Találatok a következő kifejezésre: 1 hét nem kéne (31 db)

Nekem már 2 héttel a mesni elött tüneteim vannak. Most clostil. -t szedek 3. adagnál vok. De nem érzek semmit és 1 hét múlva kéne megjönni. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Én is clostilt szedek,2.adag.Nekem is voltak tüneteim,mell fájdalom stb.most csak nem várt elõtt 6nappal fáj, ég a hasam más tünet nincs.Szerintem a gyógyszer bekavar,remélem nincs igazam.

Én is clostilt szedek, 2.adag.Nekem is voltak tüneteim, mell fájdalom stb.most csak nem várt elõtt 6nappal fáj, ég a hasam más tünet nincs.Szerintem a gyógyszer bekavar, remélem nincs igazam.
A kérdező hozzászólása: kösike, akkor biztos nekem is ez van...

Pénteken megyek a barátomhoz mert már 1 hete nem láttam. És valószínű, lesz szex. Én arra gondoltam, ki kéne próbálni valami új helyet ne mindig csak az ágyba legyünk. Arra gondoltam h kipróbálhatnánk a bátyja ágyába. Jó ötlet lenne?

Senki nem lesz a házba csak mi szal az nem lesz gond h ránknyitna v.ki.Csak attól félek h mi lesz a reakciója:S

Legjobb válasz: Ágy ágy ugynaz! Szinte bárhol lehet csinálni! :) Földön, konyha asztalon stb.. :P

Ágy ágy ugynaz! Szinte bárhol lehet csinálni! :) Földön, konyha asztalon stb.. :P
ha van sarokkád, akkor ott és még tiszták is lesztek
MOSÓGÉP!!! Csak ajánlani tudom! Be is indíthattok egy programot, így keveritek az élvezetet és a hasznot!!:D
Fürdõ szoba:o
Nos rengeteg kis zug lehet a házban.Pl:ha van konyhaszekrény, vagy a fürdõben a kád, mosógépstb.De egy szék, hinta vagy kanapé is jó.De ha jó az idõ akkor én is a kertet válazstanám, fõleg, ha nem látni be:D
hát ha van kert akkor ott.. De szerintem semmi izgi nincs attól, hogy most az õ ágya vagy a bátyja ágya.. az szitne ugyanolyan, ha meg nincs otthon senki akkor pláne.. Akkor inkább konyha asztal :D XD
Én soha nem értettem meg azokat, akik a helyszínen agyalnak a szex kapcsán. Azt gondolom, hogy azért van fantáziánk, hogy játszunk a gondolattal, hogy éppen hol vagyunk. Lehet, hogy nem kéne erõltetni a bátyó ágya dolgot, mert a párod még félreérti a "furcsa" kérésedet. Remélem a szülei ágyát azért nem akarod felavatni... :PPP
Szerintem hagyjad a bátyja ágyát.Ha esetleg a bátyja megtudja és besértõdik akkor mivan?Én parasztságnak tartom ha valaki másnak az ágyában szexelnek.
testvér szobája is jó. De a legjobb a szülõk ágya. De jo még konyha, konyhaasztal, gardrób, vagy bármilyen tároló helyiség. Hajrá!
Végén azt hiszi, hogy tetszik neked a bátyja! Sztem ezt lõdd ki! Konyha!!! Lehet közben csemegézni, játszani gyümölcsökkel, krémekkel, tejjel... :-)

Lehet, hogy baba van a dologban? Túl vagyok a peteérésen, 1 hét múlva nem kéne megjönnie.

Kb.4 napja folyamatosan feszül és szúr a pocim, úgy érzem mindjárt megjön, de csak fehér folyásom van, a h?m felment 37.3-ra. Tesztelni még nem akarok, mert úgy gondolom túl korai, de ezek lehetnek a babavárás jelei?

Legjobb válasz: Hasonlo cipoben jarok, ma vagyok a 22. napon es egy het mulvara (nem) varom a mensit. En a homet nem szoktam merni, de kivancsisagbol az elmult harom napban nezegettem, errol meg nem nyilatkoznek, elobb megmerem holnap reggel is. :D De nem volt valami alacsony. Mar lassan egy hete, hogy mensigorcseim vannak, olvastam hogy ez lehet terhessegtol is mar ilyen koran, a 3. heten, tehat esetleges menstruacio elott jo egy hettel (beagyazodas idejen). Szurkolok hogy mindkettonknel baba legyen. Majd ird mar meg az eredmenyt legyszi! Mikor akarsz tesztelni?

Hasonlo cipoben jarok, ma vagyok a 22. napon es egy het mulvara (nem) varom a mensit. En a homet nem szoktam merni, de kivancsisagbol az elmult harom napban nezegettem, errol meg nem nyilatkoznek, elobb megmerem holnap reggel is. :D De nem volt valami alacsony. Mar lassan egy hete, hogy mensigorcseim vannak, olvastam hogy ez lehet terhessegtol is mar ilyen koran, a 3. heten, tehat esetleges menstruacio elott jo egy hettel (beagyazodas idejen). Szurkolok hogy mindkettonknel baba legyen. Majd ird mar meg az eredmenyt legyszi! Mikor akarsz tesztelni?
A kérdező hozzászólása: Legszívesebben holnap tesztelnék, de valószínû (ha kibírom addig)a nemvárt menszi napján csinálok tesztet. Te mikor akarsz tesztelni?
A kérdező hozzászólása: De jó lenne, ha tényleg a baba lenne mindkettõnknek!
A kérdező hozzászólása: Pozitívat teszteltem! :D Neked van baba?
Nekem sajnos negativ! Nekem soha nem lesz babam, ki van csukva hogy barmikor osszejojjon! Amugy neked tenyleg oszinten szivbol gratulalok! Vigyazz magatokra, es szedd a folsavat, ha meg nem kezdted el! Plusz ne emelj nehezet, pihenj sokat, ne lepcsozz sokat! (Jobb vigyazni.) Es ha barmi van, irany a doki azonnal (pl. gorcsoles, barnazas akarmi).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Sajnálom, hogy nektek nem lett most baba, de majd következõre. Ne legyél elkeseredve, biztosan sikerül. Mióta próbálkoztok? Én elkezdtem szedni az Elevitel és búzacsíraolajat, (amiben sok az E vitamin), mikor úgy döntöttünk, hogy babát szeretnénk. Neked is tudom ajánlani, nekem szerintem ez sokat segített. Hátha neked is jó lesz. Ha az Elevitet nem is akarod szedni, akkor az E vitamint próbáld meg. Én azért vettem búzacsíraolajban, hogy ne "gyógyszer" formájában kelljen bevennem. Szerintem érdemes tenni egy próbát. Nagyon szorítok nektek, hogy összejöjjön a baba!!!!! Majd írd meg, ha pozitívat tesztelsz!
Ne várj csodát 1 hét alatt esetleg majd 6 hónap mulve. Bár én sosem bíznék igazán többet benned.
azt hogy nem kefélsz félre. akkor kellett volna gondolkodni, és nem a faxod után menni. Fõleg ha szerelmes vagy a csajba. Fordítva gondolkozz el, hogy neked hogy esne, ha megcsalt volna téged...nah, te hogy viselkednél vele? ugyanúgy mint azelõtt? Megcsalt volna mondjuk velem...nah....tetszene?! majom.... 22/F
Elmondom, hogy a bizalom nem csak hogy nem olyan, mint régen, de állítom, hogy egy ilyen után egyáltalán nincs feléd bizalma a barátnõdnek. Meg is értem. Fõleg, 1 hét alatt várod a csodát? Ez komoly? Hát fiam, szedd össze akkor magad, mert ez akár hónapokig is eltarthat, mire visszaépíted ezt a dolgot...de az is lehet, hogy soha nem fog többet megbízni benned. Ami szintén érthetõ. Ezért nem szabad a tûzzel játszani.
ööö mondjuk ásd el magad, én a helyedben azt tenném... pff... szánalmas.. hülye csaj meg is érdemel téged ha ezek után megbocsájtott neked
talán nem kellett volna megcsalnod te észlény, nagy volt a szerelem mi? hagyd el szegényt, legalább olyannal élhetne aki szereti és nem csalja meg
én nem hogy nem bíznék a barátomban ezután, már ki is dobtam volna, akármennyire is szeretem.
ugyan mi a fenétõl lenne a bizalom olyan mint azelõtt... én szóba nem állnék veled többet a helyében, bár a kérdésbõl azt veszem ki, hogy se idõsek, se tapasztaltak nem vagytok.
Ne törõdj vele úgyse lesz ebbõl házasság.Ezis csak egy kaland.Írd a többihez, leszmég bõven, neaggódj.
Ja, én is azt mondom, hogy lépj tovább. A csajnak lesz jobb.

Halasszam el a hozzátáplálsz, ha egy hete nem ízlik semmilyen alma, sem a barack? 1 hét múlva az orvos szerint főzelékezni kéne már. De így?

Legjobb válasz: elhalaszthatod nem lesz semmi baja ha nem eszik egy hét mulva fõzeléket-) különben sem kell rohanni enniyre. Banánt próbáltad már?

10.07 vagyok. mindezt úgy írom, hogy nálunk már 3 étkezés ki van váltva, husi, máj, hal, fõzelékek, rengeteg zöldség, gyümi, amit megeszik a kisfiam. a gyerek a lényeg, mire van igénye!!!
elhalaszthatod nem lesz semmi baja ha nem eszik egy hét mulva fõzeléket-) különben sem kell rohanni enniyre. Banánt próbáltad már?
Én a kanalat, a kanalazást tejpéppel szerettettem meg vele. Ugyanilyen tanácstalan voltam, mint te, de hidd el: elõbb vagy utóbb minden baba megtanul kanállal enni. Csak próbálkozz kitartóan, ne add fel. :-)
Igen, a mi gyerekorvosunk is ezt mondta, katonásan, azt gondolja lóverseny ez.A védõnõ felvilágosított, mert eléggé beijedtem, h ennek tényleg így kell mennie, ilyen ütemben-mire õ mondta, h ááá, dehogy..Szépen, ahogyan a baba diktálja a tempót.sõt, mindig nevettünk, mert a doki szerint 6 hósan már ökröt kellett volna sütnünk nekik:) Ha nem eszi meg, nem baj, próbálgass mást.
te jó ég.... a fiam 8, 5 hónapos és még nem eszik fõzeléket, emellett 9 kg. én csak hozzátáplálom, nem váltunk ki étkezést egy éves kora elõtt.
nehogy már az orvos mondja meg, hogy mikor mit kellene ennie a gyereknek! nem lóverseny ez!! szép lassan a saját ütemetekben haladjatok! próbáld meg a banánt, ha az sem, próbáld az alma levét adni neki! vmi csak bejön neki lassan. de nem biztos, hogy nem ízlik neki, lehet, hogy csak furcsa. majd megszokja. erõltetni semmit nem kell. ha a gyümik nem jönnek be, próbáld meg a sütõtököt, azt szokták szeretni, és az is fõzelék úgymond. :)
Ja és a babák nem naptár és óra szerint esznek, ahogy azt a dokid elképzeli:)
Elõször add a kezébe a kanalat, kicsit játszik vele. Másnap tegyél a kanálba anyatejet, aztán próbáld az almalevet. Csak ötlet, hátha bejön.
A kérdező hozzászólása: az üres kanáltól is fintorog, az ujjamról még csak-csak leszopogatja, ami rajta van... a kanállal van baja, vagy magával a hozzátáplálással?
A kérdező hozzászólása: *hozzátáplálást, bocsi félreírtam, amúgy anyatejesek, 6 hó + 1 hetesek vagyunk
A kérdező hozzászólása: banánt holnap próbálom majd (mikulás hozza neki :D ) Sztem sem kell rohanni, de az orvosom szerint 13-ára már egyen fõzeléket(akkor kell menni súly-kontrollra hozzá), de most nyomjam le a gyerek torkán, vagy mi? nem eszi, akkor nem, mit tudok tenni?
A kérdező hozzászólása: a kanállal régóta szépen játszik :) majd megkérdezem a védõnõt is. ma hányt az erõltetett kajáltatástól.innentõl kezdve sz*rok az orvosra, 1 hétig nem kap semmit és kész :) bocs h kifakadtam.. :)

Már 2 hete szerelmes voltam egy lányba de szerintem ennyire még senki iránt nem éreztem. Már 1 hete volt ez de még mindig éjjel nappal rá gondolok. És nem tudom hogy most ilyenkor mit is kéne csinálni?

Az a baj hogy sajnos nem jött össze amit szerettem volna. és nagyon nehezen tudtom elfelejteni. mert szinte még mindig rá gondolok és fogalmam sincs hogy most akkor mit tegyek?Új kapcsolat? vagy valami más segíthetne?

Legjobb válasz: Én nem értem, hogy mi a kérdés. Azt se, hogy min szenvedsz. Leírnád máshogy?

Én nem értem, hogy mi a kérdés. Azt se, hogy min szenvedsz. Leírnád máshogy?
Jaj már. Ennél nagyobb problémád ne legyen. 2 hete, a kutyafaját, az már egy emberöltõ!!
1 hete volt 2 hete? nalad eleg furcsan telik az ido :D nos...az attol is fugg mennyi ideig voltal szerelmes. Ha kevesebb akkor nemsokara ugyis elfelejted ha tobb akkor is varj...az ido megoldja; es ha majd ugy erzed tudnal mast (is) szeretni akkor kezdhetsz uj kapcsolatba. Ha meglesz a masik lany eszedbe sem fog jutni a fent emlitett lanyka hidd el :)

Ma megyek a lábfejemre tetováltatni. Kérdésem: oké, hogy 3 napig fóliázom és kenem, míg le nem hámlik, de utána (mivel jön a jó idõ), mondjuk 1 hét múlva ha megyek az utcára kenjem be napkrémmel? Vagy azzal még nem szabad? Clarasept szappan kell?

mondjuk ha balerina cípõt veszek fel 1 hét múlva vagy 2 bekell kennem naptejjel? Mádik kérdésem itthon friss tetkóval lehetek zokniban? Köszönöm

Legjobb válasz: szerintem a naptejet hanyagold az elsõ 3 hétben, amíg teljesen le nem gyógyul. elsõ 3 nap folyamatosan legyen rajta fólia, utána már nem kell, bár nekem szebben megmaradtak a színek, és nem száradt ki, amikor éjszakára is tettem fóliát rá utána még 3 napig, mondjuk én sokat alszom. lehetsz zokniban, de a fólia fontos az elsõ napokban. kérdezd meg mindenképp a tetoválót, hogy õ mit javasol utókezelés gyanánt és hogy mikortól javasolja a naptejet. szerintem ha felveszel egy vékony bõrszínû harisnyát, már azzal eléggé védheted, amíg nem naptejezed. de egyelõre ne napozz direkt meg ne szolizz meg ilyesmi, azzal tönkreteheted a mûvet.

szerintem a naptejet hanyagold az elsõ 3 hétben, amíg teljesen le nem gyógyul. elsõ 3 nap folyamatosan legyen rajta fólia, utána már nem kell, bár nekem szebben megmaradtak a színek, és nem száradt ki, amikor éjszakára is tettem fóliát rá utána még 3 napig, mondjuk én sokat alszom. lehetsz zokniban, de a fólia fontos az elsõ napokban. kérdezd meg mindenképp a tetoválót, hogy õ mit javasol utókezelés gyanánt és hogy mikortól javasolja a naptejet. szerintem ha felveszel egy vékony bõrszínû harisnyát, már azzal eléggé védheted, amíg nem naptejezed. de egyelõre ne napozz direkt meg ne szolizz meg ilyesmi, azzal tönkreteheted a mûvet.
A 8-nak is igaza van, fertõzések ellen is véd a fólia.
Elsõ vagyok, nekem 7-8 nap alatt hámlott le. Igen, akkor már gyógyult. A fólia valóban a hegesedés ellen kell, ha hegesedik, nem lesz olyan szép élénk színe, mert a heggel együtt elég sok szín is kijön. Egyik tetoválásomon meg is látszik ez, 1-2 éven belül megyek is átüttetni (addigra kész lesz a hátam).
A kérdező hozzászólása: 1, 5 hét múlva megyek egy nívós rendezvényre, ahol muszáj magassarkút felvenem, remélem addigra helyrejön... ráadásul harisnyát oda nem veszek fel, de addigra már csak begyógyul nem? Azért nem szeretnék nagyon zártba lenni, mert így is friss tetkó meg seb, fáj is belebújni meg nem szeretném, hogy melege legyen a lábamnak, most is 20 fok bizos van, mondjuk ma tuti nem megyek ki, mert nagyon dagadt :( Pár nap múlva harisnáyval mehetek már ugye? Ha lehámlott akkor gyógyult már???
Be lesz dagadva kicsit a lábad, de csak az elsõ idõben, Fóliázd le éjszakára, vagy ha mész valahova akkor is. Otthon zokni és fólia nélkül hagyd gyógyulni, lekenve. De vigyázz, hogy ne ragadjanak bele szöszök meg szennyezõdések. Szerintem még simán kibírnád ár hétig zárt tornaciõben, ráérsz utána nyitottba mászkálni. A válaszolónak aki nem érti a fóliát: azért kell mert a tetoválás egy nyílt seb, amibe simán bekerül minden szennyezõdés meg egyebek. Fertõzések elkerülése miatt ajánlott a fólia.
szerintem még nem kell naptej majd esetleg május környékén mikor erõsebb lesz az UV sugárzás. és hogy sikerült?:D kapunk képet?
A kérdező hozzászólása: írtam utána, hogy azért, hogy ne hegesedjen!!! Nem bántásból írtam, hogy majd egy hozzáértõ elmondja neked, de én nem értek hozzá, ennyit tudok, hogy ne hegesedjen a seb... hülyeséget meg nem akartam írni.
Majd egy hozzaerto elmondja neked.... Ez aztan a hozza allas. Koszonom szepen! Az ilyen minek ker segitseget. Amugy nem lesz semmi baja. De elejevel....amig friss azert vigyazz ra. Nem kell "karantent" alkalmazni....de probald meg tisztan tartani a lehetosegekhez kepest
A kérdező hozzászólása: mármint a tetoválótól kell bkvval hazajönnöm.
A kérdező hozzászólása: Majd ezt egy hozzáértõ elmondja neked, de azért kell, hogy ne hegesedjen a tetoválás. És ha pár nap múlva lehámlik, mehetek nyitott cipõbe már ugye, nem kell félnem, hogy esetleg rámehet az utcai "kosz". Mert ugye a földön járok. :) Akkor ha már gyógyult és megyek utcára(addig zárt cipõbe megyek csak) akkor elég ha bekenem testáplóval és húzok rá egy vékony harisnyát? Még 1 kérdés, lehet bkvval kell hazajönnöm, nem lesz gáz, ha a védelem miatt húzok rá zoknit? Ha egyáltalán tudok majd járni.... :)
Miert foliazza mindenki? De komolyan nem ertem. Segitsetek legyszi. Nekem 2 tetkom van. Amikor elkeszultek rajuk kerult a folia amit mar nem emlekszem pontosan de x ora mulva le kellett vennem. Utanna soha nem tettem vissza. Mindig kentem vekonyan bepantennel h ne legyen szaraz soha de hagytam levegozni a borom. Jo persze a szikrazo napsutesnek nem tettem ki oket. Mindket tetovalasom kevesebb mint egy het alatt teljesen "meggyogyult". Nekem soha senki nem mondta h napokig meg foliazni kell. Most miert olvashato ez? Elore is koszonom a segitseget
Addigra semmi baja nem lesz, sõt szerintem már ma se fáj a lábad:) Nekem kicsit érzékenyebb lett a tetkó óta a lábfejem, de lehet csak velem van így

40 hetes vagyok, az normális, hogy jósló fájásaim 1 hete voltak utoljára és azóta semmi? Ez azt jelenti, hogy jócskán túlhordom? Nem kéne már valamit éreznem?

Legjobb válasz: Max két héttel lehet túlhordani, de azt nem szokták megvárni. A jóslófájás pont olyan ahogy leírtad. Vagy van, vagy nincs, de ha nincs sem baj. Ha van az azt jelzi, hogy közeleg az idõ. Nyugi mostmár nem kell sokáig várnod.

Max két héttel lehet túlhordani, de azt nem szokták megvárni. A jóslófájás pont olyan ahogy leírtad. Vagy van, vagy nincs, de ha nincs sem baj. Ha van az azt jelzi, hogy közeleg az idõ. Nyugi mostmár nem kell sokáig várnod.
a joslofájások nincsenek összefügésbe a szülésel mert mindenkinél más idöben van nekem pl. 36 hetesen voltak erös josloim aztán tulhordtam három nappal a fiamat és ugy hogy inditoták a szülést mert zavaros volt a magzatviz de szerintem mivel te már a 40 hetet taposod hamarosan fogtok találkozni:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
nekem joslofájásaim se voltak az egész terheségem alatt, egyik este csak a derekam hasogatott és reggel elment a magzatvizem, a korházba adtak fájás erõsitöt de még akor se volt semmi.

Mit adtik inni a babátoknak (TEA, gyümölcslé, viz? ), és miböl itatjátok (cumisüveg, csöröspohár, sima pohár)? A majdnem 5 honapos fiam nem akar semmit inni, de már 3hete kap tápszert is és 1 hete kostolgatunk almát, barackot kéne innia nem?

Legjobb válasz: adnék én neki inni de nem fogadja el,sem cumisüvegböl,sem pohárbol,pedig én is adnék neki enni szerintem is kéne neki.Igen szopizik még reggel ebédidöben kicsit és este lefekvés elött,ebédidöben kap tápit és gyümit is meg uzsonára és este potlásnak tápot kap.

A kérdező hozzászólása: adnék én neki inni de nem fogadja el, sem cumisüvegböl, sem pohárbol, pedig én is adnék neki enni szerintem is kéne neki.Igen szopizik még reggel ebédidöben kicsit és este lefekvés elött, ebédidöben kap tápit és gyümit is meg uzsonára és este potlásnak tápot kap.
Én csak vizet, bármikor bárhol van, és nem károsítja a fogakat!
Elsõ vagyok. Mit nem fogad el? Mert nekem c.üvegbõl csak a tápszert hajlandó meginni, meg a teát. Amit nem szeret (víz, Mecsek Baby tea), azt semmibõl nem issza meg, sem c.üvegbõl, sem pedig pohárból. Nem lehet, h csak olyat kínáltál neki, ami nem ízlik neki? Az én kicsim a vizet, és a Mecsek teát visszaköpdösi (ill. elfolyatja a szája szélén, meg eltolja az üveget, poharat). http://www.babazo.hu/bebi/20080930-mibol-igyon-csoros-pohar-.. Az én gyerekem CSAK inni és enni kapja meg a cumisüveget, játszani nem! Így nem lesz fogszuvasodása. A szoptatott babáknak valóban nem szükséges az ivás, de a tápszereseknek ajánlják. "...Sok édesanyának gondot okoz, hogy mikortól kezdve, naponta hányszor, mennyit és milyen folyadékot kell adni a csecsemõjének. Általánosan elfogadott az az elv, hogy a kizárólag anyatejjel táplált babáknak nincs szükségük plusz folyadékbevitelre. Természetesen a nyári hõségben azért meg lehet próbálni kiskanálból vagy cumisüvegbõl egy kis forralt vizet adni nekik, de nem szabad erõltetni az itatást. Ha szomjas a pici el fogja fogadni, de általában még ekkor is elég neki az anyatej, fõleg ha ahhoz bármikor hozzájuthat, tehát ha igény szerint szoptat az anyuka... ...A hozzátáplálás megkezdésétõl kezdve már érdemes naponta néhányszor megkínálni a csemetét forralt vízzel, vagy babavízzel. Az egyéves gyermekek folyadékigénye kb. egy liter, melybe beleszámít az anyatej (ha még szopik a baba) és/vagy a tápszer, a tej, a gyümölcsök, fõzelékek víztartalma, és amit inni adunk. A legjobb, ha forralt vizet, babavizet vagy alacsony ásványianyag tartalmú szénsavmentes ásványvizet adunk a kicsiknek. Ne szoktassuk õket az állandó teázáshoz, gyümölcs illetve zöldséglé iváshoz. A frissen kibújt fogacskákat nagyon károsítja, ha gyakran, szinte állandóan cukortartalmú ital van az apróságok szájában. ..." A fenti sorokat egy dietetikus írta. Sztem mki döntse el maga, h ad-e inni a gyerekének, én adok.
A kanál is jó ötlet, a lányom is inkább a csõrös itatópohárból szeret inni. A rendes pohárból csak lefetyel :) És szigorúan csak vizet - egyenlõre (7 hónapos). Próbálgasd, ez is olyan, mint a hozzátáplálás, idõvel megtanulja! Ne add fel!
én közel 8 hónapos fiam se nagyon akar semmit tápszeren kivûl.néha egy kis víz sikerül.dokinõ szerint ha szomjas ugyis iszik, ha kinálgatod.nem minden babának egyforma a folyadékigénye és ha máshogy nem tápszer formájában bejut.
Én adok a tápszeres lányomnak. A Mecsek tea nem kellett neki, a víz szintén nem. Hipp granulátumos teát iszunk, kedvence a málna-csipkebogyó ízû. Mivel tápszeresek vagyunk, így én cumisüvegbõl itatom. Szerintem igen, kéne innia. Bár, ha kap még anyatejet is, lehet, h nem olyan fontos. Én azért adnék neki.

Nekem holnap kéne megjönni, de nem érzek semmit. A mellbimbom érzékeny és a mellem is megvan dagadva. Szedtem Clostilbegyet. Teszt 1 hete negatív volt. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Szia, szerintem várj még egy kicsit,egy hét múlva ha nem jön meg tesztelj.Ne görcsölj rajta, én szorítok neked,de még korai bármit is mondani, sajnos ez a legrosszabb ,várni kell.

Szia, szerintem várj még egy kicsit, egy hét múlva ha nem jön meg tesztelj.Ne görcsölj rajta, én szorítok neked, de még korai bármit is mondani, sajnos ez a legrosszabb , várni kell.
Szia!Szerintem még korai volt a teszt, várj még vele egy pár napot.Ne keseredj el.A mell feszülés jó jel.Én is szedtem clostit, de én szurit is kaptam, hogy meg is repedjen a tüszõ.Te nem kaptál?Hány tüszõ volt megérve?
Szia nekem is holnap kellene (nem) megjönni, és énsem érzek semmit.A mellbimbóm nekem is érzékeny, és a vizelési inger van még rajtam de nagyon. A hasam alja puffadt.Várj még te is pár napot, én is azt teszem, tudom hogy nehéz. Bár én nem szedtem semmit, azért kicsit másabb, de szorítok nagyon!
Én is szedtem Clostilbegytet, és ezért 26-28 napra jött meg. Szóval, ha nem vagy terhes akkor meg fog jönni pár napon belül, ha meg nem jön ez után sem, akkor tesztelj. Nem érdemes túl hamar tesztelni se, légy türelmes!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!