Találatok a következő kifejezésre: 1 hónapba alkalom (38 db)

Szakítottunk a barátnőmmel elég csúnya dolgok miatt, kért 1 hónap "gondolkodási időt", azt mondta utána elmegyünk valahova és megbeszéljük mi legyen. Hova vigyem így "első alkalommal"?

mozi+beülünk valahova utána(első randink ilyen volt), vagy állatkert, vagy fürdő, vagy olyan hely, ahol többen vagyunk, de eltudunk vonulni beszélgetni, esetleg kettesben valami parkban stb, olyan legyen, ami emlékeket idéz benne, vagy teljesen új környezet? Szerintem jobb lenne valami program mielőtt beszélünk, hogy feloldódjon mindkettőnk és érezzük, hogy még akarjuk egymást, vagy sem, vagy tévedek?

Legjobb válasz: 1 hónap??? mennyit voltatok együtt??? öregem... az az egy hónap alatt úgyse akar majd látni szerintem. eeeeeez... nemtom... egy hónap szerintem elég nagy kihagyás, hogy a kapcsolatból semmi se maradjon meg. keress másik csajt öregem. egy hónap múlva talán már újra szerelmes leszel... ne már, mi ez a gondolkodási idõ? ... a nõk nem olyanok, mint a fiúk. nem agyalnak hetekig... addigra úgy átrendezi az életét, hogy ha tényleg találkoznátok egy hónap múlva, talán rá se ismernél, nemhogy a barátnõdnek érezd még akkor is... nemtom öregem. addig te meg sóvárogni akarsz? megint azt mondom, egy hónapig éltetni magadban a szerelmet egy lány iránt, akit nem látsz, nem jársz vele, nem szexeltek. a tudat alatt ez olyat idézhet elõ, hogy ha találkoztok, és azt mondja, bocsi, de nem akarlak,... te nem fogok tudni elfelejteni még egy jó darabig... mert annyira beerõszakoltad magadba (a képét!, ami az egy hónap alatt se nem õ volt, már régen), hogy jó kis idõ kell, hogy kikopjon, õgy rendesen. ez gusztustalan sz*patás a lány részérõl, hogy tutira ne felejtsd el, éljen benned. aztán meg mi van, ha pofára ejt? vigyorog magában, még te kaparod össze magad... ehh... ne már

1 hónap??? mennyit voltatok együtt??? öregem... az az egy hónap alatt úgyse akar majd látni szerintem. eeeeeez... nemtom... egy hónap szerintem elég nagy kihagyás, hogy a kapcsolatból semmi se maradjon meg. keress másik csajt öregem. egy hónap múlva talán már újra szerelmes leszel... ne már, mi ez a gondolkodási idõ? ... a nõk nem olyanok, mint a fiúk. nem agyalnak hetekig... addigra úgy átrendezi az életét, hogy ha tényleg találkoznátok egy hónap múlva, talán rá se ismernél, nemhogy a barátnõdnek érezd még akkor is... nemtom öregem. addig te meg sóvárogni akarsz? megint azt mondom, egy hónapig éltetni magadban a szerelmet egy lány iránt, akit nem látsz, nem jársz vele, nem szexeltek. a tudat alatt ez olyat idézhet elõ, hogy ha találkoztok, és azt mondja, bocsi, de nem akarlak, ... te nem fogok tudni elfelejteni még egy jó darabig... mert annyira beerõszakoltad magadba (a képét!, ami az egy hónap alatt se nem õ volt, már régen), hogy jó kis idõ kell, hogy kikopjon, õgy rendesen. ez gusztustalan sz*patás a lány részérõl, hogy tutira ne felejtsd el, éljen benned. aztán meg mi van, ha pofára ejt? vigyorog magában, még te kaparod össze magad... ehh... ne már
Ami nem megy, azt nem kell erõltetni..
park, nyugis kávézó
A mozis randit sosem értettem. Az nem azt fejezi ki, hogy unjuk a másikat? Beszélgetni nem lehet és nem is kell közben.
Mozis randihoz: Közben nem lehet beszélgetni, de mozi után beültök beszélgetni. Ez tényleg arra jó, hogy elõtte egy kicsit lelazulj. Illetve ha nincs már nagyon beszédtéma (ami randinál elég ciki) akkor lehet a filmrõl beszélni, mint nagyon végsõ mentõöv. Olyan helyre vidd szerintem, ami jó emléket ébreszt benne, hogy milyen jó volt akkor a kapcsolatotok. Bár nem tudom. 1 hónap alatt bõven átgondolhatta, szóval valószínûleg nem a randin fog múlni
nem lesz folytatás... mi ez a szünet hülyeség?
1 hónap mindenképpen túl sok idõ ha néhány napot kért volna, még talán érthetõ, de egy hónap gondolkodási idõ túlzás
A kérdező hozzászólása: Azért kérte az 1 hónapot, mert az augusztus 20.-ai héten megy barátnõivel Egyiptomba és utána akar dönteni, ott lesz ideje átgondolni az egészet, ezt mondja.... Mozit pedig csak azért gondoltam, mert elsõ randink is mozis volt, utána pedig beültünk egy bárba beszélgetni órákat.... és ez szerintem jó emlék neki, 5 hónapot voltunk együtt.

1 hónapba 14-15 alkalom (szex) sok (persze 1 személlyel)? A lovagló póz (orgazmus nélkül) fogyaszt?

Legjobb válasz: 1. válasz: szerintem nem sok, annyiszor nyomjátok amennyiszer jól esik... de ha 100 alkalom fölé mentek, akkor nézzetek el egy orvoshoz 2. válasz: nem muszáj a fogyáshoz orgazmus...az a lényeg, hogy sokat mozogj, és a lovagló póznál bizony sokat mozogsz...

1. válasz: szerintem nem sok, annyiszor nyomjátok amennyiszer jól esik... de ha 100 alkalom fölé mentek, akkor nézzetek el egy orvoshoz 2. válasz: nem muszáj a fogyáshoz orgazmus...az a lényeg, hogy sokat mozogj, és a lovagló póznál bizony sokat mozogsz...
1 hónap alatt ennyi szex nem sok. Én a barátommal csak hétvégente találkozom, átlagosan 10szer szexelünk 3nap alatt. Van hogy több van h kevesebb. Amúgy meg a szex mindenhogy fogyaszt. Ha te vagy alul(nálunk így van), a hasizmod is edzed.
Szerintem sem sok. Az én pasimmal mi sokkal többször szexelünk egy hónapban. A szex pedig bármely pózban fogyaszt orgazmussal vagy anélkül, a lényeg, hogy minél többet mozogj.
1 honapba 15Håäæàt a nagyapåmnak az sok lenne de nekem meg kevèsAz orgazmus hiånya az fogyaszt mert ideges maradsz
Kurva kevés. Barátnõmmel mi 3 nap alatt nyomunk ennyit.

Az asszisztált reprodukciós osztályon mi történik az első alkalommal? Az I. Női Klinikára járok, 1 hónapja műtöttek endometriózissal, a dokim azt mondta hívjam őket, mert hónapokat kell várni,

, máj.2. re kaptam időpontot, de én ezt még így korainak tartom, viszont ha még utána hónapok, mire elkezdik, akkor csak mennem kellene.

Legjobb válasz: Elõször kivizsgálások és beszélgetés lesz. Bizony hónapokba telik, mire történik is valami. A konkrét hellyel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de úgy tudom minden ilyen intézményben van várakozási idõ.

Elõször kivizsgálások és beszélgetés lesz. Bizony hónapokba telik, mire történik is valami. A konkrét hellyel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de úgy tudom minden ilyen intézményben van várakozási idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)
szia! A Baross kórház 3. emeletén lévõ meddõségi osztályra jársz? Arról tudok mesélni neked, én is oda járok, ha érdekel mesélhetek, pozitív tapasztalatok... :)
Bizony hónapokba telhet mire lombikra kerül a sor, sok vizsgálatot kell megcsináltatni. De szerintem, annak örülj ha minél hamarabb elkezdik a kezelést. Engem már háromszor mûtöttek. Volt olyan hogy a mûtét után 1 hónappal már újra cystám volt, ezért csúszott a lombik.Pedig már a vizsgálataim is megvoltak. Én most a Kaáliba járok, nekem a sotén rossz tapasztalataim voltak.
A kérdező hozzászólása: 13:46 - os köszönöm :) örülnék, ha mesélnél kicsit róla, most megyek elõször, nem tudom mire számítsak.. persze, hogy örülök, ha minél elõbb elkezdik, csak korainak tartottam kicsit 1 hónapot sem tudtunk így próbálkozni a mûtét óta, és nem tudtam mi lenne a helyes, menni ugye, mert a doki azt mondta nincs idõnk várni az endo- miatt, mert épphogy idõbe kaptuk el, nehogy visszajöjjön, vagy próbálkozni, hátha természetes úton összejön..
A kérdező hozzászólása: 21:01 -es :) Neked "csak" cisztád volt? jajj..nehéz dolgok ezek.. :( Mi volt a baj a Klinikán?
Utolsó hozzászóló vagyok. Én mindenféle csúnyaságokat növesztgetek magamban, volt endometriózisom, benne egy dermoid cystával(erre ráment az egyik petefészkem), a másikat kétszer mûtötték, csonkolták azon volt sima cysta, máskor meg fõl nem szívódott sárgatest ami mindenféle összenövéseket okozott. A mostani lombiknál is a doki talált egy cystát amit leszívott. Hogy mi volt a gond a SOTÉN? Futószallag szerû az egész, mindenkinél azonos a protokol az ápolónõket kivéve szinte mindeki undok, ja és ha a a dokihoz mész félnapi élelemmel készülj annyit kell várni! Nem tudom miért, de a SOTÉN a felírt gyógyszerekért kétszer annyit fizettem mint a kaáliban felírtakért. Mégvalamit elmesélek...Professzor úr kért egy petevezeték átjárhatósági vizsgálatot(mert kell a lombikhoz?), amit az elõéletemet elnézve a mûtõorvosom nem javasolt, de hát ha muszáj, muszáj...bíztam a dokiban. A következmény pedig, másnapra 40 fokos láz...a diagnózis kismedencei gyulladás, egy hétig nyomták belém az antibiotikumot a kórházban. Majdnem ráment a maradék petefészkem.
Szia! 13-46-os (Andi vagyok). Az elsõ megjelenésnél egy szép kis paksamétát(4-5 oldalas papírhalmaz) fogsz kapni a férjeddel együtt, amit ki kell töltenetek. Javaslom, hogy a megadott idõ elõtt 1 órával nyugodtan menjetek oda, mert így is késõbb fogtok távozni, mint ahogy gondolnád. Ha leadjátok a papírokat, behív a doki, és elmondja a véleményét a papírjaitokra leírtak alapján, aztán kaptok beutalókat, neked valószínûleg vérvételre, ami egy hónapban 4x lesz, (itt a hormonjaidat fogják nézni) a férjednek pedig 2x kell sperma vizsgálatra mennie, de ne halaszd az idõpont kérést, iszonyú hosszú a sor :( komolyan mondom!! Csak akkor mehettek vissza, ha a férjed eredménye meglesz. Sajnos! Minél elõbb induljatok tényleg, ahogy csak lehet. Ha érdekel, mi pont úgy voltunk, hogy az elsõ idõpontunk október 30.-a volt, és nekem le is zajlottak a vizsgálataim a novemberi hónapban. Az utolsó vérvételnél kérdeztem, hogy mikor jöhetünk a doktor úrhoz? A válasz az volt, ha a férjem is kész van. Na rögtön telefonáltam, és kértem idõpontot, (november végén)) azt mondták, majd januárban telefonáljak, mert már NINCS idõpont. Januárban telefonáltam, és februárra kapott idõpontot a férjem, utána rögtön telefonáltam a 2. idõpontért, akkor meg márciusra kapott idõpontot. Úgyhogy októbertõl áprilisban jutottunk vissza a dokinkhoz. Nem könnyû sajnos. Nagyon iparkodjatok!!! Majd írj kicsit bõvebben, ha gondolod priviben is írhatsz. Üdv: Andi.
A kérdező hozzászólása: Húúha csajok, hát, nem mondom, hogy olyan magabiztosan indulok ezek után, mint eddig! :) Ezek milyen papírok lesznek? Általános kérdések? Spermavizsgálatnál tényleg igaz az, hogy lehet vinni is? Jaj úgy érzem magam, mint egy 16 éves, ennyi kérdéssel! :) Andi Ti babásak vagytok már? Vagy hol tartotok? Köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad, jó tudni ezeket, így elõbb is indulunk.. Nekem csináltak most petevezetõ átjárhatóságit az endós mûtétnél.. Nagyon sok gyógyszert be kell szedni?

Történt már Veletek olyan, hogy egy 72 órás tabletta hatására (pl. Escapella) 2 alkalommal is megjött a menstruációtok 1 hónapban?

Velem még nem történt meg,de a tünetekb?l arra gondolok,h megint meg fog jönni,pedig ma múlt el.A tablettát 14.napom el?tt szedtem be,lehet h ezért van ez?

Legjobb válasz: En is Escapellet kaptam abban az egy alkalomban, mikor szukseg volt ra. Nekem teljesen normalisna jott meg tole a menstruaciom. Ha ketelyeid vannak, szerintem nyugodtan menj el a dokihoz, es kerdezd meg tole, biztos vagyok benne, hogy nem fog elhajtani, sot.

En is Escapellet kaptam abban az egy alkalomban, mikor szukseg volt ra. Nekem teljesen normalisna jott meg tole a menstruaciom. Ha ketelyeid vannak, szerintem nyugodtan menj el a dokihoz, es kerdezd meg tole, biztos vagyok benne, hogy nem fog elhajtani, sot.
Tavaly, Rigesoft bevétele után nekem kétszer jött meg egy hónapban. Azóta minden visszaállt a normális kerékvágásba, sõt már a következõ hónaptól visszaállt a rendszer.
Ahogy írod, többször bevettél már ilyen tablettát. A nõdokid ilyen lazán felírja ezt? ezeknek a tablettáknak megelehetõsen magas a hormontartalma, ezért csak sürgõs esetekben lehet(ne) beszedni. De persze Te tudod, csak nehogy valami bajod legyen. Kérdésedre válaszolva: Alkalmazási idejétõl függõen befolyásolja a tüszõrepedést, tehát elõfordulhat, hogy ha nem rég alkalmaztad, akkor bekavarhat a tabletta.
A kérdező hozzászólása: Nem, ez volt az elsõ és utolsó eset is mikor ilyet kellett bevennem.De köszi szépen a választ!
A kérdező hozzászólása: jaj, de jó:) Köszönöm szépen

Kisfiamnak kb 1 hónapja muszáj szívni az orrát, mert szörcsög. Nagyon keveset tudok kiszívni 1-1 alkalommal, az is teljesen átlátszó színű. Más tünet nincs. Ez normális? Mit tegyek?

Dokin? már látta, mindent kipróbáltunk már(orspray-k,ágydöntés,c-vitamin,anyatejcsepegtetés az orrba...) mégsewm javul. Véd?n? szerint kinövi. De éjjel arra kel, hogy el van dugulva az orra.

Legjobb válasz: Szia! 5 hónapos a lányom.1. hónapos kora óta szörcsög.Õt is kezelték náthával,mégse múlt el,neki is fehér darabos,vagy átlátszó híg váladéka van.Mi voltunk a Heim Pálba,mert sokszor már hörgõ légzése is volt,és féltünk nehogy asztma vagy más kialakuljon.Nekem se modnott a dokinõ semmit sem,csak hogy allergizálja valami. Na a Heim Pálba elmagyarázták rendesen,hogy ez azért van mert szûkebb az orrjárata és könnyebben eldugul,de kinövi,és továbbra is szívni kell az orrát.Én azóta is Sterimárt használom, de már nem porszívózom csak a kis kézivel szívogatom,ahányszor kell,de sterimart max napi 3x lehet használni,ott mondták,mert ennyit bír el az orrnyálkahártyájuk.Muszáj szívni,mert ha besûrüsödik,könnyebben befertõzödik,és akkor jöhet az antibiotikum. Remélem tudtam segíteni,Boldog Újévet!

Szia! 5 hónapos a lányom.1. hónapos kora óta szörcsög.Õt is kezelték náthával, mégse múlt el, neki is fehér darabos, vagy átlátszó híg váladéka van.Mi voltunk a Heim Pálba, mert sokszor már hörgõ légzése is volt, és féltünk nehogy asztma vagy más kialakuljon.Nekem se modnott a dokinõ semmit sem, csak hogy allergizálja valami. Na a Heim Pálba elmagyarázták rendesen, hogy ez azért van mert szûkebb az orrjárata és könnyebben eldugul, de kinövi, és továbbra is szívni kell az orrát.Én azóta is Sterimárt használom, de már nem porszívózom csak a kis kézivel szívogatom, ahányszor kell, de sterimart max napi 3x lehet használni, ott mondták, mert ennyit bír el az orrnyálkahártyájuk.Muszáj szívni, mert ha besûrüsödik, könnyebben befertõzödik, és akkor jöhet az antibiotikum. Remélem tudtam segíteni, Boldog Újévet!
Szia! Az én 5 hónapos kislányomnak is szörcsög az orra kb. 1 hónapja. Mi is voltunk dokinál többször is. Szívjuk Neki, de mostmár szinte semmi nem ürül, és mégis szörcsög. Amúgy egy kis náthával kezdõdött, akkor kicsit köhögött is. Kapott köptetõt, orrcseppet, Sterimarral fújtuk, de a szörcsögés megmaradt. Kipróbáltuk a Sinupretet is, de továbbra is el van dugulva az orra. A dr-nõ (szombaton vittük vissza) azt mondta, h a tüdeje tiszta, a torka nem piros, és javasolta, h vigyük el fül-orr-gégészhez. Hétfõn elvittük, õ se talált semmi rendellenest, mindössze annyit mondott, h valószínûleg a nátha miatt még picit duzzadtak az orrmandulái, és egy homeopátiás készítményt írt föl rá, a neve Lymphomyosot. Ebbõl kap 3x5 cseppet. Ez a szer többek között a mandulák duzzadtságát csökkenti. Ma kezdtük el adni, mert csak tegnap sikerült beszereznünk. Remélem segíteni fog. Kérdezz rá az orvosotoknál, hogy esetleg van e értelme ezt kipróbálni. Boldog új évet kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!! Végre használható, értelmes válaszok!!!! (ezzel senkit sem akarok megbántani.) Nagyon boldog új évet Nektek is!

1 hónap alatt lekéne adnom 5-10 kilót, mert fontos alkalom lesz, és szeretnék addigra vékony lenni. Hogyan csináljam?

Legjobb válasz: Egy hónap alatt ennyit nem fogsz fogyni. Eddig nem volt fontos neked a túlsúlyod?

Egy hónap alatt ennyit nem fogsz fogyni. Eddig nem volt fontos neked a túlsúlyod?
Palolit táplálkozás!Neten keress rá. Semmmi szénhidrát!!! Semmi tejtermék!!! Lehetoleg friss zoldségekbol egyél a legtobbet, nem csak rohamosan fogyni fogsz, hanem a kozérzeted is sokkal jobb lesz. Azért a futás feltétlen szukséges, akár mindennap. De legyen jó cipod, kezd kevesebbel, és napról napra tobbet fuss. Remélem sikerulni fog, ha 10kg ot nem is , 5 kg minúsz le fog menni mindenképp, ha nagyon kitartó leszel.
Almaecet és diéta. 3 hónap alatt 16kg ment le szenvedés nélkúl.
Az Erdei hivatkozónak üzenem, hogy az puszta vízveszteség.
nekem úgy ment le 1 hét alatt 10 kilo h kórházban voltam hasfájással és azalatt a hét alatt nem ettem, nem ittam, csak ajánlani tudom ;) idióta, a magasságodhoz az a súly abszolúte nem sok, mint ahogy írták vegyél elõnyös ruhákat, fûzõt, vagy vastag övet a derekadra, miért baj az h nem zörögnek a csontjaid, lehet szebbnek tartanak mások, mint azt aki csak csont és bõr :)
ne egyél 16.00 után, többször egyél egy nap kicsiket. sok viz. gyömölcs. csoki , kola, gyorskaja kilõve. mozgás minden nap.
1 nap alatt nem edzéssel adta le. Mérlegelés elõtt egyszerûen nem isznak, beülnek a szaunába és minden csepp vizet megpróbálnak leadni. 1 hónap alatt max nem evéssel, hashajtóval izomból, vízbõl lehet 10 kilót leadni, ami nem egészséges. Kardio edzésekkel próbálkozz és étkezz egészségesen. 5-10 kiló plusszal még lehet csinosnak lenni, vegyél elõnyös ruhát amiben nem látszik, esetleg hasleszorítót, fûzõt...
Meg kell kérdezni Erdei Zsoltot, mert a múltkor egy mûsorban a riporter kérdésére, hogy mi volt a legtöbb, amit egy nap alatt le tudott adni (versenyhez, hogy beférjen a súlykategóriájába), azt mondta, hogy 6 kg. De gondolom igen drasztikus edzést tarthatott ezért.
3-4 kg a reális.
Egy hét alatt 0.5-1kg-nál többet nem kéne fogyni!
A kérdező hozzászólása: túlsúlyosnak nem mondanám magam, de azért lenne bõven mit leadnom. 160cm, 65 kg vagyok. 15/L.
Itt ki tudod számolni mennyit ehetsz egy nap: http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html Bár hozzáteszem, hogy nekem 1 hónap alatt csak 6, 5 kg ment le rendszeres mozgás és 500 kalóriás étrend mellett, szóval a 10 kg-t kizártnak tartom.
túlsúlyosan nemszabad futni mert gallyramegy izület
Minden este 10km futás. Nem vicc.
Utolsónak: http://index.hu/tudomany/2013/10/29/paleolit/ 10 kilót 1 hónap alatt nem fogsz tudni leadni. Mivel alapból kicsi a testtömeged, 2-3 kilónál több nem fog lemenni zsírból. Ha lennél alapból 90-100 kiló, akkor elképzelhetõnek tartanék 4 max. 5 kilót 1 hónap alatt. 10 kiló zsírt lepucolni, kell vagy fél év. Azok, akik pár hónap alatt fogynak 10 kilókat, nagyrészt vizet, és izmot vesztenek. Nem a mérleg mondja meg, hogy dagadt vagy-e, hanem a tükör. Zsírégetés sajnos egy nagyon lassú folyamat. Minden esetre, ha 2-3 kiló zsírt, 1-2 kiló izmot veszítesz, meg az esemény elõtti 2-3 napban kipucolsz magadból 2-3 liter vizet, látványos eredményt érhetsz el. Minden reggel éh gyomorra 30-40 perc kardió (futás, intenzív bringa, görkori, úszás, de leggyorsabb a futás), valamint lefekvés elõtt szintén úgy, hogy utána már nem eszel semmit. Napközbe nem eszel EGYÁLTALÁN cukros és zsíros kaját, szénhidrátot visszafogod. A kardió idõtartamot hetente 10 percel növeled. Plusz veszel mellé zsírégetõt. Látványos eredményt érhetsz el.

Most leszek 1 hónapja együtt a barátnőmmel. Szoktatok ilyen alkalomra venni valamit?

Ha igen,akkor mit?El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: én nem szoktam,ez még nagyon kevés idõ. de azért egy 'boldog egy hónapot' jól esik majd neki:) 17/L

én nem szoktam, ez még nagyon kevés idõ. de azért egy 'boldog egy hónapot' jól esik majd neki:) 17/L
Én mikor 2 hetesek voltunk akkor plüssfigurát vettem, amikor meg 1 hónaposak ünnepeltünk...ilyen vagyok, szeretem a kerek számokat ^^.
Egy vacsora egy étteremben
Mi még az évfordulókat sem ünnepeltük soha. 1 hónapot meg minek egyáltalán?
Hónapra? Dehogy! 1 hónap az még semmi, az nem érdem. Évfordulót szoktuk megünnepelni, de azt se visszük túlzásba, én kapok egy csokor virágot, a barátom meg valami apróságot (pl. egy doboz Raffaello), együtt töltünk egy romantikus hétvégét, aztán ennyi. Komoly ajándékok nélkül is nagyon örülünk egymásnak, nem ez a lényeg. És már több mint 3 éve...:) 19/L
Szia! Én kaptam egy szál rózsát, de csak mikor 1 hónaposak lettünk. Minden hónapot azért nem ünneplünk meg. A következõ az 1 év volt...

Az első alkalom után, késhet a menszeszem több mint 1 hónapot?

Június 30. dikán feküdtem le el?ször valakivel, és azóta semmi. Nagyon parázok:S Help pls.

Legjobb válasz: hát nekem is késett az elsõnél, kimaradt egy hónapot, szóval szerintem ne aggódj, ha meg védekeztetek akkor meg tényleg nem lehet semmi gond nyugi :)

hát nekem is késett az elsõnél, kimaradt egy hónapot, szóval szerintem ne aggódj, ha meg védekeztetek akkor meg tényleg nem lehet semmi gond nyugi :)
terhességi gyorsteszt. gyógyszertár, dm, rossman. megér kb 800 ft-ot, hogy ne parázz? nekem 5 hónapig nem jött meg egyszer :D
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk..:) És még csal el sem élvezett a barátom.A gumi meg nem szakadt el. Köszönöm a válaszokat, remélem hamarosan megjön..ennyire még nem vártam soha:|

Napi 1-2 alkalommal megy a hasam. Már jó 1-2 hónapja. Ez probléma? Forduljak orvoshoz?

Ezelőtt csak menstruációt megelőzően ment a hasam. Most viszont mindennap. Nagyrészt csak hígabb, krémesebb, de gyakran olyan híg mintha pisilnék.. Kicsit ijesztő ez számomra, mert a családban sokaknak volt vastagbél rákjuk, viszont én csak 21 vagyok, szóval ezt kizárnám, de elég bizar így is. Próbáltam almát enni, de semmit sem változott. Ha orvoshoz forduljak leírnátok hogy konkrétan milyen orvoshoz és hogy ebből végül tükrözés lesz e.

Legjobb válasz: igen orvoshoz kéne fordulni és nem megvárni,hogy nagyobb baj legyen. Háziorvos és õ majd ad beutalót,hogy hova,és nem rögtön tükrözéssel kezdõdik a dolog.De lehet ,hogy glutén,vagy laktóz allergiád van.

igen orvoshoz kéne fordulni és nem megvárni, hogy nagyobb baj legyen. Háziorvos és õ majd ad beutalót, hogy hova, és nem rögtön tükrözéssel kezdõdik a dolog.De lehet , hogy glutén, vagy laktóz allergiád van.
A kérdező hozzászólása: Nincs olyan hogy valami étel után tapasztalnám. Az idõpont teljesen normális, ahogy eddig is volt vagy reggel vagy este. Próbáltam már sok mindent, hogy pl kekszet eszek reggel vagy hasonlók és ugyan úgy megy a hasam. Sose voltam ilyen típus.
Sok fûszert a levesbe.
próbálj tenni h a szülõk ne szólhassanak bele a dolgaidbaa..és beszélgess vele magadróól próbálj olyan dolgokat csinálni amiröl tudod h tetszene neki..de ne olyat amit te magad nem akarsz..bízz meg benne..szeresd feltétel nélkül de ha ezután sem fog szeretni akkor jobb ha szakítotok..csak kihasznáál.
Engedd be a málnásba

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!