Találatok a következő kifejezésre: 1 hét nem (1832 db)

Mi csináljak a pasimmal ha 1 héten 1szer talizunk de akkor minden rendben van, de már majdnem 1 hete nem keresett? Az én hibám?

Legjobb válasz: Pl talizz vele. Akkor meglesz a heti 1 :) Viccen kívül: beszélj vele! Mi honnan tudjuk?

Pl talizz vele. Akkor meglesz a heti 1 :) Viccen kívül: beszélj vele! Mi honnan tudjuk?
A kérdező hozzászólása: nem tudom honnan tudjátok...csak vártam vmi okosat.
jártok még egyáltalán?! hát 1hétig nem keresne, én már nemtudom mit csinálnék vele, elgondolkodnék h kajak ennyire ne érdeklem már? .. na de mind1. hívd fel!!!
A kérdező hozzászólása: és mégis mit mondjak neki beszéljem meg vele v oltsam le h hé együtt vagyunk még?!?!
Inkább mondd neki, hogy szerinted ezt nem kéne tovább folytatni. Heti egyszer érdeklõdik irántad... szerintem csak használ téged, amikor kedve van hozzá...
A kérdező hozzászólása: és azok a kifogások h melózik utána hulla egész héten és csak hétvégén ér rám...de most az is kimaradt

Tunetek holnap 1 hete nem varom (kesik) lehetek tehes?

faradtsag emelyges de nem egesznap hol itt hol ott, allandoan kell wc ni kb ket napja kezdtem ja es fel vagy egy orankent, egy tesz negativ ket napra ra a nem vart utan, holnap ujjabb, lehet hogy nem fogja ki mutatni a teszt ha az vagyok,csak mondjuk kesobb mondjuk 8 het?

Legjobb válasz: Szia! Ne haragudj nem igazán értem a kérdésedet. 1 hete késik a menstruációd, akkor már bõven tesztelhetsz. A negatív teszt ne szomorítson el, gyakran az elmaradt menstruációt követõ 1-5 napban még negatív. 8 hetes terhesen már felesleges a teszt, akkor már az orvos is látja a terhességet. Szerintem ha veszel egy 10-es érzékenységû tesztet (Qupido, Gabriel) az ki fogja mutatni neked ha kisbabát vársz :):)

Szia! Ne haragudj nem igazán értem a kérdésedet. 1 hete késik a menstruációd, akkor már bõven tesztelhetsz. A negatív teszt ne szomorítson el, gyakran az elmaradt menstruációt követõ 1-5 napban még negatív. 8 hetes terhesen már felesleges a teszt, akkor már az orvos is látja a terhességet. Szerintem ha veszel egy 10-es érzékenységû tesztet (Qupido, Gabriel) az ki fogja mutatni neked ha kisbabát vársz :) :)
A kérdező hozzászólása: tudom bonyolultan kerdeztem:( koszonom a valaszodat azert sikerult kibogoznod:) remelem az orvos tobbet mond holnap es csak jo hirt.

Aksi mitõl merül le ha 1 hétig nem volt használva az aútó?

2014.02.20 volt használva az autó útoljár és 2014.03.01-én el akartam menni valahova és nem tudtam el menni mert el se indult ugy le volt merülve.

Legjobb válasz: Ha nem megfelelõ az akku töltöttségi szintje, ráadásul még öreg is és jelentõs a naponta bekövetkezõ töltésvesztés, akkor bizony 10 fok alatti hõmérsékleten is le tud merülni 1 hét alatt töltés hiányában.

Ha nem megfelelõ az akku töltöttségi szintje, ráadásul még öreg is és jelentõs a naponta bekövetkezõ töltésvesztés, akkor bizony 10 fok alatti hõmérsékleten is le tud merülni 1 hét alatt töltés hiányában.
1.Keveset van használva az autó és több áram fogy belõle álltában, mint ami visszatöltõdik (a riasztó is fogyaszt minimálisat és az akku magától is merül). 2.Valamelyik fogyasztó nagyon szívja az akkut. Lehet egy szenzoros riasztó, a rádió készenléti módban. 3.Rossz állapotban van az akku. Töltõre kell tenni. Ha utána is hasonlókat csinál, akkor venni egy újat.
De mindenekelõtt mérd le a kikapcsolt állapotban levõ fogyasztást.

Mi történik ha 1 hétig nem eszek? (Többi lent)

Még csak 13 éves lány vagyok és fogyni szeretnék...

Legjobb válasz: Ezt azonnal felejtsd el, mert NAGYON VESZÉLYES!!!! Arról nem is beszélve, hogy pont a fordítottját érnéd el, mert amit 1 hét után ennél azt MIND raktározná el a szervezeted, mert "nem tudja" mikor lesz legközelebb étel. Már ha nem a kórházban kötnél ki... Szóval ha fogyni akarsz, akkor étkezz egészségesen, és ne legyél lusta mozogni! Milyen magas vagy, és hány kg?

Ezt azonnal felejtsd el, mert NAGYON VESZÉLYES!!!! Arról nem is beszélve, hogy pont a fordítottját érnéd el, mert amit 1 hét után ennél azt MIND raktározná el a szervezeted, mert "nem tudja" mikor lesz legközelebb étel. Már ha nem a kórházban kötnél ki... Szóval ha fogyni akarsz, akkor étkezz egészségesen, és ne legyél lusta mozogni! Milyen magas vagy, és hány kg?
Ahogy #1 is írja: ez a megoldás semmire sem jó, de legalább veszélyes, csak szenvednél. Erõtlen lennél, nem tudnál koncentrálni, esetleg el is ájulnál, és valószínûleg pár nap után magadba tömnéd a hûtõszekrény teljes tartalmát. De ha még sikerrel is járnál: szervezeted "vészüzemmódba" kapcsolna, hisz nem normális, hogy egy hétig nem jut táplálékhoz, így utána rögtön igyekezne felkészülni a következõ eseményre, és raktározna vissza mindent. Továbbá koplalás alatt nem csak a zsírréteg bomlik, hanem az izomzat is, és ezzel hosszabb távon magadnak duplán ártasz: az izomzat rengeteg energiát igényel, méretét csökkentve energiaigényed is csökken->könnyebben hízol ugyanattól az élelmiszer mennyiségtõl... Ésszel kell csinálni, és nem ilyen """rohamfogyókúrákban""" (triplán idézõjelben, mert ez nem fogyókúra) gondolkozni. Eleve, normálisan fogyni csak hosszabb idõtáv alatt lehetséges, normális étkezéssel, mozgással (persze ha hatalmas súlytöbbleted van, itt is érdemes körültekintéssel választani, nehogy problémákat okozz magadnak).
Akar bele is halhatsz. Egy probat meger.
Ezt felejtsd el.Tizen évesen én is koplaltam egy ideig, de nem úgyhogy egyáltalán nem ettem.Ennek az lett az eredménye miután újra normálisan ettem 1, 5 hónap alatt 15kg!!!!! híztam.Sportolj, táplálkozz egészségesen.

36 hetes kismama vagyok és az utóbbi 1 hétben nem tudok éjszaka aludni, annyira mozog aktívan a baba. Oldalt fekszek, lehet, hogy nyomom és ezért?

Nálatok volt ilyen? Ha már most ilyen aktív, akkor lehet, hogy csecsemõként sem fog éjszaka aludni? Kisfiú a baba.Lehet, hogy hamarabb fog érkezni, hogy ennyire mozgolódik?

Legjobb válasz: én 36+1 hetes vagyok, és ugyanezt tapasztalom, amit Ti... én se számolok mozgást, mert konkrétan az az újság, ha nem mozog. Éjszaka én is alig tudok aludni, de ez már így van több, mint egy hete. Nálunk kislány lesz. Ettõl a köldökzsinór-dologtól én is félek. Tuti, hogy észreveszem - vagy a doki - ha beletekerné magát ugye?

én 36+1 hetes vagyok, és ugyanezt tapasztalom, amit Ti... én se számolok mozgást, mert konkrétan az az újság, ha nem mozog. Éjszaka én is alig tudok aludni, de ez már így van több, mint egy hete. Nálunk kislány lesz. Ettõl a köldökzsinór-dologtól én is félek. Tuti, hogy észreveszem - vagy a doki - ha beletekerné magát ugye?
Kedves 2.!Nem biztos, hogy észreveszed, mert nekem a doki azt mondta, hogy a biztonság kedvéért azonnal császároz, mert ha hazaküldene, lehet, hogy másnapra meghalna a baba.Az NST-n 4x esett a szívhangja 20 perc alatt.Én áldom a dokit a mai napig, amiért gyorsan megcsászározott.Se õ, sem én nem készültünk erre.Mikor mondta, hogy akkor most jöjjön velem, megcsászározzuk, azt hittem viccel, ugyanis április 1-je volt...Az volt jó még a dologban, hogy legalább nem volt idõm megijedni, gyorsan történt minden. (1. válaszoló voltam)

Ha már 1 hete nem cigizek, mik zajlanak le a szervezetemben 1 hét cigaretta megvonás után?

Legjobb válasz: Több oxigénhez jut a szervezeted, mert nem kapcsolódik többé a véred hemoglobinjához a füstben lévõ szén-monoxid. Tehát nõ a fizikai terhelhetõséged, egyre könnyebb lesz futni, lépcsõzni. A tüdõ elkezd tisztulni a kátránylerakódásoktól.

Több oxigénhez jut a szervezeted, mert nem kapcsolódik többé a véred hemoglobinjához a füstben lévõ szén-monoxid. Tehát nõ a fizikai terhelhetõséged, egyre könnyebb lesz futni, lépcsõzni. A tüdõ elkezd tisztulni a kátránylerakódásoktól.
Most lesz 2 hete, hogy utoljára rágyújtottam és a legelsõ, amit észrevettem, hogy kevésbé fulladok ki az állomáshoz való futástól.
A kérdező hozzászólása: azaz 1 hete járt le a 3. levél.
Szia!Milyen gyógyszert szedsz?Én is voltam úgy, hogy nem jött meg!Én symiciát szedek.

6 hete lesz pénteken, hogy szültem (3. baba). Kb 1 hete nem volt már semmi vérzésem, tegnap óta piros vérzés van mint menzikor. Ez mi?

Jövő héten megyek a 6 hetes kontrollra. Nem fáj a hasam. Alvadt vért nem láttam és nincs sok. Bocsi a részletekért, de meglepődtem, hogy mi lehet. Menzi? Tapasztalatokat várnék tőletek.

Legjobb válasz: Én is 5 hétig véreztem, aztán a 6. héten megjött. Lehet nálad is ez van. Mondjuk én nem tudtam szoptatni, szerintem ezért ilyen gyorsan.

Én is 5 hétig véreztem, aztán a 6. héten megjött. Lehet nálad is ez van. Mondjuk én nem tudtam szoptatni, szerintem ezért ilyen gyorsan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nekem szopizik.
nekem is így volt...pont így, azt hittem megjött, hírtelen elöntött az élénkpiros bõ vérzés, . azt mondják a 6 hétbe még mindenféle vérzés belefér. ne aggódj :)
Lehetséges. De az is elõfordulhat, hogy rossz napot fogtatok ki, mert meglehet, hogy aznap fáradt/stresszes volt.

Na, szerintetek hol van az MP3-am? Mondjatok már lehetőségeket.1 hete nem találom!

Legjobb válasz: ágy alatt? zseb? táska? ennyit tudok így hirtelen.1 hete nem találod? fú

ágy alatt? zseb? táska? ennyit tudok így hirtelen.1 hete nem találod? fú
Nállam :p suli táska, asztal mögött fiókba..hol láttad vagy hol használtad utoljára?:D
leeht h elhagytad mert én a napszemüvegem nem találom tokkal együtt már 3hónapja és nekem aza gyanúm h elhagytam:(
A kérdező hozzászólása: legutóbb múlt hét szombaton használtam, mikor jöttem haza. Utánna ledobtam valahová. Vagyis még utánna egyik reggel is hallgattam, mikor még nem akartam felkelni. De az ágyam környéke már fulltiszta sehol sincs. jöhetnek még ötletek aaóm már vagy 3x túnt el, hónapokra, szóval remélem meglesz megint..
Nem dugtad fel magadnak véletlenül?
Akarommondani, nem dugtad EL magadnak... ejj az a mocskos perverz fantáziám...
a füled mögött nézted már? :D
Nekem a téli mellényem zsebében volt... XD Fél éve kerestem...
A kérdező hozzászólása: Nos, minden kedves érdeklõdõt, és ötletadót boldogan tájékoztatom, hogy az egy hete, rejtélyes körülmények között eltûnt MP3 lejátszóm sikeresen megtalálódott. xD A múlt heti futós cuccom cipzáros felsõjében volt, és épségben hazakerült. köszi mindenkinek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!