Találatok a következő kifejezésre: 1 hó után pénteken megjött (2 db)

1 hó késés után pénteken megjött. 6-7 napig szokott tartani, most 3 napig volt meg. Fürdésnél valami rám volt ragadva, de nem a vérzésem. A hasam fáj bal oldalt (szúr vagy nyilal). Lehet, hogy elvetéltem vagy terhes vagyok?

1ütt lét okt. -be volt. teszt -.

Legjobb válasz: Ha elvetélsz az komoly fájdalommal és vér veszteséggel jár. Ha pedig terhes lennél azt a tesztnek már 1 hó késésnél ki kellene mutatnia.

Ha elvetélsz az komoly fájdalommal és vér veszteséggel jár. Ha pedig terhes lennél azt a tesztnek már 1 hó késésnél ki kellene mutatnia.
Nekem 2 hónap után jött meg, és csak 3 npig ol meg szintén. A tesztem negatív volt ugyanígy. ... Ne idegeskedj. Valamiért felborult a ciklusod. Várd meg a következõt, majd ha azzal sem stimmel vagy késik, irány a doki. Ha nagyon szúr az oldalad, menj inkább most dokihoz. Nekem volt vetélésem, az komoly tünetekkel jár, azt észrevetted volna. 1 hónapos késés után pedig a tesztnek már poz.nak kéne lennie, ha terhes vagy.
Szerintem nézesd meg magad orovossal, az a biztos.
Szia! Nekem volt egy vetélésem 5 hetesen, nem véreztem, csak erõsen barnáztam, mégis elment. Nem voltak különösebb görcseim. Aztán egybõl babás lettem, és semmi gond nem volt a terhességem alatt. Szorítok neked!

1 hó késés után pénteken megjött, de a hasam kicsit nagy, és két oldalt be van esve. A páromal 2 hónapja voltam együtt. Ez miért van?

én arra gondolok, lehet h még mindig az álterhesség van bennem.

Legjobb válasz: Szia! Az egy hónapos késés nagyon sok, de nem írtad, hogy alapból normál ciklusos vagy-e vagy tág. Lehet, hogy volt megtermékenyített petesejted, de valami miatt mégsem maradt meg, azaz nem is menzeszed lett végül, hanem spontán vetélésed, az elején nem érzel különbséget. Az álterhesség is produkálhat MINDEN tünetet, de ez az 1 hónapos kimaradás akkor is gyanús. Ha vége a mensinek, keresd fel a nõgyógyászod szerintem.

Szia! Az egy hónapos késés nagyon sok, de nem írtad, hogy alapból normál ciklusos vagy-e vagy tág. Lehet, hogy volt megtermékenyített petesejted, de valami miatt mégsem maradt meg, azaz nem is menzeszed lett végül, hanem spontán vetélésed, az elején nem érzel különbséget. Az álterhesség is produkálhat MINDEN tünetet, de ez az 1 hónapos kimaradás akkor is gyanús. Ha vége a mensinek, keresd fel a nõgyógyászod szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!