Találatok a következő kifejezésre: 1 hét táborba megyek (4 db)

1 hét múlva táborba megyek. Lassan megint megjön. Nem tudom, hogy mikor mert még nem rendszeres. Mit csináljak ha aznap megyünk a strandra? (Tampont nem szeretnék használni.)

Legjobb válasz: Pedig sajnos csak 2 lehetõséged van: vagy tampont használsz, vagy nem mégy bele a vízbe... Már csak a higiéniai szempontok miatt is...

Pedig sajnos csak 2 lehetõséged van: vagy tampont használsz, vagy nem mégy bele a vízbe... Már csak a higiéniai szempontok miatt is...
igaza van az elozo valaszadodnak, es szerintem nem kell felned a tampontol, sokkal kenyelmesebb es praktikusabb megoldas mikor menstruaciod van.es meg a vizbe is mehetsz vele ;)
bocsi, ez egy új kérdés erre a válaszra:o.b.-mini tamponnal lehet vízbe menni?
Igen, lehet.
nem kell tampont használnod!!!

1 hétre megyek balatoni táborba. Mit vigyek magammal? Mennyi pénzt?

Kaját azt kapunk.Fogunk menni kirándulni is Tihanyba,meg hegyet is fogunk "mászni".Mit vigyek magammal? És úgy kb 10000ft elég lesz?Vagy mennyi?

Legjobb válasz: Szerintem 10000 ft-nak bõven elégnek kell lennie, ha ellátást kaptok. Némi rágcsát szerintem érdemes magaddal vinni, mi mindig bedobtuk a szobában közösbe, így mindenki evett mindenbõl a héten. Kártya vagy valami csapatépítõ társasjáték, ilyesmik mindig jól jönnek.

Szerintem 10000 ft-nak bõven elégnek kell lennie, ha ellátást kaptok. Némi rágcsát szerintem érdemes magaddal vinni, mi mindig bedobtuk a szobában közösbe, így mindenki evett mindenbõl a héten. Kártya vagy valami csapatépítõ társasjáték, ilyesmik mindig jól jönnek.

Táborba megyek budapestre, 1 hét múlva. Nagyjából 2000 ft-ból tudok venni, ehgy feltöltőkártyás mobilnetet modemmel is? Vagy nincs szükség modemre, ha van romániából egy modemünk?

Szal, itt lakok romániába, és itt van 1 mobilnetem. Van hozzá 1 usb kulcs. Ha magyarországon veszek egy szimkártyát, amin lessz 2000 ft,és szerzek rá netet, akkor azén modememmel m?ködni fog?

Legjobb válasz: wifi nincs ott, ahol leszel? amúgy passz...:(

wifi nincs ott, ahol leszel? amúgy passz...:(
szerintem ott a román szolgáltatót kérdezd meg hogy mi a pálya, mész magyarba hogy tudnád megoldani a neted, és mennyi pízér
Ha megveszed a tampont és kicsomagolod, akkor van benne egy használati útmutató. Ha lehet, akkor otthon próbálkozz egy-két darabbal, hogy ne a táborban idegeskedj emiatt. Szerintem, kezdj egy mini-vel. Tampon méretben ez elég kicsi, könnyû felhelyezni, pláne kezdõknek. Válassz jó minõségû tampont, mert azokat könnyebb felhelyezni. Nem tudom, hogy milyen erõs a menstruációd. Ha erõs, akkor használj mellé vastagabb tisztaságit és cseréld gyakran (kb. 3 óránként). Ha kevésbé erõs, elég 4-5 óránként cserélni, illetve közvetlenül elalvás elõtt.
lefekszel az ágyra, szétteszed a lábad, megfogod azt a madzagot kihúzod, de rendesen, és megfogod a végénél, és felnyomod.. annyira, hogy ne érezd.. ha felállsz, és érzed, vagy fáj, tegyél fel újat, mert akkor nagyon lent van..
De mielõtt újat tennél fel...az elõzõt szedd ki...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!