Találatok a következő kifejezésre: 1 hét leszünk 3 (34 db)

Mikortol érdemes a babákat uszásra hordani? Valaki el tudná "mondani" részletesen hogyan is müködik? 1 éves lesz 3 hét mulva a babám

Legjobb válasz: Hááát mi már 3,5 hós kora óta hordjuk babaúszásra-ha erre gondolsz!Nagyon szereti de kellet 1 kis idõ míg megtetszett neki míg jól érzezte már magát!Sajna volt 1 kisfiú aki 1 éves volt és velünk kezdte de abba is hagyták mert nagggggyon nehéz volt vele!Nem csinált semmit,csak sírt,meg volt rémülve stb!Kívánom h nektek sikeresebb legyen!

Hááát mi már 3, 5 hós kora óta hordjuk babaúszásra-ha erre gondolsz!Nagyon szereti de kellet 1 kis idõ míg megtetszett neki míg jól érzezte már magát!Sajna volt 1 kisfiú aki 1 éves volt és velünk kezdte de abba is hagyták mert nagggggyon nehéz volt vele!Nem csinált semmit, csak sírt, meg volt rémülve stb!Kívánom h nektek sikeresebb legyen!
Mi is 2-3 hónapos kortól vittük õket. Ahol van babaúszás ott van a kicsit nagyobbaknak is általában. Neki már nem lesz búvárreflexe, tehát kicsit nehezebb lesz vele, de a tanfolyamokon segíteni tudnak.

Szerintetek ez milyen ötlet évfordulóra? Az 1. évfordulónk lesz 3 hét múlva és egy fórumon a lenti ötletet olvastam.

Egy igényes, mondjuk bőrkötésű, időtálló, fényes papírból készült 60 számozott oldalas A4 méretű napló. A fedelén" Életünk naplója" aranybetűs felirat. Minden számozott oldal legfelső sorában előrenyomtatva : "A következő oldalak kitöltése minden év utolsó napján kötelező. " Minden év utolsó napján közösen az évben történt eseményeket leírjátok, csak egy oldalban. Szép lesz ez majd amikor az unokáitok is aláírhatják. Nekem nagyon tetszik az ötlet, de nem tudom, hogy férfiként ti ezt milyennek találnátok? Esetleg 1. évfordulóra még túl korai az ilyen? De az elsőtől lenne jó majd később visszaolvasni.

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Amúgy szerintem ez 1. évfordulóra sok. 25f

Hány évesek vagytok? Amúgy szerintem ez 1. évfordulóra sok. 25f
Jaa, házassági évforduló!:D Arra simán jó, sõt, tökéletes!:)
Szerintem is jó ötlet. És gratulálok! :) Elég szomorú, hogy vannak olyanok, akik, a "jahj csak az elsõ..." miért lehetne olyan hihetetlen, hogy két ember ennyire szereti egymást? Vagy miért lenne törvényszerû, hogy nem lesz hosszútávú a kapcsolat... olyan pesszimisták az emberek. :)
Szerintem 1. házassági évforudlóra tökéletes lenne. Elõször azt gondoltam, hogy 1 éve vagytok együtt még házasság se volt na akkor mondtam volna hogy nagyon nagyon sok. de szerintem így jó lesz
szerintem simán mehet. Nagyon aranyos ötlet. szerintem neki is tetszeni fog. :D
Amit te írsz, hogy Életünk naplója, az kb. aranylakodalomra való, amikor már tudsz is mit beleírni nem 1. évfordulóra.
Most akkor mi van, mióta vagytok együtt? Mert akkor lehet nem lenne sok, de igazából te ismered, hogy milyen típus.
A kérdező hozzászólása: õ 31, én 25 1. házassági évfordulóra lenne
Házassági évforduló? Vagy együtt járás? Nagyon sok. A férfiak nem értékelik az ilyesmit.
Én lány vagyok, de ez nagyon sok. Kb olyan mint a hogyan veszítsünk el 1 pasit cimû filmbe a közös gyerekes album...Ez már inkább egy esküvõre vagy 10. évfordulóra való...
Nem pesszimisták az emberek, szerintem csak azt hitték, hogy 1 éve járnak. Úgy tényleg durva lenne:D

6 hete lesz pénteken, hogy szültem (3. baba). Kb 1 hete nem volt már semmi vérzésem, tegnap óta piros vérzés van mint menzikor. Ez mi?

Jövő héten megyek a 6 hetes kontrollra. Nem fáj a hasam. Alvadt vért nem láttam és nincs sok. Bocsi a részletekért, de meglepődtem, hogy mi lehet. Menzi? Tapasztalatokat várnék tőletek.

Legjobb válasz: Én is 5 hétig véreztem, aztán a 6. héten megjött. Lehet nálad is ez van. Mondjuk én nem tudtam szoptatni, szerintem ezért ilyen gyorsan.

Én is 5 hétig véreztem, aztán a 6. héten megjött. Lehet nálad is ez van. Mondjuk én nem tudtam szoptatni, szerintem ezért ilyen gyorsan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nekem szopizik.
nekem is így volt...pont így, azt hittem megjött, hírtelen elöntött az élénkpiros bõ vérzés, . azt mondják a 6 hétbe még mindenféle vérzés belefér. ne aggódj :)
Menjél hegyet mászni ha tudsz mert az eléggé fogyaszt :D Legalább is így tapasztalta az aki csinálja;)
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem hozzá tenni, hogy 15 éves vagyok :) szóval olyan tanácsnak örülnék amit meg is tudok valósítani :)
ne szedj szarokat! milyen paramétereid vannak?
Próbálj meg variálni az étrendeddel, csökkentsd a szénhidrátbevitel egy kicsit és úgy folytasd. Vagy 1-2 napig növeld meg aztán vissza és utánna tarsd megint. Vegyél valami zsírégetõt.
A kérdező hozzászólása: 175-180 centi vagyok 105kg de a lábam az csupa izom mert sokat bicajoztam régen a karomon is van izom elég :) a hasam zavar nagyon h nagy.
keresd fel a gyerekorvost és vizsgáltasd ki magad: cukorbetegség, pajzsmirigy....
ja és bicajozz most is
A kérdező hozzászólása: semmilyen betegségem nincs csak allergia de szedek rá néha gyógyszert de ez semmiben nem akadályoz csak emiatt híztam el mivel nagy étvágyat hozott ezért nem szedem olyan gyakran.

17+3 napos vagyok! Az első mozgást kb 1 hete éreztem meg, de azóta nem mindennsp érzem. Normális ez? Mikortól lesz mindennapos a mozgás?

Legjobb válasz: Persze hogy normális.Még nagyon pici ahhoz a baba, hogy mindig érezd,majd olyan 20-21 hetesen érzed már majdcsak minden nap.Nekem 15 hetesen mozdult meg úgy hogy én is éreztem, és volt úgy hogy utána 4-5 napig semmi, aztn a 21. héttõl már rendszeresen minden nap akár többször is érzecánkolni.

Persze hogy normális.Még nagyon pici ahhoz a baba, hogy mindig érezd, majd olyan 20-21 hetesen érzed már majdcsak minden nap.Nekem 15 hetesen mozdult meg úgy hogy én is éreztem, és volt úgy hogy utána 4-5 napig semmi, aztn a 21. héttõl már rendszeresen minden nap akár többször is érzecánkolni.
a vége: érzem ficánkolni.
Szia!Persze hogy normális!Ilyen kis terhességnél még olyan kicsi a baba hogy nem érzed csak ha pont úgy ér valamidhez hozzá.Még a csontjai sem olyan kemények és hát az kell hogy érez rendszeresen.Õpersze nagyon aktíiv ebben az idõszakban, mert még rengeteg helye van.Bukfencel, rugkapál kihasználja hogy elfér.Kb a 22-23. hét környékén vállik minden napossá az a mozgása amit már Te is érzel.Persze akkor is vannak nyugalmasabb és aktívabb idõszakok.Szóval türelem és szép baba várást!
Szia! Normális. Én 19 hetes vagyok és 2 hete érzem a baba mocorgását, nem minden nap. Tegnap este rúgott egy határozottat, de ennyi volt az összes mozgása aznapra. Viszont örültem, mert ez már határozott mozgás volt, nem csak próbálkozás...
De jó neked. Én a 19.-ben vagyok, és még nem érzem a mozgását, csak ha valamelyik szervemet vagy pontomat elnyomja. Én meg azért pánikolok, hogy nem érzek mozgást, hogy ez normális-e.
Ebben a terhességi korban még annyira gyöngécskék és ritkák a mozgások! Lehet hogy épp nem figyeled, de amúgy normális. 2-3 hét, és sokkal sûrûbb, erõsebb, sõt, látható is lesz! Boldog babavárást!
az elõzõhöz A babaszoba .hu-n megtudod nézni a mozgását ebben az idõszakban hétrõl-hétre a fejlõdését.a 9 hónap link alatt és ott bejelölöd hogy hányadik hétnél tartasz.

A mellem fáj már 3 napja de azért nem úgy hogy majdnem leszakad! DD, pedig a menszimnek még van 1 hete, ez mindenképpen a menszit jelezheti?

Írhatna valaki akinek volt valami hasonló tünete és terhes lett

Legjobb válasz: elõzõ vagyok! állandóan azt néztem most akkor meg jött. És amikor a nem várt napja esedékes volt.kkor csináltam tsztet ,de negatív volt. Utána vártam egy hetet, persze nem jöt meg továbbra se,és pozítiv lett. Drukkolok:)

elõzõ vagyok! állandóan azt néztem most akkor meg jött. És amikor a nem várt napja esedékes volt.kkor csináltam tsztet , de negatív volt. Utána vártam egy hetet, persze nem jöt meg továbbra se, és pozítiv lett. Drukkolok:)
szia! hát én pénteken teszteltem pozitívat!! És nekem is fájt a mellem nagyon és most is , meg különös hasszurkám is volt. Na meg olyan mint ha mindjárt megjönne......DE nem Ugyhoyg van esély.Én éreztem már ilyenkor, hogy az vagyok.REMÉLTEM:)
Szia! Ez még akármi is lehet. Nem szoktad mérni az ébredési hõdet? Sokat ssegít a bizonytalanságon. Ha reggelente 37 körül, vagy felette van, és mensi elõtt 1-2 nappal nem megy le, akkor jó esélyeid vannak. Nekem pé utáni 12-16. napig émelygésem volt, abból tudtam, hogyy összejött a baba. A mellem viszont egyáltalán nem volt érzékeny. Nem vagyunk egyformák, mindenkinél más-más tünetek jelentkeznek. Drukkolok, hogy baba legyen!!!:)
A kérdező hozzászólása: köszi a biztató szókat remélem baba lessz, a hõmet nem mérem, valami más tünet ilyenkor mi volt nektek?
Nem akarlak elszomorítani, de nekem mensi elõtt már 14 nappal, tehát a pé után elkezdenek nõni a melleim és egészen a mensi végéig majd' leszakadnak mert annyira fáj...szóval szerintem ez még nem egyértelmû jele a babának...de azért nagyon szurkolok hogy baba legyen a dologban :)
Ki lesz kórházban? csak te? a gyerek otthonmarad?
igen, ki lesz kórházban? mindketten vagy csak te? miért? így nehéz tanácsot adni, hogy már a kérdést is nehéz értelmezni :)
Mit nem lehet értelmezni? Világos, hogy a kérdezõ lesz kórházban. Magyarázd el neki, hogy anya beteg -vagy a Kisteso születik?- es o majd apaval/Marcal mindennap bejöhet hozzád meglátogatni.
A kérdező hozzászólása: "amíg kórházban leszek ... "Mûteni fognak és apa illetve anyós lesz a gyermekkel ! Azt megbeszéltük , hogy szinte minden nap bejönnek majd !
Az jó. Lehet meg levelet írni a gyereknek. Most neki állsz es a kórházban töltött minden napra írsz neki egy levelet, amit majd az apja ad oda neki. Lehet melle tenni valami kis apróságot is. A kedvenc plussere lehet kötni egy kendõt, amit befujsz a parfumoddel - azt lehet olelgetni, ha nagyon hiányzol.
2. vagyok. ja, így azért jobb a helyzet :( sajnálom, de legalább nem õ lesz kórházban. mi most voltunk a 3 évesemmel kórházban, õ volt beteg és elég jól viselte, megértette nagyjából mi miért történik. szépen magyarázd el neki, hogy miért mész oda, játszatok sok orvososat addig, hogy tudja, mi történik anyával és miért nem tudsz hazamenni hozzá. próbáld meg helyretenni magadban a dolgot, szerintem neked nehezebb lesz mint neki :( õt vigyék el programokra, sokat sétáljanak, menjenek el állatkertbe ha az idõ engedi, kössék le a figyelmét, hogy ne gondoljon a hiányodra. ha van laptopotok, kamerás, na meg kettõ akkor vidd be magaddal és esténként skypon beszélgessetek :) gyors gyógyulást kívánok neked!

Ilyet ihat 1 éves fiam (3 hét múlva lesz)?

https://www.groby.hu/termekek/etel-ital/34198-fruppy_ital_33..

Legjobb válasz: Fiam,lányom már kb.10 hós koártól itta,imádták,de vigyázz vele,mert ha sokat iszik,hasmenése lesz,meg a széklete is kicsit besárgul:-)

Fiam, lányom már kb.10 hós koártól itta, imádták, de vigyázz vele, mert ha sokat iszik, hasmenése lesz, meg a széklete is kicsit besárgul:-)
Szerintem nem lesz baja, de: Védõnõnk nem ajánlotta a gyümölcslevet (házilag sem), mert a babák könnyen rászoknak és nem kérik a vizet (ezt pár nap után én meg is figyeltem az enyémen, azelõtt, hogy mondta volna), a gyümölcsnek meg ugye nagy a cukortartalma. Azt mondta, ha mégis adok, kössem mindig az egyik étkezéshez, egyébként meg inkább legyen víz.
Én nem adnék, mert ezeknek semmi közük a gyümölcsökhöz. Ha már nagyon akarsz adni neki gyümi levet akkor te csináld, préseld házilag. Abban tuti nem lesz hozzáadott cukor. De egyébként nekem az a véleményem, h a víznél nincs jobb szomjoltó, mellesleg attól nem romlik el a foga. azok a gyerekek akik ilyeneket isznak, majd nézd csak meg a fogaikat, szabályosan lerohadnak a fogak, már elnézést a kifejezésért. de csak ilyen fekete kis csonkok vannak a fogak helyén. ha ezt nem akarod, akkor inkább csak vizet adsz neki. Az én lányom 19 hónapos és szerencsére a vizen kívül nem is iszik meg mást, volt már h kínáltam gyümi lével, de nem kellett neki.
1 éves kora körül mi már mindent adtunk neki, kivétel szénsavas és amiben aszpartam v. más nevén fenil-analilin van mert ez idegméreg csak Mo. nem tiltották be... De szerintem fõzz neki másfél liter milford gyümi teát (nincs benne csersav) abba 1 ek citrom 1 ek méz (házi!!!!!!) ha nincs házi méz inkább cukor... és jobb mint ezek az állítólag nem cukrozott gyümilék...
A kérdező hozzászólása: ami itthon van az sárgarépa-alma-málna ízû....
A kérdező hozzászólása: és az h málnás? nem baj?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!