Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapja a barátommal. És (102 db)

164 cm-hez 69 kg vagyok, 1 hónapja van barátom és félek hogy nem sokára lekerül rólam a ruha és kövér vagyok, mivel tudnék gyorsabban fogyni?

egyébként 18l vagyok és heti 5* futok fél órát és kevesebbet eszem.

Legjobb válasz: ne aggódj :D nem baj ha egy kicsit teltebb vagy de ez még nem kövér .:D én nem szeretem ha egy lány csont és bõr

ne aggódj :D nem baj ha egy kicsit teltebb vagy de ez még nem kövér .:D én nem szeretem ha egy lány csont és bõr
szerintem a barátod tisztában van vele hogy nem vagy egy paris hilton alkat, azért az ilyesmi ruhában is látszik... a 164/69 meg egyáltalán nem olyan vészes, hogy ha arra kerülne a sor, hirtelen meggodnolja magát... nem vagy kövér.
minden látszik ruhán keresztül is . ha a barátod, akkor tetszel neki... :)
én 158/75 vagyok, és már lekerült rólam a ruha, a páromnak tetszem, ezért is kezdett járni velem többek között, majdnem 1 éve vagyunk együtt ne aggódj
Sajnos el kell hogy keserítselek, csodákat ne várj, gyorsan nem tudsz lefogyni, bármit is csinálsz!! Amúgy nem hinném, hogy a barátod ez zavarná...Légy magabiztos, és az már sokadt dob a megjelenésen/stb....
Gyorsabban nem lehet fogyni, mindenesetre nagyon jó, hogy mozogsz. Én is a teltebb lányokat szeretem pl. Nem fogja meggondolni magát, ne aggódj. Ha viszont fogyni akarsz, nincs más megoldás, mint a helyes étkezés és a minél több mozgás, sport.
Szerintem nem vagy kövér!
én is tudom hogy a barátomnak milyen lányok tetszenek és meg se merem magam hozzájuk mérni...nem értem miért engem választott...a válaszokat én is várom neked meg további boldog és hosszan tartó párkapcsolatot kívánok
A kérdező hozzászólása: köszi:) tudom , milyen lányok jönnek be neki , mert sokáig csak barátok voltunk és azok a lányok vékonyabbak nálam szóval még próbálkozok némi fogyással.csontsovány meg ha akarnék sem tudnék lenni:)
Én 160/60 vagyok...az még nem olyan vészes de hát ugye nem vagyok megelégedve, de a pasimnak tetszek. Így is úgy is, kívülrõl, belülrõl, mindenhogyan. Vannak olyan srácok, akik kifejezetten a husisabb lányokat szeretik, nem pedig a szálkákat...már amelyik az olyanokat szereti annak nincs ízlése, hogy 1 csontvázat fogdos & fúj.x"D Szóval tuti nem lesz gáz : D Drukkolok^^
A kérdező hozzászólása: :$ :$ :)
Ha meg a belsõd miatt szeret, akkor pláne örülj! Pont ezért ne aggódj, ha szeret, úgy szeret, ahogy vagy - kívül- belül.
A kérdező hozzászólása: attól félek hogy õ csak a belsõm miatt szeret, és nem fog akarni engem annyira, mivel neki már volt elõttem barátnõje nekem pedig nem volt még kapcsolatom.ráadásul neki pont jó alakja van .
Szerintem ez egyáltalán nem számít kövérnek. Én is kb ilyen alkatú vagyok. Hozzáteszem sportolok és olyan vádlim van hogy a fiúk megirigyelhetnék :D Szóval lehet nem a háj miatt vagy nehéz hanem az izom miatt :D Heti öt futás az sok :) Amúgy én is picit fogyni szeretnék olyan 62-re legalább :)

1 hónapja együtt vagyok a barátommal és nagyon szeretem és jól megvagyunk de ős is szeret engem de a barátom előtt volt egy nagy szerelmi csalódásom?

és megint előjöttek azok az érzések amiket iránta éreztem és emiatt bűntudatom van mert a mostani barátomat szeretem de közbe a másik pasira is szoktam gondolni de viszont a mostani barátomat nem lennék képes elhagyni.) mittegyek? Vagy mi a véleményetek? . Köszi.

Legjobb válasz: majd elmúlik. talán nem kellett volna ilyen hamar beleugrani egy másik kapcsolatba, ameddig még az elõzõn nem vagy túl.

majd elmúlik. talán nem kellett volna ilyen hamar beleugrani egy másik kapcsolatba, ameddig még az elõzõn nem vagy túl.
Csak búfelejtõnek vagy együtt a barátoddal és a másikhoz vágysz vissza.
még nem vagy túl rajta, .próbáld meg elfelejteni
A kérdező hozzászólása: tudom de ez a szerelmi csalódás többmint féléve volt és úgy éreztem már elfelejtettem nm is gondoltam rá csak mikor megint összefutottam vele.:/
Egyszere egy pasit. Ha nem vagy képes elhagyni a jelenlegi pasid akkor megvan hogy kit kell elfelejteni.

Kivel mennél a majálisra? A legjobb barátoddal, akit több, mint 1 hónapja nem láttál és amúgy is csak ritkán láthatod, vagy a pároddal, akivel minden nap együtt vagy?

Azt nem igazán lehet megoldani, hogy 3-an.

Legjobb válasz: Volt már rá példa, hogy amikor tudtunk volna találkozni, akkor is inkább a barátjával találkozott. Mérges lettem, de elvileg megbeszéltük, és legközelebb figyel arra, hogy ne szoruljak háttérbe. Mondjuk eddig se érezte, hogy háttérbe lettem volna szorulva, ezért kételkedek.

A kérdező hozzászólása: Volt már rá példa, hogy amikor tudtunk volna találkozni, akkor is inkább a barátjával találkozott. Mérges lettem, de elvileg megbeszéltük, és legközelebb figyel arra, hogy ne szoruljak háttérbe. Mondjuk eddig se érezte, hogy háttérbe lettem volna szorulva, ezért kételkedek.
logikus hogy azzal kivel jobban erzed magad, az nem szamit hogy mannyi ideje lattad vagy nem. ha paroddal jobb akkor a legjobb baratod hagy, neki is van baratboje menjen vele, ha nincs keressen.
A kérdező hozzászólása: bocsi. nem voltam érthetõ. Én fiú vagyok és a legjobb barátom egy lány, akinek van egy pasija.
hát így már inkább a pasimmal, mert sztem furi lenne egy másik fiúval menni. legalábbis biztos féltékeny lenne a párja, hogy nem vele van hanem egy másik fiúval, lényegtelen h a legjobb haver.
A kérdező hozzászólása: ha így állna hozzá, akkor soha nem találkoznánk. tudja, hogy féltékeny a pasija, de mégiscsak a legjobb barátja vagyok.
párommal...fõleg ha fiúról van szó...nekem se esne jól ha egy másik pipivel menne nem velem...fõleg 3 év után...
A kérdező hozzászólása: és akkor a legjobb és kb egyetlen barát semmit se számít vagy mi?

2011. január 1-én együtt vtam a barátommal, és a, , kiszállós'' módszert alkalmaztuk! Januárban meg is jött, de sem februárban, sem ebben a hónapban nem jelentkezett a mensim! Attól félek h terhes vagyok! Van erre esély attól h januárban megjött?

Legjobb válasz: Szia! Én pontosan ugyan ezt éltem át! :D Decemberbe (2009) együtt voltam a barátommal, január 8-án megjött (igaz kevés) de azzal úgy voltam, hogy a nyugtató mellékhatása (mert annyira magas volt a vérnyomásom, hogy azt kellett szednem 5 napig, és ez így beleesett). Februárba már nem jött meg, viszont éreztem, hogy most, most, most most..aztán nagyon elkezdett a hasam fájni oldalt (talán ott, ahol a petevezeték van, ki is dudorodott valami (illetve ezt én beszéltem be magamnak meg a nõgyógyásznak is megmagyaráztam a diagnózist! :D)) elmentem dokihoz, aki azt monda, hogy valószínûleg nem is fog megjönni októberig, onnantól meg a szoptatástól függ...WÁÁÁ :) Én ugyan ezeket éreztem, de semmi rosszullétem nem volt, annyi jele volt, hogy elkezdtem fogyni. Azóta már 5 és fél hónapos fiam van :)

Szia! Én pontosan ugyan ezt éltem át! :D Decemberbe (2009) együtt voltam a barátommal, január 8-án megjött (igaz kevés) de azzal úgy voltam, hogy a nyugtató mellékhatása (mert annyira magas volt a vérnyomásom, hogy azt kellett szednem 5 napig, és ez így beleesett). Februárba már nem jött meg, viszont éreztem, hogy most, most, most most..aztán nagyon elkezdett a hasam fájni oldalt (talán ott, ahol a petevezeték van, ki is dudorodott valami (illetve ezt én beszéltem be magamnak meg a nõgyógyásznak is megmagyaráztam a diagnózist! :D)) elmentem dokihoz, aki azt monda, hogy valószínûleg nem is fog megjönni októberig, onnantól meg a szoptatástól függ...WÁÁÁ :) Én ugyan ezeket éreztem, de semmi rosszullétem nem volt, annyi jele volt, hogy elkezdtem fogyni. Azóta már 5 és fél hónapos fiam van :)
a ciklusod hanyadik napján voltál az együttlétkor? azonnal teszt és nõgyógyász, fõleg ha fiatal vagy, hiszen már nem sokáig lehet elvetetni ha esetleg baj történt. legközelebb ne legyetek felelõtlenek.
Szeretnél babát? Ha nem, akkor miért nem védekeztél normálisan? Ha meg igen, akkor miért félsz?
A kérdező hozzászólása: tényleg szép történet vt :) ugyan ez vt v is van vlm is :S fejlemény: ma vtam dokinál, kedden megyek ultrahangra :/
szép sztori utolsó :) Írd le, hogy mi volt, kérdezõ! drukkolok. És tényleg felelõtlen voltál egy kicsit
Elég felelõtlen vagy, hogy nem védekeztél(mert ez nem az).Nem bántásból mondom.Vegyél egy tesztet mert simán lehetsz terhes.
A terhesség tünetei is lehetnek hasonlóak, min a menzeszé. Csinálj tesztet. Nem is értem, hogy más abban a hónapban miért nem csináltál, mikor nem jött meg... Majd írd meg az eredményt. Egyébként a 12 hét valószínûleg már letelt, mivel azt az utolsó szabályos (tehát a teherbeesés elõtti) menzesztõl számolják.
A kérdező hozzászólása: rendben :) és köszönöm szépen a segítségeteket :D de még 1 kérdés: és h ha a jelek megvannak arra h meg akar jönni? már mint hasfájás meg ilyenek... kérdeztem már mást is ezzel kapcs, és azt mták h akk vszinû h meg fog jönni! v butaságot mtak vna?
benen lehet, de szépen kérlek vegyél egy tesztet, egy ezres max, aztán írd meg ide, h mi lett!!
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet azzal letudni h beteg vtam közbe meg elég sok stressz is ért 3hónap alatt, de benne lehet ez is a pakliba h ezért nem jött meg!!?? v hülyeséget olvastam vna?? :/
A kérdező hozzászólása: az 1üttlét után 13.-án jött meg...
Hát lehet hogy nagy szarba keverted magadat.Tudnod kell hogy egy abortusszal fölléphetnek olyan sérülések, hogy akár soha többé nemlehet gyermeked sem, ami azért meggondolandó..
Igen, van!
Mi történt azóta? Szorítok neked, hogy ne legyen baba.ÍDE legközelebb tanulj belõle,
a szûzhártya átszakadhat.de a szüzességedet csak akkor veszíted el a péniszét rakja be.
A szüzességed csak akkor veszíted el ha le is fekszel vele. Amíg még nem szexeltél, addig szûz vagy, ez ilyen egyszerû. Az más kérdés már, hogy igen ettõl függetlenül a szûzhártya átszakadhat. De ha fáj gondolom úgy is szólsz, meg óvatos is lesz gondolom. Ha meg még félsz tõle és nem vagy biztos benne, akkor várjatok. Fõleg ha nem akarod... Csak az õ kedvéért ne tegyél meg semmi ilyesmit, csak ha te is akarod.
15:39 Simán átszakadhat!:S Szerintem ha ennyire nem vagy biztos magadban kedves kérdezõ, még várni kellene ezzel...
1 hónapja vagytok együtt és te még csak 14 éves vagy... szerintem most jobb, ha erre nem mondok semmit.
A szüzességedet elvesztheted egy ujjazástól, átszakadhat a szûzhártyád, ha túl mélyre talál nyúlni!Hogy fáj-e, az emberfüggõ.Lehet, hogy meg sem érzed, sõt még csak nem is vérzik.De az ellenkezõje is elõfordul, elõre nem lehet ezt megmondani! Tanácsold a pasidnak, hogy inkább elégítsen ki orálisan (nyaljon ki), ez élvezetesebb lesz és a szüzességed is megtarthatod. Bár egy ilyen "akcióhoz" természetesen meghittebb környezet szükségeltetik, de szerintem neki is lesz része egy újabb élményben ;) A gyakorlás pedig sosem árt...
a szüzesség elvesztése nem a szûzhártya felszakadásakor történik. Ha így lenne, akkor néhány lány bizony egy tampontól vesztette volna el. :) A szüzesség elvesztéséhez (mint már mondta valaki elõttem) pénisz kell. És nem ... sem a vibrátorral, sem az uborkával, sem mûfasszal nem lehet szüzességet veszteni.
15 éves vagyok...én is féltem még 1 hónap után...és 4 hónap elteltével engedtem meg csak neki hogy benyúljon:) felszakadhat a szûzhártyád de csak akkor veszted el a szüzességed ha a péniszét dugja be :) és ujjazáskor is vérezhetsz...(én is véreztem:S, de nem fájt) viszont ha te még félsz akkor nem fogsz tudni ellazulni rendesen és ezért fájhat is stb... de ez egyénfüggõ
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!=)azt honnan tudom meg h milyen erõs a szûzhártyám??mert orvoshoz nem akarok menni mert anyukámnak nem szeretnék errõl beszélni mert túlságosan félt!!az nagy baj ha nem mondom el anyukámnak??
fel
lol, dehogy szakadhat át -.-" neféljél, nemfog fájdalmat okozni, sõt ha ellazulsz mocskosul élvezni fogod;)
Ha óvatos és odafigyel rád akkor nem fáj!Ha nagyon vékony a szûzhártyád felszakadhat de akkor nem fáj legalábbis nem annyira ha erõs falú a szûzhártyád ennyitõl nem szakad fel!:) Csak figyeljetek oda hogy tiszta legyen az ujja!
el lehet persze...

A barátommal több mint 1 hónapja vagyunk együtt. és ő nem szerelmes. Mit csináljak?

Éreztem nagyon hogy nem szerelmes..nemm figyel rám sokszor..

Legjobb válasz: Szia! Ez igen bonyolult. Most vagy szerelmes, és õ sem tudja, vagy egyszerûen barátként szeret. Igazából szerintem õ sem tudja mit akar. Üdv, T

Szia! Ez igen bonyolult. Most vagy szerelmes, és õ sem tudja, vagy egyszerûen barátként szeret. Igazából szerintem õ sem tudja mit akar. Üdv, T
A kérdező hozzászólása: azt mondta nem szerelmes...de hogy szeret..de szerintem nem barátként
"nem akar szakítani mert szeret nagyon csak nem szerelmes" hát ahhoz hogy megdughasson, ahhoz elég szeretni, nem kell hogy szerelmes legyen. Te meg élvezed hogy kihasználhat. ezek után mit kéne tenni? ha jó ez neked, folytatod, ha meg nem jó akkor tovább lépsz. és levonod a tanulságot. hogy milyen ostoba voltál, és a következõ kapcsolatban nem csinálsz ilyet.
A kérdező hozzászólása: háát nekem nem jó így, mert hiányzik a szerelem...:-S
nagyon ritka a viszonzott szerelem... de hidd el, nem reménytelen, egy hónap még kevés idõ egy pasinak, várhatnál még. De sztem ne várd el h szeressen. Ha már így is szeret (csak nem szerelembõl) szerintem ez nagyon jó dolog és már irigyellek :)
Második válaszolónak adom a pontot. Elsõ válaszoló vagyok...
én csaj vagyok és 5 hónapja vagyok együtt a barátommal...az elsõ kb másfél hónapban jójó szerettem de nem voltam szerelmes...mostmár ha nem tudok róla 1 napig rosszul vagyok szal nincs gáz még összejöhet a dolog...sok sikert:)
énis ugy jöttem össze a pasimmal hogy bár most fél éve járunk már megkérdeztem töle mikor kezdett el szerelmes lenni belém és ö azt mondta olyan1.5 honaposak voltunk mikor kezdett ugy szeretni szerintem nyugi várj még

1 hónapja járok a barátommal. És szoktunk találkozni. Találkozás elött mindig rosszul vagyok. Normális ez? Lehet hogy nem is szeretem igazán?

Meleg a fejem és hányingerem van...fáj a hasam meg minden!De amikor meg már vele vagyok minden tök jó...és boldog (szerelmes) vagyok.Ez normális? 1.kérdés

Legjobb válasz: öregem erre egy egyszerü válasz van: szerelmes vagy :) örülj neki :D

öregem erre egy egyszerü válasz van: szerelmes vagy :) örülj neki :D
Majd meg fogod szokni, nem kell emiatt bepánikolj. Találkozgassatok továbbra is, és meglátod nemsokára el fog múlni ez a problémád.
Tényleg nyugodj meg, nincs semmi baj, csak egyszerûen ilyen szerelmes vagy! A mostani barátomnál én is ilyen voltam a kapcsolat elején! Mindig annyira túlstresszeltem magam, talik elõtt, meg minden! Új a kapcsolat, még nem vagy hozzá szokva a barátodhoz. De ez idõvel persze változni fog! ;)
NYUGI!Én még két hónap után is hányingerrel és fejfájással indultam el ha találkozni kellett a barátommal és egyik napról a másikra megszünt ez az érzés és már alig vártam hogy végre találkozhassunk és magához öleljen és lásd már 9 hónapja tart a szerelem :)
én is 1 hónapja vagyok együtt a pasimmal és és tali elött én is mindig rosszul vagyok nem birok egy falatott sem enni és görcsöl a hasam viszint ha együtt vunk akkor meg már semmi :d én ugy érzem h szerelmes vagy...bárr ez elég hosszú sztory...na mind1 vissza térve rád:szerintem te is szerelmes vagy ;) és szerintem ne szakits vele véletlenül sem mert lehet nagyon megbánod!
na ezt a szöveget elcsesztem xD mind1 a lényeg annyi h szerelmes vagy sztem! :D
A kérdező hozzászólása: Nagopny köszönöm mindenkinek és még várok válaszokat :d Nagyon örülök h ennyi emberre "számíthatok".Köszi még 1× Várom a válaszokat...és biztos is h szerelmes vagyok!:D
nyugi, ezen sztem majdnem mindenki átesik! nálam is igy kezdõdõtt, és majd késõbb örömmel fogsz rá visszaemlékezni! :) de tény : szerelmes vagy!!

3 hónapja járunk a barátommal, és amikor facebookon chatelünk van hogy 1 óráig nem írunk egymásnak semmit, egyszerűen nem ír semmit. Miért?

Legjobb válasz: talán mert õ nem szereti a virtuális világot ilyen szinten és inkább élõben kommunikál

talán mert õ nem szereti a virtuális világot ilyen szinten és inkább élõben kommunikál
Szerintem egy dolog, hogy nem ír, de legalább szóljon ha dolga van, az nem olyan nagy kérés. Én mérges lennék kicsit ha nem írna, de nem szól hogy miért. Én azt mondom ha tud, nincs más sürgõs programja akkor huzamosan beszéljünk már legalább fél órát vagy 1 órát aztán meg azt csinál amit akar. Vagy akkor ne mindennap de ha igen akkor oda figyeljen.
Ó, mi 2 éve vagyunk együtt, és mindig így chatelünk. :) Hetente 1-2-szer tudunk találkozni, a fennmaradó idõben neten tartjuk a kapcsolatot. Ha gépnél vagyunk, be vagyunk jelentkezve chaten, és ha éppen kedvünk van írni a másiknak, akkor írunk. De ez lehet csak 5 perc is, aztán szünet, mert éppen más dolgunk van, csak a chatet otthagyjuk, aztán ha valakinek megint eszébe jut valaki, akkor megint ír. :) Van, hogy 3 órát megállás nélkül végigchatelünk, de olyan is van, hogy egész nap be vagyunk jelentkezve, aztán írunk összesen 5 mondatot, többórás szünetekkel. Szerintem nem kell ennek túl nagy jelentõséget tulajdonítani.
Melyik kisujjunkból szopjuk ki a kettõ közül, nem látunk bele a barátod fejébe! Amúgy élõben is szoktatok találkozni? Ez inkább olyan, mint egy tipikus Facebook kapcsolat, érts úgy:Semmilyen!
Én az élõben beszélgetés pártját fogom.A barátod nem tudom melyiket ezt neked kell tudnod. :) (Pont ezért szoktam le arról h ráírjak valakire fb-n. És mint tudjuk már csajozni a facebook-on "menõ". Bár-e nélkül is megy de az eddigi b.nõim meg igényelték és gondolom fogják is ... ezt csak megjegyeztem :) ) 15F
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló!énis ezen a véleményen vagyok!:)
Várj!
Örülj neki!:) Ne aggódj...nincs itt semmi baj..
A kérdező hozzászólása: nekem soha nem szokott fájni a hasam !
Hát akkor igen, ez is közrejátszhat... A fehérfolyásodnak meg éppen, h el kéne múlnia a menszesz elõtt...legalábbis én nálam így mûködik..érzem, h fáj egy kicsit a hasam, meg ritkul a fehérfolyásom... Neked nem fáj még a hasad?
A kérdező hozzászólása: hát igazából emiatt stresszelek hogy nem jön meg. és elég sok fehér folyásom is van..ezis idegesit.
Nem kell félni, meg fog az jönni... Van egy bnõm, akinek több mint egy hónapot késett..vett tesztet is, de negatív lett...utána viszont meg is jött neki... Nem lehet, h vmi miatt ideges vagy és stresszelsz? Mert az is befolyásolni tudja néha:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm !:D hallodtam olyat hogy meleg vizbe kell ülni és az segit. igaz ez?:)
Nem vagy terhes, csak késik. Nyilván azért, mert most stresszes vagy, emiatt késöbb jön meg, ez is befolyásolja. Nekem volt, hogy 1 hónap is kimaradt, szóval nyugi. Csak várj.
Hány éves vagy? Mert attól még, hogy viszket a nunid, nem biztos, hogy egybõl meg kell kérni valakit, hogy vakarja meg...
ez ma már a 3. ilyen kérdés egy tizenéves lánytól.Amúgy nem lehetsz terhes.Csak késik
A kérdező hozzászólása: de terhes bisztos nem lehetek ugye? csakmert védekeztünk és utána rendesen megjött. csak most késik.
Várj.
A kérdező hozzászólása: hát remélem..
Nem lehet hogy feldühitetted valamival?? / Történt valami vele? / Vagy rossz napja volt csak eccerüen:P:P:P
A kérdező hozzászólása: hát másnak azt mondta h elege van belõlem.. 3 hete már fasírtba voltunk de attól azt mondta h szeret..elment bulizni én meg felhívtam és akkor modnta h szakítani akar velem. Lehet az volt a baj h kerestem..lehet idõre lett volna szüksége és így végleg beleunt..nem tudom h legyek túl rajta, mert elsõ szerelem és nehéz túlesni rajta.
a-a Fifty bá õ tudja a válszt most megy M1-en nézd meg és már tudni fogod a válszt!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!