Találatok a következő kifejezésre: 1 hét mennyi (387 db)

1 héten mennyit szoktatok fogyni? Van, hogy semmit? És a köv. Héten "bepótoljátok" vagy nem? Havonta mennyi megy le?

Legjobb válasz: A fogyókúra elsõ hetében több, ott a vízleadás miatt többet, 3-4 kg, utána heti 0,5-1,5 kg, ritkábban 2. Olyan nem volt, hogy még fél kg se menjen le. Havonta 7-10 kg ideális, de láttam már 15-öt is. A 2-3. hónaptól szerintem a heti 1 kg is haladásnak mondható.

A fogyókúra elsõ hetében több, ott a vízleadás miatt többet, 3-4 kg, utána heti 0, 5-1, 5 kg, ritkábban 2. Olyan nem volt, hogy még fél kg se menjen le. Havonta 7-10 kg ideális, de láttam már 15-öt is. A 2-3. hónaptól szerintem a heti 1 kg is haladásnak mondható.
A kérdező hozzászólása: Havonta 7-10 kiló?? :o Én 3 hónap alatt adtam le 10et! :( Hogy csinálod?
Nem mindegy, hogy mennyi a súlyfelesleg. Egy nagyon túlsúlyos ember sokat fog fogyni a diétája elsõ heteiben, míg lehet, hogy egy olyan ember akinek csak 4-5 kilót kéne fogyni pár hétig el sem indul a fogyása. Egyénfüggõ.
Elsõ vagyok. Én 178 cm magas vagyok és 97 kg voltam. Úgy -25 kg jó lenne, ha leesne, január elején kezdtem. Most vagyok 90 kg, és mostmár alig megy, de mostmár nem is annyira figyelek rá, tehát nem mondható erõteljes fogyókúrának. Amit írtam, az korábbi tendencia volt. Nagyon meg kellett válogatni az ételeket, számoltam, hogy mibõl mennyit eszek, a napi 1200-1500 kcal-t nem haladtam meg és naponta 2 órát bicikliztem. Akkor 17 kg ment le 3 hónap alatt :) (29F)

Menzi előtt 1 héttel mennyi az esélye annak, hogy teherbe essek, ha a ciklusaim több, mint 30 naposak?

megszakításos védekezés

Legjobb válasz: Hát nem akarlak elkeseríteni, de nekem mindhárom gyerekem számított menzesz kezdete elõtt 1 hét-10nappal fogant. Mondjuk megszakításos mellett nyilván sokkal kisebb az esélye, de azért nem nevezném védekezésnek, az 1% szerintem mindenképp megvan rá. Ha nem akarsz babát, keressetek más, megbízható módszert. Tudom, hogy nem ezt kérdezted és nem érdekel, ha lepontozol, de az osztálytársam 2,5 év sikeres megszakításos "védekezés" után lett mégis terhes a lányával és azóta mindenkit elõvigyázatosságra intek.

Hát nem akarlak elkeseríteni, de nekem mindhárom gyerekem számított menzesz kezdete elõtt 1 hét-10nappal fogant. Mondjuk megszakításos mellett nyilván sokkal kisebb az esélye, de azért nem nevezném védekezésnek, az 1% szerintem mindenképp megvan rá. Ha nem akarsz babát, keressetek más, megbízható módszert. Tudom, hogy nem ezt kérdezted és nem érdekel, ha lepontozol, de az osztálytársam 2, 5 év sikeres megszakításos "védekezés" után lett mégis terhes a lányával és azóta mindenkit elõvigyázatosságra intek.
elõfordulhat, de kevés az esélye.

1 hétre mennyi költőpénzt vigyek Prágába? Szálláson és nevezetességeken kívül, tehát pl. kaja, ajándékok. Illetve május elején/közepén milyen ruhát vigyek?

Legjobb válasz: Nagyjából hasonló áraik vannak, mint nekünk. Illetve a sörök nagyon olcsók viszont annál finomabbak :) Én utazás elõtt szoktam keresgélni az adott városban lévõ áruházak, boltok akciós újságát neten. Pl. Prágában van Lidl, Billa... Idõjárás szintén hasonló, de a cseh idõjárás-elõrejelzõ oldalakról többet fogsz megtudni elõtte való héten.

Nagyjából hasonló áraik vannak, mint nekünk. Illetve a sörök nagyon olcsók viszont annál finomabbak :) Én utazás elõtt szoktam keresgélni az adott városban lévõ áruházak, boltok akciós újságát neten. Pl. Prágában van Lidl, Billa... Idõjárás szintén hasonló, de a cseh idõjárás-elõrejelzõ oldalakról többet fogsz megtudni elõtte való héten.
Valóban szinte egyezõ árak vannak, csak azt ne felejtsd el, hogy itthon nem turistaként költesz, ott pedig azt fogod tenni. Egyénfüggõ ez nagyon, attól függ, hogy mennyi belépõjegyet veszel, hányszor kocsmáztok, hányszor esztek étteremben, mennyi ajándékot veszel, stb. Én olyan 10.000Ft/nappal számolnék és akkor nem kell a hotelszobában vajaskenyeret vacsoráznod. Ruhák ugyanaz, mint itthon olyankor.

1 héten mennyit lehet maximum aerob edzeni?

Legjobb válasz: amennyit csak akarsz

amennyit csak akarsz

Londonba 1 hétre mennyi kajapénzt vinnétek?

Inkább az olcsóbb helyeket keresnénk, de azért ki szeretné nk próbálna valami hagyományosat is. Mnnyit szánjunk rá kb?

Legjobb válasz: a gyorskaja (meki, KFC, stb) 5 font körül van egy menü, egy jó pizza 10-12 font, egy éttermi ebéd meg helytõl függõen 15 font-csillagos ég. Sok pubban van Daily Offer, ami az otthoni menünek felel meg. Ebbõl már ki lehet kalkulálni.

a gyorskaja (meki, KFC, stb) 5 font körül van egy menü, egy jó pizza 10-12 font, egy éttermi ebéd meg helytõl függõen 15 font-csillagos ég. Sok pubban van Daily Offer, ami az otthoni menünek felel meg. Ebbõl már ki lehet kalkulálni.
A kérdező hozzászólása: * szeretnénk próbálni, bocsi.
low-end, szupermarketben vásárlással (reggeli mindig, ebéd és vacsora fele-fele arányban olyan (beleértve szendvicset, hideg tésztasalátát, falafelt, stb.) és rendes melegétel olcsó étteremben: kb. 20GBP/nap/fõ normális: pár bolti vásárlás (reggeli croissant, vagy más amit amúgy is ennétek), de amúgy azt esztek ami megtetszik, de mégis utcai kajálda, olcsó étterem színvonal, nem kell fõzni magatokra: kb. 35GBP/nap
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Van köztetek olyan, aki koplalt már 1 hétig? Mennyit fogytatok?

nem vagyok kíváncsi a kioktató válaszokra,tisztában vagyok vele,kockázataival és,hogy ez a legegészségtelenebb dolog,amit tehet az ember. bár megfordult a fejemben,úgysem koplalnék,egyrészt mert,ahogyan ismerem magamat a kitartásommal baj lenne és jelenleg semmilyen érzelmi válságban nem vagyok,másrészt benne vagyok már egy két hónapja tartó,eddig sikeres fogyókúrában. csak érdekelne,hogy van-e aki fogyott koplalástól.

Legjobb válasz: 5 nap alatt -4 kg, félév múlva a pszichiátrián voltam anorexiával. Nem éri meg, hidd el, amikor megérzed az éhségérzet kielégítõ ízét, lehetetlen leállni..

NEm koplalni kell, tisztitani! Ezeket vidaman is lehet vegezni, zoldseg, gyumolcsnapot tartani, viznapot, amikor csak ezeket fogyasztod, mellette pedig gyogyteat vagy vizet fogyasztasz, tokeletesen fogyaszt, s nem artalmas, egeszseges!
5 nap alatt -4 kg, félév múlva a pszichiátrián voltam anorexiával. Nem éri meg, hidd el, amikor megérzed az éhségérzet kielégítõ ízét, lehetetlen leállni..
Kovetkezo kerdes: mennyit hiztatok vissza?
1 hónap 10kg. 2 év alatt jött vissza 10-12 kg.
3 nap, kíváncsiságból. Egy hét alatt sok súlyt veszíthetsz, de ennek csak egy része fogyás (tehát zsírégetés) a többi víz és izomszövet (mert szükséged van fehérjére és ha nem jön kintrõl, használod a bentit). Szerintem nem éri meg, többet szedsz vissza utána. Elfogadott módszer azonban az idõszakos koplalás (pl. vacsorától vacsoráig nem eszel, vagy nagyon keveset de másnap rendesen eszel.) A 242 óra kritikus, mert ezután áll át a szervezet a koplalaó üzemmódra (lassul az anyagcsere, nem fogsz mozogni és ketontesteket égetsz).
15-ös: Pedig jön, innen látom :-). Két hét rövid idõ. De nem kötelezõ visszahízni, tarthatod, csak tartani nehezebb lesz, mintha lassan fogytál volna.
1 hét-6 kiló. 2 hete csináltam, nem jött vissza.
Kösz és bocs, 24 óra - egy nap. Az idõszakosan koplalók tapasztalati úton jöttek rá a max 1 napra amit a tudomány késõbb igazolt.
242? Ez most komoly? :) 4 óra az, már négy óra után.
Drága szívem, mielõtt ilyen hülyeségeket kérdezel, néz már utána a dolgoknak! Például az emberi test mûködése és azon belül is, hogy mi játszódik le a szervezetben koplalásnál. Akkor tudnád, hogy miért egészségtelen és valószínûleg akkor a kérdést sem írtad volna ki.
2 napig koplaltam 1 kilót fogytam.
2 hétig koplaltam, 8 kiló ment le. Nem fogyni akartam, a párom készített ki. Addig egyébként nem volt gond az alakommal, azóta viszont folyamatosan súlyproblémáim vannak :(
csak gratulálni tudok! a koplalástól elsorvadsz, nem lefogysz, és utána vissza fogod szedni a háromszorosát. megéri? ha neked meg, akkor hajrá, hogy ennyire nincs eszed.
Egy hét, 4 kiló. De nem szándékosan csináltam, csak hihetetlenül bele voltam zúgva valakibe, és amiért folyton rá gondoltam, elfelejtettem enni :/ van ilyen...
gyomorinfluenza 5 napig. gyakorlatilag csak inni tudtam, és nem mozogtam, csak begörcsölve feküdtem. 1 kiló ment le így.
16: Tartom. :) és még lejjebb is fog menni, nem hogy visszajönne. :)

Szerintetek egy olyan kapcsolatba, ahol a fiatalok fél éve vannak együtt, 1 héten mennyit kell nekik (legalább) találkozni?

18/F vagyok, és van egy 16/L barátn?m, nem lakunk egy városban, ? nem messze egy kis faluban él mellettünk.

Legjobb válasz: távolsági kapcsolat, felejtsd el

távolsági kapcsolat, felejtsd el
sztem 3x legalább. de ha így is jól megvagytok mind1....tom az uccsó mondat hülyén hangzik de így van
A kérdező hozzászólása: csak hogy nekem nagyon hiányzik napról-napra
1-3 azért jó lenne. heti egy elég kevés, de még mindig jobb, mintha mindig együtt lenétek. A lehetõségeitekhez mértten próbáld heti 2-re növelni a számot.
és egy héten egyszer az mennyi idõ? nekem pl jó az egy héten 3x és akkor együtt is alszunk, mondjuk este találkozunk 6-8 órakor reggel 10körül meg lelépek. (mert dolgunk van mindig) vagy ilyesmi
Mennyit kell? Miért van ilyen, hogy kell? Amúgy most itt a nyár miért nem tudtok többet találkozni?
anyit kell ameddig jól érzitek magatok
mi heti 2x találkozunk reggel 9tõl este 6ig általában egyik hétvége másik hétköznap. de amugy nekem is hiányzik mindig, de akkor jobban bújik a barátnõm hozzám mert már hiányoztam neki :) nézd a jó oldalát is :D
A kérdező hozzászólása: Csak nálunk az van hogy a szülei bolondoznak... így nem nagyon engedik és úgy felidegesít

Balatoni nyaralás 1 hétre mennyit?

Ti mennyi pénzt vinnétek egy hétre, ha mennétek egy kb 10 f?s baráti csapattal nyaralni Balcsira?

Legjobb válasz: Hát attól függ. Bele kell számolni a szállást vagy nem? Ha a szállást mondjuk nem kell, akkor kb. 40-50 ezret!

Hát attól függ. Bele kell számolni a szállást vagy nem? Ha a szállást mondjuk nem kell, akkor kb. 40-50 ezret!
20-30e+szállás. De ha étteremben kajáltok, akkor 50.

Menszesz után 1 héttel mennyire lehetek termékeny?

Legjobb válasz: hát, ha a biztos termékenység 100%, akkor kb 70-80%

hát, ha a biztos termékenység 100%, akkor kb 70-80%
Hát, egy átlag menstruáció 5-7 nap, szóval menstruáció után egy héttel kb a ciklus 12-14. napján leszel. Ez a legtermékenyebb idõszak.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!Akkorjobban odafigyelek majd!:-)
Ha ennyire értesz hozzá, akkor legalább egy Kalmopyrint használj! 2 térd között, jó erõsen összeszorítva...

Ha nincs a babámnak széklete 1 hétig, mennyi folyadékot igyon egy nap (minimum)?

7 hós, anyatejes, + gyümik, pici f?zelékek. Amióta elkezdtük a hozzátáplálást, vannak ilyen gondok, de el?tte is el?fordult. Minden gyógyszert kipróbáltam, kaját, masszírt, dokinál is volt, Ti sem tudtatok mást ajánlani már, csak a folyadékot. Lehet ez a baj, de nagyon keveset iszik. Ha kb. 150 ml. megiszik egy nap, az elég? Remélem fokozatosan eljutunk eddig a mennyiségig... A másik gondom, hogy csak az édeseket issza, én meg szeretném vízre, ill. natúr teára rászoktatni... Hogyan tegyem? Köszönöm most is a segítségeteket!

Legjobb válasz: Persze h azt issza, miért kéne neki más, ha édeset is kaphat? Kezd pl a teával, hogy napi szinten egyre kevesebb cukrot teszel bele, ilyen picinek bõvel elég lenne h van egy kis íze. Gyümölcs teával is próbálkozhatsz

Persze h azt issza, miért kéne neki más, ha édeset is kaphat? Kezd pl a teával, hogy napi szinten egyre kevesebb cukrot teszel bele, ilyen picinek bõvel elég lenne h van egy kis íze. Gyümölcs teával is próbálkozhatsz
Kedves elsõ válaszoló:szerintem elkerülte a figyelmedet, hogy a bébi anyatejet is kap, gondolom a tejen kívül iszik 150 ml-t.Ne ilyesztgesd feleslegesen a kérdezõt.És hogy válaszoljak is : a kamillatea nekünk segített a székelési gondokon minden szopi vagy evés elõtt ivott 20 ml-t és beállt a széklet minden napra.
A kérdező hozzászólása: Kedves 3.! Nekünk a kamillatea már nem használ.... mondom: MINDENT KIPRÓBÁLTAM, AMIT EZEN AZ OLDALON TALÁLTAM TANÁCSKÉNT, ILL. 3 DOKI ÁLTAL JAVASOLT PRAKTIKÁKAT IS.... :( Ezért gyanítom, hogy több folyadék talán segítene... Pisis pelus viszont van bõven!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! igen! Eleinte használt, egyszerûen felszívódik... még beöntésre sem kakilt.... :(
Jézus... vidd el több dokihoz, mert komoly gond lehet belõle. 7hós babának napi másfél deci? NAGYON KEVÉS! 150-200 ml-t /nap/KG !! Az az a testsömegét beszorzod 150-200 ml vel annyi kell neki, ez nagyon kevés igy !!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ, de napi 5x szopik! Az anyatej 80% víz! A védõnõm most is azt mondja, nem baj, ha nem iszik.... most akkor az anyatejen kívül mennyi folyadék a minimum? Vagy én vagyok ennyire tájékozatlan? Segíts légy szíves, hogy ezt anyatejen kívül értetted ezt a mennyiséget??? !!!! Ha napi 200 ml. megiszik, akkor már jók vagyunk, és mindig kínálgatom egész nap!
A kérdező hozzászólása: Babavízzel kezdtem, de köpte ki... pár nap múlva bébigyümölcslével kínáltam, amit fokozatosan hígítottam vízzel, most ott tartunk, hogy 1/3 gyümölcslé 2/3 víz. Ma próbáltam a natúr teát, de köpi ki....
Szia. Tudom, hogy ezen az oldalon a glicerines kúp is szerepelt megoldásként, de próbáltad már? Mi is ebben a cipõben járunk, mindent kipróbáltam, kivéve ezt a kúpot. Azt hallottam róla, hogy az eredmény azonnali és látványos, de nem szabad túl gyakran használni, mert alkalmazkodik hozzá a baba. Sok sikert. Üdv.
Szia!akkor szerintem csak jól hasznosítja amit megeszik. _A hasa fáj, attól, hogy ritkán kakil?Ha nem, akkor nincs nagy baj, nyugi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!