Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapja le (185 db)

Valaki össze tud állítani nekem olyan étrendet és mozgásoat amivel 1 hónap le adhatok 10 kilót? (részletek lennt)

Testsúly 75kg 164cm magas vagyok. Napi rendszerességgel szoktam biciklizi és van egy 3 kós súlyzóm amit eddig nem nagyon használtam. Ha valaki össze állít egy napi sportolást azt meg kérem hogy a fuást és az úszâs hagyja ki mivel sajnos asztmás és víziszonyos vagyok

Legjobb válasz: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558 Az alapokkal nem vagy tisztában. Olvasd el a linken lévõ dolgokat (étrend + I-IV). 1 hónap alatt legjobb esetben 5-6 kiló a maximum, amit fogyhatsz. 10-et semmiképpen, vagy az nem lesz egészséges. Amúgy semmi más teendõd nincs, csak: Kaja: semmi cukros, semmi kenyér, semmi alkohol, semmi cigi Edzés: napi legalább 1-1,5 óra mozgás, ami lehet bicikli, futás, erõltetett séta, túrázás, görkori, ellipszistréner kiegészítve súlyzós és/vagy sajátsúlyos edzéssel.

http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558 Az alapokkal nem vagy tisztában. Olvasd el a linken lévõ dolgokat (étrend + I-IV). 1 hónap alatt legjobb esetben 5-6 kiló a maximum, amit fogyhatsz. 10-et semmiképpen, vagy az nem lesz egészséges. Amúgy semmi más teendõd nincs, csak: Kaja: semmi cukros, semmi kenyér, semmi alkohol, semmi cigi Edzés: napi legalább 1-1, 5 óra mozgás, ami lehet bicikli, futás, erõltetett séta, túrázás, görkori, ellipszistréner kiegészítve súlyzós és/vagy sajátsúlyos edzéssel.
Elözö jól mondja! Semmi fehérkenyér, pizza, sültkrumpli, vaj. Vizet igyál!
Napi 3g*testtömegkg fehérje kell és 1, 5-2g*testtömegkg szénhidrát (ch). ezeket kajáld: fehérje: sovány húsok, tojás (sosem nyersen!), sovány túró, protein tápkieg. ch: zabpehely, barna rizs, teljes kiõrlésû kenyér, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Mindent nyersen mérünk és számolunk. Itt találsz mintaétrendeket és tápanyagtáblázatot is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=&title=diactais_..

Sajnos van 3 különbözõ banknál hitelem és elmaradtam 1 hónappal. Küldtek a melóhelyre egy levelet hogy a fizetés 33%-át vonják le amíg le nem jár a hitelem. Kérdésem hogy mi van ha mind a három bank küldi ezt a levelet a melóhelyre? Hogy megy ez?

Egymás után vonják akkor a fizetés 33%-át ?

Legjobb válasz:
1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.
Az elso valaszolo jol mondja, +1 neki.

Le tudnám futni a . Fél maratont! Ha edzek rendesen 1-hónapig! De közben dohányzik! Ha nagy az akarat erőm le tudnám futni?

Legjobb válasz: Egy hónap gyakorlással nembiztos,de ha próbálod hanyagolni a cigit és naponta 1-1,5 órát futsz akkor nagy eséllyel igen.

Egy hónap gyakorlással nembiztos, de ha próbálod hanyagolni a cigit és naponta 1-1, 5 órát futsz akkor nagy eséllyel igen.


Ha mondjuk 63kg-osan teherbe esnék de így is már duci lennék a 160cmeremhez képest, akkor az első 1 vagy 2 hónapban járhatnék futni vagy sportolni? Baj lenne ha az 1. két hónapban leadnék kb6kgot? Persze nem vok kismama csak kérdem kiváncsiságból!

Legjobb válasz: Normális ember nem pont a terhesség elsõ hónapjaiban fogyózik. Az más kérdés, hogy én pld. 4 kilót fogytam az elsõ 4 hónapban, mert mindent kihánytam, amit csak megettem. Pokoli érzés volt. Többször kórházban voltam, és két-három napig infúziót kaptam, hogy ne száradjak ki. Ugyhogy ha szándékosan csinálnád, hogy az elsõ-második hónapban sporttal fogynál kb. 6 kilót, hát akkor neked még nem való a gyerek.

Normális ember nem pont a terhesség elsõ hónapjaiban fogyózik. Az más kérdés, hogy én pld. 4 kilót fogytam az elsõ 4 hónapban, mert mindent kihánytam, amit csak megettem. Pokoli érzés volt. Többször kórházban voltam, és két-három napig infúziót kaptam, hogy ne száradjak ki. Ugyhogy ha szándékosan csinálnád, hogy az elsõ-második hónapban sporttal fogynál kb. 6 kilót, hát akkor neked még nem való a gyerek.
Semmiképp. Pont akkor vonnál meg mindent a szervezetedtõl, amikor más is függ tõle? Inkább fogyj le elõtte, és terhesen meg járj terhestornára, így szülés után könnyebb lesz visszafogyni. Sportolni is sportolhatsz alatta, de nem versenyszerûen, és szakemberrel konzultálni kell a terveidrõl.
Terhesség alatt nem szabad fogyni. Odafigyelhetsz magadra, és akkor kevesebbet szedsz fel, de fogyni nem szabad.
akkor elég onzo kismama lennél.

Hogyha gyúrok 3-4-hónapig és utánna 1 hónapot kihagyok akkor megy le izom a testemről, vagyis csökken a mennyiség-e az izomnak?

Legjobb válasz: 3-4 hónap alatt ilyen hozzáállással talán nem is fog látszani a fejlõdés, ami utána lemenjen :D De hogy válaszoljak is - igen, meg fogod érezni. A növekedésed nem csak az edzéstõl függ, hanem a táplálkozási szokásaidtól is, és ha szarul kajálsz (ócska kaját, gyorskaját pl), akkor több, mint valószínû, hogy 1 hónap alatt a teljes edzésed kárba vész. Az izomépítés életmód, nem pedig kúra... ahogy a fogyás sem az.

3-4 hónap alatt ilyen hozzáállással talán nem is fog látszani a fejlõdés, ami utána lemenjen :D De hogy válaszoljak is - igen, meg fogod érezni. A növekedésed nem csak az edzéstõl függ, hanem a táplálkozási szokásaidtól is, és ha szarul kajálsz (ócska kaját, gyorskaját pl), akkor több, mint valószínû, hogy 1 hónap alatt a teljes edzésed kárba vész. Az izomépítés életmód, nem pedig kúra... ahogy a fogyás sem az.
ha megmarad a megfelelõ tápanyagbevitel, akkor minimális lesz.

1-honap alatt le szetetnek adni 5 kilot lehetseges? ha igen milyen mozgast vegezek otthon hany orat? Es minden nap? ugralo kotel felules futas gugolas ezek jok?

Legjobb válasz: Heti 0,5-1 kg zsír mehet le. Mondjuk az elsõ héten a ch ürülés és a ch által kötött víz miatt heti 1 kg-nál több is lehet a fogyás. De zsírból nem adsz le heti 1 kilónál többet. Jó az ugrókötelezés, futás, bicaj, stb. Az is jó, ha erõsítõ edzések is mennek, hogy ne veszíts izmot. De a legfontosabb a szálkásító diéta.

Heti 0, 5-1 kg zsír mehet le. Mondjuk az elsõ héten a ch ürülés és a ch által kötött víz miatt heti 1 kg-nál több is lehet a fogyás. De zsírból nem adsz le heti 1 kilónál többet. Jó az ugrókötelezés, futás, bicaj, stb. Az is jó, ha erõsítõ edzések is mennek, hogy ne veszíts izmot. De a legfontosabb a szálkásító diéta.
A kérdező hozzászólása: na es mi az a szálkásító diéta.?? es minden nap csinaljam ezeket?? hany orat? amugy koszonom a valaszt :)
Aerob edzés (pl bicaj, kocogás, stb.) mehet minden nap is 40-60 perc, de minimum heti 3-4-szer. A szalkasito diéta magas fehérjebevitelt és csökkentett szenhidrat-fogyasztast jelent. Keress rá.
A kérdező hozzászólása: oke koszonom szepen !!!

Hogyn adjak le 1 hónap alatt 15 kg-ot? Mert most 168 cm vok és 65 kg :S.

Legjobb válasz: Szerintem az 50 már kevés lenne a magasságodhoz. 5 kg-ot ha leadsz, már az is változás, és annál többet semmiképp nem kéne. Annyit meg le tudsz kicsivel több, mint 1 hónap alatt. Kevés ch (kb napi 150 g), sok fehérje, és a napi kcal kb 1500 legyen. Heti 3-4 alk. valamit sportolj (30-40 percet).

Szerintem az 50 már kevés lenne a magasságodhoz. 5 kg-ot ha leadsz, már az is változás, és annál többet semmiképp nem kéne. Annyit meg le tudsz kicsivel több, mint 1 hónap alatt. Kevés ch (kb napi 150 g), sok fehérje, és a napi kcal kb 1500 legyen. Heti 3-4 alk. valamit sportolj (30-40 percet).
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat :D...

1 hónapja vagyunk együtt, és még nem feküdtünk le, ez gáz?

Mármint... szerintem legalábbis furcsa. mindketten 20 fölött vagyunk, és egyikunk sem sz?z már...

Legjobb válasz: Szerintem az gáz aki már 1 hónap után lefekszik valakivel. Nem is lehet ennyi idõ alatt megismerni senkit, nem hogy le is feküdjek vele. 25/L

A propán-bután a gáz, ez legfeljebb kissé gyerekes, fene tudja de én ilyen idõ fejjel ha komolyra fordul a dolog már csaktán bepróbálkoznék, elvégre ez az egyik legjobb része a kapcsolatnak, a pasid meg hogy mennyire jóarc majd kiderül 1 év múlva, ebbõl még semmit ne szûrj le.
Becsüld meg a srácot!!!! Nekem nagyon erõltette a pasi, hogy feküdjünk le, pár nap után. Én mondtam neki, hogy még várjunk egy kicsit. Voltam ribi, meg hülye pi...a, stb. (persze tényleg hülye vagyok, hogy abban a pillanatban nem hagytam ott). Egy sor veszekedés, majd közölte, hogy elfogyott a türelme, keressek valaki mást magamnak.
Szerintem az gáz aki már 1 hónap után lefekszik valakivel. Nem is lehet ennyi idõ alatt megismerni senkit, nem hogy le is feküdjek vele. 25/L
Szerintem egyáltalán nem gáz. De azért azt megkérdezném, h miért nem még? Mi az oka??
Kinek mi...nekem gáz volt amikor a pasim másfél hónap alatt nem fektetett le, de az a kapcsi meg is halt...nekem fontos a szex és nem hiszem, hogy bennem van a hiba, hogy azért sokmindent megélten, mind2en elég idõsen még ismertük is 1mást már egy fél éve legalább ha nem több és én úgy gondoltam, hogy max 2hét és lesz vmi...de nemtom nálatok a részleteket...
a fiúnak gáz, neked nem.
Mi másfél évig vártunk.
EGYÁLTALÁN NEM GÁZ! Tizenéveseknél pláne nem, de én huszonévesen is úgy vagyok vele, hogy noha távol áll tõlem a frigiditás, prüdéria és hasonlók, szeretném MEGISMERNI valamennyire azt, akivel lefekszek, és ahhoz, hogy bizonyos fokú intimitás, bizalom kialakuljon, azért kell idõ. meg szerintem izgató a fokozatosság, és ez nincs korhoz kötve. Én is dobnám azt ki, aki elsõ-második héten követelné a szexet, illetve nem fogadná el, ha én azt mondanám, hogy még ne. De a gyakorlatban nem volt még ilyen problémám. Ha akar téged valóban a pasi, akkor nem fog pattogni, hanem örül, hogy vele jársz, és szépen kivárja. A pasid részérõl sem gáz, hogy nem akart ajtóstól rontani a házba, inkább nagyon jól teszi! ha le akarsz vele feküdni és kezdeményezel, valószínûleg azért nem fog visszautasítani! De szerintem elõbb-utóbb õ is megteszi a szükséges lépéseket! Egy hónap az még semmi, fõleg ha nem is találkoztok minden nap! Nyugi!
Szerintem abszolút nem gáz.Becsüld meg ezt a pasit:) Egyébként pettinget nyugodtan kezdeményezhetsz te is, aztán majd meglátjátok!
Ha nem szûz, akkor valami nincs rendben. A férfi próbálkozik, a nõ meg max megmondja, hogy meddig mehet. Ezt a pasinak el kell fogadnia. de az hogy nem is próbálkozik, ez nagyon fura. Pláne hogy ilyen régóta ismeritek egymást. Õszintén szólva engem nagyon taszítana is ha nem próbálkozna.
lehet fél kezdeményezni és nem érti a jeleket, szerintem sugd egyszer azt a fülébe hogy kívánod vagy mielõtt találkoznátok küldj egy szexy sms-t onnan biztos tudni fogja hogy mit szeretnél és õ is lépni fog
A kérdező hozzászólása: szerintem ilyenkor a srácnak kéne kezdeményeznie, és nem mondom neki, hogy "mi lenne, ha nálad aludnék ma este?"... pedig biztosan kíván, én is ezerrel küldöm a jeleket, nem tudom mitõl tart...
A kérdező hozzászólása: :) utolsó válasszadó, köszi, megbecsülöm a srácot, sajnálom, hogy Neked eddig rossz tapasztalataid voltak... engem is frigideztek meg prûdöztek már le 2 hét után, az ilyen srác, aki erõlteti, mehet a levesbe... Utolsó elõtti válaszadónak üzenem, hjogy bizonyos tekintetben osztom a véleményét, de mi már fél éve ismerjük egymást, így nincs gond a bizalommal, vagy azzal, hogy semmit sem tudnánk a másikról...
Én normálisnak mondanám. Attól mert elmúltál 20, és nem vagy szûz, még nem kötelezõ mindenkit egy hét alatt ágyra játszanod. Na látod, az nagyobb gáz lenne!

Ha én hirtelen híztam egy hónap alatt 7 kilót akkor ezt 1 hónap alatt le is tudom adni ezt a + 7 kilót?

Azelõtt sem voltam vékony de most mégjobban látszik már a vádlimon is szétfesledezett a bõr.

Legjobb válasz: Két hónap alatt, heti 0,5 kg fogyással egészségesen le tudod adni azt a 7 kg-ot, de ehhez megfelelõ táplálkozás és némi mozgás nem árt.. Ha éhezel nem fogsz fogyni, vagy fogsz, de utána szépen visszajön, amit leadtál. Amúgy 12 nap után mit vársz? " Lapos gyomor" XDD

Két hónap alatt, heti 0, 5 kg fogyással egészségesen le tudod adni azt a 7 kg-ot, de ehhez megfelelõ táplálkozás és némi mozgás nem árt.. Ha éhezel nem fogsz fogyni, vagy fogsz, de utána szépen visszajön, amit leadtál. Amúgy 12 nap után mit vársz? " Lapos gyomor" XDD
Igen: ha gyorsan jött fel, akkor könnyebben leadod a rögtöni fogyókúrával. Ne várj vele! 12 nap pedig kevés, a 3. héten kezdõdik az igazi fogyás. Amit idáig veszítettél, az mind izom. Tornázz, különben csak izom fog lemenni és nagyon gyenge leszel! És egyél egy kis (nem túl édes) gyümölcsöt is, meg némi fehérjét.
Hajdina plusz lecsó? Ennél értelmesebbet nem tudtál kitalálni? Vedd már észre, hogy koplalsz! Le fogod adni húgyból, szarból, izzadságból és izomból azt a 7 kilót, majd pedig 14-et fogsz felszedni, amint leállsz ezzel a baromsággal! Szálkásító étrend! Keress rá!

Hogy fogyjak le 1 hónap alatt?

Egy hónap múlva megyek esküvőre koszorúslánynak és már többször is észrevettem, hogy van egy kis pocakom. Leszeretnék fogyni 5-10 kilót. Nem tudok sportolni, mert megműtöttek és a kalória számlálgatás nem jött be. Kérlek adjatok tanácsokat, hogy le tudjak fogyni. Köszönöm: lány

Legjobb válasz: Se sportolni, se normálisan enni nem akarsz. Akkor mégis mit vársz? Hogy azt mondjuk vedd meg xy fogyitablettáját, ami mellett tömérdek vackot bezabálhatsz? Nincs meg sem az elhatározásod, csak egy eredményt akarsz, lehetõleg nulla energiabefektetéssel. 1 hónap alatt NEM lehet leadni 5-10 kilót, úgy hogy utána ne jöjjön vissza a triplája. Elõbb kellett volna gondolkodni... 5-10 kiló kb 5-6 hónap alatt reális és egészséges.

Se sportolni, se normálisan enni nem akarsz. Akkor mégis mit vársz? Hogy azt mondjuk vedd meg xy fogyitablettáját, ami mellett tömérdek vackot bezabálhatsz? Nincs meg sem az elhatározásod, csak egy eredményt akarsz, lehetõleg nulla energiabefektetéssel. 1 hónap alatt NEM lehet leadni 5-10 kilót, úgy hogy utána ne jöjjön vissza a triplája. Elõbb kellett volna gondolkodni... 5-10 kiló kb 5-6 hónap alatt reális és egészséges.
5-10 kilót nem fogsz leadni. Mindenesetre hagyd el a lisztes cukros ételeket teljesen, a krumplit, a rizst, a hüvelyeseket és akkor nem kell számlálgatnod fogyni fogsz 2-3 kilót. Hal, hús, tojás, zöldségek, saláták, napi 3 liter víz.
5 kiló a nagyon max, ami lemehet akár 1 hónap alatt (bár ahhoz sportnak is kéne társulnia), ennél több lehetetlenség. Egy szó: paleó és sok séta, ha az megy. Én se számolok kalóriát, nekem se jön be, de így is fogytam már több, mint 20 kilót, és sosem éhezem, változatosan eszem. :)
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudok leadni egy hónap alatt 5-10 kg az se baj, de idõvel is elég....am köszi a válaszokat. És nem én nem akarok sportolni csak tilos mert most mûtöttek...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!