Találatok a következő kifejezésre: 1 héttel előtt erős (10 db)

Volt már olyan veletek, hogy mensi előtt 1 héttel napokig erős derékfájás volt, olyan húzó érzés, ami enyhült, vagy elmúlt és végül baba lett belőle?

Nekem most ez van (3nap mensiig), de már csak a szúrkáló érzés maradt petefészek táján, illetve csak egy pontra sugárzik ki hátra a derekamba, de már nem akar leszakadni,mint pár napja. Id?nként hosszasan szédülök. H?m fent van 36,9-37 körül. Semmi egyéb. Legrosszabb ez a szédülés. Remélhetek babát? (nem kérek kioktató választ,nyilván jöv? héten kiderül, mi van, de remélek sosrtársat, aki pont ezt érezte és szívesen megosztaná velem tapasztalatát)

Legjobb válasz: én is pont így vagyok és nem tudom mi lehet ez. mert 1 hét múlva kell megjönnie, de már most olyan enyhén fáj a hasam a mellem bizsereg, és enyhén a derekam is fáj két oldalt.

én is pont így vagyok és nem tudom mi lehet ez. mert 1 hét múlva kell megjönnie, de már most olyan enyhén fáj a hasam a mellem bizsereg, és enyhén a derekam is fáj két oldalt.
A kérdező hozzászólása: Nekem a mellem egyáltalán nem érzékeny most. Elõzõ terhességemnél elképesztõen fájt, már a legelejétõl... Viszont ma egész délután a bal derekam, valahol a petefészek mögött annyira fájt, hogy már alig bírtam ki. Mint a késszúrás, de folyamatosan. :( Vajon mi lehet ez? És hova tünt a mensis görcs, ami napokig tartott?? Hát nagyon kiváncsi vagyok mire megy ki. Csak már lenne szerda!!!!
lehet baba is de lehet menszi is!menszi elõtti napokban még nincsen tünet, ami meg mégis van az lehet bármitõl!a hõ meg egyértelmû h fent van, fent is lesz mensziig!de ezt már annyiszor leírtam, meg mások is h a hõ menszi elõtt nem számít csak ha már késik!mivel a HÕ MENSZIIG FENT VAN MINDÍG!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Pont az ilyenekbõl, mint TE, nem kérek, KÖSZ. Tisztában vagyok azzal, hogy igen jóóó, hogy a hõm fent van, csak mint egy tényt megemlítettem, mert azok a kérdezõk, meg akik meg nem írják ki alapból, h mennyi a hõjük, mindjárt kérdezik tõlük, hogy mennyi, miért nem írtad stb. Semmi újat nem írtál nekem, azért pontoztalak te. (Csak megtanuljátok egyszer, hogy a nem segítõ válaszaitokkal menjetek a búsba...)

Tisztelt Doktor Úr! Menstruáció előtt 1 héttel igen erős idegesség, alvászavar, szorongás lép fel nálam. A Premens tabletta segíthet-e?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, ilyen esetben, amikor a PMS eléggé nyilvánvaló tünetei állnak fenn, mindenképpen javaslom a Premens tabletta szedését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, ilyen esetben, amikor a PMS eléggé nyilvánvaló tünetei állnak fenn, mindenképpen javaslom a Premens tabletta szedését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Menstruáció előtt 1 héttel igen erős idegesség, alvászavar, szorongás lép fel nálam. A Premens tabletta segíthet-e?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, ilyen esetben, amikor a PMS eléggé nyilvánvaló tünetei állnak fenn, mindenképpen javaslom a Premens tabletta szedését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, ilyen esetben, amikor a PMS eléggé nyilvánvaló tünetei állnak fenn, mindenképpen javaslom a Premens tabletta szedését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mensi elott 7 nappal mitol van eros mensiszeru hasfajasom? Melleim nem fajnak, csak kicsit erzekenyebbek. Nem vagyok aluszekony sem.1 het alatt nem is fejezodhetett be a beagyzodas sem.

Legjobb válasz: én is 1 héttel vagyok elõtte és nekem is mensi szerû görcseim vannak hasmenéssel kombinálva!melleim nekem is érzékenyek!Hátha beágyazódás!ha hamarabb van p.é-ed mint félidõ(nekem hamarabb van) akkor lehet akár már a beágyazódás is!

én is 1 héttel vagyok elõtte és nekem is mensi szerû görcseim vannak hasmenéssel kombinálva!melleim nekem is érzékenyek!Hátha beágyazódás!ha hamarabb van p.é-ed mint félidõ(nekem hamarabb van) akkor lehet akár már a beágyazódás is!
Kitolódhatott a peteérés is akár.
A kérdező hozzászólása: 100% hogy mar volt peteeresem, mert ovuteszteltem es ereztem is, hogy akkor volt. Remelem tenyleg a beagyazodas miatt van.
hat nekem mensi elott egy hettel mar kezdodik a mensiszeru gorcs..szoval ez barmi lehet. ha kimaradt akkor kell tesztelni.
A kérdező hozzászólása: nekem nem szokott fajni a hasam ennyivel elotte.Max 1-2nap. Tudom, hogy mikor kell tesztelnem :)
akár. de hasonlóak a tüneteim, viszont nem vagyok terhes. szóval ne éld bele magad!
Lehet igen, lehet nem. Nálam mondjuk mindig mellfeszüléssel járt a vérzés elõtti kb. 1 hét, nálam az volt a furcsa, mikor nem éreztem, mert akkor voltam terhes. Ugyanis amikor meg kellett volna jönnie, de ugye nem jött, akkor feszültek, de nagyon és nem elõtte.:) De persze érezheted terhesség miatt is. A fáradtság, fejfájás, étvágynövekvés pedig inkább vitaminhiány lehet. Próbálj meg valamilyen multivitamint beszerezni, ha tervezitek a babát, akkor meg ajánlatos egybõl terhesvitamint szedni, mert azt már a babatervezéskor is lehet szedni, nemcsak akkor, ha már megfogant. De ha nem jön meg a vérzésed, akkor csinálj tesztet és megtudod.:) Az émelygés, hányinger meg általában csak a 6. hét körül jelentkezik, nem ilyen korán.
Nekem dettó ugyanezek voltak a tüneteim és mára már 27+3napos terhes vagyok :)
4-6-os vagyok: Remélem babás lettél, mert nagyon vágysz rá. :) Ki fog derülni. :D Én drukkolok!
Gomba
A kérdező hozzászólása: Akkor neked kedves gombas kismama... http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task.. itt egy cikk...ajanlom figyelmedbe... Nem hiszem el, hogy te feher folyast meg nem lattal CSAK gombanal... :O
A fehér folyás sokan máshogy értelmezik. Pl mikor meséltem a bnõmnek a folyásomról, akkor õ is egybõl rávágta hogy gomba, mert neki csak akkor van fehér krémes folyása, mikor gombája van, egyébként sima átlátszó nyálkás. Hát, nekem meg mióta az eszemet tudom, van fehérfolyásom. persze sokszor könnyen összekeverhetõ a gombával, így nem volt alaptalan a feltételezés, de ha se szaga nincs, se viszketés, se fájdalom, égõ érzés, akkor nincs gombád. szerintem kb nincs olyan ember, akinek nálam több fertõzése lett volna (kollégiumban laktam évekig...-, -), de szerencsére elmúlt. ha szurkát érzel, az a mensi jele is lehet, de könnyen megesik, hogy kisbabád lesz :) végül azóta tudsz valamit?
A kérdező hozzászólása: +___+ :) yeyyy
Jó na, szerintem lehet engem piszkálni itt több oldalról, nekem nem volt máskor fehér, csak gombánál. Válaszodra szerintem egyértelmûen feleltem, egyáltalán nem írtam, hogy neked tuti az van. Én el szoktam olvasni az elõttem lévõket, és kétszer ugyanazt nem írom le. Ilyen hamar nem jelentkeznek terhességi szurkálások, bármennyire is ezt szeretnéd. És ha biztosra akarsz menni és a következõ kérdésed szeretnéd, hogy nem az lenne, hogy akkor most ez pozitív szerintetek, vagy negatív egy képpel csatolva, akkor a menstruáció után 4-5 nappal csinálod azt a bizonyos tesztet. Szurkolok neked, hogy te legyél a hihetetlen kivétel, aki már a fogantatás után 1 héttel huu de érez dolgokat, de nagyon sokan beleképzelik. Hajrá, és attól, hogy téged szurkál, ne szurka-piszkálj másokat! Mert azért akkora hatalmas baromságot nem írtam.
A kérdező hozzászólása: na pont ilyen valaszt vartam :) Koszonom! Megy a pont :) ) Szerdan tesztelek...ha hetfon nem jon meg...
A gombás felvetés tényleg butaság volt, a fehér folyás teljesen természetes dolog. Viszont ebbõl még bármi lehet, nem kell feltétlenül minden dolog mögött okokat keresni. Kívánom, hogy legyen az amit szeretnél, de 1 héttel menzesz elõtt még korai bármit is latolgatni.
Ovuláció.
A kérdező hozzászólása: :D ez nekem azóta van amióta az eszem tudom, különben, tehát nem új... a folyásoknak is vannak szakaszai...tehát a menszi elött száraz szoktam lenne...ovu környékén inkább tojásehérje... és most krémes fehér... nem viszket, nem büdös....nincs gombám :) olvasgattam a neten, hogy babától is lehet... de ez változó... :) köszönöm a válaszokat!
Mondjuk gomba nálam csak terhesség alatt van, de fehér folyással jár, viszket és szúrkál. És komolyan gondoltam, különben nem írtam volna. A fehér színû folyás nem természetes.
A kérdező hozzászólása: Ezt ugy nem gondoltad komolyan, kedves utolsó?
Akkor talán egy kis beágyazódás.... :) )
A kérdező hozzászólása: Azon már túl vagyok... :p
Ha valakinek gombás fertõzése van, nem krémes a folyás hanem darabos, túrós! És viszked is kegyetlenül :)

1 héttel a menszesz előtt ha terhes vagyok, akkor már érezhetek ilyet, hogy erős hányinger, fáradékonyság?

már van egy 4 hós kisfiam de vele semmilyen tünetem nem volt, csak onnan tudtam, hogy kisbabát várok, hogy nem jött meg.

Legjobb válasz: Lehet hogy terhes vagy,de lehet,hogy csak szimplán fáradt vagy a kisfiadtól.

Lehet hogy terhes vagy, de lehet, hogy csak szimplán fáradt vagy a kisfiadtól.
A kérdező hozzászólása: köszi lányok. biztos kimerültem
A hányinger csak a 6. hét környékén jelentkezik. A fáradékonyság már inkább jelenti a terhességet.
Nem jellemzõ, még korai lenne. Inkább ingerlékenység, mellfeszülés.

1 héttel a "nem" várt menzi előtt barna "vérzésem" volt, nem erős, és teljesen sötétbarna, picit feszített a hasam is, a hőm 37. Mára elmúlt, ez mi lehet/lehetett?

Babát szeretnénk, ennek érdekében kihasználtunk a pé-s napokat.

Legjobb válasz: Ha minden jól ment, akkor remélhetõleg beágyazódás lehetett. Hamarosan kiderül. :)

Ha minden jól ment, akkor remélhetõleg beágyazódás lehetett. Hamarosan kiderül. :)
Igen, én is véreztem a beágyazódáskor.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! bízom benne...
húúú...ez nagyon jó! Kérlek írd meg, hogy mi lett, oké? Nagyon drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Szerintem vasárnap tesztelek, ha nem esik le a hõm és nem jön meg a "mikulás". A hõm 36.8, a hasam kicsit "feszül" néha, ja meg sztem éhesebb vagyok, de ez lehet h mástól van. :) ) Írok feltétlen, köszönöm a drukkolást!

1 héttel mensi előtt erős petefészek szúrka és krémes fehér folyás mit jelenthet?

Peteérésem 1 hete volt amit ki is használtunk, mert babát szeretnénk. Még egy hetem van mensiig, de ma nagyon er?sen szúrkál bal oldalt a petefészkem környékén és fehér krémes folyásom is van, mi lehet?

Legjobb válasz: igen és is pont igy vagyok szerintem beágyazodás lehet. nekem ez a 21. napom és 16 napomon volt a pém.neked?

igen és is pont igy vagyok szerintem beágyazodás lehet. nekem ez a 21. napom és 16 napomon volt a pém.neked?
Bocs, elírtam, a méhemnél volt a szurkálás! Sok sikert! 6 hetes kismama
Nem értem... A baba nem a petefészekbe ágyazódik be!!! A szurkálást a méhed környékén kell érezned!!! Meg lehet érezni a beágyazódást, én is megéreztem, de kifejezetten a köldök alatt, a petefészeknél volt a szurkálás, nem a petefészeknél!!!!
Valószínû, hogy beágyazódást jelent. Ami nagyon jó jelnek számít, fõleg ha tüneteid is vannak! :)
A kérdező hozzászólása: 13. napon volt pé-m, ovu teszttel..
hõt mértek?honnan tudjátok, hogy volt pé eztek?Nem lehet, hogy mégis ma van pé etek? Én is így jártam múlt hónapban
hanyadik mapon volt péd?
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a 20. napom és én sem értem mi lehet, nem szokott ilyen lenni, remélem baba lesz... :)
szia én is szintén ebben a helyzetben vagyok.Mi 3 éve próbálkozunk de ilyet még nem tapasztaltam hogy ennyire szurkálna a jobb oldali petefészkem.Én is ma vagyok a 21.napomon és krémes folyásom is van.De nem a méhben kéne érezni a szurkálásokat szerintetek?
Igen szerintem is ott kéne hogy legyen de reméljük hogy baba lesz!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!