Találatok a következő kifejezésre: 1 hét táborba (7 db)

1 hétre megyek balatoni táborba. Mit vigyek magammal? Mennyi pénzt?

Kaját azt kapunk.Fogunk menni kirándulni is Tihanyba,meg hegyet is fogunk "mászni".Mit vigyek magammal? És úgy kb 10000ft elég lesz?Vagy mennyi?

Legjobb válasz: Szerintem 10000 ft-nak bõven elégnek kell lennie, ha ellátást kaptok. Némi rágcsát szerintem érdemes magaddal vinni, mi mindig bedobtuk a szobában közösbe, így mindenki evett mindenbõl a héten. Kártya vagy valami csapatépítõ társasjáték, ilyesmik mindig jól jönnek.

Szerintem 10000 ft-nak bõven elégnek kell lennie, ha ellátást kaptok. Némi rágcsát szerintem érdemes magaddal vinni, mi mindig bedobtuk a szobában közösbe, így mindenki evett mindenbõl a héten. Kártya vagy valami csapatépítõ társasjáték, ilyesmik mindig jól jönnek.

Táborba megyek budapestre, 1 hét múlva. Nagyjából 2000 ft-ból tudok venni, ehgy feltöltőkártyás mobilnetet modemmel is? Vagy nincs szükség modemre, ha van romániából egy modemünk?

Szal, itt lakok romániába, és itt van 1 mobilnetem. Van hozzá 1 usb kulcs. Ha magyarországon veszek egy szimkártyát, amin lessz 2000 ft,és szerzek rá netet, akkor azén modememmel m?ködni fog?

Legjobb válasz: wifi nincs ott, ahol leszel? amúgy passz...:(

wifi nincs ott, ahol leszel? amúgy passz...:(
szerintem ott a román szolgáltatót kérdezd meg hogy mi a pálya, mész magyarba hogy tudnád megoldani a neted, és mennyi pízér

1 hét múlva táborba megyek. Lassan megint megjön. Nem tudom, hogy mikor mert még nem rendszeres. Mit csináljak ha aznap megyünk a strandra? (Tampont nem szeretnék használni.)

Legjobb válasz: Pedig sajnos csak 2 lehetõséged van: vagy tampont használsz, vagy nem mégy bele a vízbe... Már csak a higiéniai szempontok miatt is...

Pedig sajnos csak 2 lehetõséged van: vagy tampont használsz, vagy nem mégy bele a vízbe... Már csak a higiéniai szempontok miatt is...
igaza van az elozo valaszadodnak, es szerintem nem kell felned a tampontol, sokkal kenyelmesebb es praktikusabb megoldas mikor menstruaciod van.es meg a vizbe is mehetsz vele ;)
bocsi, ez egy új kérdés erre a válaszra:o.b.-mini tamponnal lehet vízbe menni?
Igen, lehet.
nem kell tampont használnod!!!

Boka törésem van de nem sérült semmilyen terhelési pont! Július 29. -én veszik le a gipszet, és augusztus 1-2. hetében mennék egy olyan táborra ami nem egy luxus tábor! Hanem van benne túra és egyéb! És el szeretnék menni oda? Lehetséges-e?

Legjobb válasz: Mikor tört el a bokád? Mûtötték? Július 29 sajnos nagyon közel van augusztus elsõ két hetéhez. Akkor még azzal fogsz szenvedni, hogy újra megtanulj normálisan járni :( Sajnos ezt tapasztalatból mondom. :( Bár lehet neked gyorsabban fog menni nekem :D Meg nekem komplikált törésem volt - külsõ-, belsõboka, sípcsont darabosra -, de ennek ellenére nem kellett három hónap és erdélyben voltam :) Szombaton értem haza, ott is voltak túrák, de nem rontott a lábamon, sõt mi több inkább segített. Igaz, hegyet mászni nem tudtam, csak egy darabig, de a túrákat bírtam. Jah, meg a másik! Egy ideig még dagadni fog a lábad utána :S szóval azt polcolnod is kell, meg fura lesz, hogy nem tartja semmi. Én bokaszorítószerûséget használok, ami valamennyire tartja a lábam és könnyebben tudok menni. Ha érdekel megkeresem a nevét. Egyébként meddig kell jelentkezni a táborba?

Mikor tört el a bokád? Mûtötték? Július 29 sajnos nagyon közel van augusztus elsõ két hetéhez. Akkor még azzal fogsz szenvedni, hogy újra megtanulj normálisan járni :( Sajnos ezt tapasztalatból mondom. :( Bár lehet neked gyorsabban fog menni nekem :D Meg nekem komplikált törésem volt - külsõ-, belsõboka, sípcsont darabosra -, de ennek ellenére nem kellett három hónap és erdélyben voltam :) Szombaton értem haza, ott is voltak túrák, de nem rontott a lábamon, sõt mi több inkább segített. Igaz, hegyet mászni nem tudtam, csak egy darabig, de a túrákat bírtam. Jah, meg a másik! Egy ideig még dagadni fog a lábad utána :S szóval azt polcolnod is kell, meg fura lesz, hogy nem tartja semmi. Én bokaszorítószerûséget használok, ami valamennyire tartja a lábam és könnyebben tudok menni. Ha érdekel megkeresem a nevét. Egyébként meddig kell jelentkezni a táborba?
Hát ha lehet, hogy maga a túrákat kihagyod, akkor igen, de szerintem egy túra megterhelö lenne, pláne hogy több mint egy hónap gipszben, az izmaid elernyednek.
A kérdező hozzászólása: Nem kellet mûteni semmi komlikációk nem voltak vele!Az orvos nem mondta nagyon szigorúra a felpócolás és 17.-én tört el a lábam és jövõhét szerdán kapok járó gipszet!Jah és a táborra nem lehet jelentkezni mert ez egy csoport tábora lesz!Bugacon!
A kérdező hozzászólása: Nem elsõ két hetében hanem kb a 2. ban
hat hét gipszben fekvés. hm tesómnak is volt bokatörése, neki is hasonló, szimpla törés, sírt amikor elõször ráállt a lábára, anyira fájt neki, de egy hétvége alatt úgy, ahogy megtanult járni újra. Szóval ebbõl a szempontból nézve a dolgot elképzelhetõ, hogy neked is menni fog. Õ kapásból mehetett minden segédeszköz nélkül, de egy darabig még õ is sántított. Pár hónapra rá még nem bírta a hosszabb túrákat. Szerintem kérd ki az orvosod véleményét! Õ ezt meg tudja mondani :) Amikor megkapod a járógipszet úgyis lesz kontrollröntgen, kérdezz rá a csontszerkezetére, meg, hogy lenne ilyen tábor - mikor, milyen jellegû stb. - és te szívesen elmennél rá, de érdekel mit gondol róla. Ha õ azt mondja, hogy ne attól még bevállalhatod, hisz valamennyire te is érzed, hogy mennyire erõs a lábad, hogy bírja a terhelést. Az erdélyi utat anno nekem is ellenezte, de a gyógytornászom azt modnta elmehetek, bírni fogom. Szerencsére neki lett igaza.
Darnyi Tamás uszoiskolában nézd meg ott lehet hogy van

Hogyan menjek ki az USA-ba? 1-2honapot dolgoznek es egy par hetet pedig utazni szeretnek. Au pair mar nem lehetek, mert betoltottem a 27et, egyetemsita sem vagyok igy tabori munkara sem jelentkezhetk! Valami megoldas?

Legjobb válasz: csak 90 napos turista vizumot kaphatsz, kint dolgozni azzal nem tudsz. és egyéb módja sincsen, csak feketén lehetne., de ha elkapnak vagy csak simán hazajössz akkor egész életedre kiutasítanak.

csak 90 napos turista vizumot kaphatsz, kint dolgozni azzal nem tudsz. és egyéb módja sincsen, csak feketén lehetne., de ha elkapnak vagy csak simán hazajössz akkor egész életedre kiutasítanak.
Ha megveszed a tampont és kicsomagolod, akkor van benne egy használati útmutató. Ha lehet, akkor otthon próbálkozz egy-két darabbal, hogy ne a táborban idegeskedj emiatt. Szerintem, kezdj egy mini-vel. Tampon méretben ez elég kicsi, könnyû felhelyezni, pláne kezdõknek. Válassz jó minõségû tampont, mert azokat könnyebb felhelyezni. Nem tudom, hogy milyen erõs a menstruációd. Ha erõs, akkor használj mellé vastagabb tisztaságit és cseréld gyakran (kb. 3 óránként). Ha kevésbé erõs, elég 4-5 óránként cserélni, illetve közvetlenül elalvás elõtt.
lefekszel az ágyra, szétteszed a lábad, megfogod azt a madzagot kihúzod, de rendesen, és megfogod a végénél, és felnyomod.. annyira, hogy ne érezd.. ha felállsz, és érzed, vagy fáj, tegyél fel újat, mert akkor nagyon lent van..
De mielõtt újat tennél fel...az elõzõt szedd ki...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!