Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapig a 90 (10 db)

20 éves 160 cm magas 70kg súlyú lány vagyok. A kérdés az lenne alkalmas e nekem a 90 napos diéta és kb. mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?

Legjobb válasz: Szia! Én kb. ugyanezekkel a paraméterekkel (annyi különbséggel, hogy én 165 cm vagyok és 73 kg voltam) csináltam tavaly, és egy hónap alatt kb. 5 kg ment le. A 90 nap alatt összesen 9 kg. Viszonz vigyázz ha vége a 90 napnak, javaslom, hogy trtsd be, hogy utána még 90 napig gyümi reggelire, én sajna nem tartottam be, és visszajött 4 kg :(. De amúhy hatásos a diéta :). Ha mozogsz mellette még jobb. Sok sikert!

Szia! Én kb. ugyanezekkel a paraméterekkel (annyi különbséggel, hogy én 165 cm vagyok és 73 kg voltam) csináltam tavaly, és egy hónap alatt kb. 5 kg ment le. A 90 nap alatt összesen 9 kg. Viszonz vigyázz ha vége a 90 napnak, javaslom, hogy trtsd be, hogy utána még 90 napig gyümi reggelire, én sajna nem tartottam be, és visszajött 4 kg :(. De amúhy hatásos a diéta :) . Ha mozogsz mellette még jobb. Sok sikert!
Hát nem tudom! sokaknak nem birja a gyomra és sokak szerint nem lehet fogyni vele nem tom hogy olvastam de neki 1, 5 hónap alatt 3-4 g ment le! gondold végig a 90napost!
bocs a k kimaradt kg akart lenni
Milyen az alkatod?? Mert én pontosan ugyan ezekkel a paramáterekkel rendelkezem, és én is 20 vagyok. Most kezdem én is a fogyókúrát, nekem általában az segít, ha az ételadagokat leveszem a felére, és nem eszem édességet, és mozgok, fõleg kardio edzés

3 és fél hós kislányunk anyatejes volt, most tápszeres 1 hónapja de még mindig nem bir ki 3 órát két evés között. Néha csak 90 ml eszik, vagy 180 ml. A baj hogy egy óráig eszik, tiétek mennyit eszik mennyi idő alatt?

Legjobb válasz: Az én kisfiam 3 hetes korától tápszeres. Most 5 hósak vagyunk és már hozzátáplálunk 1 hónapja pontosan azért, mert nagyon ritka volt, amikor kibírta két evés között a 3 órát. Általában csak akkor bírt ennyit, ha aludt. Én azt mondom, hogy adjál neki amikor és amennyit kér, én is ezt tettem, hiszen mi felnõttek sem egyforma idõközönként éhezünk meg. Úgy is annyit fog megenni, amennyi neki jól esik, hol többet, hol kevesebbet, mint ahogy írtad is. Így hogy már hozzátáplálunk nagyjából kibírja a 3 órát, de még nem mindig. Én már csak abban bízok, hogy 6 hós kortól a 2-es tápszer hátha laktatóbb lesz neki.

Az én kisfiam 3 hetes korától tápszeres. Most 5 hósak vagyunk és már hozzátáplálunk 1 hónapja pontosan azért, mert nagyon ritka volt, amikor kibírta két evés között a 3 órát. Általában csak akkor bírt ennyit, ha aludt. Én azt mondom, hogy adjál neki amikor és amennyit kér, én is ezt tettem, hiszen mi felnõttek sem egyforma idõközönként éhezünk meg. Úgy is annyit fog megenni, amennyi neki jól esik, hol többet, hol kevesebbet, mint ahogy írtad is. Így hogy már hozzátáplálunk nagyjából kibírja a 3 órát, de még nem mindig. Én már csak abban bízok, hogy 6 hós kortól a 2-es tápszer hátha laktatóbb lesz neki.
Lányom 7 hónapos, még mindig másfél óránként eszik. Egyszerre csak keveset eszik, nem tudom mennyit, sosem mérem, de a doki szerint tökéletesen fejlõdik, így nem aggódom.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszokat!

1 hónapja kezdtem el a 90 naposat. Nem. Sok esélyt adtam neki de csodák csodája 116 kg val kezdtem és most 109 vagyok. Bakker 7 kg 1hónap alatt. Kérdésem az hogyan bírjátok a gyümölcs napot?

Legjobb válasz: Energetikai oka van a tömegvesztésnek, nem kell elõre inni a medve bõrére. Nem ellened szurkolok, csak az egészségedet teszed kockára, hiánybetegségeket, cukorbetegséget és egy késõbbi veszélyes visszahízást. Szénhidrát nap, gyümölcs nap.. Nevetséges. Ha zöldség nap lenne tonhal konzervvel, lazac steakkel akkor írnám hogy ne 90 napig csináld, hanem életed végéig. De így.. egész napos gyümölcsözésekkel, nagyon nem lesz jó vége. Mi volt a baj a hússal és a zöldségekkel?

Energetikai oka van a tömegvesztésnek, nem kell elõre inni a medve bõrére. Nem ellened szurkolok, csak az egészségedet teszed kockára, hiánybetegségeket, cukorbetegséget és egy késõbbi veszélyes visszahízást. Szénhidrát nap, gyümölcs nap.. Nevetséges. Ha zöldség nap lenne tonhal konzervvel, lazac steakkel akkor írnám hogy ne 90 napig csináld, hanem életed végéig. De így.. egész napos gyümölcsözésekkel, nagyon nem lesz jó vége. Mi volt a baj a hússal és a zöldségekkel?
.. Persze, súlyból 15 kiló, izomból 8-10 kiló, élethosszból 1-2 év.. Én szurkolok!
Én is megcsináltam 2 éve 25 kg-ot fogytam és tartom is. Most megint nekiállok mert még egy 15 kiló lemehetne.
Szia! Én is csináltam ezt a diétát. Én nagyon kibírhatatlan voltam gyümölcsnapon. Mindenkibe belekötöttem meg ilyenek. Végül azt találtam ki, hogy revvel, este gyümit ettem ebédre meg valami híg levest. Így is fogytam az elsö hónapban 8 kilót. Nem akarlak elkeseríteni, de másfél hónap után megáll a fogyás és hiába kínozod magad.aztán amikor abbahagyod vissxajön ax egész, ha nem több. (Nálunk legalább is ez volt mindenkinél)
És ha letelik a 90 nap utána mi lesz? Amúgy nem bántás, de 116 kilóból több is le tud menni 1 hónap alatt, hisz egy halom felesleg, ilyenkor csak röpülnek a kilók!
4-es, én vagyok aki azt mondta imádom a gyümölcsöt. Nem tudom, én sosem csináltam ilyen diétát, csak gondoltam, én bírnám a gyümölcs napot. Amúgy nem is hiszek ebben a fogyókúrában. Szerintem a kal. számolós módszer a jó, én attól tartósan lefogytam, abban mindent lehet enni csak a menyiség a lényeg, arra kell figyelni. Bocs az OFFért...
Bocsi, mind3 19:54-es volt. Az elsõnek szántam a válaszom.
ma 19:54 Ki mondta neked, hogy az egész csak gyümölcsbõl áll?? :D
Imádom a gyümölcsot.
Én még csak 13 napja csinálom :) Én 109 kg-al kezdtem. Nekem is használ, fogyok vele, Szilveszterkor alig tudtam összegombolni a farmerom, most meg már harisnyát is fel tudok venni alá. Nekem nincs bajom a gyümölcsnappal, sok narancsot eszem ilyenkor és valahogy nem is érzek nagy éhséget. További sok sikert kívánok a diétához! ;)


Hány kg-tól szabadulhatok meg 1 hónap alatt ha elkezdtem a 90 napos diétát? Mellette szedem a zöld kávé extra kapszulát és 2szer iszok zöld teát? +1 óra gyors sétal.3. napnál járok

Legjobb válasz: heti 1 kg fogyás az egészséges, ha ennél többet fogysz annak jojo effektus lesz a vége. inkább egyél rendesen, napi 5ször, kerüld a szénhidrát dús ételeket, és figyelj a mennyiségre...

heti 1 kg fogyás az egészséges, ha ennél többet fogysz annak jojo effektus lesz a vége. inkább egyél rendesen, napi 5ször, kerüld a szénhidrát dús ételeket, és figyelj a mennyiségre...
Nem szabad semmi olyanba belekezdeni, amit nem tudsz véglegesen betartani.
férjem három hét alatt 6 kilót fogyott vele, én 5, 5öt... õ lassan abba is hagyja, én végigviszem, de az tuti hogy ha most õ is elkezdene úgy zabálni ahogy rég egybõl feljönne újra neki, szóval utána is ésszel kell enni
Diétával tartós fogyást majdhogynem lehetetlen elérni. Az akaraterõ ugyanis egy idõ után elfárad. A cigirõl le lehet szokni, hiszen 3-4 hónap után jelentõsen lecsökken a nikotinéhség, de a jóllakás, a teltségérzet sokkal tovább tud hiányozni. Életmódváltás kell.
Attól függ, mennyi a súlyfelesleg rajtad. DE azt tudd, h elõbb a víz fog csökkenni és az izomtömeg, rengeteg folyadékot igyál közben!!!Én anno 2, 5 hónapnál abbahagytam a 90 napos diétát. Lement vele 10 kg. Szép és jó volt minden, mindaddig, míg utána le nem tettem a cigit. 3-4 hónap bõven kevés h a nikotin kiürüljön a szervezetedbõl.Nekem másfél év kellett, h az az utáni vágyam elmúljon.Addig muszáj volt vmivel pótolnom... így jött a nasi és az evés. aztán a leadott kilóm duplán jött vissza. Csak ésszel csináld, kitartást hozzá, és diéta után se ess a régi étkezi szokásaidba!

1 hónapja reggel 1 szem convertal gyógyszert szedek. Egész délutánig 120-130 körül van a vérnyoásom. Estére viszont felmegy 140-145/ 90-94 ig Normális ez? Más gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Mindegy, hogy mi a normális, mert neked másfajta adagolásra van szükséged. Én reggel és este is szedek gyógyszert, igaz, más fajtát. fordulj az orvosodhoz, mond el a panaszod, és más adagolást fog beállítani.

Mindegy, hogy mi a normális, mert neked másfajta adagolásra van szükséged. Én reggel és este is szedek gyógyszert, igaz, más fajtát. fordulj az orvosodhoz, mond el a panaszod, és más adagolást fog beállítani.
egyértelmûen növelni kell az adagot például azzal hogy este is egyet vagy más gyógyszerre váltani te még szerencsés vagy én még csak például 18 éves vagyok de akárhányszor megyek dokihoz vagy új gyógyszert ír fel vagy változtat a dózison én speciel már ott tartok hogy 3 féle gyógyszert szedek a vérnyomásomra úgy hogy az egyiket naponta 2-szer 1, 5-öt a másik kettõbõl meg úgy hogy elsõbõl 2-szer felet a másikból meg egyszer felet plusz még az reggeli pajzsmirigy potlót

Baj, ha kb.1 hónappal tovább csinálom a 90 napos diétát?

még nem tartok a végénél,csak szeretném tudni.

Legjobb válasz: BAJ!

BAJ!
Szünetet kell hagyni 90 nap után, tudtommal.
Igen. Tartsd meg belõle azt, hogy nem eszel fehérjét szénhodráttal egyszerre (nem ugyanazon a napon, hanem egyszerre)
Nagyon nagy baj!
A kérdező hozzászólása: tobb embernél is olvastam, h tovább akarja csinálni, gondoltam, akkor nem baj. amúgy miért baj? és ha csak 2 héttel csinálom tovább?
Miért lenne baj? Nyugodtan csináld tovább. A szakkönyvekben benne van, hogy akár életmódszerûen is lehet csinálni, csak néha be kell iktatni némi izomtisztító kúrát és akkor rendben lesz!
Milyen szakkönyvben?
Sajnálom, de ki kell fizetni.
Próbálj meg fellebbezni, hátha... De nem valószínû, hogy elengedik. Egyébként mikor én hívtam ki a mentõket, közölték, hogy nem jönnek ki, mert egy szülés nem sürgõs eset. Taxit nem tudtam hívni, mert bál volt a városban, és átmenetileg kikapcsolták a vonalakat, úgyhogy besétáltam (bõ fél óra). Természetesen jól lecsesztek, hogy minek mászkálok, mikor már 10 centire kitágultam... Senkit se érdekelt, hogy a mentõs diszpécser elküldött melegebb éghajlatra, természetesen én voltam a hülye. 25N
Igaz, ennek már kb 25 éve, de mikor a nõvérem kicsi volt (2 éves) nagyon rosszul lett. Apu száguldott vele a kórházba, mikor megállította a rendõr. Megmutatta nekik a hátsó ülésen anyukám karjaiban a nõvéremet, aki már alig élt. Ezt követõen rendõri felvezetéssel mentek a kórházba. Mikor beértek, mondták, hogy az utolsó pillanatban vitték be.
1 próbát megér mindenképpen. Én meg úgy jártam a 2. fiam születésénél, hogy a 39. héten csak 1 ultrahangra mentem be a kórházba, ezért 1 órára dobtam be a parkolóórába. Közben megindultak a fájások és mivel nagyon gyorsan jöttek, igy már nem engedtek ki a kocsihoz, még a cuccaimért sem. Mire odaért a párom, nekem meg már eszembe sem jutott a dolog :-) 15 ezrünkbe fájt végül, úgy emlékszem...
Lényeg, hogy szedj össze minden papírt, amivel bizonyítani tudod (pl kórházi dokumentumok). Ha nem szült volna meg, akkor nehezebb lenne, mert nincs mire hivatkozni. Írd le azt is, hogy a mentõ nem érkezett ki X idõn belül, ez visszakereshetõ információ. Biztos, ami biztos, ha tudsz szociális alapra hivatkozni (alacsony jövedelem, egy fõre esõ jövedelm, stb), akkor érdemes még azt is belegyúrni, erre eléggé fogékonyak a hivatalok. A férjem szerint nagy eséllyel el fognak tekinteni a büntetéstõl, de néhány levélváltásra számítani kell, mert próbálkoznak, de a jogszabály jelen esetben melletted áll.
Polgárjogban van a "végszüksége esete", elvileg erre lehet hivatkozni esetedben. A férjem mentõszolgálatnál dolgozik, eléggé képben van az ilyenekkel kapcsolatban (gyakorlatilag a munkája is ezt fedi le), tõle kérdeztem meg. Szerintem egy próbát megér, legrosszabb esetben visszadobják a kérelmet és mégis ki kell fizetni. A pontos paragrafust õ sem tudja fejbõl, de szerintem a complex.hu-n rá lehet keresni.
Másutt se létezik ilyen esetben méltányosság. Mi Németországban fizettünk a gyerekkel a kórházba menet. Befulladt allergiás rohamtól. Én nem is tiltakoztam, amikor gyorsabbanmentünk akkor tisztában voltunk, hogy ez jöhet. Jól is néznénk ki, ha mindenki elkezdhetne magyarázkodni, hogy csak a kórházba, csak a gyerekért az oviba, mert vészhelyzet, vagy a melóhelyre, mert vészhelyzet, kirugnak ha mégegyszer elkésem. A szabályt be kell tartani.
Nemrég volt egy riport a tévében egy apával, akinek a kislánya valami vegyszert ivott, apa rohant vele a kórházba, a kórház elõtt nem volt szabad parkolóhely, így tilosban parkolt. 30 ezer. Ki kell fizetnie. Röhej! :S Megnézném, hogy ki az, aki elkezdene parkolóhelyet keresgélni, amikor a gyereke életveszélyben van. Sajnos nálunk nem létezik olyan, hogy méltányosság. :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát akkor kifizetem. Hívtunk Mentõt.. de elnézést b*sszott kijönni.Késtek. Mi meg nem vártunk.
a törvény nem tudása nem mentesít a felelõsség alól.
A gyoshajtással még a feleséged, a születendõ gyermeked, a magad és más autós életét is veszélyeztetted. Jogos a büntetés.
nem ok, ha szülni vittél valakit. mivel nem vagy mentõ és nincs megkülönböztetõ jelzésed, be kell tartani a KRESZt
Mentõt, rohammentõt kellettél volna hívni, az mindaddig, amíg eset ügyében megy(van bennük gps, meg mûholdas nyomkövetõ, tehát az illetékesek számára lenyomozható, nyomon követhetõ, mikor hol vannak, és az is, hogy ténylegesen eset ügyében járnak-e el...), mehet elvileg bármennyivel, mindaddig, amíg a beteg testi épségét nem befolyásolja...
Attól tartok, hogy nem. A jelenlegi szabályok szerint nem lehet mérlegelni. Gyorsabban hajtottál a megengedettnél? Igen. Több mint 30%-kal? Igen. Akkor elõ a táblázatot és aszerint megbírságolnak, pont. http://www.autosforum.hu/kozlekedes/dijak-buntetesek-szabaly..
Nem lehet, mert akkor bárki gyorsan hajthat akinek oka van rá, nem "igazságos" legalábbis a közlekedés szabályait meghatározó egyének szerint.
Orvosilag/jogilag a koraszülés más megítélés alá esik, mint az idõben kezdõdõ terhesség, ezért van alapja megpróbálni. Koraszülés esetén a magzat és az anya élete is veszélyben forog. A sima szülésnél is igaz lehet, csak a jog tesz különbséget - tehát sajnos a józan ész és a jog nem mindig találkozik.

Közös kassza. Férfi keres 240e-et nő keres 90e-et! A 90-ből történik a számlák fizetése, élelmiszerek megvásárlása. A maradék pedig a közösbe megy, így a hónap utolsó hetében már 1 fillér sincsen semmire. Átlagos ez a történet?

Úriember napi induló rutinja 1 feles, 1 sör, 4 doboz cigi majd a meló következik 12 órában. Munka után feles+sör kombó, utazás haza, kaja majd irány az éjszaka. Hölgy rutinja mosogatás, irány a munka 8 óra, utazás haza főzni takarítani, kertészkedni. 1 doboz cigi itt is elmegy naponta! 3 hétig békességben tengődni 4edik héten háborúban senyvedni, igazi magyar életvitel!

Legjobb válasz: Hát azért akinek egy feles+sör a napi elindítója,az igenis alkesz! Nem csak az az alkoholista, aki minden nap részegre issza magát. Önmagában nem nagy mennyiség, de minden nap azzal kezdeni és befejezni a napot már durva, és közelsem normális. Meg az sem,hogy 3 hét alatt elmegy 240 rugó csak ilyenre.

Hát azért akinek egy feles+sör a napi elindítója, az igenis alkesz! Nem csak az az alkoholista, aki minden nap részegre issza magát. Önmagában nem nagy mennyiség, de minden nap azzal kezdeni és befejezni a napot már durva, és közelsem normális. Meg az sem, hogy 3 hét alatt elmegy 240 rugó csak ilyenre.
Szóval alkesz a pasi. Azt nem értem, hogy ha a közösbe megy a 240, miért nincs utolsó héten pénz?
4 doboz cigi naponta? Hogyhogy nem haltál még bele?
Hát te tényleg nem vagy 100-as! A mundér egy kifejezés, amit a szóban forgó férfire használt a kérdezõ, aki mint írta, az apja. Úgy látom alapjaiban baj van a szövegértéseddel....
hát akkor légy boldog a kereseteddel és az életeddel. minek jössz ide sírni akkor? "4 hétben háborúban senyvedni..:" stb. hát tegyél ellene valamit. addig is nyugodtan éld itt ki magad azzal, hogy lepontozod azokat, akik azt mondják, hogy ma Magyarországon rossz fizetések vannak és tenni kéne valamit. ülj tovább a fenekeden, csak akkor mondjuk fogd be és senyvedj a 4. héten, mert a kettõ együtt nagy gáz. milyen mundérról beszélsz amúgy?
ja és "igazi magyar életvitel". persze, hogy az, az ilyenek teszik azzá, mint te. akik sírnak, hogy de rossz, de tenni már büdös. na ez lett az "igaz magyar". légy büszke, átlagmagyar vagy.
A történet nem átlagos Lehet én értek valamit rosszul, de : 90ezret költötök megélhetésre:számlák+élelmiszer 240ezret luxuscikkekre és szórakozásra : cigi, pia, egyebek Kicsit kevesebb luxuscikk, és máris marad több a megélhetésre az utolsó héten is.
A kérdező hozzászólása: 26-os nem az 5-ös hozzászólásod verte ki, az csak simán értelmetlen volt! Viszont elnézést kel kérnem nem emlékeztem hányadik hozzászólásodban (19-es ) írtál a pontozásról viszont tudtam, hogy az 5-ös hozzászólásodra hivatkoztál benne, így 5-ös jelzõvel illettelek! Mint kiderült ezen is megsértõdtél, így meg 1er elnézést kérek, õszintén nem gondoltam volna hogy ez kiveri a biztosítékot nálad.
" de mint sok más esetben is az ingatlan az ami összetart." Ezt csak te hiszed mert félsz váltani. Illetve talán sajnálod otthagyni a beteget, amit én megértek, csak akkor ne gyere az ingatlannal. Szóval ez csak kifogás, mellébeszélés.
komolyan, 18 évesen valaki ekkora idióta legyen hihetetlen. semmi nem veri ki nálam a biztosítékot, max. nálad. nem mi küzdünk szövegértési gondokkal, hanem te. reménytelen vagy, most már teljesen tuti, hogy csak sírni jöttél ide, bármi amit írnak (biztos elsiklottál afelett, hogy még én is ajánlottam egy 3. megoldást), elutasítasz kifogásokkal, nem biztos, hogy bármelyik jó, de megfontolható. hát akkor senyvedj tovább, kár, hogy ilyen hozzáállással csak egy újabb kolonc kerül a magyar társadalomba, késõbb meg újabb alkoholista - már ha nem változtatsz. de értelmi képességeidet elnézve, meg a nagy adag sértõdöttségedet, ez nem valószínû. szidd majd anyádat, apádat, meg az orbánt a szr életedért, tuti nem te leszel a hibás, még véletlenül se.
Kérdezõ ne vádolj másokat szövegértési gondokkal, sok féle gondom van, de az pont nincs.Értelmezhetetlen a kérdésed, illetve egyféleképpen értelmezhetõ, de a reakcióidból egyértelmûen kiderül, hogy te másképp gondoltad csak akkor azt kellett volna írni. Mindig megbánom ha valakinek segíteni akarok.
A kérdező hozzászólása: 32-es nos, írtam hogy apámról van szó! Tehát nem férjet kerestem, sem pedig kitartót! Ennek ellenére kaptam 2 ajánlatot, miután leírtam fiú vagyok kaptam 3 újabb ajánlatot, immáron seggbepacsizósat :( Nos nekem ilyen segítség nem kell!
Nem olvastam végig a temérdek ellenséges hozzászólást.Ezért kell a kérdésben közölni a lényeges információkat.Amit elolvastam az arra utalt, hogy apa és lánya vagytok.Semmiképpen nem az én hibám, hogy félreértettem a félreérthetõt.Világosan kell fogalmazni, hogy az ilyen eseteket elkerüljük.Én heteró vagyok, de akár férfi vagy akár nõ nem magamat ajánlottam hanem arra céloztam, hogy egy elesett nõ férfi segítségre szorul.Nem minden nõ csak az olyan elkeseredettek mint amilyennek te mutatod magad, ez is egy jel volt ami arra utalt, hogy nõ vagy.Ha valamelyik utólagos kiegészítésedben egyértelmûsítetted, hogy fiú vagy hát azt én nem olvastam.Nincs annyi meleg a világban mint ahogy te azt gondolod csak mind azt hitték, hogy nõ vagy mert te erre engedtél következtetni.
A kérdező hozzászólása: 35 bemásolnád ezeket a félreérthetõ részeket?
Nem kell semmit bemásolni, a kérdésben két személyrõl esik szó egy férfirõl aki szenvedést okoz és egy nõrõl aki elszenvedi.Nincs szó harmadik személyrõl.A tanácsommal a szenvedõ nõnek próbáltam segíteni akirõl elõször azt hittem, hogy a feleség aztán meg azt, hogy a lány, de nem volt utalás egy harmadik személyre aki ugye te lennél.
oké, nekem megfelelnek a nyugodtabb vizek. nem mellesleg riszpekt a diákmunkákért, nem tudom miért kell úgy beállítanod magad, mint aki tesz mindenre, közben azért munkálkodsz dolgokon. nem mondtam, hogy az ismerõsöm csöves létbõl küzdötte fel magát, megint elragadtatod magad. szóval, ha van tipped, mire tippelsz, hány éves vagyok és milyen nemû (gondolom vártad ezt a kérdést - elképzelhetõ, hogy nem lõsz nagyon mellé, de kíváncsi vagyok)
A kérdező hozzászólása: F és 16 körül?
hát akkor mégis (azért igazán komolyan nem gondoltam, hogy eltalálod). úgy tûnik valóban az elmérgesedett vitára (meg az elején a kardoskodásra) koncentráltál, nem a lényegre. 35/n.
A kérdező hozzászólása: Akkor most te találd ki milyen színû sapka van rajtam!
erre mást nem tudok regálni, kénytelen vagyok 16f szinten: LOL.
"Nem tudom hány éves lehetsz, de az kitûnik hogy a magam 18 éves fejével jobb rálátással rendelkezem az élet dolgaira, mint te." Igen, így van, én egy kis hülye vagyok. Igaz, hogy nálad jóval idõsebb, de sokkal hülyébb az élet dolgaihoz. Legalábbis hidd azt, mert ez szeretnéd hinni. Te sokkal ügyesebb és okosabb vagy. Nem csak nálam, hanem mindenkinél mint itt látszik. Csak tudnám, hogy akkor minek kérdezel? Hiszen te úgyis mindent jobban tudsz, így nincs értelme kérdezni sem. Azt csinálsz amit akarsz. Én és itt még sokan inkább menekülnénk onna
Megkérhetném, hogy pontosan vázold mi a szitu illetve, hogy te mit szeretnél? Én valami ilyesmit értettem: van apukád, aki iszik. Van anyukád, aki ezt tûri és minden pénze, ideje elmegy emiatt. És vagy te. Mit szeretnél? Azon kívül, hogy leszoktasd az alkoholistát az ivásról, mert az ezek szerint nem megy. Szeretnél külön élni? Akkor hajrá, senki nem tudja megakadályozni. Anyukád szeretne külön élni? Õ is megoldhatja. Sajnálod apukádat és jó lenne õt leszoktatni? Háát, ez a legnehezebb és erre tanácsot nem csoda, hogy nem nagyon lehet adni, mert ha lehetne akkor nem lenne annyi alkoholista.
A kérdező hozzászólása: 25-ös és 26-os mindketten szövegértési gondokkal küszködtök? Kedves 25-ös köszönöm a felajánlásodat, tudom most sértõ leszek rád nézve, de nem vagyok homi így el kell hogy utasítsalak! Privátban se írogassál, köszönöm!
Jó lett volna ha a kérdésben arra is kitérsz, hogy milyen kapcsolat köt az életed megkeserítõjéhez, mert ez sok félreértést szült és az elsõ válaszolók nem látták tisztán a helyzetet. A tanácsom, hogy próbálj erõsítést szerezni egy férfi személyében aki felkarol téged - nem anyagi értelemben - és segít kitörni a jelenlegi helyzetedbõl.Elsõsorban bátorításra van szükséged és arra, hogy valaki egy másik altarnatívát kínáljon.Nem tudom, hogy a sok megaláztatás ellenére még mindig szereted-e az apukádat vagy már nem érdekel a sorsa, de ezen is sok múlik. Szerintem már annyira beleszoktál ebbe a helyzetbe, hogy nem mersz lépéseket tenni a megoldás érdekében.Pedig az elsõ lépést neked kell megtenned, hogy megpillatsd a fényt az alagút végén, mert amíg nem érzel kellõ motivációt valami vagy valaki más iránt addig nem fog semmi sem változni.Gondolom úgy 30 körül lehetsz, még bõven van esélyed egy jobb életre.Kell találnod egy férfit aki akar téged és onnan már megy minden magától.Nem akarlak bele kényszeríteni egy másik általad nem kívánt kapcsolatba, de a te helyzetedben egy kisebb rossz is jelentõs változást hozhatna.
"luxuscikk", lol. hát ez a baj itt, hogy ebben az országban sokaknak a cigi (meg egy kevés alkohol) luxuscikknek számít. kár, hogy ilyen létezhet, hogy egy ember 90ezret keres, éhbérért tartják rabszolgasorban az embereket. és mióta alkesz valaki, aki megiszik egy felest meg egy sört. mondjuk ezzel a hozzáállással sem lesz jobb senkinek persze. leszólják a kérdezõt, mert véletlenül nem csak arra költ, ami abszolút szükséges. hát akkor éljen az napról napra, szórakozás nélkül akar, megnézem, hogy 10 év múlva felhúzta-e magát már egy fára. inkább a normális fizetésre kéne törekedni, de amíg mindenki birka, addig itt nem lesz változás (és persze tudom, hogy lehetetlen is, de elég szomorú, lassan harmadik világbeli ország leszünk. gyönyörû).
A kérdező hozzászólása: Kedves 5-ös te nem vagy 100-as! Mellesleg én nem iszom, nem dohányzom, szórakozó helyen sem voltam az elmúlt 14-15 évben. Mégsem húztam fel magam a fára! Nagyon véded a mundér becsületét, aki mellesleg az "édes"apám, te is egy hozzá hasonló életvitelû díszpinty lehetsz...
pontosan tudom, hogy mire gondolt. azért kérdeztem, mert mivel nem ismerjük egymást, milyen okból feltételez dolgokat. de ha te ezt nem érted, mert csak egy síkon tudsz gondolkodni és nem 2 lépéssel tovább, akkor minek beszélsz bele.
A kérdező hozzászólása: "Hát te tényleg nem vagy 100-as! A mundér egy kifejezés, amit a szóban forgó férfire használt a kérdezõ, aki mint írta, az apja. Úgy látom alapjaiban baj van a szövegértéseddel...." Dettó ! Spóroltál nekem 1 választ :) "ja és "igazi magyar életvitel". persze, hogy az, az ilyenek teszik azzá, mint te. akik sírnak, hogy de rossz, de tenni már büdös. na ez lett az "igaz magyar". légy büszke, átlagmagyar vagy." Kedves nem 100-as! Olvassad át újra kérlek a kiírást és a válaszokat. Feltételezem megfogod érteni a lényeget másodjára... Amikor 1 alkoholistának próbálsz logikai alapon megmagyarázni valamit, bármily meglepõ számodra nem fogja megérteni! Sõt még csak felfogni sem, remélem ezt te viszont feltudod fogni.
800 forint egy feles? Mi van abban? Egy üveg nagyon igényes vodka is néhány ezer forint, felesekre lebontva 100 forint alatt kell hogy legyen. Jah, és totálisan alkesz, és láncdohányos az illetõ. Rohadjon meg az ilyen hogy 20-30 évig fogja napi szinten igénybe venni az egészségügyet, az én pénzembõl.
Keress kérdéseket hasonló témákban: Orbán Viktor Könyörgöm, miért kell ilyen idióta témákat megadni? 2010 óta áll fent a probléma ? Vagy miért?
Nem teljesen értem a kérdést. Ez esetben tuti dobnám a csávót, minek fizet bármit is a nõ a 90 ezerbõl? Felezzetek, vagy tudja fene...
12. jaja, most már értem a lényeget. kiírtad a kérdést és remélted, hogy valaki majd egyetért veled és együtt lehet sírni, hogy ez tényleg milyen rossz, ez az "igazi magyar életvitel. látom megtaláltad a partnert hozzá ("dettó! spóroltál nekem egy választ!") - mondjuk ezen az oldalon nem nehéz - úgyhogy örülj, a kérdéset elérte célját, most már nem kell tenni semmit. és most látom csak, igaza van a 14-esnek, ott figyel orbán vitya. hát lol, még valaki, akit lehet hibáztatni magadon kívül. (nem mondom, ritka egy országromboló, de ez más téma). szóval ja, én biztos nem vagyok 100-as, de te meg ne beszélj logikáról, mert logikai alapon nem nagyon tudnál elmagyarázni semmit senkinek, az irásadi minden ilyesmit nélkülöznek. de legalább azt értem már, hogy a panaszkodás a lényeg, valóban felesleges ide írnom bármit, csináld tovább kedvedre.
A kérdező hozzászólása: Látom a kérdésem némi lebutításra szorul! A magyar átlagcsaládra jellemzõ-e, hogy a férj elissza a fizetését, az asszony pedig kidolgozza a belét is a családfenntartás érdekében? Mennyire átlagos ez a történet?
Nem normális.
biztos azért kellett ez, mert az eddigi válaszokat nem értetted. de akkor elmondom újra, amit az 5. válaszban már leírtam (ahol én még azt hittem, nem vagy annyira értetlen, mint az lésõbb kdierült és még védtelek), kiegészíteném azzal, hogy nem átlagos, de egyre több helyen elõfordul és sajnálatos, hogy az viszont átlagos, hogy éhbérért dolgoznak az emberek. no, remélem így már kicsit megérted, azt is remélem, hogy ezek a válaszok sokat hozzáadnak az életedhez és most már képes leszel megoldani a problémáidat, mert tudom, hogy átlagos vagy nem átlagos. hatalmas infó. a durva az, hogy ebbõl semmit nem viszel magaddal, csak a lepontozással foglalkozol, nem pedig azzal, hogy megoldást keress. persze én vagyok a naív, láthatnám, hogy nem megoldást keresel, csak megnyugtatást, hogy nyugi, máshol is így megy ez. én kérek elnézést :)
1 nemzedékkel ezelõtt még átlagos volt, most már szerintem nem annyira. Nézd meg, nálunk pl. a faluban becsukott a kocsma, nincs vendég. Szerencsére...
Szomorú a történeted, de szerencsére abszolút nem átlagos! Ha nálatok tényleg így van, akkor próbálj rajta változtatni. Ez nagyon gáz.
A kérdező hozzászólása: 21-es valami javaslat, ötlet esetleg? Családsegítõben azt tanácsolták beszéljük meg vele. Hú de nagy ötlet! Egy olyan szituációban ahol semmit nem ismer el! Mint kiderült a családsegítõ férje is iszákos, õ miért nem beszéli meg vele? 5-ös nem 100-as, védtél (?) köszönöm! Viszont nem a kérdésre válaszoltál, mint ahogy más is megjegyezte szövegértési gondokkal küszködsz... A kérdés nem arra vonatkozik mennyire fizetik meg a dolgozókat, bár igazad van nincsenek jó fizetések hazánkban. A lepontozáson nagyon felhúztad magad, megkérdezhetem miért ilyen fontos neked a pontozás? Hány éves vagy? Ennyire zavar, hogy nem vagy 100(%)-as? Tudsz róla, hogy a pontozást nem a kérdést kiíró alakítja? Minden olvasó véleménye alapján kapod, annak alapján mennyire tartják hasznosnak! Gondolom itt is a szövegértésed miatt lehetett a félreértés... Részemrõl aki jót írt ment a zöld a többiekre meg semmi, de a stílusod kiverte a biztosítékot még nálam is, amit kértél azt kapod most a pontozás terén :)
Megbeszélni, elválni, ott hagyni és elköltözni. Ennyit lehet tenni, ezek közül lehet válogatni. A családsegítõ meg egyéb érdekes szervvel meg az a gond, hogy sok esetben nem mer, és nem is akar tenni. Mivel te ebben a családban, mint már kiderült te vagy a gyerek, és családsegítõhöz fordultál, már rég el kellett volna venni az apától...(ha a háborúban senyvedni alatt hasonlót értünk)
Már megint az ingatlannal jössz. El kéne dönteni, hogy az ingatlan a fontosabb vagy a boldogságod (vagy épp többesszámban: boldogságotok édesanyáddal). Pláne ha nem túl nagy értékû az ingatlan akkor nem tudom miért sajnáljátok annyira otthagyni. Simán el lehet élni albérletben illetve te fiatal vagy, tudsz magadnak jobb életet építeni és talán mindezt könnyebben, ha nem kell egy alkoholistával együtt lakni.

1 hónapig csináltam a 90 naposat, mert gyomorproblémáim lettek. Most mit egyek, hogy rendbejöjjek?

Mindent betartottam,még a víznapot is megcsináltam.6kg-t fogytam,de a gyomrom úgy tönkrement,hogy majdnem minden nap görcsökben fetrengek.Még a gyümölcslét?l is begörcsöl a gyomrom.Eddig teljesen 90napos párti voltam,de már belátom nagy hülyeség volt.

Legjobb válasz: mi lenne, ha a mozgással érnéd el.... ott vannak a teák, és kapszulák a méregtelenitésre, tisztitásra...mozgás és ésszel való táplálkozás!!! úgy néz ki sokan tanulnak most a te esetedbõl! köszönje meg mindenki, hogy csak ilyen áron ne!! ez sem mindenkire érvényes ugyebár, de hát vannak kivételek! gyógyteák...egyelõre egyébként pedig kiválthattam más is ---csak éppen erre az idõpontra esett a kettõ és lehet, hogy erre fogtad....ehhez több infó kellene, hogy ki lehessen jelenteni, de érdemes elgondolkodni rajta..

mi lenne, ha a mozgással érnéd el.... ott vannak a teák, és kapszulák a méregtelenitésre, tisztitásra...mozgás és ésszel való táplálkozás!!! úgy néz ki sokan tanulnak most a te esetedbõl! köszönje meg mindenki, hogy csak ilyen áron ne!! ez sem mindenkire érvényes ugyebár, de hát vannak kivételek! gyógyteák...egyelõre egyébként pedig kiválthattam más is ---csak éppen erre az idõpontra esett a kettõ és lehet, hogy erre fogtad....ehhez több infó kellene, hogy ki lehessen jelenteni, de érdemes elgondolkodni rajta..
En is csinaptam egy egesz kurat egy eve. Leadtam tobb mint 10 kg-t es ugy terveztem, hogy 3-4 honap utan nyomok meg 3 honapot a tokeletesitesert. Hat, eltelt egy het es annyira de annyira megfajdult a gyomrom hogy jaj meg soha - nem vagyok gyomor v. hasfajos. Nagyon ovatosan ettem meleg kajat finom, gyenge levesfeleket es szepen rendbe jottem de eltartott egy darabig...aztan iden januraban ujra kezdtem nem tanulva az esetbol...es az 5. nap varatlan fogaszati problemaim akardtak ( hello Uj EV!!!) ami egy szep masfel oras fogeltavolitassal fejezodott be. A doki nagyon erosen ram mordult, megegyszer es kulonosen a procedura elott oda ne merjek menni szedelegve! Szoval elkezdtem enni megj. a gyomrom itt is el kezdett fajni csak nem voltam hajlando tudomast venni rola. Szoval nagyon ovatosan leveske(husleves a legjobb ha lehet, zoldseglevesek) fott krumpli a fenomenalis!!! Az elet ugy intezte, hogy megegyszer ne fogjak bele hagyjam abba az onkinzast. Azota beiratkoztam egy fogyiklubba, ahol az a legfontosabb, hogy egeszsegesen taplalkozz es annyit egyel, amire szukseged van es nem tobbet. Nincs megtiltva sem az edesseg sem az alkohol csak annyit kernek, ha lehet akkor alkalmankent es modjaval. Szoval 3 het alatt leadtam 2 es fel kg-t. Nem vagyok ehes, nem szenvedek a feherje naptol a gyumolcsnaptol es az egesz nap vizivastol sem. Barmit ehetek: modjaval. Ha meg tudod inni a kamillateat az is nagyon jo a gyomornak. En ezt tettem es ok. vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsaitokat, sokat segítenek!Tegnap már elkezdtem gyógyteákat inni és fõtt krumplit enni.Ma már hajszálnyival könnyebb.A sors fintora, hogy most hogy abbahagytam a fogyókúrát, a kg-ok csak úgy peregnek le rólam.Ilyen áron viszont nem szerettem volna lefogyni!Ha rendbejövök, áttérek az egészséges normál táplálkozásra.Tanultam a saját káromon!

Counter Strike 1.6 közben normális a pingem, 10 körül mozog. De ha pl belépek TS3-ba, vagy steamon hangos csevegést hozok létre, akkor ugrál. Pl: 18-90-160-40-30 stb. De kb 3-4 hónapja nem volt semmi ilyen problémám. Most miért van?

Szóval az lenne a gondom, hogy amikor csak simán CS1.6-ozok, akkor normális a pingem, de ha TS-re felmegyek, vagy steamen hangos csevegésben vagyok, akkor elkezd ugrálni. Nem értem hogy miért van ez, mert kb 3-4 hónapja semmi baj nem volt ha cs közbe ts-eltem. Azóta a gépbe nem cseréltem ki semmit. Ami változás történt: új vírusírtó (a régi nevére sajna nem emlékszem), vagy 2x ujra lett telepítve a gép, és volt jó pár steam frissítés. Nagyon kérem hogy segítsetek. Köszönöm.

Legjobb válasz: Steam net beállításánál próbáld beállíttani a neted. Esetleg tedd újra a steamot. hány megás net amugy?

Steam net beállításánál próbáld beállíttani a neted. Esetleg tedd újra a steamot. hány megás net amugy?
Akkor hajrá. ;)
A kérdező hozzászólása: Még nem.
Játékot próbáltad már újratenni?
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom hogy mi lehet a gond, mert eddig semmi baj nem volt...
Annak nem kellene fognia(nekem is volt fent):\ hát akkor passzolom :\
A kérdező hozzászólása: Avast 7-em van, és tényleg 1mb/s a netem
Kétlem, hogy 1Mb-os neted lenne. Akkor vírusirtó lehet a hunyó, némelyik csúnyán fogja a gépet. Váltsd le.
A kérdező hozzászólása: De írtam hogy régen is ennyi volt, és TS közben sem volt semmi, most meg sajna van.
Lol szerintem csoda hogy 1megás nettel alapban nem 30-100körül mozog a pinged , egyik haverom folyamatosan 100as pingel lolozik pedig neki 4megás nete van.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam, de ugyan olyan rossz volt. Egyébként 1mb-es, de mint mondtam, pár hónappal ezelõtt jó volt, és a netem azóta nem változott.
A kérdező hozzászólása: Okés, holnap reggel majd megcsinálom, es megírom hogy változott-e valami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!