Találatok a következő kifejezésre: 1 doboz és 1 db gyújtót (1 db)

1 doboz cigit és 1 db gyújtót fel lehet vinni a repcsire?

Mahe szigetére megyek

Legjobb válasz: Én Easyjettel mentem, ott azt írták, hogy 1 db tölthetõ gyújtót fel lehet vinni a gépre úgy, hogy a zsebedben van, nem volt semmi gond. Hazafelé meg már 2 db-bal jöttem, és nem szóltak semmit.

Én Easyjettel mentem, ott azt írták, hogy 1 db tölthetõ gyújtót fel lehet vinni a gépre úgy, hogy a zsebedben van, nem volt semmi gond. Hazafelé meg már 2 db-bal jöttem, és nem szóltak semmit.
Szia! A cigit sztem fel lehet vinni, mert csak 1 doboz, de a gyújtót 100% h elveszik!!A reptéren meg a gépen nem is lehet cigizni, nem tudom miért akarod felvinni!A feladott poggyászba belteheted!
SZia. Persze, de az ongyujtot tenyleg elveszik. Amugy a limit az 1 karton cigi. Annal tobbet nem vihetsz magaddal.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Alapozó mehet kézipoggyászba?

Alapozó (30ml), szemfestéklemosó (100ml) is mehet a kézipoggyászba,ha elkülönítem őket lezárható átlátszó zacskókkal? Mert akkor lehet hogy csak kézipoggyászként vinnénk fel a 2 hátitáskát.

5

Ha busszal utazom külföldre, a jegy árában benne van a biztosítás?

Vagy azt külön kell megkötni? Ha igen, hol?

4

Repülőgépre mit lehet felvinni?

Tudom hogy csak 100 ml zacskózott folyadékot,meg semmi vágó,éles szerszámot,de pl néhány szendvicset lehet-e?

11

Hogyan kell becsekkolni a repülőtéren?

Életünkben először repülünk és kinyomtatott lapon vannak a foglalt repjegy adatok,ezt kell majd odaadni? Nem úgy néz ki mint a beszállókártyák szoktak. Vagy manapság így kell kinéznie?

6

Osztálykirándulást szervezünk az osztályommal, és a Balatonra szeretnénk menni. Mi lenne a legolcsóbb közlekedési eszköz (Győrből mennénk)? Vonat? Busz? Vagy valami más?

4

Ausztriába költözni, ott dolgozni? !

megéri?! melyik területre menjek?

3

Nemzetközi telefonszámot szeretnék, amin mindenhol elérhető vagyok, Ausztrália, Ázsia, Amerika, Európa. Létezik ilyen?

10

Haverommal nekivágnánk Mexiconak. Mitgondoltok nagyon elmebeteg ötlet?

Unjuk a banánt,váltani szeretnénk, tehervonaton utazni, kalandozni.
Ja és pénz nemsok ..

26

Moszkvába készülök áprilisban ami foglalkoztat hogy Lufthansa géppel megyek és Frankfurtban szállok át, vagy Bécsben. Hogy működik ez az egész? Az átszállás a csomagok, a becsekkolás, mire kell oda figyelni? Budapestről indulok kb 1 hetet leszek ott!

3

Ryanairnek mi a jellemző árpolitikája?

Folyamatosan nézem a jegyárakat, november közepén szeretnék utazni. Már decemberben elkezdték árulni a február-márciusi időszakra, de még mindig tűrhető árban vannak. Régen, úgy emlékszem, az utolsó pillanatban mindig olcsóbb volt, és akkor már kiírta, hogy már csak x hely van ebben az árkategóriában. Azóta változott ez? Minél közelebb az utazás időpontja annál drágább lesz?Vegyem meg most, vagy lehet, hogy olcsóbb lesz? (Ma éjfélig van elvileg akció)
Köszi!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!