Találatok a következő kifejezésre: 1 hónap nélkül (63 db)

Yasminelle-nél mindenki megvárta az 1 hónapot, vagy 1 hét után már biztonságos? (A betegtájékoztató azt írja)

Legjobb válasz: 1 hónapot várj vele. Nekem a nõgyógyászom mondta, hogy csak 1 hónap után biztonságos.

1 hónapot várj vele. Nekem a nõgyógyászom mondta, hogy csak 1 hónap után biztonságos.
én nem vártam egy hónapot benne a van a betegtájékoztatóba h hány nap után véd és nekem a doki is ugyanazt mondta, semmi bajom nem lett
2hetet vártam. :) vagyis 2, 5 hogy ne peteérésnél csináljam elõször :P

Barátnőm 5 hónapig szedte a simycia fogamzás gátlót és a nő gyógyásza monta neki hogy 5 hónap után hagyon ki 1 hónapot nem tudom hogy miért megtette kihagyot egy hónapot? Ez az 5 hónap alat voltunk együt gumi nélkül és nem történt baj

a tableta mentes hónapban gumival védekeztünk akor sem volt baj de most elkezte szedni ujra a simyciat 10 napja szedi és tegnap lefeküdtünk de nem élveztem bele mert nem tutuk hogy mikor hat a gyógyszer lehet e ebböl esetleg valami baj?teherbe eshet?nagyon parázom?

Legjobb válasz: Van a gyógyszer mellé leírás, ami megmondja, mikortól véd, esetleg azt kell elolvasni. Azért hagyott ki egy hónapot, mert az orvos azt mondta, és ha orvos azt mondja, akkor azt kell csinálni, mert bajod lehet belõle. Ha ne bíztok a leírásba, akkor hívjátok fel a nõgyógyászt.

Van a gyógyszer mellé leírás, ami megmondja, mikortól véd, esetleg azt kell elolvasni. Azért hagyott ki egy hónapot, mert az orvos azt mondta, és ha orvos azt mondja, akkor azt kell csinálni, mert bajod lehet belõle. Ha ne bíztok a leírásba, akkor hívjátok fel a nõgyógyászt.
Az orvos megnevezése nögyógyász - egybeirva!!!! (Bocs, nincs hosszú ö-m) Olyat nem tudok elképzelni, hogy 5 HóNAP után szünetet kellene tartani, valamit félreértett a barátnöd. Amikor valaki szünetet tart a gyógyszerszedéssel, akkor közben NINCS védettsége, ha nem lett terhes, akkor csak brozasztó nagy szerencsétek volt. (A két levél közötti 7 NAPOS szünetben viszont van védettég) Elöször menjetek el EGYÜTT a nögógyászhoz és alaposan tájékozódjatok a védekezési módokról, mert jelenleg az ismeretetek egyenlö a nullával. Másodszor nem ártana, ha megpróbálnál megtanulni helyesen irni magyarul.
A kérdező hozzászólása: azt irja a beteg tájékoztató ha a ciklus elsõ napján kezdi el szedni a tablettát akkor az elsõ naptól kezdve védve van a teherbe esés ellen ha viszont a 2-5ödik nap után kezdi el szedni akkor 7 szem után alakul ki a védettség és mi a 9edik szem után feküdtünk le. és a ciklus 5ödik napján vette be a tablettát akkor mán végül is kialakult a védettség nem?
2. Nem hiszem, hogy félreértette volna, mivel van a gyógyszernél 1 hónapos szünet.
A kérdező hozzászólása: de akkor terhes nem lehet ha 9edik szem után csináltuk és el sem mentem benne ugye? mert elvileg más a 7edik szem után hat?
Megérdemelnétek, hogy terhes legyen a barátnõd, akkor utána talán nem bäsznátok gumi nélkül ha nem akartok gyereket.
NEM lett terhes nyugi!

Ha 1 hónapig szedek tömegnövelőt, hogy hízzak valamenyit az edzésen, uttána pedig folytatom tovább az edzést tömegnövelő nélkül akkor jobban fogok hízni? Illetve 1 hónap tömegnövelő okoz vmi kárt? (mert tudom h káros)

Legjobb válasz: hacsak szimpla fehérjeport iszol, tömegnövelés céljából, abba nincsen semmi káros. a szteroid a káros. ha egy hónapig iszod, utána abbahagyod, nemfogsz hízni egyáltalán,.

hacsak szimpla fehérjeport iszol, tömegnövelés céljából, abba nincsen semmi káros. a szteroid a káros. ha egy hónapig iszod, utána abbahagyod, nemfogsz hízni egyáltalán, .
nelégy már hülye, második. fehérjeport nem befolyásolja a merevedését. kicsit légy már tájékozottabb aztán ugasd az okosságaidat...barom!
Ha neked megéri, hogy a farkad nem áll fel tõle...
A kérdező hozzászólása: hát fehérje meg szénhidrát van benne! az káros??!?!
hobbigyúrós aki tudja hogy a fehérje káros az ne szedjen semmit. vigyázz mert ijen alapon a tojás a csirke és a tej is káros. meg ne halj életem

Szakított a pasim ok nélkül. Elõször totálisan ki voltam. Aztán 1 hónapra rá túl léptem rajta.1 osztályba járunk. Mióta látja hogy nem foglalkozom vele piszkál, beszól, néha nagyon kedves. Talán még mimdíg szeretem de ez felõle csak játék vagy Más?

Köszi elõre is

Legjobb válasz: Csak játék, érzés nélkül. Ha érzése lenne félve közeledne hozzád, és nem tudna bántani, meg beszólógatni, mert neki hétszerte jobban fájna, ha neked valami fáj.

Csak játék, érzés nélkül. Ha érzése lenne félve közeledne hozzád, és nem tudna bántani, meg beszólógatni, mert neki hétszerte jobban fájna, ha neked valami fáj.
Egy férfi ha valóban szeret egy nõt, azt törékenynek tarja, óvja, védi, félve simogatja, minden beszéde érzésrõl tanuskodik. De bántani nem bántja azt akit szeret.
Figyelj csak: igy gondolkozik egy olyan Férfi, akinek érzései vannak egy adott nõ iránt: "Álmomban az életem vagy, életemben az álmom vagy"
Ne dõlj be semminek. Komolyan... Had írjam le a saját tapasztalatom: Volt egy barátnõm, végeztünk az iskolával, és kitaláltuk, hogy egy helyre megyünk továbbtanulni, mivel amúgyis messze lakunk egymástól, legalább többet látjuk egymást. Félévre rá megcsalt, én meg kidobtam. Nagyon sokáig gyötörtem saját magam, hezitáltam, nem tudtam mit tegyek. Azt mondta szeret, azt mondta velem akar lenni, holott már az új pasijával volt. Késõbb felhívtam, hogy próbáljuk meg újra. Nagy koppanás lett. Haveromtól hallom vissza, hogy õ már nem engem szeret, hanem a másik pasit. Megint átvágott, megint megtette, megint magam alatt voltam. Rászoktam a dohányzásra, az alkoholra, még öngyilkos is lettem volna, ha nem segítenek ki a barátaim, a családom. Ne foglalkozz vele, ne tedd, hagyd rá, ne nézz rá, ne beszélj vele, hagyd. Lehet, hogy szereted, én szerettem az exem a szakítás után, de muszáj ezen túlesned. Ha visszamész ki tudja mi lesz, lehet megcsal, mert csak azért vagy neki jó, hogy legyen kivel ellennie, lehet hogy csak addig kellesz, amég nem lesz szerelmes másba. Hagyd.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

1 hónapja kezdtem el szedni a Jangee fogamzásgátló tablettát, ma kezdtem el a második levelet. Szerintetek mehet a sex már óvszer nélkül?

Legjobb válasz: Bele van írva a használati útmutatóba pontosan. :) Anno barátnõmnek úgy kellett asszem, hogy megjött neki...végig szedte az 1. hónapot, megint megjött neki, és utána lehetett! :]

Bele van írva a használati útmutatóba pontosan. :) Anno barátnõmnek úgy kellett asszem, hogy megjött neki...végig szedte az 1. hónapot, megint megjött neki, és utána lehetett! :]
Ha rendesen szeded/szedted, akkor igen! :) Mi kicsit felelõtlenebbek voltunk: 2 hét után már szerelmeskedtünk úgy, h a barátom belém élvezett és nem lettem terhes.
Mehet igen:)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Ma van a 30.szülinapom gondoltam meglepem magam és párom egy óvszer nélküli sexel:)
Boldog születésnapot szerintem mehet nyugodtan én is Jangee t szedek 3 milligrammosat és az elsõ levél és menses után már ment rendesen gumi nélkül

Nem rég hagytam abba a yasminelle fogamzásgátlót! Elkezdet hullani a hajam ez lehet a gyógyszer abba hagyása miatt. A másik kérdésem: A gyógyszer abba hagyása után a 1 hónapban védekezés nélkül gyorsabban teherbe lehet esni?

A második kérdésre csak véleményre vagyok kíváncsi meg kinek mi a tapasztalata

Legjobb válasz: Én is nemrég kezdtem el szüneteltetni a gyógyszerem és nekem is nagyon hullik a hajam azóta.10 éve szedem és 3 hónap szünetet ajánlott az orvos.A másik kérdésedre nem tudom a választ,mert nem tervezünk babát így védekezünk. Amúgy ugy tudom hogy ezektöl az uja gyógyszerektõl ha abbahagytod nagyon hamar teherbe lehet esni,az már tészta hogy az orvosok nagy része mondja hogy jobb ha vársz egy két hónapot hogy teljesen kitisztulj.A dokim azt mondta hogy 90 nap kell a szervezetnek hogy ujjászülessen"azaz gyógyszermentes legyen.Szerintem ennyit megéri várni még a babára minthogy valami baja legyen,hiába alacsony hormontartalmúak ezek a dolgok,de nem hiszem hogy megérné kockáztatni.

Én is nemrég kezdtem el szüneteltetni a gyógyszerem és nekem is nagyon hullik a hajam azóta.10 éve szedem és 3 hónap szünetet ajánlott az orvos.A másik kérdésedre nem tudom a választ, mert nem tervezünk babát így védekezünk. Amúgy ugy tudom hogy ezektöl az uja gyógyszerektõl ha abbahagytod nagyon hamar teherbe lehet esni, az már tészta hogy az orvosok nagy része mondja hogy jobb ha vársz egy két hónapot hogy teljesen kitisztulj.A dokim azt mondta hogy 90 nap kell a szervezetnek hogy ujjászülessen"azaz gyógyszermentes legyen.Szerintem ennyit megéri várni még a babára minthogy valami baja legyen, hiába alacsony hormontartalmúak ezek a dolgok, de nem hiszem hogy megérné kockáztatni.
Gondolom összezavarta a hormonjaid, attól lehet a hajhullás. Az, hogy ki mennyire lesz termékeny a tabi abbahagyása után, az nagyon változó. Van olyan, akinek hosszabb ideig egyáltalán nincsen peteérése. Nyilván ilyen esetben a baba sem fog összejönni. Van, aki könnyebben teherbe esik utána, mert a petefészek felszabadul a gátlás alól. Olyan is van, akinek csak simán visszatér a ciklusa, így ugyanakkora eséllyel lesz terhes, mint elõtte. Ha arra irányul a kérdés, hogy együtt lehettek-e védekezés nélkül úgy, hogy nem szeretnétek babát, akkor a válasz: NEM. Mindenképpen védekezzetek, mert nem tudod melyik csoportba tartozol. Ha szeretnétek babát, akkor pedig az orvosok azt szokták mondani, hogy 3 hónapot várni kell. Igazából nem történik katasztrófa akkor sem, ha esetleg hamarabb teherbe esel, de jobb kivárni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Kicsit a hajhullás miatt megijedtem. A másik kérdést csak azért kérdeztem mert 2 napja nagyon rám jött a hányinger és a mellfájdalom. Leszakad. Nem is azon gondolkozok hogy terhes lettem, hanem hogy gyógyszer abba hagyás utáni mellékhatás.

1 hónapba 14-15 alkalom (szex) sok (persze 1 személlyel)? A lovagló póz (orgazmus nélkül) fogyaszt?

Legjobb válasz: 1. válasz: szerintem nem sok, annyiszor nyomjátok amennyiszer jól esik... de ha 100 alkalom fölé mentek, akkor nézzetek el egy orvoshoz 2. válasz: nem muszáj a fogyáshoz orgazmus...az a lényeg, hogy sokat mozogj, és a lovagló póznál bizony sokat mozogsz...

1. válasz: szerintem nem sok, annyiszor nyomjátok amennyiszer jól esik... de ha 100 alkalom fölé mentek, akkor nézzetek el egy orvoshoz 2. válasz: nem muszáj a fogyáshoz orgazmus...az a lényeg, hogy sokat mozogj, és a lovagló póznál bizony sokat mozogsz...
1 hónap alatt ennyi szex nem sok. Én a barátommal csak hétvégente találkozom, átlagosan 10szer szexelünk 3nap alatt. Van hogy több van h kevesebb. Amúgy meg a szex mindenhogy fogyaszt. Ha te vagy alul(nálunk így van), a hasizmod is edzed.
Szerintem sem sok. Az én pasimmal mi sokkal többször szexelünk egy hónapban. A szex pedig bármely pózban fogyaszt orgazmussal vagy anélkül, a lényeg, hogy minél többet mozogj.
1 honapba 15Håäæàt a nagyapåmnak az sok lenne de nekem meg kevèsAz orgazmus hiånya az fogyaszt mert ideges maradsz
Kurva kevés. Barátnõmmel mi 3 nap alatt nyomunk ennyit.

Barátnőm 5 hónapja szedi a symicia fogamzás gátlót 1 hónapja gumi nélkül csináltuk de nem élveztem bele egyszer sem mert nem akarta? Hétfőn vette be az utolsó

szem gyógyszerét és még nem jöt meg neki mindig de viszont mán görcsöl nagyon aztomta mert el?te mindig szokot görcsölni miel?t megjön neki? szerintetek van valami baj hogy ijen sokat késik?teherbe eset volna? nagyon parázom segitsetek kérlek?

Legjobb válasz: Ha nem élveztél bele, akkor mi is a kérdés?

Ha nem élveztél bele, akkor mi is a kérdés?
A kérdező hozzászólása: hát jó csak nem tudom hogy mért késik ennyit neki.
Szerinted miért fogamzásgátló? És ha még nem is élveztél bele...Ez megint egy értelmetlen kérdés.
Ezért nem kellene ész nélkül minden idióta nõnek (?) felírni a gyógyszert. Azt sem tudja mire szedi... 5 hónap? Ugyanmár, mi a kérdés? 1 hónap után sem lett volna semmi tré, ha betartja a szabályokat.
nem terhes. Más okokból is késhet. Amúgy ha most nem jönne meg neki, akkor sem jelenti azt, hogy terhes.
Az UH EZER SZÁZALÉKBAN BIZTOS!!!!!!
Tuti, ne félj ennyire, így a szexet sem fogod élvezni, meg a párodnak is elég lesz egy idõ után, nyugodj meg a tabi az összes fogamzásgátló közül a legtutibb!!Élvezd az életet, és ne szorongj!
Két negatív teszt, tabi mellet még elmentél UHra?Nyugi már!Ha ennyire rettegsz a nemkívánt terhességtõl, akkor inkább hagyd az egész szex témát pihenni néhány évig.A tabi sokkal biztosabb, mint az óvszer!Én is voltam ilyen, és én is inkább nem szexeltem.Pasi ide, pasi oda!Aztán benõtt a fejem lágya.
4 hónap után már bõven védett vagy, így nem kell attól tartanod, h teherbe esel.csak szedd be mindig pontosan és élvezd az együttléteket!ennyi:)

2013.10.26-án autópálya matrica nélkül használtam az m5-öst. így hogy eltelt már 1 hónap számíthatok még most is csekkre?

Legjobb válasz: Általában a csekk megjön 1-2 héten belül, de azért még ne örülj elõre, lehet karácsonyi meglepinek küldik ki. Eddig úgy néz ki, hogy jó eséllyel megúsztad.

Általában a csekk megjön 1-2 héten belül, de azért még ne örülj elõre, lehet karácsonyi meglepinek küldik ki. Eddig úgy néz ki, hogy jó eséllyel megúsztad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!