Találatok a következő kifejezésre: 1 hét kell (360 db)

1 hete csak petezsák látszódott. Még 1 hétig kell kibírnom, hogy megint lásson a doki?

10 mm-es petezsák látszódott 5 hetesen. Azt mondta a doki ,hogy 2 hét múlva menjek vissza. Tudnátok tanácsokat adni,hogy lehet még kibírni az 1 hetet. ? Nagyon ideges vagyok ,mert ennyi idősen volt már egy vetélésem és akkor nem volt semmi a petezsákban. Nagyon félek,hogy megint nem lesz benne semmi :(

Legjobb válasz: Én most vagyok 5 hetes és még 1 hetet kell kibírnom, hogy az orvos megvizsgáljon, de egyfolytában arra gondolok, hogy vajon minden rendben van-e?! Nem tudom megmondom õszintén, mert nagyon vágyok egy egészséges kisbabára.

Én most vagyok 5 hetes és még 1 hetet kell kibírnom, hogy az orvos megvizsgáljon, de egyfolytában arra gondolok, hogy vajon minden rendben van-e?! Nem tudom megmondom õszintén, mert nagyon vágyok egy egészséges kisbabára.
Jaj te szegény, kitartás. Én is voltam pont ugyanilyen helyzetben, csak nekem egy évet kellett várnom az újabb maszatra :((( Nekem is üres volt a petezsák végig, aztán befejezték. Tudom hogy nem könnyû, de próbálj pozitívan gondolkozni és kikapcsolódni hátha valami legalább kisebb idõre eltereli a gondolatadat (én pl vígjátékokat néztem esténként). Napközben dolgoztam, ha nagyon beparáztattam magam akkor bementem a fõnökasszonyomhoz egy kis lelki fröccsre, szerencsére partner volt benne.
Ja még annyi, hogy most 7 és fél hós már a babóm, úgyhogy KITARTÁS!!!! :) )))
A kérdező hozzászólása: Nyugi minden rendben lesz, bár szerintem nálad is majd csak petezsák lesz még.
Jajj, de jó!! Mostmár biztos minden rendben lesz. Én holnap megyek orvoshoz, még csak 5+3 hetes vagyok, de látni akarom, hogy jó helyen van-e. Õsszel volt egy missed abom! :(((
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy érdeklõdsz :) Voltam múlthéten a dokinál. 9mm-es volt a baba és dobogott a pici szíve :) Azóta már biztos sokat nõtt :) Várom már a következõ Uh-t , de már megnyugodtam :) Köszönöm mindenkinek , hogy segítettek megnyugodni :)
Szia!! Na, voltál dokinál??? Szívbõl remélem, hogy minden rendben!!!!
Nekem ugyanígy volt, kerek egy évre rá sikerült. Az utolsó mensi idõpontjában 2 nap eltérés volt csak. Úgyhogy fel a fejjel, itt vagyok élõ példaként, hogy most sikerülhet. Próbálj vígjátékokat nézni én ha feküdnöm kellett mindig azt tettem. Szorítok! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Próbálok pozitívan gondolkozni, de nagyon félek. Én itthon vagyok egész nap, és ha sokat mozgolódok akkor megfájdul a pocim és le kell feküdnöm így egybõl rám jön az aggódás. Nagyon szeretném , hogy minden rendben legyen. Nekem másfél évig meg sem fordult az elõzõ után , hogy babánk legyen. Most fél év alatt sikerült.És pont akkor jött össze mint elõzõleg és akkor is teszteltem pozitívat így nagyon úgy gondolom , hogy a meg nem születhetett babát kaptuk vissza.
Sejtem, de tudnom kell, hogy nem méhen kívüli.

Tényleg 1 hetet kell várnom a vizsgaigazolásra? Vagy 3napot?

Hétfőn (27.)bementem az NKH-ba (Szegeden). Lefénymásolták az egészségügyi vizsgámról szóló igazolást és közölte velem a csajszika,hogy 1 hét múlva menjek vissza az igazolásért.De nekem az autósiskolába azt mondták,hogy 3nap a várakozási idő...

Legjobb válasz: Valóban nem mindegy hogy 3 (munka) nap vagy 1 hét, de amikor én csináltattam nekem a vizsga biztos 4-5 napot mondott. 4. nap után megérdeklõdtem telefonon és addigra már megvolt a vizsga igazolás. Ha nem is egy teljes hét, de 3-4 nap biztos.

Valóban nem mindegy hogy 3 (munka) nap vagy 1 hét, de amikor én csináltattam nekem a vizsga biztos 4-5 napot mondott. 4. nap után megérdeklõdtem telefonon és addigra már megvolt a vizsga igazolás. Ha nem is egy teljes hét, de 3-4 nap biztos.
Nekem is azt mondta a vizsgabiztos hogy 3 munkanap...ez volt pénteken...csütörtökön mentem az oktatómhoz, mert úgy beszéltük õ elhozza és nem volt még meg ezért csak következõ hét hétfõn kaptam meg a vizsgalapom..

Ha kb egy hete voltam együtt a párommal, és mostanra kb 1 hétre kell megjönnie, akkor a menstruáció előtti jelek (mellfájás, ingerlékenység) ami ilyenkor szokott jelentkezni, a terhességtől nem lehetne nem?

Tehát még koraiak lennének ezek a jelek, ha terhes is lennék. Ez csak a menszesz előjelei lehetnek gondolom.

Legjobb válasz: Nem vagy terhes.

Nem vagy terhes.
A terhesség és a menzesz elõjelei megegyeznek. Ha b.sztál védekezni, akkor lehetsz terhes. Ráadásul pont peteérésedkor sikerült megejteni a dolgot, szóval kifejezetten jó esélyed is van rá.

Trombózis Hétfõn 2014. 03.17. -én kificamítottam a bokámat és begipszelték viszont kaptam Clexane injekciót, hogy szúrjam a hasamba minden nap egy idõben.1 hétig kell de kihagytam 3 napot lehet belõle bajom, ha a többi 3 napig szúrom magam?

Legjobb válasz: Hát max egy a trombózis elvándorol a szívedbe, tüdõdbe, agyadba és azonnal meghalsz, vagy csak a vesédbe, amitõl azonnal nem halsz meg. Nem véletlenül adnak véralvadás gátlót...

Hát max egy a trombózis elvándorol a szívedbe, tüdõdbe, agyadba és azonnal meghalsz, vagy csak a vesédbe, amitõl azonnal nem halsz meg. Nem véletlenül adnak véralvadás gátlót...
De mindenképp keresd fel a háziorvosod minimum telefonon, ez nem játék.
A kérdező hozzászólása: elírtam: mit. :)
Nézz filmet, olvass, szeretkezzetek, fõzzél jókat, sétálj, biciklizz, hívd fel az ismerõseidet és kérdezd meg hogy vannak, menj el fagyizni, pizzázni, takarítsd ki a lakást, kiránduljatok. Hát bármit, amihez kedved van és szeretsz!
Próbálj másra gondolni:) Szervezzetek programot. Menjetek sétálni, kirándulni, ne csak teszten kattogj:)
Elutaztunk olyan helyre ahol nem lehet tesztet kapni, és csak hétvégén megyünk haza :) Nem a tesztelés miatt, hanem csak pont így jött össze. Egyébként már naponta csinálnék egyet-egyet...
Számolom a napokat, és a perceket, hogy mikor tesztelhetek végre. :) Egyéként tanulgatok, filmezek, belevetettem magam a munkába, aminek a fõnököm örül a legjobban. Pár napja pedig elkezdtem a lakást kifesteni.
Már csak 5 napot kell várnod :) Én holnapután tesztelek! (4. voltam)
A kérdező hozzászólása: Most kicsit felpörögtek :D Örülök neki :)
Mert ha nem egy idõben szeded, akkor nem hat rendesen...

Tényleg 1 hetet kell várnom a vizsgaigazolásra?

Ma bementem az NKH-ba (Szegeden). Lefénymásolták az egészségügyi vizsgámról szóló igazolást és közölte velem a csajszika,hogy 1 hét múlva menjek vissza az igazolásért.De nekem az autósiskolába azt mondták,hogy 3nap a várakozási idő...
nemértem a kérdést...
Elmagyarázom: be van gyulladva a bölcsességfoga de csak egy hét múlvára van kiírva mûtétre. Erõsebb fájdalomcsillapító?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a zavartságért. Igen ez a helyzet, erõsebb fájadlomcsíllapító mint a Cataflan? A bölcsességfog akut fájadalommal jár nem? Tehát van esély arra , hogy tompulni fog kicsit az 1 hét alatt?
A kérdező hozzászólása: Azért sem akartam tegnap kimûtetni, mert félek a szájzártól, és hogy nem tudnák beszélni. Záróvizsga elött vagyok, így nagyon parás lettem tõle. (Köszönöm szépen a segítséget)

A 12. heti Uh-n megegyezett a menstruáció által számolt hét, és az Uh alapján számolt hét! Viszont, most a 30. heti Uh-on kb.1 hét eltérés van! Ez nem jelent semmit? A 12. heti Uh-t kell alapul venni, ha a magzat korát akarják megállapítani?

Legjobb válasz: Egy hét még nem a világvége, sõt kettõ vagy három sem. Nálam szinte állandóan volt eltérés, egyik alkalommal 1 héttel nagyobb volt, másik alkalommal 1 héttel kisebb a babám. Doki soha nem mondta, hogy ez gond lenne, és nem is lett baj belõle, lányom tök normális méretekkel született (kicsi túlhordással végül). Nálam mindig az utolsó mensi alapján számolták ki a szülés dátumát, a magzat korát, és az 1-1 hét eltérés miatt soha nem is módosítottak ezen, mivel a babák (fõleg már az utolsó trimeszterhez közel) másképp fejlõdnek, más a hosszuk-súlyuk! Az átlag csak egy irányszám, ha babád kicsit kisebb az nem baj!

Egy hét még nem a világvége, sõt kettõ vagy három sem. Nálam szinte állandóan volt eltérés, egyik alkalommal 1 héttel nagyobb volt, másik alkalommal 1 héttel kisebb a babám. Doki soha nem mondta, hogy ez gond lenne, és nem is lett baj belõle, lányom tök normális méretekkel született (kicsi túlhordással végül). Nálam mindig az utolsó mensi alapján számolták ki a szülés dátumát, a magzat korát, és az 1-1 hét eltérés miatt soha nem is módosítottak ezen, mivel a babák (fõleg már az utolsó trimeszterhez közel) másképp fejlõdnek, más a hosszuk-súlyuk! Az átlag csak egy irányszám, ha babád kicsit kisebb az nem baj!
Szia! Nálunk a 20.heti genetikai uh számít, addig nem is mondják a szülés várható idejét, hanem csak annak függvényében. Utána bármi van ehhez viszonyítanak. Boldog babavárást: 36 hetes kismama
Minden baba más tempóban fejlõdik, ezért nem születik 2 ugyanolyan gyerek!

Amniocentesis után meddig kell pihenni? A korházba 1 hetet mondtak. Végig csak feküdni kell, vagy sétálni azért lehet?

voltam az orvosomnál,ö azt mondta,hogy 2 hetet.ezt azért kérdem,mert csütörtökön jöttem ki a korházbol,de jövöhét csüt. mennénk balcsira.igy pont 1hetére rá.igy már fürödhetek,napozhatok stb.

Legjobb válasz: Nekem is most csinálták meg a héten, kedden. A kórházban is, a védõnõm is, a saját dokim is 2 hetet mondott. Azt mondták, hogy 1 hét szigorú fekvés, majd 1 hét pihenés, akkor már nem kell egész nap feküdni, de Balcsi, fürdés még korai. Az a helyzet, hogy én nagyon nehezen bírom a semmittevést, pláne itt a két lányom, meg a párom.Viszont azt észre vettem, hogy kiteregettem utána muszáj volt lefeküdnöm, mert rendesen keményedett a hasam. Egyébként magne b6-ot is szedek, kb 3 napja. Majd írj, hogy mi van veled. Vigyázz magadra!

Nekem is most csinálták meg a héten, kedden. A kórházban is, a védõnõm is, a saját dokim is 2 hetet mondott. Azt mondták, hogy 1 hét szigorú fekvés, majd 1 hét pihenés, akkor már nem kell egész nap feküdni, de Balcsi, fürdés még korai. Az a helyzet, hogy én nagyon nehezen bírom a semmittevést, pláne itt a két lányom, meg a párom.Viszont azt észre vettem, hogy kiteregettem utána muszáj volt lefeküdnöm, mert rendesen keményedett a hasam. Egyébként magne b6-ot is szedek, kb 3 napja. Majd írj, hogy mi van veled. Vigyázz magadra!
Hát az a helyzet, hogy jobb ha sokat pihensz, és kerülöd a lehetséges fertõzés forrásokat is. Ezért még a szex sem szabad ilyenkor, de ez a tájékoztatón is rajta van.Én legalább 3hétig nem hajoltam és nem is emeltem semmit.Hát strandolni biztos nem mernék most a helyedben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!