Találatok a következő kifejezésre: 1 hónap a teszt kimutatja h (2 db)

1 hónap után a teszt kimutatja h terhes e az ember?

Legjobb válasz: A menstruáció elmaradása után legkorábban 2-3 nappal , de legkésõbb 1 héttel kimutatják a vizeletbõl készíthetõ tesztek a terhességet. Reggeli vizeletben a legtöbb a hormon, korai idõszakban akkor érdemes tesztelni.

A menstruáció elmaradása után legkorábban 2-3 nappal , de legkésõbb 1 héttel kimutatják a vizeletbõl készíthetõ tesztek a terhességet. Reggeli vizeletben a legtöbb a hormon, korai idõszakban akkor érdemes tesztelni.
Ki kéne, akár a menzesz, akár a peteérés, akár az együttlét óta telt el 1 hónap. Ha tüneteid vannak és negatív volt több teszt is, menj orovoshoz, ciszta és egyéb nyanlánkságok is lehetnek a háttérben!
Én 5 nappal a mensi elmaradása után teszteltem, kimutatta!:) Sok sikert!
Ha már 1 hónapot késik, akkor 8 hetes terhesnek felelsz meg. Nem, hogy csak a teszt mutatja ki, hanem az UH is. Egy 8 hetes picurnak általában már szívhangja is van.

Voltam dokinál, csinált tesztet (ez már a 4. volt), ez is negatív.1 hónapja vettem be esemény utáni tabit, akkor megjött, mégis azt mondta, h lehetek terhes mert nem biztos h kimutatja a teszt. Melleim feszülnek, 8 napja késik a menzesz. Terhes vok?

Az Utolsó menzeszem óta 1szer voltunk együtt a barátommal,akkor a megszakításos módszert alkalmaztuk, de jóval el?bb kivette miel?tt elment volna.lehet h mégis egy csepp el?váladék belém ment és nem vette észre?vagy az ilyet észre vette volna? már nem tudom mire gondoljak

Legjobb válasz: ha megjön a menzeszem és továbbra is negatív a teszt, akkor már nyugodt lehetek? biztos h nem vok akkor terhes?

A kérdező hozzászólása: ha megjön a menzeszem és továbbra is negatív a teszt, akkor már nyugodt lehetek? biztos h nem vok akkor terhes?
Szia! Lehet hogy csak a hormonjaid keverte meg az esemény utáni tabi, mivel lórúgásnyi hormont tartalmaz. Lehet hogy egy menzesz ki is marad tõle. De azért csinálj egy tesztet kb egy hét múlva!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!