Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapja fogamzásgátlót és azóta (13 db)

Barátnőmnek szeretkezés után fehér váladék jön ki a nemi szervén! 1 hónapja szedi a fogamzásgátlót és azóta van ez a váladék! Mi lehet ez?

Valaki járt így? Vagy mi lehet ez?

Legjobb válasz: ??? Ez természetes nõi folyamat..kislánykora óta van a bnõdnek ilyen,ahogy minden nõnek. http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task.. Másrészt..ha beleélvezel,akkor meg a te ondód köszön vissza. Hány éves vagy?És a barátnõd?

??? Ez természetes nõi folyamat..kislánykora óta van a bnõdnek ilyen, ahogy minden nõnek. http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task.. Másrészt..ha beleélvezel, akkor meg a te ondód köszön vissza. Hány éves vagy?És a barátnõd?
Mindenkinek ilyen
Mondjuk beleélvezel és kijön az ondó?...

1 hónapja szedek fogamzásgátlót és azóta nagyon furán érzem magam. Néha fáj a hasam alja, néha hányingerem van. Mi ennek az oka?

Legjobb válasz: valószínûleg a szervezeted így reagál a gyógyszerre. ha nem leszel jobban, irass másik gyógyszert magadnak. a hormonváltozás miatt van valószínûleg.

valószínûleg a szervezeted így reagál a gyógyszerre. ha nem leszel jobban, irass másik gyógyszert magadnak. a hormonváltozás miatt van valószínûleg.
nálam is elofordult sok mellékhatás. Azt mondták ez csak eleinte lesz így.Mondjuk a hányinger elmult.Én már 4honapja szedem de ugy látom/érzem, hogy még sok mellékhatás van mindig, pl.lábfájás(de nagyon), alhasi fájdalom(ez mostanság csak gyakoribb lett), és mellfeszulés, ami szinte folyamatos. Valoszinuleg uj gyogyszert fogok iratni én is. Bár ugy gfondolom, ha még csak egy honapja szeded akkor neked ezt még nem kell megtenni, mert amíg beáll rá a szervezeted az 3 honap.Ha utána is sok a tunet akkor kérd meg az orvosodat, hogy irjon fel más fajta gyogyszert.
Igen , a gyógyszer okoz ilyen mellékhatásokat. Ha annyira nem erõsek a tünetek, várj 3 teljes hónapot, hátha megszûnnek. Ha nem, akkor valóban irass másik gyógyszert, és addig kell keresni, míg tünetmentesen nem tudsz szedni valamilyen gyógyzsert, meg kell találni a megfelelõt. (van hüvelygyûrû is)

Már nagyon szeretnénk babát. Max 2 és fél évet szedtem fogamzásgátlót több mint egy hónapja abba hagytam. Azóta minden nap élesbe szeretkezünk. Kb 1 hete fáj a pisilés enyhén érzem a mellem a derekam és a fejem is fájt. Lehetséges hogy babánk lesz?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy meddig szedted a tablettát nem mindig függ össze vele. Én sose szedtem mégis váratott 3 hónapot mire sikerült. De persze ez csak az én példám :) Lehet baba miatt de a menzid maradt már ki? Addig ne keresd a tüneteket mert lehet csak beképzeled mert annyira szeretnéd. SOkan esnek ebbe a hibába ilyenkor próbáld elterelni a figyelmedet :) Csinálj tesztet de ha még a menzid nem maradt ki és negatívat mutat még nincs veszve akkor se semmi :) SOk sikert! 25hkm

Teljesen mindegy meddig szedted a tablettát nem mindig függ össze vele. Én sose szedtem mégis váratott 3 hónapot mire sikerült. De persze ez csak az én példám :) Lehet baba miatt de a menzid maradt már ki? Addig ne keresd a tüneteket mert lehet csak beképzeled mert annyira szeretnéd. SOkan esnek ebbe a hibába ilyenkor próbáld elterelni a figyelmedet :) Csinálj tesztet de ha még a menzid nem maradt ki és negatívat mutat még nincs veszve akkor se semmi :) SOk sikert! 25hkm
Az elsõ teljesen jól írja. Amíg nincs késés a vérzésedben, addig ne pörögj rá a dologra. Az elsõ babánkra 5 hónapot, a másodikra 3 hónapot kellett várnunk, pedig fiatalok és egészségesek vagyunk. Azért szurkolok, hogy elsõre összejöjjön!
Én 8 évig szedtem megszakítás nélkül a fogamzásgátlót. Tavaly augusztus végén tettem le, és 3-4 havonta volt vérzésem. A doki azt mondta egy év után helyreáll, mert annyira hozzászokott a gyógyszerhez a szervezetem. Végül orvost váltottam, aki Norcolut-tal helyre rakta a vérzésemet, és Clostilbegy-el (5x1) lett peteérésem. A ciklus 15. napján megnézte, hogy lett-e peteérés, és még aznap este terhes lettem!! :D Nekem a fogantatás után már kb. a 4.-5. napon iszonyatosan elkezdet fájni a mellem... Holnap megyünk bejelenteni a jó hírt a dokinak, és holnap leszek 7 hetes. Sok sikert nektek is!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap este csináltam tesztet nem mutatott semmit.Ma délután meg meg is jött.Sok sok egészséget mindenkinek a babához.Köszönöm a válaszokat.
mi a baj a vérképeddel ha szabad tudni kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: nagyon alacsony a hemoglobin szintem meg vastagbélgyulladásom van!!
A gyógyszer mellettet úgy érted, hogy amig szedted a fogamzásgátlót, addig mindig vasárnap jött meg? Ez most, hogy nem szeded borulhat.Az igazi menstruáció nem mindig adott napon jön, nem annyira precíz, mint a megvonásos vérzés.Persze túl sokat nem késhet, de ne ess kétségbe, 3 nap késés még nem sok. Ráadásul fogamzásgátló után elõfordulhat, hogy nem rendezõdik azonnal a ciklus. Szóval több oka lehet a késésnek, de ha aggódsz menj dokihoz, õ tud biztosat mondani.

1 hónapja szedek fogamzásgátlót, azóta elõjött pár mellékhatása, de most kezdtem el szedni a 2. havi adagot és kb 1 hete néha hányingerem van, ez is vele jár?

Eddig nem hánytam, de a menstruációm is rendesen megjött. De észrevettem h nedves vagyok ott lent. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Ha gond adódik vele vagy mellékhatásokat észlelsz akkor vissza kell menni az orvoshoz.(A tájékoztatón is szerepel. :)) Majd õ megállapítja,hogy szedheted-e tovább vagy másikat ír fel.

Ha gond adódik vele vagy mellékhatásokat észlelsz akkor vissza kell menni az orvoshoz.(A tájékoztatón is szerepel. :) ) Majd õ megállapítja, hogy szedheted-e tovább vagy másikat ír fel.
A kérdező hozzászólása: de a hányinger ugye nem lehet terhesség jele?? mert mindiig vigyáztunk, és mikor az elsõ levél gyóhgyszer végéhez értünk csak akkor történ meg, h belém ment.(bocs a kifejezésért)
Szintén fel van tüntetve a használati utasításban a mellékhatás részében, h hányást, hasmenést, lázasodást és hányingert is okozhat...
Igen, a hányinger lehet a mellékhatás, és a folyás is. Nekem pl. az étvágyam nõtt meg nagyon, de csak a 3. levél után. De olvasd át a tájékoztatót :)
Nekem is volt problémám fele az elsõ levélnél, de amint hozzászokott a szervezetem, már nincs baj. :)
Többféle foggátló van, ne azt válaszd ami nem jó.Késõbb problémáid lehetnek belõle... és hormonzavarod.
A kérdező hozzászólása: ma csináltam tesztet és negatiiv lett, d emégis 37, 1° es lázam van, és hányingerem... akk ez tuti nem tehesség?
ha negatív lett, akkor nem hiszem. Lehet összeszedtél valami betegséget

1 hónap kihagyás után újrakezdtem a fogamzásgátlót. A menstruáció 1. Napján vettem be az első szemet. Azóta eltelt 10 nap és még mindig vérezgetek. Normális ez?

Legjobb válasz: miért volt egy hónao kihagyás? ez a legrosszabb amit tehettél. ha abba hagyod legaélább fél évre hagyd abba. Ezzel valószinüleg jól bezavartála a hormon háztartásodban.

miért volt egy hónao kihagyás? ez a legrosszabb amit tehettél. ha abba hagyod legaélább fél évre hagyd abba. Ezzel valószinüleg jól bezavartála a hormon háztartásodban.

Kb 1 hónapja volt egy egy éjszakás "kalandom" egy csajjal. Helyi fogamzásgátlóval védekeztünk és a végén benne mentem el. Késõbb megtudtam másoktól hogy elõttem pár csávóval volt sexuális kapcsolat, azóta idegesít hogy mit kaphattam el tõle?

Igazából semmi rendellenest nem vettem azóta észre magamon remélem nincs semmi bajom, de ez a AIDS-HIV dolog nem akar kimenni a fejembõl. Ezekre mennyi esélyem van szerintetek?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy elkaptál valamit. Talán nem is jön ki rajtad, de késõbbi barátnõidnek, alkalmi partnereidnek továbbadhatod, szóval a közeljövõben mindenképp használj óvszert, és menj el szûrésre. Bizonyos betegségek csak lányoknál okoznak tüneteket. Ne aggodalmaskodj, csak menj el orvoshoz, majd megmondják, ha valami nem okés. És a késõbbiekben is mindenképp óvszer!

Lehetséges, hogy elkaptál valamit. Talán nem is jön ki rajtad, de késõbbi barátnõidnek, alkalmi partnereidnek továbbadhatod, szóval a közeljövõben mindenképp használj óvszert, és menj el szûrésre. Bizonyos betegségek csak lányoknál okoznak tüneteket. Ne aggodalmaskodj, csak menj el orvoshoz, majd megmondják, ha valami nem okés. És a késõbbiekben is mindenképp óvszer!

Tisztelt Doktor úr! 35 éves 2 gyermekes nő vagyok, 1 hónapja sterilizáltak, mert más fogamzásgátlókkal problémám volt és már nem szeretnék több gyermeket. Azóta úgy érzem, mintha többször lenne hőhullámom és talán jobban is verejtékezem. Lehet, hogy ez ka

Tisztelt Doktor úr! 35 éves 2 gyermekes nő vagyok, 1 hónapja sterilizáltak, mert más fogamzásgátlókkal problémám volt és már nem szeretnék több gyermeket. Azóta úgy érzem, mintha többször lenne hőhullámom és talán jobban is verejtékezem. Lehet, hogy ez kapcsolatba hozható a műtéttel? Legyen szíves valami tanácsot adni! Előre is köszönöm segítségét!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok valószínűleg nem a műtéttel vannak kapcsolatban. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok valószínűleg nem a műtéttel vannak kapcsolatban. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 35 éves 2 gyermekes nő vagyok, 1 hónapja sterilizáltak, mert más fogamzásgátlókkal problémám volt és már nem szeretnék több gyermeket. Azóta úgy érzem, mintha többször lenne hőhullámom és talán jobban is verejtékezem. Lehet, hogy ez ka

Tisztelt Doktor úr! 35 éves 2 gyermekes nő vagyok, 1 hónapja sterilizáltak, mert más fogamzásgátlókkal problémám volt és már nem szeretnék több gyermeket. Azóta úgy érzem, mintha többször lenne hőhullámom és talán jobban is verejtékezem. Lehet, hogy ez kapcsolatba hozható a műtéttel? Legyen szíves valami tanácsot adni! Előre is köszönöm segítségét!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok valószínűleg nem a műtéttel vannak kapcsolatban. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok valószínűleg nem a műtéttel vannak kapcsolatban. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
csak ha terhesek.
Elsõ 1 hétben velem is elõfordult a hányinger, de megszûnt. Ha nem múlik el, menj vissza a nõgyógyászodhoz, mert lehet, hogy nem megfelelõ a gyógyszer. A hasmenéssel pedig vigyázz, ha többször van 1 nap, és hígabb, akkor figyelj arra h mikor veszed be a tabidat, mert kiürülhet, ha 3-4 órán belül többször van hasmenésed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!