Találatok a következő kifejezésre: 1 Samsung van és nem tudom (12 db)

Van 1 Samsung monitorom, és nem tudom be inditani mert nem ég a zöld led. Hol keressem a hibát?

Valami öteletek ha vannak jó lenne...

Legjobb válasz: Elsõ sorban a táp kábelt nézd meg.

Elsõ sorban a táp kábelt nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Már meg volt. Köszi

1 Samsung Sgh-u600-am van és nem tudom átjátszani a gépemről a mobilokra a cuccost. Mit csináljak?

Legjobb válasz: a gép teljesen más formátumba teszi a dolgokat mint a telod. probálj szerezni hozzá progikat és alakitgasd a dolgokat sok szerencsét

a gép teljesen más formátumba teszi a dolgokat mint a telod. probálj szerezni hozzá progikat és alakitgasd a dolgokat sok szerencsét
Ha képeket zenéket filmeket szeretnél a telódra tölteni, akkor telepítsd fel a samsung PC studio 3at a gépre. A samsung honlapjáról tudod letölteni.

Hogyan tudom megnézni hogy milyen firmware van az Xbox 360amon? Most töltök le 1 játékot és nem tudom hogy milyen program vagy patch kell rá hogy elinduljon. Azt hiszem samsung a dvd olvasója

Legjobb válasz: Ha van másolt játékod ami mûködik akkor töltsd le a 360 wawes patcher 1.2.6-ot. A programnál a browse-ra rámész, kikeresed a játékod iso fájlját. Ott lesz alatta, hogy hanyas firmware van rajta. Aztán a letöltött játékot kicsomagolod ahogy kell(nyilván). Utána a 360 wawe-ba ugyanúgy ahogy az elõbb, berakod a letöltött játéknak az iso-ját. Ha ugyan az, akkor nem kell csinálni vele semmit. Ha másmilyen, akkor alatta látsz ilyeneket:Wawe1 Wawe2....stb. Ott kiválasztod azt amilyen a kiírt játékod volt. Utána Patch my ISO file in Wawe(amilyenre akarod szám). Így nem is kell újra flesheltetned az xboxodat.

Ha van másolt játékod ami mûködik akkor töltsd le a 360 wawes patcher 1.2.6-ot. A programnál a browse-ra rámész, kikeresed a játékod iso fájlját. Ott lesz alatta, hogy hanyas firmware van rajta. Aztán a letöltött játékot kicsomagolod ahogy kell(nyilván). Utána a 360 wawe-ba ugyanúgy ahogy az elõbb, berakod a letöltött játéknak az iso-ját. Ha ugyan az, akkor nem kell csinálni vele semmit. Ha másmilyen, akkor alatta látsz ilyeneket:Wawe1 Wawe2....stb. Ott kiválasztod azt amilyen a kiírt játékod volt. Utána Patch my ISO file in Wawe(amilyenre akarod szám). Így nem is kell újra flesheltetned az xboxodat.


Fontos SZiasztok az lenne a problémám hogy van egy Samsung 550p5c laptopom és nem tudok rajta wifizni karácsonykor kaptam akkor ment 1 hónapig utána viszont azt írja ki hogy korlátozott a wiffi. Mi lehet a problem?

Wifi csatalakozási próbléma

Legjobb válasz: A gépen windows 8 van ami szerintem elég szar csak t-mobilos stickrõl tudok vele wifizni. Jó lenne a segítenétek elõre is köszönöm.

A kérdező hozzászólása: A gépen windows 8 van ami szerintem elég szar csak t-mobilos stickrõl tudok vele wifizni. Jó lenne a segítenétek elõre is köszönöm.
A kérdező hozzászólása: mármint internetezni nem wifizni rosszúl fogalmaztam
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy volt már hasonló kérdés csak én nem találtam rá olyan választ ami nekem segítene.Szóval légyszi segíts ha tudsz!:)
Próbáld meg, hogy az akkumulátort kiveszed hosszabb idõre, és akkor lehet újra kell kalibrálni... Ha nem megy, akkor szerviz.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom aztán meglátjuk...és köszi..
Sikerült valamit? :)
A kérdező hozzászólása: Igen, sikerült végül szerelõhöz vinni és ott teljes kijelzõ csere, vagy valami hasonló ami az érintõhöz tartozik...hát nem olcsó dolog...szóval ha lehet senki ne nyúlkáljon a kalibráláshoz ha lehet....és minél egyszerûbb telót vegyetek!De azért még egyszer köszi a tippet!

Egy olyan problémám van hogy a gyerek 1 Samsung GT S5230 telefont jelszóval levédte és nem tudja mit adott meg (elfelejtette) ilyenkor valamit lehet kezdeni vele? Jó lenne nekem melóba de nem fogadja el az én sim kártyámat. Megoldás?

Sim jelszót kér a sim pin után. Megoldás van erre és ha igen akkor mi, vagy kuka a telefon?

Legjobb válasz: Nem kéne taknyosoknak a kezébe adni ilyen dolgokat még nem tudja mit csinál!

Nem kéne taknyosoknak a kezébe adni ilyen dolgokat még nem tudja mit csinál!
A kérdező hozzászólása: Figyelj te s...fej nem a te WC illatu szádra voltam kíváncsi, inkább nyelt volna le anyád.Kit taknyozol le te ba...arcu, hogy csapkodjanak arccal 1 nagy far...oz.P...fejü!!!Amugy megoldottam már ugy hogy bef.....od!!!
Tudom, hogy most dühös vagy, de ne mérgelõdj, vidd be a mobilszolgáltató boltjába a telefont. Valószínûleg szoftvert kell rajta cserélni.

Kerem segitsen valaki tegnap vettem egy samsung i9000 (galaxy s ) es az 1 ideges tenyezo az hogy pl temple run szaggat ezt nem tudom felfogni nezek videokat neten es ott nekik nem 2.2.6 os rendszer van rajta (hasznaltan vettem)?

segitsen valaki nagyon megkoszonem

Legjobb válasz: Elsõ körben csinálj egy hard resetet. http://www.hardreset.hu/samsung-i9000-galaxy-s-hard-reset.html http://www.hard-reset.com/samsung-i9000-galaxy-s-hard-reset... Aztán nézd meg akkor is lassú-e. Keress frissítést neten keresztül. Menj fel wifire és keress a menüjébõl frissítést.

Elsõ körben csinálj egy hard resetet. http://www.hardreset.hu/samsung-i9000-galaxy-s-hard-reset.html http://www.hard-reset.com/samsung-i9000-galaxy-s-hard-reset... Aztán nézd meg akkor is lassú-e. Keress frissítést neten keresztül. Menj fel wifire és keress a menüjébõl frissítést.
A kérdező hozzászólása: mi a kombinacio mert nallam valami downloading jott ki mit csinaljak?
A kérdező hozzászólása: meg volt a hard rest!!
Nem lehet hogy sok app futott a háttérben?
A kérdező hozzászólása: van az android kill em azt szoktam mindig nyomni :)
2.2.6.? nem 2.3.6.? ha az elõbbi, akkor sürgõsen frissítsd az Androidot!
A kérdező hozzászólása: bocs elirtam 2.3.6

Jelenleg nekem a számítógépemben 2db HDD van. De csak akkor indul el ha az 1-ik van bekötve. (1 Samsung és 1 Maxtor) A problémám az hogy amikor a bios-ba belépek, nem tudom beállítani h meikről boot-oljon. Mi lehetne a megoldás?

a legelején ahol ki van írva a 2db cd/dvd meghajtó, ott meg vmi fura karakterek ir(a legfels? sorban). a kapacitás pedig 90 vmennyi GB.

Legjobb válasz: Ha nem SATA, akkor arra kell figyelni, hogy egy kábelen (az a széles 50 vagy 80 erû) két eszköznek - legyen az CD/DVD és HDD vagy két HDD vagy két CD/DVD - ellentétesen kell lennie "jumperolva". Azaz az eszköz hátulján, ahol az a széles kábel csatlakozik van egy kis rövidzár (jumper), ami rá van dugva két érintkezõre. Fölötte/alatta a felirat MASTER és SLAVE. Tehát az egyik eszközt MASTER-re a másikat SLAVE-re kell átrakni. Ha mindkét eszköz azonos helyre van jumperolva (MASTER-MASTER vagy SLAVE-SLAVE), akkor lépnek fel a fent leírt problémák. Ettõl függetlenül, lehet más hiba is. De ez az elsõ lépés a hiba okának kiderítésére.

Ha nem SATA, akkor arra kell figyelni, hogy egy kábelen (az a széles 50 vagy 80 erû) két eszköznek - legyen az CD/DVD és HDD vagy két HDD vagy két CD/DVD - ellentétesen kell lennie "jumperolva". Azaz az eszköz hátulján, ahol az a széles kábel csatlakozik van egy kis rövidzár (jumper), ami rá van dugva két érintkezõre. Fölötte/alatta a felirat MASTER és SLAVE. Tehát az egyik eszközt MASTER-re a másikat SLAVE-re kell átrakni. Ha mindkét eszköz azonos helyre van jumperolva (MASTER-MASTER vagy SLAVE-SLAVE), akkor lépnek fel a fent leírt problémák. Ettõl függetlenül, lehet más hiba is. De ez az elsõ lépés a hiba okának kiderítésére.
A kérdező hozzászólása: Oké! Rendben. Köszi hogy megpróbálsz segíteni! Megpróbálom!

Samsung s5230as telefonom van és kb 1 hete nem tudok csatlakozni az internetre:S azt irja ki h kapcsolodás sikertelen. Hogy lehetne megcsinálni?

néztem már itt kérdéseket, de egyikre sincs normális válasz, amivel meglehetne oldani:/

Legjobb válasz: Én is tmobilos vagyok kb 1 éve. Eleinte én is feltudtam csatlakozni a netre, de egyik pillanatról a másikra pár hónapja nem lehet. Én sem tudom mi lehet az oka. A netes felületükön beléptem az oldalamra ott azt írja, hogy netstart aktiválva. Tehát elvileg jónak kellene lennie, de mégsem jó. Segíteni nem tudtam, de várom, hátha valaki tud ötletet, hogy mi lehet a baj.

Én is tmobilos vagyok kb 1 éve. Eleinte én is feltudtam csatlakozni a netre, de egyik pillanatról a másikra pár hónapja nem lehet. Én sem tudom mi lehet az oka. A netes felületükön beléptem az oldalamra ott azt írja, hogy netstart aktiválva. Tehát elvileg jónak kellene lennie, de mégsem jó. Segíteni nem tudtam, de várom, hátha valaki tud ötletet, hogy mi lehet a baj.
A kérdező hozzászólása: nekem is azt irja ki.. :/
1430
Megnézitek a T-mobil honlapján, hogy mennyi az ügyfélszolgálat telefonszáma ( mobilról ingyenes). Felhívjátok, és megkérdezitek.
A kérdező hozzászólása: najó lett :D beléptem ott a menünél a komminukáció "fülbe" és ott rámentem facebookra. elé irtam egy 0-át és jóóó :)
A kérdező hozzászólása: de máskor is beléptem már netre. és ugy nem volt jó. nem értem mi baja volt:O

Samsung galaxy y -om van és rátöltötem 1 felbontásbeállito progit de beállitotam véletlenül legnagyobbra és most nem tudom beállitani sehogy mit tudnák vele csinálni?

Legjobb válasz: A felbontást nem lehet állítani... A kijelzõnek adott számú pixele van. Ennél nem lehet többet "termelni." És még ha lehetne is, akkor miért baj, hogy a legnagyobb felbontáson van?

A felbontást nem lehet állítani... A kijelzõnek adott számú pixele van. Ennél nem lehet többet "termelni." És még ha lehetne is, akkor miért baj, hogy a legnagyobb felbontáson van?
A kérdező hozzászólása: az hogy vissza álitotam a gyári beállitásokat és most csak anyi láccik h nyelv meg változtatás aztán kész és aréb nem lácodik semmi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!