Találatok a következő kifejezésre: 1 hét mennyi sperma (2 db)

Pasik ha nem vernétek ki 1 hétig egyszer sem, akkor mennyi sperma jönne ki belőletek?

vagy akár több ideig.meddig bírnátok ki?

Legjobb válasz: eszetlen kérdés! Nincs 20 literes tartályunk [email protected]! Próbáld/teszteld le a majdani pasidon, és akkor megtudod az igazat.

eszetlen kérdés! Nincs 20 literes tartályunk [email protected]! Próbáld/teszteld le a majdani pasidon, és akkor megtudod az igazat.
kb fél liter:)
hát biztos sok, de nekem már 2 nap után is jó sok van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
olyan 3 kobmeter. Esetleg 4.
na , figy herék 3 naponta üritenek, szval ha nem is vered ki az adag nem lenne több mert hanem vered ki és nem voltál aktív adig akor nem siman uj termmelõdik, ha addig aktív oltál viszont 5napnal már éjszaki magamölés mint ano xd enyi :D rico voltam
Ez a kérdés engem is érdekelne, segítesz kipróbálni?;):D Komolyra fordítva: egyszer visszatartottam három napig, máskor meg egy hétig, nem volt különbség ilyen tekintetben.
Vizelettel is, és magömléssel is. Magömlés nem csak egyszer van az életben. Tehát 1 hét után már éjszaka összepiszkolhatod magad.
A sperma folyamatosan termelõdik, nincs az hogy "nem nõ tovább" , ha eléri a maximális mennyiséget akkor a vizelettel ürül ki a szervezetbõl.
:D sok :D most megyek lányhoz :D és nem vertem már egy hete :D igy lesz biztos 1 liter :D
Mióta elkezdtem önkielégíteni két hét volt a leghosszabb idõ, amíg bent tartottam. De ez egyáltalán nem jellemzõ, általában naponta vagy kétnaponta mindig kiverem magamnak, ha nincs éppen partner. Egyébként már egy hétig is felesleges visszatartani. Legfeljebb 3-4 nap alatt összegyûlik a maximális mennyiség minden férfinél, utána már nem fog tovább nõni. Az el nem használt része egyszerûen lebomlik a szervezetben.
A kérdező hozzászólása: és kibirnád ha 1 hétnél több ideig nem vernéd ki? :)
fél pohárnyi

1 hét alatt mennyi sperma termelodik?

Legjobb válasz: Darab vagy köbcenti?

Darab vagy köbcenti?
Igazából minél többször vered, annál több, viszont ha benthagyod egy hétig, akkor jó eséllyel péntekre magától kijön íccaka, legalábbis fiatal férfiak nem hiszem, hogy sokáig kibírják :) Úgyhogy körülményektõl függ, meg persze tõled is. De sok, egy lány száját tele lehet vele tölteni.
:D nem tudom. De ha minden nap kivered és pohárba és beteszed pl a fagyasztóba, hogy ne büdösödjön, akkor a hét végére megtudhatod az eredményt :D
1-1000000ig De nem biztos:D
Ez az elsõ valami baromi ütõs volt, de tényleg hogy jut egyes sügéreknek ilyen baromságon agyalni?! Különben sem jön ki az összes semelyik ejakulációkor majdnem a fele bent marad tartaléknak.
számold meg mikroszkóppal
Hetente 2, 5 - 7, 5 billió herénként tehát összesen 5 - 15 billió. Szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!