálóban és az orvos nem is mond neki semmit, hanem majd tõled kérdezi meg, hogy szûz vagy-e. Aki szûz, azt nem is szokták nagyon vizsgálgatni. Egyetértek azzal, hogy ez nem olyan nagy szám. Ha már elvesztetted, miért nem vállalod be? Akkor tudtál nagy lány lenni, most meg nem? Ez a tág vagina dolog meg elég hihetetlen, nem hiszem, hogy a szüzességre utal, ugyanis az hidegen hagyja a nõgyógyászt, hogy ki szûz meg ki nem.
A kérdező hozzászólása: értem! köszönöm! nem tudom miért nem merem elmondani :S
Szerintem pl a vizsgálóba be sem mehet senkisem csak õ.Felénk legalábbis ez így van xD meg nehogy már... elhiszem, nekem is ugyanaz van mint Anyunak, de ne lesegessen rosszkor rossz helyen :) nem értem, miért akar elvinni Anyukád dokihoz?nekem ez az elég öreg vagy nem éppen valami jó fedõsztori...lehet sejt valamit nem?
Én is 16 voltam mikor elõször lefeküdtem a barátommal. Aki most már lassan a férjem lesz. Anyámnak szem rebbenés nélkül elmondtam õ meg nem mondod semmit azt mondta az én dolgom. A szavaidból úgy veszem ki anyukád régi módi típus. Magyarázd meg neki hogy ez a XXI. század!
Fúúú Ezen mit kell annyira izgulni hogy anyuci megtudja? állj elé mond (majd ha szóba kerül) hogy már nem vagyok szûz és ha elkezd balhézni kérdezd meg tõle hogy te mikor veszítetted el?
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok! és mert amikor a nõvérem elevsztette akkor kicsit balhéztak!
A kérdező hozzászólása: háát nincs fertözésem vagyis nem tudok róla csak anya elakar vinni már rég óta ellenörzésre mert szerinte eléggé öreg vagyok már hogy elmenjek
A kérdező hozzászólása: és ha mondom neki hogy az vagyok még akkor nem használ semmilyen eszköszt (kacsa) csak keenetet vesz?
"tág vagina" ? :) ))) A vagina alapesetben mindenkinek olyan amilyen. Van akinek tág, van akinek szûk. Ha nemi életet élsz, akkor sem tágul ki, ( nem olyan mint az óvszer vagy a nylon-harisnya, egyszer felhúzod és onnantól nem nyeri vissza a rugalmasságát :DD )... csak szex közben. Látom azért 16 évesen is elég éretlen vagy a szexhez... A saját testeddel nem vagy tisztában!
A kérdező hozzászólása: köszönöm viki meg nyugtattál! és van lehetõség el menni vele és biztos eljön szivesen!
A kérdező hozzászólása: tudom h vissza nyeri de a legjobb bnõm úgy bukott le hogy a leletre irta az orvos h tág vagina!
Ha valamit a leletre ír, akkor az a betegség/probléma, nem pedig az hogy szûz-e vagy sem! Tehát a tág vagina nem azt jelentette, hogy nem szûz. Egy leletre ilyet nem írnak. Egyébként szerintem ne hazudj a dokinak, mert te jársz rosszul.
A kérdező hozzászólása: értem! oké! köszönöm :) ez hasznos tanács
A kérdező hozzászólása: neeem hiszem mert akkor meg mondaná h tudja!

1, 5 honapja szedek f. gátlót.2 nap mulva fogy el a 2. levél, de a barátom kb.1 hete bennem ment el. Mennyi az esélye h teherbe estem és mennyi idő után jelentkeznek a terhesség tünetei és mik azok?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedted a gyógyszert nem fogsz teherbe esni!!!Hiszen pont ezért szeded. Ne aggódj!!!1 hónap után már védettséget ad!!!

Ha rendesen szedted a gyógyszert nem fogsz teherbe esni!!!Hiszen pont ezért szeded. Ne aggódj!!!1 hónap után már védettséget ad!!!
Új gyógyszernél általában elso két hétben ajánlott más módon is védekezni. Ha rendesen szeded, és peteérés kornyékén nincs eros hányás, hasmenés, (ezek csokkentik a felszívódást) a gyógyszer már véd, majdnem 100 %, nyugi. A terhesség tunetei általában 6-7. hét kornyékén jelentkeznek, már akinél jelentkeznek.
Ha az elsõ levelet a mensi elsõ napján kezdted szedni, akkor már onnantól védve vagy! Ha azóta is minden játékszabályt betartottál, akkor nyugodtan, para nélkül benned mehet el a párod!!

23 éves vagyok! 1 éve 3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Ugy érzem le vagyok maradva. Babázni kellene már? Bov. Lent

Sok velem egykoru ismerosomek már van gyereke.Én nem érzem ugy hogy szülnom kellene sot....Én vagyok lemaradva vagy mindenki rohan babás dologban!Meg se fordul a fejemben h jo lenne egy gyerek.Én vagyok rosszul osszerakva??30 évesen talán,nem tudni.

Legjobb válasz: Semmirõl sem késtél le, nyugi! Én 32 vagyok, januárra várjuk az elsõ babánkat. Persze nem azt mondom, hogy kövesd a példámat, de ráérsz akkor szülni, ha készen állsz rá. Még a barátoddal való kapcsolatod is változhat akár negatív, akár pozitív irányba és ez inkább addig történjen, amíg csak kettõtök sorsáról kell döntenetek. Minden szépet és jót kívánok Nektek!

Semmirõl sem késtél le, nyugi! Én 32 vagyok, januárra várjuk az elsõ babánkat. Persze nem azt mondom, hogy kövesd a példámat, de ráérsz akkor szülni, ha készen állsz rá. Még a barátoddal való kapcsolatod is változhat akár negatív, akár pozitív irányba és ez inkább addig történjen, amíg csak kettõtök sorsáról kell döntenetek. Minden szépet és jót kívánok Nektek!
szerintem te gondolod jól. én 24 éves vagyok, én sem tudnám még elképzelni, hogy babázzak, még más dolgok érdekelnek. szerintem ráér egy nõ 28-30 évesen is szülni, legalábbis ez az én véleményem.
nem vagy semmirõl sem lemaradva, sõt! ameddig nincs meg a biztos anyagi háttér, addig nem is nagyon lehet mire szülni
Kedves 21:38-as! Ha picit jobban elolvasod a kérdést, 1 év 3 hónapot írt a kérdezõ..egyébként mindenben egyetértek Veled!:)
dehogyis, 23 évesen még nagyon nincs itt az ideje. általában ilyenkorra van meg a diploma kezdessz el dolgozni tehát kell pár év munkaviszony a gyerek elõtt.
Hát én még csak 19 vagyok, de biztos, hogy a mai világban nem vagy lemaradva ha nem szülsz 23 évesen bõven elég 30 évesen addig meg buli, buli, buli:D Legalábbis én így csinálom nem tudnék otthon ülni egy gyerekkel....
Nem vagy rosszul összerakva, bár a korod alapján már érett vagy biológiailag tökéletesen az anyaságra. És talán ez is lenne az ideális. De egy még rövidnek mondható párkapcsolatra építve nem szabad és nem is kell gyereket vállalni, pláne amiatt, hogy másnak már van. Majd ha elég stabil, sokat próbált kapcsolatod van, és lelkileg is úgy érzed el bírod cipelni az anyasággal járó terheket. Ma már úgyis inkább az a trend (megjegyzem sztem helytelenül), hogy 30 év alatt nem akar szülni senki.
hátt én kihasználnám az alkalmat h fiatal vok és buliznék stb..gyerek majd lesz 1szer.am én télleg fiatal vok.xD
Biológiailag kamaszkorban ideális.
3 hónap után gyereket szülni bárkinek is??? Én még 3 és fél év után sem tudtam bevállalni. Mire szülnéd azt a gyereket? Honnan tudod, hogy veled marad-e az apa? 3 hónap alatt még nem ismerhetted ki. Az igazi arcuk csak 2 év után kezd elõjönni, plusz leginkább összeköltözés után. Egy ismeretlennek gyereket szülni felelõtlenség.
én 25 a férjem 27 éves. 6 éve együtt vagyunk és több, mint 1 éve házasok vagyunk, mégsem tervezünk még babát! de néha én is úgy érzem, mintha már-már kötelezõ lenne a korunk, a házasságunk és az együtt eltöltött idõ miatt babát várnunk......
Nem vagy rosszul összerakva, szülni egyrészt nem kötelezõ, másrészt mégiscsak te neveled majd fel így neked is kell érezned, hogy mikor akarod. Viszont azzal sem értek egyet, aki rögtön lehurrogná azt, aki ennyi idõsen szül...Fiatal, meg bulik, meg inkább éljetek együtt pár évet, legyen anyagi biztonság..Mi történik akkor, ha valakinek ez már minden megadatott 23 évesen?(saját példa) Szóval szerintem ne érezd nyomásnak, viszont azt se szólja le senki, és nevezze felelõtlennek, aki ennyi idõsen dönt amellett, hogy gyereket vállal.
01:24 vagyok es utolsora reagalnek: nagyon igazad van, ez a buli meg eld ki magad szoveg borzaszto, mert en pl. sosem akartam egyiket sem. Nekem ezek a dolgok sosem okoztak oromot, szoval miert ne azt tegye az ember es akkor felnottkent, amit o akar, ami boldogga teszi (gyerekvallalas, nem vallalas stb). Nem azok ellen vagyok, akik bulizni akarnak meg hasonlok, de miert kell ezt masra eroltetni? Nem vagyunk egyformak. Epp ezert nem is szulunk egy idopontban. Nem vagyunk robotok, hogy ugyanazokat a dolgokat tegyuk ugyanakkor.
Ha nem érzed halálbiztzosnak, hogy te most szeretnél anya lenni, ne vállalj babát. 10 év múlva sem leszel elkésve, és addigra már az anyagi háttered is meglehet hozzá.
En nagyon meglepodtem azon, amit mondtal, mert en 22 evesen szultem es a kornyezetemben senkinek sem volt gyereke sem az egyetemi, sem a gimis osztalytarsaim kozott. Volt, aki meg is kerdezte, hogy ez nem tul nagy felelosseg ilyen fiatalon. Erdekes...en inkabb azt latom, hogy 25, de inkabb 28 eves kor elott nagyon kevesen szulnek. A korhazban mikor szultem, a legfiatalabb utanam 28 eves volt...szoval nem tudom, hogy milyen kornyezetben vagy, de meglepo ez a disszonancia. Az a legfontosabb, hogy csak akkor szulj, amikor te es a parod mindketten nagyon akarjatok, nem amikor valaki mas szul vagy azt mondja, hogy szulnod kellene. Ettol fuggoen van, aki 20 evesen akar szulni, van, aki meg 30 vagy 35. Nem tudom, hogy mi rossz van ebben. Mindenki elete mas, masra vagyunk. Ne szulj, amig nem akarsz.
Ne szülj, korai még. Elõbb szerezz munka-és élettapasztalatot. Enélkül az együttélés meg a gyereknevelés se fog menni. Hoz még elég tanulnivalót az élet. Én 37 évesen sem érzem, hogy lemaradtam volna valamirõl, Te még pláne ráérsz. Az ember a párját 3 év után kezdi kiismerni, 2 év után érhet még meglepetés. Ne siess.
Szerintem a gyermekszülést ne másokhoz igazítsd, hanem a saját érzéseidhez, kapcsolatodhoz, lehetõségeidhez. Az én ismeretségi körömben pl. ritkaság a 23 éves anyuka, inkább 30 körül, vagy afölött jellemzõ a gyermekvállalás. Én ezt egy józan, felelõs döntésnek tartom, és semmi rosszat nem látok benne.
Szerintem tökéletesen jól vagy összerakva.
Nem vagy lemaradva, sõt élvezd még ki az éveket. Eljön a babavállalás ideje is. 21/N
Én 25 éves vagyok, és szerintem a mai világban 30 éves kor körül érdemes szülni.
24 vagyok és eszem ágában sincs még gyereket vállalni! Sõt, úgy érzem, még csak most kezdek igazán élni, nemsokára megszerzem a diplomámat, igazából még csak most válok FELNÕTTÉ. Nekem gyerek? Pfff..:D Úgy tervezem, hogy 30 évesen szülök elõször, tökéletes lezárásaként az életem egy szakaszának.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!