Találatok a következő kifejezésre: 1 hét és (2163 db)

1 hét az miért 1 hét és 1 honap az miért 1 honap és évszakokra is tudnátok mondani vmit?

Legjobb válasz: A hónapból könnyebb kiindulni. 1 hónap = a Hold fázisainak ciklusán alapszik, ami kerekítve 30 napra jön ki (29,53). Régen ehhez lehetett viszonyítani az idõ múlását. A Holdnak 4 negyedes ciklusa van, így közel 1-1 hétig tart egy ciklus, így jönnek ki a hétnapos hetek, ezen kívül a teremtéselmélet szerint is 7 nap alatt jött létre a világ. Az évszakok a Föld dõlése miatt alakultak ki, ennek annyi köze van az idõszámításhoz, hogy ez is ciklikusan változik. 12 holdhónapig tart egy év, ez alatt a 4 évszak 3-3 hónapig tart.

A hónapból könnyebb kiindulni. 1 hónap = a Hold fázisainak ciklusán alapszik, ami kerekítve 30 napra jön ki (29, 53). Régen ehhez lehetett viszonyítani az idõ múlását. A Holdnak 4 negyedes ciklusa van, így közel 1-1 hétig tart egy ciklus, így jönnek ki a hétnapos hetek, ezen kívül a teremtéselmélet szerint is 7 nap alatt jött létre a világ. Az évszakok a Föld dõlése miatt alakultak ki, ennek annyi köze van az idõszámításhoz, hogy ez is ciklikusan változik. 12 holdhónapig tart egy év, ez alatt a 4 évszak 3-3 hónapig tart.

Milyen modilnetet kérjek 1 hétre? És ha bekapcsolják 1 hét múlva ki tudják?

Megyek 1 hetes táborba és addig kéne modilnet telóra.Ha betelefonálok bekapcsolják?Milyet érdemes kérni?:) SOS<3

Legjobb válasz: Nem hinném h 1 hétre bekapcsolják, meg nem ingyen van! Minimum 1 hónapra kapcsolják be!melyik szolgáltatónál vagy?

Nem hinném h 1 hétre bekapcsolják, meg nem ingyen van! Minimum 1 hónapra kapcsolják be!melyik szolgáltatónál vagy?
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem ingyen van..de regen volt olyan ido h volt es betelefonaltunk es ki is kapcsoltak...azert mert feltolto kartyas vagyok es leszedte a penzt..de ez most nem lenne baj

Egy hete voltam dokinál, azt mondta max 1 hét, és meglesz a baba.2 újjra voltam tágulva, de császáros leszek, mert faros. Nem akartuk programozni, hadd jöjjön akkor, amikor akar, de most már kezdek félni. Szóljak dokinak, hogy még semmi, vagy várjak?

Legjobb válasz: Ismerõsöm a 35. héttõl 2 ujjnyira volt kitágulva, 40. héten szült. Másik gyakorlatilag 1 óra alatt 0-ról 4 ujjnyira tágult. Ezt nem lehet elõre megmondani, hogy te hogyan fogsz tágulni. Lehet, hogy még mindig 2 ujjnyi vagy. A dokival miben maradtatok? Én a te helyedben mennék egy újabb vizsgálatra, ahol részletesen megbeszélnénk a dokival, hogy akkor most mi van. Egyébként az sem mellékes, hogy mennyi idõs kismama vagy...

Ismerõsöm a 35. héttõl 2 ujjnyira volt kitágulva, 40. héten szült. Másik gyakorlatilag 1 óra alatt 0-ról 4 ujjnyira tágult. Ezt nem lehet elõre megmondani, hogy te hogyan fogsz tágulni. Lehet, hogy még mindig 2 ujjnyi vagy. A dokival miben maradtatok? Én a te helyedben mennék egy újabb vizsgálatra, ahol részletesen megbeszélnénk a dokival, hogy akkor most mi van. Egyébként az sem mellékes, hogy mennyi idõs kismama vagy...
Én a 31 héten nyíltam ki két ujjynira, és elvékonyodott a méhnyak is teljesen!Sõt anyákdugóm is elment! Nekem is mindenki azt saccolta hogy a 35. hétig megszülök! 39+4-re született alányom!Gyorsan könnyen!3950 grammal és 61cm-vel! 2éves kislány és 30 hetes pocakcsajszi anyuja

Abortuszom volt 1 hete és akkor azt mondta a doki, hogy jövőhétem menjek visszahozzá ultrahangra! De még 1 picit vérzek, mit csináljak? Visszamehetek így is?

Ezt azért kérdezem,mert amikor beszoktak hívni rögtön az öltöz?be kell menni vetk?zni! De ebben az esetben is le kell? Légyszi valaki segítsen!

Legjobb válasz: Szia! Ugyan ebben a cipõben járok.Most készülök az orvoshoz,ma volt 1 hete a miss. ab.-om. Még én is vérzek kicsit, de persze vissza kell menni, nem biztos,hogy megvizsgál, csak azt nézi uh-n,hogy minden rendben van-e ott bent.(lehet szövet, lepény maradék).De ez nem feltétlen, csak fõ az ovatosság. Fel a fejjel!!! Szép napot

Szia! Ugyan ebben a cipõben járok.Most készülök az orvoshoz, ma volt 1 hete a miss. ab.-om. Még én is vérzek kicsit, de persze vissza kell menni, nem biztos, hogy megvizsgál, csak azt nézi uh-n, hogy minden rendben van-e ott bent.(lehet szövet, lepény maradék).De ez nem feltétlen, csak fõ az ovatosság. Fel a fejjel!!! Szép napot
Amikor szólnak, hogy menj be, mondd meg, hogy még vérzel.
Az elsõ vagyok. Ahogy az elõttem szóló mondta, mikor bemész az orvoshoz, biztos kérdezi, hogy van e még panaszod.Mondd meg, hogy vérzel még.Innentõl kezdve majd õ eldönti, hogy szükséges-e igy is a vizsgálat.
Nekem missed ab. után 2 hétre múlt el és akkor kellett visszamennem is.
Az elõzõ vagyk, azt akartam írni, hogy akár el is múlhat addig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor most mit csináljak? Vetkõzzek az öltõzõbe vagy se? :SSS
Persze hogy megvizsgál. NEkünk, inszemeseknek a ciklus 3.napján kell menni, amikor legerõsebb a vérzés. Nem akadály.

Az baj ha késik miután el veszítettem? 1 hete és 3 napja veszítettem el és 4 napja kellet volna meg jönnie

Legjobb válasz: Ha védekeztetek nincs para. Nekem is késett 1 hetet utána. Gondolom ráparáztam és a stressz miatt.

Ha védekeztetek nincs para. Nekem is késett 1 hetet utána. Gondolom ráparáztam és a stressz miatt.
A kérdező hozzászólása: köszii :)

Ez normális? 72 órás tablettát vettem be 1 hete és hamarabb jött meg 1 héttel (bár így is iszonyatosan hosszú a ciklusom és hiába van meg 8éve, még mindig rendszertelen), sokkal gyengébb volt, mint szokott és rövidebb 3nappla.

Mikor áll vissza a normális ciklusom ?

Legjobb válasz: ha sosem volt normális akkor milyen rendszerbe álljon vissza? javasolnék egy orvost mert semmiképpen sem normális hogy 8 év alatt nem állt be.

ha sosem volt normális akkor milyen rendszerbe álljon vissza? javasolnék egy orvost mert semmiképpen sem normális hogy 8 év alatt nem állt be.
olvasd már el azt a rohadt betegtájékoztatót!!!!!
ha már 8 éve nem áll be rendesen akkor én a helyedbe elmennék nõgyógyász és õ irna fel neked fogalmzásgátlót. nekem is azért irták fel és az tökéletesen beállította. amúgy a 72 órás tabi gyakran kever be...meg én mikor bevettem egyzser akkor utána 3 napra elkezdtem vérezni aztán abbamaradt. ez a gyógyszer nagyon erõs azért kezdtél el a "megszokottól" hamarabb menstruálni
Egyrészt bazinagy adag hormon van benne, lehet, hogy kicsit bekavart. Viszont remélem, tudod, hogy a 72 órás nem 100%-os. Nem árt azért egy tesztet is csinálni.
A kérdező hozzászólása: Voltam már nõgyógyásznál, azt mondta, hogy ez normális, várjak, majd beáll.A fogamzástgátlót nem javasolta, mert a családom mindegyik nõi tagjának baja volt vele.
A kérdező hozzászólása: Ha már így véreztem, akkor nem lehetek terhes, igaz?
Nekem is a 72órás eseményutáni bevétele után 1héttel elõbb jött meg, nem értettem miért, de különösen nem is foglalkoztam vele.Ez 3éve volt, nem lettem terhes és a ciklusom is helyre állt a következõ menstruációkor.
Hmm én másfél éve vettem be 72 órásat és nekem is elõbb jött meg 1-2 héttel. Nyugodj meg nincs semmi baj! :) De én a helyedben felkeresnék egy nõgyógyászt, mert az nem normális h 8 éve megvan és még mindig rendszertelen. Nekem is az volt. A 4. évre állt be rendesen.
Nyugalom, semmi komoly nincs. Egyszerûen csak 72 órás tabletta olyan mennyiségû hormonbombát tartalmaz, hogy bezavarja a szervezeted.

10 nap késés után, meg egy kicsit véreztem is+barnázok, lett egy halvány = os tesztem. Voltam orvosnál (uh) és azt monta nem vagyok az. 1 hét és vissza kell mennem. Leheteg még terhes?

Legjobb válasz: Én úgy tudom a halvány csík is csík! Talán már 1 hét múlva többet lát. hallottam már ilyet! Gratula!

Én úgy tudom a halvány csík is csík! Talán már 1 hét múlva többet lát. hallottam már ilyet! Gratula!
Néha sajnos a teszt csinál téves eredményt, de a doki valószínûleg azért hívott vissza, mert ha baba van akkor még nemigen lát semmit.Egy hét múlva viszont már ott lesz a petezsák esetleg több. Most lehet hogy látott egy felritkult területet ami általában a terhesség helye lesz, de más is lehet. Szerintem tesztelj, mert terhesség esetén minden nap egyre sötétebb a két csík, ha pedig nincs terhesség, akkor vagy ugyanazt látod, vagy eltûnik. A lényeg hogy ugyanazt a fajta tesztet vegyed mint elõtte. A két csík ott volt, de újabb teszttel kiderítheted, hogy terhesség miatt volt-e ott.
A kérdező hozzászólása: azt mondta , hogy nagyobb a méhem, és ha vannak tüneteim akkor valószinûleg terhes vagyok.fájdogál a hasam, meg a fejem is. szerintetek?

Nektek, mennyire vált be a ricinusolaj hajnövesztőként? Mennyi idő alatt láttatok a hajatokon valami változást? Mennyiszer csináljátok a pakolást 1 héten? És 1 hónap alatt kb. nektek mennyit nőt?

Legjobb válasz: Én kb 3-4 hónapig használtam heti 1x, de semmivel nem nõtt jobban, viszont nekem elég macerás volt..bár én igazából hullás ellen használtam, de azon se segített.

Én kb 3-4 hónapig használtam heti 1x, de semmivel nem nõtt jobban, viszont nekem elég macerás volt..bár én igazából hullás ellen használtam, de azon se segített.
Semennyire sajnos :) heti 1-2 pakolás volt. A szokásos 1 centijét nõtte.

Tényleg 2-3 hét múlva küldik ki a jogsit? Mert ma azt mondták az okmányirodában. Pedig én mindenkitől úgy hallottam hogy max 1 hét és kint van

Legjobb válasz: 2-3 héten BELÜL küldik ki a jogosítványt. magyarul lehet, hogy holnapra már a kezedben lesz, de lehet csak két hét múlva.

2-3 héten BELÜL küldik ki a jogosítványt. magyarul lehet, hogy holnapra már a kezedben lesz, de lehet csak két hét múlva.
egy örökkévalóság ilyenkor minden nap, úgy érzi mindenki, hogy sose jön el az a nap, amikor már a kezében lesz a jogsi
Szerinted ki kompetens az ugyben, az okmanyiroda vagy a "mindenki" ? Egyebkent a 2-3 het az egy jogi lehetoseg, hamarabb ki szokott erni, de nyilvan a maximumot mondjak hogy ne cseszegesse oket folyton mindenki.
A kérdező hozzászólása: Jól van én csak kérdeztem. de nem kell egybõl ilyen lekezelõen válaszolni.....
Szia! Én 11.09.07.-én voltam az okmányirodában, és ma (11.09.12) megérkezett a jogsim.
A kérdező hozzászólása: köszi) remélem az enyém is ilyen gyors lesz
én ma voltam csináltatni...remélem a héten megjön :)
Én nemrég voltam személyit, meg útlevelet csináltatni. Központiba mentem, mindkettõ másnapra meglett, pedig 5 napot mondtak, mert nekem sürgõsségivel kellett.
Én aug 2e én levizsgáztam 24én bementem és 31edikére kezemben volt a jogsi.
Ne várj csodát 1 hét alatt esetleg majd 6 hónap mulve. Bár én sosem bíznék igazán többet benned.
azt hogy nem kefélsz félre. akkor kellett volna gondolkodni, és nem a faxod után menni. Fõleg ha szerelmes vagy a csajba. Fordítva gondolkozz el, hogy neked hogy esne, ha megcsalt volna téged...nah, te hogy viselkednél vele? ugyanúgy mint azelõtt? Megcsalt volna mondjuk velem...nah....tetszene?! majom.... 22/F
Elmondom, hogy a bizalom nem csak hogy nem olyan, mint régen, de állítom, hogy egy ilyen után egyáltalán nincs feléd bizalma a barátnõdnek. Meg is értem. Fõleg, 1 hét alatt várod a csodát? Ez komoly? Hát fiam, szedd össze akkor magad, mert ez akár hónapokig is eltarthat, mire visszaépíted ezt a dolgot...de az is lehet, hogy soha nem fog többet megbízni benned. Ami szintén érthetõ. Ezért nem szabad a tûzzel játszani.
ööö mondjuk ásd el magad, én a helyedben azt tenném... pff... szánalmas.. hülye csaj meg is érdemel téged ha ezek után megbocsájtott neked
talán nem kellett volna megcsalnod te észlény, nagy volt a szerelem mi? hagyd el szegényt, legalább olyannal élhetne aki szereti és nem csalja meg
én nem hogy nem bíznék a barátomban ezután, már ki is dobtam volna, akármennyire is szeretem.
ugyan mi a fenétõl lenne a bizalom olyan mint azelõtt... én szóba nem állnék veled többet a helyében, bár a kérdésbõl azt veszem ki, hogy se idõsek, se tapasztaltak nem vagytok.
Ne törõdj vele úgyse lesz ebbõl házasság.Ezis csak egy kaland.Írd a többihez, leszmég bõven, neaggódj.
Ja, én is azt mondom, hogy lépj tovább. A csajnak lesz jobb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!