Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapja hullik (13 db)

A hajam most bevan mellirozva már vagy 2 éve szökével és az utóbbi idöben kb 1 honapja hullik a hajam vagyis inkább hajmosásnál jön ki elég sok. Mit csináljak a hajammal?

És még szálkás is a hajam eltöredezve nem nagyon van.nem tudom mit csináljak vele hogy ne legyen szálkás és neis huljon.Szerintetek ha most megyek következölek a fodrászomhoz akkor befestesem ujra szöke melliral vagy mitcisnáljak neki?Mert ez a szöke melir nagyon tetszik és nemszivesen válok meg töle ..:SMelegoloval vágattam az utobi alkalommal is és most is azzal szeretném majd. Várom az ötleteket:)

Legjobb válasz: Szia! NApi 1000-150 szál haj normális. hajmosáskor mivel elnehezíti a víz több hullik, ami szintén normális. azt tudod csinálni, h szárítás elõtt a vizes hajad türcsibe csavarod és hagyod míg 80% ig megszárad. Fésülni is könnyebb lesz, de csak finoman bontókefével(ha egyenes a hajad) nem hkell feltétlenül fésülni mert kiegyenesedik ahogy szárad. (az enyém legalábbis ilyen)Aztán jöhet a beszárítás nem túl meleg hajszárítóval. Ez valamennyit segít. Melegollóval még sosem vágták a hajam, nem tom mi a hatása, de nyesõt ne engedj használni mert nekem így cseszték el a hajam...még ma is nyögöm mert nagyon rõtvégû lett. sok sikert remélem segít...(de lehet h a fejed a fodrászfestéket nem bírja....)

Szia! NApi 1000-150 szál haj normális. hajmosáskor mivel elnehezíti a víz több hullik, ami szintén normális. azt tudod csinálni, h szárítás elõtt a vizes hajad türcsibe csavarod és hagyod míg 80% ig megszárad. Fésülni is könnyebb lesz, de csak finoman bontókefével(ha egyenes a hajad) nem hkell feltétlenül fésülni mert kiegyenesedik ahogy szárad. (az enyém legalábbis ilyen)Aztán jöhet a beszárítás nem túl meleg hajszárítóval. Ez valamennyit segít. Melegollóval még sosem vágták a hajam, nem tom mi a hatása, de nyesõt ne engedj használni mert nekem így cseszték el a hajam...még ma is nyögöm mert nagyon rõtvégû lett. sok sikert remélem segít...(de lehet h a fejed a fodrászfestéket nem bírja....)
kieg: a hidrogénperoxid is felejtõ mert a szõkítéstõl is hullik

3 hónapja szültem.1 hónapja nagyon hullik a hajam, alig merem megmosni, félek hogy megkopaszodok. Azt hallotam vashiány miatt van, de iszom a vastablettát és szedem az elevitet is mert szoptatok. Mit tudnék még tenni ellene?

Legjobb válasz: A megoldást sajna én sem tudom. Most nekem is ezerrel hullik a hajam, de én úgy tudom, ez "normális". A hormonok miatt van és majd elmúlik. Sajna más szoptató anyuka is ezzel küszködik a környezetemben, így "nyugodt" vagyok. Én nem teszek ellene semmit, a Gravdiát szedem még mindig.

A megoldást sajna én sem tudom. Most nekem is ezerrel hullik a hajam, de én úgy tudom, ez "normális". A hormonok miatt van és majd elmúlik. Sajna más szoptató anyuka is ezzel küszködik a környezetemben, így "nyugodt" vagyok. Én nem teszek ellene semmit, a Gravdiát szedem még mindig.
Teljesen természetes jelenség. Bizonyára tapasztaltad te is, hogy a terhesség alatt meg alig hullott ki valamennyi. Általában a szülés után 3 hónappal jelenkezik a probléma, akkor kezdenek visszaállni a hormonok. Állítólag csak az a felesleg hullik ki, aminek "nem terhes" állapotban addig is ki kellett volna, csak most egyszerre jelentkezik, és azért olyan ijesztõ. Szedj továbbra is valamilyen terhesvitamint. Nekem az vált be, hogy rövidre vágattam a hajam, de ezt persze nem mindenki szeretné. Ne aggódj, megoldódik magától.
Én azt olvastam valahol, hogy a haj raktározza a szervezet ásványi anyagait, szóval a fölösleg ott van. Azért természetes jelenség a szoptatás alatt, mert a tejhez ezeket felhasználja a szervezet, és a haj így halottá válik, és kihullik. Szerintem is szedd továbbra is a vitamint, és figyelj oda az étkezésedre, pl egyél sok olajos magot (kivéve dió és mogyoró az allergia miatt).
Nekem azt mondta a dokim, hogy nem inni, hanem enni a vastablettát. A pezsgõtabletták nem jók, mert pont a vas marad a pohár falán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

3 hónapja szültem, kb 1 hónapja elkezdett nagyon hullani a hajam. Normális ez? Már annyira hullik, hogy reggelre beteríti a párnámat.

Legjobb válasz: A terhesség alatt hormonális hatás miatt a haj mennyisége nõ,2-3 hónappal szülés után a terhességi hormonok kiürülésével a haj hullani kezd,visszaáll az eredeti mennyiség.Ha nagy mértékû a hajhullás érdemes vérképet csináltatni,mert vérszegénység is állhat a háttérben!

A terhesség alatt hormonális hatás miatt a haj mennyisége nõ, 2-3 hónappal szülés után a terhességi hormonok kiürülésével a haj hullani kezd, visszaáll az eredeti mennyiség.Ha nagy mértékû a hajhullás érdemes vérképet csináltatni, mert vérszegénység is állhat a háttérben!


Érdekelne, hogy szedtem 7 hónapug Cypromixet de mivel sok rosszat hallottam róla plusz hullik a hajam vissza váltottam a régi gyógyszeremre a Yasminellre. Véd így is vagy várni kell 1 hónapot?

Pattanások miatt írták ki a Cypromixet és érdekelne h a pattanásim vissza fognak e térni ?

Legjobb válasz: Gondolom, a doki elmondta, mikor felírta.

Gondolom, a doki elmondta, mikor felírta.
A kérdező hozzászólása: a pattanás oké mert régen a yasminelle-t arra kaptam. de a másikról nem mondott semmit.

1 hónapja nagyon hullik a hajam, mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Ha nagyon sulyos, akkor fordulj orvoshoz mert kulonbozo betegsegek is okozhatjak.

Ha nagyon sulyos, akkor fordulj orvoshoz mert kulonbozo betegsegek is okozhatjak.
A kérdező hozzászólása: sajnos nagyon hullik, egyébként derékig érõ hajam van , de már kézzel tapinthatóan sokal vékonyabb, szinte marékszámra jön.
Akkor keresd fel a haziorvosodat minel elobb.
Ha betegség következtében hullik a hajad, akkor orvosi segítség, kozmetikai szerek és segédeszközök (speciális hajvíz, kvarcolás, rövidhullámú kezelés) alkalmazása révén megvan a lehetõség a hajzat biztos és teljes visszanyerésére. Szeborreás hajhullás esetében az egyetlen okos lépés, ha küzdünk a kóros állapot ellen, tehát tevékenyen segítjük az orvosi kezelést, gátoljuk a korpaképzõdést, és a haj zsírosodását. Mindenképpen fordulj orvoshoz, minnél hamarabb, mert a hajad tovább fog hullani, és ahogy elmondtad nagyon szép hajad lehet. Biztos nem szeretnéd elveszíteni hajhullás miatt. Remélem sikerrel jársz!
szedj élesztõtablettát.ha nem javul 2 hét után sem , akkor irány az orvos(mert valószínú hogy valamilyen gyulladás van benned - nõgyógyászati /fogászati/stb probléma)

Ha gyulladás miatt hullik a hajam de az csak 1.5 hónap múlva lesz kezelve, akkor teljesen kihullik a hajam vagy csak kevesebb lesz?

megrendeltem a medohair-t,hogy addig is azzal ápolom és szedek vitaminokat is rá de sajna a mûtét még nem most lesz. félek addig megkopaszodom. kb 100 hajszál jön ki naponta tudom az elvileg még természetes de nekem alapból kevés hajam van.....nagyon szomorú vagyok mert 2 éve is hullott,azóta olyan szépen helyre jött és gyönyörû volt a hajam és most megint hullik...

Legjobb válasz: Nekem is van gyulladás már évek óta, és mégcsak kezelve sem lesz, Herba Vita hajszeszt használok minden nap amikor jobban hullik a hajam. 1-2 hét alatt megszünteti mindig, aztán egy jó ideig semmi gond nincs.

Nekem is van gyulladás már évek óta, és mégcsak kezelve sem lesz, Herba Vita hajszeszt használok minden nap amikor jobban hullik a hajam. 1-2 hét alatt megszünteti mindig, aztán egy jó ideig semmi gond nincs.

Mitől lehet? Kislányom 10 éves és úgy kb.1 éve állandóan zsíros a haja, hiába próbáltam ki már többféle gyógysampont, stb. Megmosom neki, másnap már olyan rendezetlen, csapzóttnak tűnő. És mostanában 1-2 hónapja nagyon hullik is a haja.

Lehet valami szervi tünetre vezetni vagy csupán csak a hormonális változásoknak a "serdül?kor"-nak tudjam be?

Legjobb válasz: Azért én kivizsgáltatnám, fõleg ha hullik is. Kérdezd meg a dokidat.

Azért én kivizsgáltatnám, fõleg ha hullik is. Kérdezd meg a dokidat.
A haj zsirosodása valóban a kamaszkor eleje és örökölhette is. Hajhullás minden évben van egy-két hónapig kissé nagyobb mértékû, de aztán abba marad. Persze tudni kell, hogy ilyenkor a napi hajszál vesztés mennyi, hogy az a normál értéktartományban van-e. Ezt bõrgyógyász tudja megmondani a kislányod vizsgálatával.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Lassan 1 éve szõke a hajam, viszont az utóbbi hónapokban nagyon durván hullik, nagyon. A festék lehet az oka vagy esetleg vitamin hiány. Nem volt leszívatva! A biovanne vagy a hairclinick segíthetne, vagy fessem vissza barnára?

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Meg szerintem ne fesd tul sürün a hajad,alapból vegyszertõl is hullhat és az mindegy hogy a festék szine milyen.Ajánlom neked a Dm-ben kapható DAs Gesunde Haar Vital kompleszet. 1000ft és két havi adag,viszont a vitamin mennyiség jóval több mint bármelyik drágább fajtában

Elõfordulhat. Meg szerintem ne fesd tul sürün a hajad, alapból vegyszertõl is hullhat és az mindegy hogy a festék szine milyen.Ajánlom neked a Dm-ben kapható DAs Gesunde Haar Vital kompleszet. 1000ft és két havi adag, viszont a vitamin mennyiség jóval több mint bármelyik drágább fajtában
LEhet a festék is .Nekem mikor szöke volt a hajam nem hullott jobban, csak nagyon durván tört, szinte egész tincsekbe , legalább is úgy tünt. aztan befestettem barnára.Most ugy veszem észre hullik, nagyon, deegyik barátnõmnek természetes barna a haja és neki is nagyon rákezdett. LEhet az idõjárás okozta változások az oka.
õsszel sokaknak kicsivel jobban hullik a haja, mint amúgy... persze a vitaminokkal nem ártasz, de nem kell feltétlenül egy méregdrága márkásat választani! "sima" multivitamin is megteszi :)
A kérdező hozzászólása: Szóval nem biztos hogy a festék a hibás ? Mert nagyon ijesztõ amikor marék haj jön ki :s
A kérdező hozzászólása: Szóval ha visszafesteném attól még lehet h ugyanúgy hullna?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget.. mindenképp kipróbálom :) Amúgy ennek a vitaminnak nincsenek mellékhatásai?
nincsenek :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!! remélem befog válni :)
mindenképpen menj el orvoshoz (szerintem ezzel bõrgyógyászhoz kell) amint tudsz.
Hosszú hajad van? Nekem is ilyen, mindig megijedek, hogy nem marad a fejemen, de ugyanannyi van mint eddig. :D Csak hosszú hajnál borzasztó soknak tûnik, fõleg, ha nem szoktál hajmosások közben nagyon alaposan fésülködni, ilyenkor szokott kijönni, ami a többi napon hullik ki, csak beleakad a hajtömegbe. Vannak idõszakok, amikor jobban hullik, van, amikor kevésbé, szerintem nálad is ez lehet. Persze érdemes lenne egy vérvételre elmenni, mert ha gyulladásos góc van a szervezetedben, az is lehet az oka. Meg szedhetsz hajvitamint, ha vitaminhiányod van, akkor segít, ártani meg nem árt. Amúgy orvoshoz akkor érdemes fordulni, ha napi 80-100 hajszálnál több hullik ki tövestõl, vagy foltosan kopaszodsz, az rendellenes mindenképp. Ja azt nézd meg, hogy hajhagymástól jön-e ki, vagy valahol letörik. Utóbbi esetben az olló segít legjobban, meg a hidratáló hajápolók, pakolások.
A kérdező hozzászólása: nincs hosszú hajam, vállamig ér! már voltam vérvételen...semmi bajom. és azért is aggaszt nagyon ez az egész, mert még csak 13 éves vagyok. sokkal több, mint 100 hajszálam hullott ki, de ma kezdtem el enni azt a HairClinic-et!:) ami miatt lehet ez az egész esetleg...a fogyózás. semmit sem eszek és max iszok 2-3 pohár vizet! és foltos kopaszodást sem vettem eddig észre!
A kérdező hozzászólása: attól félek, h az innivalótól is hízok ezért nem iszok sokat! nem akarom abbahagyni, mert így 1 hét alatt sikerült lefogynom 4 kilót és már csak 40 vagyok, de 30 akarok lenni! viszont, ha emiatt kopasz is lehetek....:"// nincs bajom, csak megszédülök és alig bírok lépni :D
Nem akarok orvosi lapokkal riogatni, de ez TÉNYLEG KÁROS. Minden lány azt mondja, hogy jajj semmi baja, mert nyilván õ szuperhõs és kibírja, de nem. Modell barátnõm pl szigorú diétán van, de 3 liter vizet iszik és 47 kiló. 40 kiló baromi kevés... Amúgy ha nem iszol vizet, azzal hátráltatod a fogyást mert a méreganyagok nem ürülnek ki a vizelettel. Nem bántani akarlak, de keress fel egy pszichológust, amíg nem késõ, mivel elõbb-utóbb kórház és hosszas " felépülés" lesz a következménye, ami kellemetlen a suli miatt, a korod miatt ( hormonrendszer ilyenkor megõrül, kimaradhat a menses, stb) és persze az is kétségtelen, hogy több kiló leszel, mint voltál eredetileg ( jojó effektus). Jön a narancsbõr mêg a striák, utóbbit kb lehetetlen eltüntetni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokaat:)
Szia. Ugyanennyi idõs vagyok és a hajhullással is így állok. Viszont én nem koplalok. Amúgy tényleg nem éri meg, olvass egy ilyen sztorit vagy sikertörténetet, hogy belekezdtek és nem bírtak leállni. Bocs, nem akarok papolni (mert én is utálom az ilyet), de tényleg a kiszáradás lesz a vége. Szerintem, ha eszel normálisan, sokat iszol, akkor minden rendben lesz (és, ha vizet iszol, tuti nem hízol el!!!).
A kérdező hozzászólása: köszi;) :)
A kérdező hozzászólása: 20/f
A padló garantáltan megállítja hajhullást. Addig hullik, ott megáll...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!