Találatok a következő kifejezésre: 1 hónap nélkül szedem (15 db)

Ha hosszú idő ideje szedem a tablettát, de néha nem ugyanabban az időben, vagy kihagyás nélkül szedek be 1, 5-2 hónapot, akkor sokkal nagyobb az esélye a teherbe esésnek?

El?fordult, hogy késleltetni akartam a ciklusom, de a 2. levelet csak félig szedtem be. Ez nem tudom mennyiben befolyásolja a peteérésemet. Mi a teend? ilyenkor? Szedjem tovább? Vagy hagyjak ki 1-2 hónapot?

Legjobb válasz: 1. Levél közepén nem hagyjuk abba a szedést! 2. Ha csúsztati akarsz, 2 levelet szedj be folyamatosan és a 2. után tarts rendes szünetet. 3. A legjobb, ha mindig uakkor szeded be! 4. Szünetet tartani felesleges, mert még jobban bekavarsz. Ha szünetet hagysz, min. fél évet. Egyébként 10 évig is szedheted folyamatosan.

1. Levél közepén nem hagyjuk abba a szedést! 2. Ha csúsztati akarsz, 2 levelet szedj be folyamatosan és a 2. után tarts rendes szünetet. 3. A legjobb, ha mindig uakkor szeded be! 4. Szünetet tartani felesleges, mert még jobban bekavarsz. Ha szünetet hagysz, min. fél évet. Egyébként 10 évig is szedheted folyamatosan.

Ha 1 hónapig szedek tömegnövelőt, hogy hízzak valamenyit az edzésen, uttána pedig folytatom tovább az edzést tömegnövelő nélkül akkor jobban fogok hízni? Illetve 1 hónap tömegnövelő okoz vmi kárt? (mert tudom h káros)

Legjobb válasz: hacsak szimpla fehérjeport iszol, tömegnövelés céljából, abba nincsen semmi káros. a szteroid a káros. ha egy hónapig iszod, utána abbahagyod, nemfogsz hízni egyáltalán,.

hacsak szimpla fehérjeport iszol, tömegnövelés céljából, abba nincsen semmi káros. a szteroid a káros. ha egy hónapig iszod, utána abbahagyod, nemfogsz hízni egyáltalán, .
nelégy már hülye, második. fehérjeport nem befolyásolja a merevedését. kicsit légy már tájékozottabb aztán ugasd az okosságaidat...barom!
Ha neked megéri, hogy a farkad nem áll fel tõle...
A kérdező hozzászólása: hát fehérje meg szénhidrát van benne! az káros??!?!
hobbigyúrós aki tudja hogy a fehérje káros az ne szedjen semmit. vigyázz mert ijen alapon a tojás a csirke és a tej is káros. meg ne halj életem

A mult honapban a menzeszem utan 1 nappal kesobb kezdtem el szedni a tabit es 1 nappal hamarabb fejeztem be, es ebben a honapban pentektol szedem es tegnap szeretkeztunk a baratommal gumi nelkul. Remelem ezert nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem nem lehetsz terhes, de a tabit rendesen kell szedni, ahogy elõ van írva 21-et egyfolytában, nem szabad kihagyni belõle, mert akkor gyengül a hatása és a szervezetedet is összezavarod. Ha baj lenne, akkor az az elõzõ hónapban már kiderült volna, de ha volt vérzésed, akkor nincs baj.

Szerintem nem lehetsz terhes, de a tabit rendesen kell szedni, ahogy elõ van írva 21-et egyfolytában, nem szabad kihagyni belõle, mert akkor gyengül a hatása és a szervezetedet is összezavarod. Ha baj lenne, akkor az az elõzõ hónapban már kiderült volna, de ha volt vérzésed, akkor nincs baj.

Barátnőm 5 hónapja szedi a symicia fogamzás gátlót 1 hónapja gumi nélkül csináltuk de nem élveztem bele egyszer sem mert nem akarta? Hétfőn vette be az utolsó

szem gyógyszerét és még nem jöt meg neki mindig de viszont mán görcsöl nagyon aztomta mert el?te mindig szokot görcsölni miel?t megjön neki? szerintetek van valami baj hogy ijen sokat késik?teherbe eset volna? nagyon parázom segitsetek kérlek?

Legjobb válasz: Ha nem élveztél bele, akkor mi is a kérdés?

Ha nem élveztél bele, akkor mi is a kérdés?
A kérdező hozzászólása: hát jó csak nem tudom hogy mért késik ennyit neki.
Szerinted miért fogamzásgátló? És ha még nem is élveztél bele...Ez megint egy értelmetlen kérdés.
Ezért nem kellene ész nélkül minden idióta nõnek (?) felírni a gyógyszert. Azt sem tudja mire szedi... 5 hónap? Ugyanmár, mi a kérdés? 1 hónap után sem lett volna semmi tré, ha betartja a szabályokat.
nem terhes. Más okokból is késhet. Amúgy ha most nem jönne meg neki, akkor sem jelenti azt, hogy terhes.
Az UH EZER SZÁZALÉKBAN BIZTOS!!!!!!
Tuti, ne félj ennyire, így a szexet sem fogod élvezni, meg a párodnak is elég lesz egy idõ után, nyugodj meg a tabi az összes fogamzásgátló közül a legtutibb!!Élvezd az életet, és ne szorongj!
Két negatív teszt, tabi mellet még elmentél UHra?Nyugi már!Ha ennyire rettegsz a nemkívánt terhességtõl, akkor inkább hagyd az egész szex témát pihenni néhány évig.A tabi sokkal biztosabb, mint az óvszer!Én is voltam ilyen, és én is inkább nem szexeltem.Pasi ide, pasi oda!Aztán benõtt a fejem lágya.
4 hónap után már bõven védett vagy, így nem kell attól tartanod, h teherbe esel.csak szedd be mindig pontosan és élvezd az együttléteket!ennyi:)

4 hónapja fogamzásgátlót szedek (belara), és a 3. levél beszedése után több alkalommal is óvszer nélkül voltam együtt a párommal. Kb. 1 hete esténként hányingerem van. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: 4 hónap után már védettséget ad a gyógyszer.Ha rendesen szedted,és nem hánytál,vagy nem volt hasmenésed a gyógyszer bevétele után 5-6 órával,akkor elvileg nagyon csekély az esélye,hogy teherbe estél.Lehet más oka van a hányingernek,el kell menni dokihoz!Én 13 évig szedtem fogamzásgátlót,és egyszer sem volt baj.Szurkolok,hogy nálad se legyen!!

4 hónap után már védettséget ad a gyógyszer.Ha rendesen szedted, és nem hánytál, vagy nem volt hasmenésed a gyógyszer bevétele után 5-6 órával, akkor elvileg nagyon csekély az esélye, hogy teherbe estél.Lehet más oka van a hányingernek, el kell menni dokihoz!Én 13 évig szedtem fogamzásgátlót, és egyszer sem volt baj.Szurkolok, hogy nálad se legyen!!
Szia.Elöfordul, hogy teherbe esnek tabi mellett.Barátnöm is így lett terhes kétszer is.Az elsöt elvetette, és utánna 4 hónapra rá, ismet teherbe esett, e´s a kicsi ma´r 3 éves.Szóval menj dokihoz, mert lehet, hogy nálad is ez a hejzet.De nem kel mindíg rosszra gondolni.Nem írtad, hogy kimaradt-e a menzeszed??A hányinger lehet mástól is.De ha cinálsz egy tesztet, megtudod.
Nem artad, hogy hol jár a ciklusod.Ha rendesen megjött a leutolsó mensid, és nem csak 1-2 nap ippeghogy valami barnázgatás volt, nem hiszem, h babás vagy.Statisztika szerint 10ezer nõbõl 2-3 esik teherbe a tabi remdes szedése mellett is.De ha a fönti dolgok nem igazak rád, akkor nem hiszem, h az.Hogy megnyugodj csinlj egy tesztet, mert ha má hányingered van, akkor kell lennie annyi HCGnek a szervezetedben, h kimutassa.

1 hónap szünet nélkül szedem a tablettát, akkor nem lesz gond?

Tudom rajta van a tájékoztaton,hogy lehet ilyet csinálni,de nincs ilyenkor mellékhatás. Irjátok meg a tapasztalatotokat. Köszi:)

Legjobb válasz: Én is voltam úgy, hogy nyaraláskor jött volna meg a mensim és 1 héttel tovább szedtem, de volt olyan is, hogy egy egész levéllel beszedtem. Semmi bajom nem lett, utána rendesen megjött, ahogy szokott.

Én is voltam úgy, hogy nyaraláskor jött volna meg a mensim és 1 héttel tovább szedtem, de volt olyan is, hogy egy egész levéllel beszedtem. Semmi bajom nem lett, utána rendesen megjött, ahogy szokott.

Tisztelt Főorvos úr! 45 éves vagyok, 2008-ban méheltávolításom volt, 2010-ben pedig mindkét petefészket vették ki. Klimax tüneteim nincsenek még. A 2010-es műtét után 1 hónapig volt éjszakai hőhullám “izzadás” nélkül. Folyamatosan szedek Omega 3, E-vitami

Tisztelt Főorvos úr! 45 éves vagyok, 2008-ban méheltávolításom volt, 2010-ben pedig mindkét petefészket vették ki. Klimax tüneteim nincsenek még. A 2010-es műtét után 1 hónapig volt éjszakai hőhullám “izzadás” nélkül. Folyamatosan szedek Omega 3, E-vitamin, és Bioflavin táplálék kiegészítőt. Amiben tanácsot szeretnék kérni, hogy a bőröm állapota folyamatosan romlik. Leginkább az arcbőröm lett érzékeny. Nem szereti az arckrémeket, még a hypoallergéneket sem és enyhe Rozacea is mutatkozik rajta. A bőrgyógyász szerint semmi teendő nincs, de engem zavar a folyamatos “pirospozsgás” arc kép. Mit alkalmazhatnék ennek csökkentésére? Válaszát előre is megköszönve. Tisztelettel: Gyöngyi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez sajnos nem a szakterületem, így nem tudok tanáccsal szolgálni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez sajnos nem a szakterületem, így nem tudok tanáccsal szolgálni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos úr! 45 éves vagyok, 2008-ban méheltávolításom volt, 2010-ben pedig mindkét petefészket vették ki. Klimax tüneteim nincsenek még. A 2010-es műtét után 1 hónapig volt éjszakai hőhullám “izzadás” nélkül. Folyamatosan szedek Omega 3, E-vitami

Tisztelt Főorvos úr! 45 éves vagyok, 2008-ban méheltávolításom volt, 2010-ben pedig mindkét petefészket vették ki. Klimax tüneteim nincsenek még. A 2010-es műtét után 1 hónapig volt éjszakai hőhullám “izzadás” nélkül. Folyamatosan szedek Omega 3, E-vitamin, és Bioflavin táplálék kiegészítőt. Amiben tanácsot szeretnék kérni, hogy a bőröm állapota folyamatosan romlik. Leginkább az arcbőröm lett érzékeny. Nem szereti az arckrémeket, még a hypoallergéneket sem és enyhe Rozacea is mutatkozik rajta. A bőrgyógyász szerint semmi teendő nincs, de engem zavar a folyamatos “pirospozsgás” arc kép. Mit alkalmazhatnék ennek csökkentésére? Válaszát előre is megköszönve. Tisztelettel: Gyöngyi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez sajnos nem a szakterületem, így nem tudok tanáccsal szolgálni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez sajnos nem a szakterületem, így nem tudok tanáccsal szolgálni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Igen. De olyankor nem túl egészséges, mert nyitva van a méhszáj.
Igen, a gyógyszer véd még a 7napos szünetben is, de menstruáció idején nagyon figyelj a higiéniára!
menzeszkor ne szexelj, amúgy bármikor szexelhetsz amikor éppen kedved tartja. a 7 napos szünetben is
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
