Találatok a következő kifejezésre: 1 héttel előtt erős petefészek (2 db)

4-6-os vagyok: Remélem babás lettél, mert nagyon vágysz rá. :) Ki fog derülni. :D Én drukkolok!
Gomba
A kérdező hozzászólása: Akkor neked kedves gombas kismama... http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task.. itt egy cikk...ajanlom figyelmedbe... Nem hiszem el, hogy te feher folyast meg nem lattal CSAK gombanal... :O
A fehér folyás sokan máshogy értelmezik. Pl mikor meséltem a bnõmnek a folyásomról, akkor õ is egybõl rávágta hogy gomba, mert neki csak akkor van fehér krémes folyása, mikor gombája van, egyébként sima átlátszó nyálkás. Hát, nekem meg mióta az eszemet tudom, van fehérfolyásom. persze sokszor könnyen összekeverhetõ a gombával, így nem volt alaptalan a feltételezés, de ha se szaga nincs, se viszketés, se fájdalom, égõ érzés, akkor nincs gombád. szerintem kb nincs olyan ember, akinek nálam több fertõzése lett volna (kollégiumban laktam évekig...-, -), de szerencsére elmúlt. ha szurkát érzel, az a mensi jele is lehet, de könnyen megesik, hogy kisbabád lesz :) végül azóta tudsz valamit?
A kérdező hozzászólása: +___+ :) yeyyy
Jó na, szerintem lehet engem piszkálni itt több oldalról, nekem nem volt máskor fehér, csak gombánál. Válaszodra szerintem egyértelmûen feleltem, egyáltalán nem írtam, hogy neked tuti az van. Én el szoktam olvasni az elõttem lévõket, és kétszer ugyanazt nem írom le. Ilyen hamar nem jelentkeznek terhességi szurkálások, bármennyire is ezt szeretnéd. És ha biztosra akarsz menni és a következõ kérdésed szeretnéd, hogy nem az lenne, hogy akkor most ez pozitív szerintetek, vagy negatív egy képpel csatolva, akkor a menstruáció után 4-5 nappal csinálod azt a bizonyos tesztet. Szurkolok neked, hogy te legyél a hihetetlen kivétel, aki már a fogantatás után 1 héttel huu de érez dolgokat, de nagyon sokan beleképzelik. Hajrá, és attól, hogy téged szurkál, ne szurka-piszkálj másokat! Mert azért akkora hatalmas baromságot nem írtam.
A kérdező hozzászólása: na pont ilyen valaszt vartam :) Koszonom! Megy a pont :) ) Szerdan tesztelek...ha hetfon nem jon meg...
A gombás felvetés tényleg butaság volt, a fehér folyás teljesen természetes dolog. Viszont ebbõl még bármi lehet, nem kell feltétlenül minden dolog mögött okokat keresni. Kívánom, hogy legyen az amit szeretnél, de 1 héttel menzesz elõtt még korai bármit is latolgatni.
Ovuláció.
A kérdező hozzászólása: :D ez nekem azóta van amióta az eszem tudom, különben, tehát nem új... a folyásoknak is vannak szakaszai...tehát a menszi elött száraz szoktam lenne...ovu környékén inkább tojásehérje... és most krémes fehér... nem viszket, nem büdös....nincs gombám :) olvasgattam a neten, hogy babától is lehet... de ez változó... :) köszönöm a válaszokat!
Mondjuk gomba nálam csak terhesség alatt van, de fehér folyással jár, viszket és szúrkál. És komolyan gondoltam, különben nem írtam volna. A fehér színû folyás nem természetes.
A kérdező hozzászólása: Ezt ugy nem gondoltad komolyan, kedves utolsó?
Akkor talán egy kis beágyazódás.... :) )
A kérdező hozzászólása: Azon már túl vagyok... :p
Ha valakinek gombás fertõzése van, nem krémes a folyás hanem darabos, túrós! És viszked is kegyetlenül :)

1 héttel mensi előtt erős petefészek szúrka és krémes fehér folyás mit jelenthet?

Peteérésem 1 hete volt amit ki is használtunk, mert babát szeretnénk. Még egy hetem van mensiig, de ma nagyon er?sen szúrkál bal oldalt a petefészkem környékén és fehér krémes folyásom is van, mi lehet?

Legjobb válasz: igen és is pont igy vagyok szerintem beágyazodás lehet. nekem ez a 21. napom és 16 napomon volt a pém.neked?

igen és is pont igy vagyok szerintem beágyazodás lehet. nekem ez a 21. napom és 16 napomon volt a pém.neked?
Bocs, elírtam, a méhemnél volt a szurkálás! Sok sikert! 6 hetes kismama
Nem értem... A baba nem a petefészekbe ágyazódik be!!! A szurkálást a méhed környékén kell érezned!!! Meg lehet érezni a beágyazódást, én is megéreztem, de kifejezetten a köldök alatt, a petefészeknél volt a szurkálás, nem a petefészeknél!!!!
Valószínû, hogy beágyazódást jelent. Ami nagyon jó jelnek számít, fõleg ha tüneteid is vannak! :)
A kérdező hozzászólása: 13. napon volt pé-m, ovu teszttel..
hõt mértek?honnan tudjátok, hogy volt pé eztek?Nem lehet, hogy mégis ma van pé etek? Én is így jártam múlt hónapban
hanyadik mapon volt péd?
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a 20. napom és én sem értem mi lehet, nem szokott ilyen lenni, remélem baba lesz... :)
szia én is szintén ebben a helyzetben vagyok.Mi 3 éve próbálkozunk de ilyet még nem tapasztaltam hogy ennyire szurkálna a jobb oldali petefészkem.Én is ma vagyok a 21.napomon és krémes folyásom is van.De nem a méhben kéne érezni a szurkálásokat szerintetek?
Igen szerintem is ott kéne hogy legyen de reméljük hogy baba lesz!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!