Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapja le a (123 db)

Sajnos van 3 különbözõ banknál hitelem és elmaradtam 1 hónappal. Küldtek a melóhelyre egy levelet hogy a fizetés 33%-át vonják le amíg le nem jár a hitelem. Kérdésem hogy mi van ha mind a három bank küldi ezt a levelet a melóhelyre? Hogy megy ez?

Egymás után vonják akkor a fizetés 33%-át ?

Legjobb válasz:
1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.
Az elso valaszolo jol mondja, +1 neki.
bármelyik lehet a kettõ közül tesztelj és kiderül
A kérdező hozzászólása: 3 negatívat teszteltem..:(
Mennyit késik?
A kérdező hozzászólása: ez már a 3.nap...
Akkor valószínûbb, hogy a fogamzásgátló miatt nem jön meg.Elmennék dokihoz, egy ultrahang azért sokat jelentene.Ha nincs baba, akkor tanácsot kérnék, hogy ilyenkor fogamzásgátló után mennyi idõ, míg helyreáll a ciklus.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy mi kint élünk Angliában. Legközelebb agusztusban megyünk haza.Nem tudom mi tévõ legyek...Holnap reggel még tesztelek majd egyet.
Felesleges, nem vagy terhes. Nekem tabi után 60 napra jött meg elõször. Még elõtte mondta a doki, hogy ha 3 hónap alatt nem jön meg, akkor kell menni, és akkor gyógyszerrel rásegítenek. Úgyhogy várj türelmesen, de persze havonta kell a teszt, nem estél-e teherbe közben. De... elég 1 teszt, felesleges 3.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek...:) Legalább kicsit nyugodtabb vagyok, hogy nem csak nekem volt ilyen problémám, hogy bogyó után nem jött meg.:) A tesztek meglesznek azért minden mensi elõtt! :)

Kb fél éve kezdtem diétázni és aktívan sportolni, mára 10 kiló ment le, de 1 hónapja ez a fogyás megállt, pedig ugyan úgy csinálok mindent, ez miért van?

180cm és 93kiló vagyok, van mit leadni még.

Legjobb válasz: Nagyon helyes, hogy ezt követed, ez az ami tényleges fogyáshoz vezet, növeld heti 3,4,5* 1 órára a kocogások számát, maximum 130-as pulzus körül legyen. A célodat el fogod érni.

Nagyon helyes, hogy ezt követed, ez az ami tényleges fogyáshoz vezet, növeld heti 3, 4, 5* 1 órára a kocogások számát, maximum 130-as pulzus körül legyen. A célodat el fogod érni.
Mindenképp tartsd a diétádat, ne térj el tõle. Mindenkinek van olyan, hogy megáll a súlyvesztése. A zsírtól az izom eleve nehezebb, így lehet, hogy a rendszeres sport miatt tapasztalod ezt. Milyen diétát csinálsz? Lehet, hogy esetleg lehetne kicsit változtatni rajta.
Ha végzel súlyzós munkát akkor nyilván izom is került rád, ami nehezebb, mint a zsír. Egy idõ után egyre nehezebb fogyni, ezért több idõre van szükség. Helyedben növelnék a futások számán, vagy intenzitásán.
A kérdező hozzászólása: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 Ezt követem
Semmi baj nem lesz belõle megnyugodhatsz!!
A kérdező hozzászólása: köszi :)
amputácio
Görkorizás nagyon jó, de csak combból nem lehet fogyni! Lehet, hogy elõször például a hasadból fogsz fogyni. Ja és persze a diétát se felejtsd el!
nem te hanem a szervezeted dönti el hogy honnan fog elõszõr fogyni. ezt így nem lehet hogy pont egy helyrõl akarsz fogyni. de ha fogyni akarsz dobd a pékárukat vagy ha nem megy akkor teljes kiõrlésûeket de abból is nagyon keveset. CSAK rizs tojás gyümölcs, zöldég és alacsony kalória és zsírtartalmú tejtermékek, illetve napi 1, 5 liter viz és mozgás!
Állj a tükör elé és mondd el százszor, hogy nem csinálok többé baromságot!
Glykoszepttel gargalizálj, fertõtlenitsd! Én nem tenném vissza a helyedben. Ne marhulj, tökre kényelmetlen helyre szurattad és még nem is látszik. Tetess máshová, ahol látszik s nem zavar. A száj az kritikus terület, mostmár te is tudod. Vagy még Septofortot is szopogathatsz, az is fertõtlenit.

Szúrattam ínyfék-piercinget, majd 1 hónap után a patkónak a végét le nyeltem és addig ki vettem a piercinget, 2 napot volt az ínyem üresen és az alatt a lyuk helye fehér lett és borzasztóan fáj és vörös. Mit tegyek? Mivel kezeljem le hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Szerintem biztosan begyulladt, próbáld ki a Tantum Verde-t szájfertõtlenítõ, gyulladásgátló és fájdalom csillapító. Lehet, hogy belement étel vagy ilyesmi és ettõl lett ilyen. Ha rosszabbodna, menj el dokihoz, de remélem segít. Gyógyulj meg!

Szerintem biztosan begyulladt, próbáld ki a Tantum Verde-t szájfertõtlenítõ, gyulladásgátló és fájdalom csillapító. Lehet, hogy belement étel vagy ilyesmi és ettõl lett ilyen. Ha rosszabbodna, menj el dokihoz, de remélem segít. Gyógyulj meg!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget:) )

1 hónapja szedem a fogamzásgátlót, 6 napja kezdtem a második levéllel.5 napja elfelejtettem bevenni, utána 4 napig szedtem de tegnap is elfelejtettem. Ma pedig megjött a havim. Ez baj?

Legjobb válasz: Á, dehogy. Szerinted? Éltél legalább nemi életet a szünetben, vagy most a 2. levél elsõ hetén? Mert attól függetlenül, hogy "megjött", lehet még nagyobb problémád is a nem rendes szedésbõl!

Á, dehogy. Szerinted? Éltél legalább nemi életet a szünetben, vagy most a 2. levél elsõ hetén? Mert attól függetlenül, hogy "megjött", lehet még nagyobb problémád is a nem rendes szedésbõl!

Majdnem 1 hónapja szedem a Mercilon-t vissza van még 6 napom az első levél végéig. Ilyenkor véd már vagy még várjak és használjunk más védekezési módszert?

Legjobb válasz: A tabletták már két hét után védettséget adnak, de én vártam vele az elsõ ciklus végéig.

A tabletták már két hét után védettséget adnak, de én vártam vele az elsõ ciklus végéig.
Az 1.-höz annyit hozzáfûznék, attól is függ, mikor vetted be az 1. szemet. Mert csak akkor hathat 2 hét után, ha a mensi 1. napján vetted be az 1. szemet.
A kérdező hozzászólása: Igen a menstruációm elsõ napján kezdtem el szedni, akkor elvileg mostmár hat, nem?
A tájékoztatójában benne van, hogy a 2-5. napon is beveheti, de ebben az esetben 7 napig máshogy is kell védekezni!Tehát ha az elsõn veszi be, nem kell, mert már akkor meggátolja a peteérést!!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap este már gumi nélkül szeretkeztünk, félek hogy hülyeséget csináltam....

"Már" 1 hónapja járunk a barátommal (ő 21, én 16), én még szűz vagyok, le szeretnénk feküdni. Még petting terén is tapasztalatlan vagyok, hogy csináljam?

tudom hogy majd kialakul,meg hogy majd ? is "segít",meg figyeljem a reakcióit,de mégis?valami konkrét????

Legjobb válasz: Csináld ösztönösen a dolgokat. Mindenkinek van "ELÕSZÖR". Jön az magától! Erre nem lehet szabályt alkotni. Jobb is, ha nem aszerint csinálod, mert akkor arra koncentrálsz, hogy "na most ez következik, ezt így javasolták" és nem fogod magad jól érezni.

Csináld ösztönösen a dolgokat. Mindenkinek van "ELÕSZÖR". Jön az magától! Erre nem lehet szabályt alkotni. Jobb is, ha nem aszerint csinálod, mert akkor arra koncentrálsz, hogy "na most ez következik, ezt így javasolták" és nem fogod magad jól érezni.
Igaza van az elõttem szólónak , ennek magától kell jönnie!Csináld csak spontán, ahogy érzed , mond neki hogy segítsen és csak rá koncentrálj semmi másra !Menni fog ne félj!Sok sikert!
Lehetne itt most írni dolgokat, de igazából mindenkinek más jön be. Az biztos, hogy férfiaknál a pénisz ütemes ingerlése vezet szexuális felajzottsághoz :) De tényleg, ennél többet nem lehet mondani. Csókolgatás, ölelés, simogatás, karmolás, harapás stb., majd kialakul a saját stílusod.
Elõször MINDENKÉPPEN szerezz tapasztalatot a pettingben! Addig még ne feküdj le vele! Ha felelõs, õ is ezt akarja. Ha meg nem, hagyd ott sürgõsen!
Olyan rosszul nem fogsz semmit se csinálni, és segíteni fog... mondani fogja, h. h. jobb neki, ne agyalj rajta, nem olyan nagy dolog:) Az elsõvel meg még várjatok szerintem, neked is jobb lesz. Addig ismerjétek meg egymás testét (petting) , hagyj magadnak idõt, hogy az elsõ ne úgy történjen, h. azon agyalsz közben, h. most jól csinálod-e, vagy hogy mennyire fog fájni.
Nyugi, ha kész leszel rá, tudni fogod mit kell csinálnod. 1 hónap alatt nemhiszem hogy kész lennél rá, eléggé ismernéd hogy teljesen megbízz benne, stb. Elõször legyél biztos benne, hogy tényleg akarod.
1 hónapja, az kemény, és mindjárt durr bele bumm??? nem korai még egy kicsit? Nem kell ennyire kapkodni, szerintem. 1 hónapos kapcsolat, az még majdnem nem az....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!