Találatok a következő kifejezésre: 1 héttel együttlét után (8 db)

Szerintetek mennyit engedhetek meg 17 eves lanykent magamnak 1 het egyuttlet utan?

Kifejtosebben: 1 hete vagyok egyutt a baratommal es megbeszeltuk h a hetvegen lemegyek hozzajuk es ottalszok , szerintetek mire szamithatok tolle? Meddig mehetek el? Mmint mi az idealis ilyenkor?.. Nem tudom mire keszuljek

Legjobb válasz: Mindig a nok azok akik itelkeznek mas nok felett. A fiukat nem erdekli ki kivel es hany evesen es a hanyadik napon de a lanyok mar elkezdik a pletykat... Szerintem ezek a lanyok, nok tanuljanak meg nem masokkal foglalkozni. Volt kedvesem aki az elso este adta oda magat nekem es egy orult 1 eves szerelmi kapcsolat lett a vege. Volt aki 1 honapig huzta, mondva hogy meg szeretne varni a dologgal, es ugyanolyan jo volt es szep kapcsolat alakult belole. Szerintem nem sokat szamit, max ha nem akarsz par bunko pi*csa kritikajava, pletykajava valni.

Mindig a nok azok akik itelkeznek mas nok felett. A fiukat nem erdekli ki kivel es hany evesen es a hanyadik napon de a lanyok mar elkezdik a pletykat... Szerintem ezek a lanyok, nok tanuljanak meg nem masokkal foglalkozni. Volt kedvesem aki az elso este adta oda magat nekem es egy orult 1 eves szerelmi kapcsolat lett a vege. Volt aki 1 honapig huzta, mondva hogy meg szeretne varni a dologgal, es ugyanolyan jo volt es szep kapcsolat alakult belole. Szerintem nem sokat szamit, max ha nem akarsz par bunko pi*csa kritikajava, pletykajava valni.
1 hete vagytok együtt és máris náluk alszol? o_O Hova ez a nagy sietség ???? Még meg sem ismerted azt a személyt akinél ott akarsz aludni ... Lehet egy perverz állat és csak megerõszakolni akar téged ... Nagyon gyorsan mondjál le errõl az ott alvós témáról ... Szerintem minimum 1 hónapnak kell eltelnie ahhoz hogy valamennyire ismerd a partnered. De ez csak az én véleményem !
ne feküdj le vele.
Hát valami tapizásra minimum számít, ha már elég jól ismered régebbrõl is, de egy hete jöttetek össze, akkor szerintem nem olyan vészes. De ha csak pár hete randiztok, akkor mindenképpen mondd meg neki, hogy nem fekszel le vele. Nem kell ezt nagyon burkoltan elõadni, simán közlöd vele, hogy nem vagy rá kész és ennyi. Meg kell hogy értse, egy hét után nem adod oda magad... legalábbis te, vannak akik igen, ha neki ez kell keressen olyat.
Ha ott alszol, nyilván arra számít hogy történni is fognak dolgok. Így csak akkor menj ha oda is adod magad. Ellenkezõ esetben elég rosszul is elsülhet a dolog. (sértõdés, szakítás)
Sztem is min 1 hónapig még várj ezzel az ottalvós témával, ha 5-6 évvel idõsebb lennél, még akkor is korai lenne.
25 éves létemre nem alszom olyannál, akivel csak egy hete vagyok együtt.... Mit engednék? csók.
A kérdező hozzászólása: Igen ettol tartok pedig azt meg semmikepp nem akarok..., de ezt h tudnam vele ugy kozolni h ne legyen kellemetlen..?
hát a barátod tuti hogy nem aludni akar
"Hát valami tapizásra minimum számít, ha már elég jól ismered régebbrõl is, de..." bocs ez így félreérthetõ, így akartam: Hát valami tapizásra minimum számít. Ha már elég jól ismered régebbrõl is, de...

Szerintetek van remény? Két héttel együttlét után mellfeszülés, nagyon enyhe alhasi görcsök idõszakosan, 1 napig pár csepp világos barna folyás

Legjobb válasz: Honnan tudjuk????? Remény különben mindig van, de ezt a kérdést olyan felesleges kiírni.

Honnan tudjuk????? Remény különben mindig van, de ezt a kérdést olyan felesleges kiírni.
A kérdező hozzászólása: Ha felteszem írj oda mindenképp! :) ))
De aztán a hét közepén ne rakd fel ide a halál negatív tesztedet hogy: "jaj ugye láttok rajta 2. csíkot? Csak hétvégén kéne megjönni és minden áldott nap 2szer tesztelek, hátha erõsödik a semmi..."
A kérdező hozzászólása: Ne papolj! Senki nem kiváncsi rá:) igen lehet h az lesz nem tudom.. inkább nem gondolok rá addig már annyit csalódtam :(
Szerintem inkább menzesz lesz!A múlt hónapban szinte nálam is ugyan ez volt! :(
És amikor felteszek egy kérdést arra vonatkozóan, hogy miért buggyannak meg a nõk a gyerekcsinálástól, törlik a kérdésem... Pedig ezt a jelenséget már tényleg nem értem! 8 napod van a menstruációdig, te meg már pörögsz! Ha terhes vagy, akkor is terhes leszel, amikor a menstruációd kimarad!
A kérdező hozzászólása: Második:) 8 nap múlva kell megjönnie ezért furcsálom a mensi szerû tüneteket mert nem szoktam érezni ilyenkor még :) köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: Elõször is engedd már meg légyszíves h azt kérdezzek amit én akarok ha hülyeség számodra ha nem!! Másodszor neked nincs jobb dolgod mint idegen emberek kérdéseit elemezdd és kritizáld? Persze kommentelj amit akarsz de én személy szerint nem vagyok kivámcsi a rosszindulatú válaszokra!! Honnan tudjuk??felesleges kiírni.. ha van 1000 ilyen kérdés én vagyok az 1001. Minden jót neked!!
"Szerintetek van remény?" De, igen a véleményünket kérdezted a tüneteidrõl.
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam h tudd véleményt kértem..:)
Te tettél fel egy olyan kérdést, amire te sem tudsz válaszolni. Akkor mi hogyan tudnánk? A tünetek semmire sem utalnak, illetve vagy-vagy. Ezer ilyen kérdés van ezen az oldalon, csak meg kell õket nézni.
A kérdező hozzászólása: Elsõ!!! Nem arra voltam kiváncsi h itt pattogj hanem hogyha esetleg volt vkinek ilyen es babás volt az irja meg:) ) koszonom szepen!
mikor kellene megjönnie? Barnás folyás lehet beágyazódás de két hét után a teszt is kimutatja, remény addig van amíg meg nem jön a menszesz:) Sok sikert, drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Azon felül ne te mondd már meg h mit rakhatod fel ide oke? És megköszönném ha lekadnál rólam végre!! Nem tudom kivagy te te vagy egy férfi akinek nincs jobb dolga mint itt szórakozni és rosszindulatú kommenteket írni vagy pedig egy meddõ nõ aki irigykedik itt a többiekre.

Az együttlét után mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a terhesség tünetei jelentkezzenek? Lehet, hogy 1 hét uán a mellfeszülés már terhességre utaljon?

Legjobb válasz: Szia! A mellfeszülés sajna a mensi elõtt is szokott jelentkezni, legalábbis nálam igen. De amikor sikerült teherbe esnem akkor ez a fájdalom erõsebb volt, és már a mensi elõtt kb 1 héttel éreztem.

Szia! A mellfeszülés sajna a mensi elõtt is szokott jelentkezni, legalábbis nálam igen. De amikor sikerült teherbe esnem akkor ez a fájdalom erõsebb volt, és már a mensi elõtt kb 1 héttel éreztem.
Az elsö komment küldöjének:Szia!Én most ugyan igy vagyok ezzel, már 1hete fáj a mellem, de a nemvárt mensi csak 22-én lesz.Akkor ez most nekem is Baba?Émelygésem is van!Köszi elöre is a választ.
Szia! Szerintem is lehet jele a terhességnek a mellfeszülés, bár én vagyok az ellenpélda: kb. 4-5 hetes lehetek, és semmi tünet. A mellem meg abszolút nem fáj. Ez nem elkeserítés akar lenni, csak van ilyen is. Lehet késõbb még a falat is fogom vakarni:) )Ha nem jön meg tesztelj!!
Szia! En most vagyok az 5. het elejen es hasonloan az elottem szolohoz nem sok tunetem van, az is 1-2 hete kezdodott, hasszurkalas, hangulatvaltozasok, a legerosebb talan az aluszekonysagom, egyfolytaban tudnek aludni es mindig faradtnak erzem magam. :) Azt javaslom hogy azon a napom mikor meg kene jonnie probalj tesztelni (en elotte este csinaltam es azonnal pozitiv lett, azota se jott meg :) ), ha esetleg negativ, ne keseredj el, probald 4-5 nappal kesobb, persze ha nem jott meg. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utóbb kiderült, hogy a mellfeszülés csak a mensi miatt volt, bár sokkal erõsebben éreztem, mint máskor és tovább is tartott, mint szokott.
Semmi.Peteérés miatt éreztél dolgokat.Az, hogy lement a hõd, a közelgõ menszeszt jelzi.Egy-két napon belül megjön.
Ez egy nagy semmi lehetett. A peteérés+ együttlét után ha sikerül a megtermékenyítés, akkor kb a petesejt a 8-10. napra éri el a méhfalat, ahová további 72 óra alatt beágyazódik. A sárgatest ha nem történik megtermékenyítés elkezd sorvadni és visszafejlõdik...ettõl lesz a menstruáció.. Nem utalnak másra a tüneteid, mint arra, hogy most nem sikerült, de ezt ilyenkor nagyon korai lenne megállapítani fõleg gépek nélkül...ha hozzám járnál vizsgálatra, biztosan azt tudnám mondani, legyen otthon teszted, reméljük ha nem jön meg pozitívat jelez és akkor gyere vissza, hogy leírjuk a tényeket.
A kérdező hozzászólása: Csakhogy ez már több mint 1 hete volt és azóta se jött meg...

1 héttel az együttlét után már érezhetőek a terhesség tünetei?

1 hete (a 20. napon) voltunk együtt a párommal. Kb.3 napja eléggé feszünek a melleim, mára pedig már annyira, hogy séta/futás közben is érzem ?ket. Meg is vannak duzzadva rendesen. 1 héttel az együttlét után lehet-e már terhességre gyanakodni,ha tényleg szokatlanul fájnak a melleim?Ciklusaim max. 31 naposak. Enyhe émelygést is szoktam érezni (szintén pár napja),de ez betudható akár az izgalomnak vagy a feszültségnek is.

Legjobb válasz: szerintem igen mert én pl. 10 nappal a megtermékenyülés után már éreztem

szerintem igen mert én pl. 10 nappal a megtermékenyülés után már éreztem
1 héttel a megtermékenyülés után nem valószínû, hogy lehet érezni a jeleket. A (nem) várt menstruáció után szoktak jelentkezni.
Szerintem ez úgy lehetséges, ha NEM a 20. napodon estél teherbe. Mert ha jól számolom, akkor most lehetsz a 27. napod környékén, tehát négy nappal a nemvárt elõtt. Ekkorra már elvileg lehetséges tüneteket produkálni és érezni. Amúgy 10-14 nap a beágyazódás, tehát a 7. nap környékén még nincs semmi.
Nagyon ritka, hogy ilyen hamar érezni lehet. Elvileg pont most van vagy kezdõdik a beágyazódás. Az eddigieket annyiban javítanám, hogy ez csak pár nap. a peteéréstõl kb.11. nap, amikor befejezõdik a beágyazódás, de olvastam azt is, hogy már a 8-10.-en beágyazódott. Gratulálok, ha jól érzed, igazán kivételes eset lenne...

Szerintetek normális ha 3 év együttlét után heti 1 max 2-re redukálódott a szex?

Az igaz, hogy sokszor a fáradtságtól/ egyéb gondok dolgok miatt nem jön össze... De azért meg lehetne oldani... szerintem... Én picit kiégettnek is érzem magam etéren. Néha úgy vagyok, hogy elég a heti 1-2 néha úgy h nem... Amikor már csináljuk akkor már nagyon jó... Csak valahogy elkezdeni "nehéz" Még csak 23 vagyok...

Legjobb válasz: Ez kb ugyanúgy hangzik, mikor vki írja, hogy õ ma 10 x döngette meg az asszonyt... De nem a mennyiség, hanem a minõség számít. Nem kevés, ha nem igényeltek többet!

Ez kb ugyanúgy hangzik, mikor vki írja, hogy õ ma 10 x döngette meg az asszonyt... De nem a mennyiség, hanem a minõség számít. Nem kevés, ha nem igényeltek többet!
Egyénfüggõ. Én 31 éves férfi vagyok, sokszor túlórázok, munka után még vállalkozás, stb. Igaz gyerek még nincs, de azért nem kevés a teendõ. Na és így van az, hogy heti 3-4 alkalom jön össze, de (!) és itt a lényeg, én bírnám akár minden nap is, ha olyanok lennének a körülmények, asszony kedve, idegállapota, stb. Ehhez kell persze egy olyan nõ is, akit ha elképzelek meztelenül akár most, a domborulatait, az arcát, ahogyan élvezni szokta az együttléteket, hát, már szorít a nadrág.
én ugyanígy vagyok a recskázással, elkezdeni nehéz, de aztán lesz ám kedv :D de most van bnõm oszt hátha ad egy segítõ kezet :)
Ami mindkét félnek elég, annyi a pont jó. Ne mások véleményére adj. Arra vigyázz, hogy ne csökkenjen tovább, mert ez az "elkezdeni nehéz" nagyon sokszor vezet oda, hogy észrevétlenül megszûnik teljesen a szex, és akkor azt fogod kérdezni, hogy évi 1-2 szex nem kevés-e... Inkább erõltessétek egy picit, próbáljatok újítani.
Ha nektek ez elég, és az a heti átlag két szex tesileg/lelkileg és mindenhogyan kielégít, ne a számmal törõdj. Sok barom írja hogy napi 5 szex van náluk, de orgazmusról (fõleg a nõ oldaláról) még nem hallottak. Nekünk sajna többre is lenne igényünk, de idõnk áltlaában ennyire van sajnos hetente, és még fiatalabb is vagyok kicsivel mint te, és a párom is :) De ezzel nincs gond, igyekszünk bepótolni.
Ha ennyi mindkettõtöknek elég, akkor igen.
igen normális!
A kérdező hozzászólása: *alkalom
A kérdező hozzászólása: De igazából õszintén szólva nekem maga a szám kevés nem az alaklom... Hogy érthetõ legyen csak ritkán igénylek többet -azt ki is mutatom és "megkapom"- csak nekem olyan kevésnek tûnik számban.... Mintha ilyen csak a 15 év házasság után lenne...
A probléma ott kezdõdik, ha vmelyik félnek ez kevésnek bizonyul. De sztem még normális, bár nekem is kevés lenne.
Általában így végzõdik, nekem kevés lenne. Azt hiszem szerencsésnek is mondhatom magam. 5 év után, egy másfél éves gyerek mellett is 2 naponta tudunk szexelni....
nem de általában ez lesz próbálj tenni ellene
Nekem, ismétlem nekem normális lenne. De ha a kapcsolatban az egyik félnek ez nem jó, akkor ott a bibi.
Számomra normális lenne. Ha 3 évig minden nap kellene enni a kedvenc kajámat, biztos hogy 3 év után már hányingert kapnék attól.

6 év együttlét után 1 gyerekkel (második pocakban) nem nagy igény férjem részéről a heti 4-5 szeretkezés?

Új alapokra kellett helyezni a házasságunk miután férjemr?l kiderült hogy megcsalt. Egy beszélgetés alkalmával megkérdeztem t?le, hogy milyen gyakran igényelné az együttléteket, ? azt mondta, hogy legalább kétnaponta.

Legjobb válasz: Hát ha neked nem jó, akkor nyilván nagy igény

Hát ha neked nem jó, akkor nyilván nagy igény
Nem tudom alapból mennyit voltatok együtt, de elég gerinctelenség...igazán õ is feladhatna valamennyit az igényeibõl lassna két gyerek mellett...
Én azt nem értem, hogyha egyszer nem akarod csinálni, és fáraszt, akkor miért kérdés, hogy nem nagy igény-e
az igény nem nagy, én többet igényelek a páromtól.. VISZONT. megcsalt és vele maradtál? ÉÉÉÉÉÉS ezek után te elégíted ki az õ igényecskéit??!! hmm.
elég gáz ha nincs rád tekintettel, fõleg az állapotodban. meg tudná máshogy is oldani nem csak ugy hogy megcsal. Ne haragudj hogy ezt mondom de elég gerinctelen alak. Mondd meg neki vegyen fel egy házvezetõ nõt és egy baby sittert és akkor megoldható lesz a 2 naponta....
ha nincs semmi gond akkor lehet végig, söt ha nem akar megindulnia szülés akkor szokták is ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Azért voltam fent, mert közben fõztem a mai ebédet, mosogattam, tettem-vettem. Napközben olyan meleg van, hogy a fantasztikus 80/60-as vérnyomásommal képtelen vagyok mozdulni. Éjjel amikor alszik a gyerek, aktívabb, na meg hatékonyabb vagyok...
a napi 5-10 perces is több mint a semmi, ha annyira akarja az is elég lesz neki. A lényeg hogy ki vagytok elégülve.
hát én örülnék, ha a párom 2 naponta akarna sexet. De ha fáradt vagy 23:51- kor miért vagy fent??
A kérdező hozzászólása: Nem a vággyal van problémám, én is kívánom a szexet, csak egyszerûen sokszor annyira fáradt vagyok, hogy többre becsülnék 45 perc alvást. Na meg érdekelne, hogy másoknál gyerek mellett mennyi is az annyi? Lehet én vagyok tunya?
hát én valami olyasmit hallottam hogy a terhesség utolsó szakaszában nem is lehet szexelni.
A kérdező hozzászólása: A terhességem 12. hetében derült ki a hûtlensége. Megbeszéltük a dolgot, de ez nem ilyen egyszerû, és ebben a kérdésben nem is igazán lényeges. Szerettem volna én is tenni valamit, ami azelõtt nem mûködött, azon változtatni. Ezért kérdeztem tõle, hogy neki milyen igényei lennének. De egy gyerek mellett is kihívást jelent ez a teljesítmény számomra, kettõ gyerek mellett nem tudom fogom-e bírni.
A kérdező hozzászólása: Igazából most a második trimeszterben kívánós vagyok ami a szexet illeti, de olyan fáradékony vagyok, hogy inkább aludnék. Egy együttlét nálunk általában kb. 45 perc, ami alap állapotban is elég fárasztó. Néha elég lenne egy 5-10 perces menet is, akkor akár napi kettõ is beleférne... :)
Nem nagy igény. Van egy olyan angol nyelvû mondás, hogy Home fucking is killing prostitution. (Magyarul kb. az otthoni szex megöli a prostitúciót.) Nem helyes, és én sem örülnék, ha akármelyik oldalról is ilyen helyzetben találnám magam, de ha valaki nem kap otthon enni, máshol fog, ezen nincs mit csodálkozni. Egyébként ez általánosan is nagy baj: mire az étvágykülönbség kiderül, a pár már tökig van a kapcsolatban, kilépni nem fog, csak szenvedni, és esetleg félre lépni. (A legközelebbi párom akkor lesz a párom, ha ELÕTTE meg tudtuk beszélni a szexuális igényeinket IS.) (Lehet lepontozni.)

1 héttel az együttlét után még a mellen sem jelentkezik elváltozás ha esetleg teherbe estem, ugye?

Legjobb válasz: nem jelentkezik csak kivételes esetekben. nagyon türelmetlen vagy. tudom hogy nehéz ez a helyzet de akkor is. nincs értelme ezeknek a kérdéseknek ilyen korán csak belelovalod magad aztán letörsz.

nem jelentkezik csak kivételes esetekben. nagyon türelmetlen vagy. tudom hogy nehéz ez a helyzet de akkor is. nincs értelme ezeknek a kérdéseknek ilyen korán csak belelovalod magad aztán letörsz.
Pozitív teszthez minimum két hét kell, de inkább három, terhességi tünetekhez meg még több.
Nekem a peteéréstõl szokott fájni a mellem menziig, és ez nem volt másként mikor teherbe estem. És más elváltozást még mindig nem tapasztaltam a mellemen, max. az elmúlt idõben nõtt. De már 28 hetes vagyok. Várj egy hetet és tesztelj, addig bármi lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!