Találatok a következő kifejezésre: 1 doboz és 1 db gyújtót (1 db)

1 doboz cigit és 1 db gyújtót fel lehet vinni a repcsire?

Mahe szigetére megyek

Legjobb válasz: Én Easyjettel mentem, ott azt írták, hogy 1 db tölthetõ gyújtót fel lehet vinni a gépre úgy, hogy a zsebedben van, nem volt semmi gond. Hazafelé meg már 2 db-bal jöttem, és nem szóltak semmit.

Én Easyjettel mentem, ott azt írták, hogy 1 db tölthetõ gyújtót fel lehet vinni a gépre úgy, hogy a zsebedben van, nem volt semmi gond. Hazafelé meg már 2 db-bal jöttem, és nem szóltak semmit.
Szia! A cigit sztem fel lehet vinni, mert csak 1 doboz, de a gyújtót 100% h elveszik!!A reptéren meg a gépen nem is lehet cigizni, nem tudom miért akarod felvinni!A feladott poggyászba belteheted!
SZia. Persze, de az ongyujtot tenyleg elveszik. Amugy a limit az 1 karton cigi. Annal tobbet nem vihetsz magaddal.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Campleaders angol interjún volt valaki? Milyen volt? Miket kérdeznek?

0

Laptopot átvilágítják?

Ha laptopot szeretnék felvinni a gépre,ki kell szednem a táskából és külön átvilágítják,vagy elég táskástól a röntgen alá tennem?

4

Ryanair gépre fel lehet vinni babakocsit?

Plusz poggyásznak számít vagy kézipoggyásznak?

2

Bora-Borára szeretnék eljutni. Segitséget kérnék, hogy milyen úticélon lehet? , milyen oltás kell? , stb. szóval minden. Ha valaki van olyan kedves és egy msn címet, vagy akár itt leírja, azt megköszönném.

2

18éves kor alatt lehet repülővel utazni kiséret nélkül?

1

Ha körbe szeretném utazni egész Európát, hogyan szerezzek pénzt?

Arra gondolok, hogy először szerezzek valamennyit, vagy az országokban találjak munkát, mert nem csak egy hetet tervezek egy országban lenni?

8

Mit vigyek ajándékba egy vietnámi, sokgyerekes családnak, amikor a franciországi diákcsere programon veszek részt?

Szóval ez egy francia család, de hát igazából vietnámiak, hiszen látszik az embereken, valamelyik gyerek még ott született, csak aztán költöztek. De ez igazából mindegy is, mit vigyek? Tokajit? Magyar csokoládét? Am mi az az itt kapható csoki, ami ott nem? A Tibit ne mondjátok, ha szabad kérnem... :P Vagy piros paprikát estleg? De az meg lehet a vietnami szájízhez nem passzol, máshogy fűszereznek.

6

A Jet 2 járatra utazási irodában lehet jegyet venni?

Ha igen,drágább,mintha neten venném meg?

5

Kezipoggyasznak vihetek fel reklamszatyrot?

vagy taskat ami nem teljesen zarhato magyarul nem borond?

3

Angliai útnál mit pakolnál a bőröndbe? Dolgozni megyek négy hónapra, a bőröndöm méretei korlátozottak, te mit tennél bele?

Kelet-Angliába megyek dolgozni egy hónap múlva. A bőröndöm 68x38x22 cm, ez lesz a feladott poggyászom. Viszek még egy hátizsákot fel a gépre, ebbe kerül a laptopom. A bőrönd nagynak tűnik, de belepakoltam, és mégsem az :)Gondolkodtam nagyobb bőröndön is, de a legnagyobb, amit találtam, csak 12 cm-rel több, mint az enyém, nem tudom, megérné-e beruházni erre. Fontos szempont még, hogy 45 kg vagyok, tehát valahogy el kell juttatni a reptértől a buszmegállóig. És azért nem kellene pont 30 kg-t belepakolni (ennyit vihetek maximálisan a gépre). Amiről nem mondok le semmiképp, az a kispárnám :)

Megérkezésemet követő 2. napon valószínűleg dolgozom már, és 2 hét múlva kapok fizetést. Tescoban lesz lehetőség vásárolni. Ti mit vinnétek magatokkal a bőröndben(élelmiszer, tisztálkodószer, ruhanemű, ágynemű stb.)?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!