Találatok a következő kifejezésre: 1 Samsung van és nem (35 db)

Van 1 Samsung monitorom, és nem tudom be inditani mert nem ég a zöld led. Hol keressem a hibát?

Valami öteletek ha vannak jó lenne...

Legjobb válasz: Elsõ sorban a táp kábelt nézd meg.

Elsõ sorban a táp kábelt nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Már meg volt. Köszi

1 Samsung Sgh-u600-am van és nem tudom átjátszani a gépemről a mobilokra a cuccost. Mit csináljak?

Legjobb válasz: a gép teljesen más formátumba teszi a dolgokat mint a telod. probálj szerezni hozzá progikat és alakitgasd a dolgokat sok szerencsét

a gép teljesen más formátumba teszi a dolgokat mint a telod. probálj szerezni hozzá progikat és alakitgasd a dolgokat sok szerencsét
Ha képeket zenéket filmeket szeretnél a telódra tölteni, akkor telepítsd fel a samsung PC studio 3at a gépre. A samsung honlapjáról tudod letölteni.

Samsung galaxy 10.1 tabom van és telefonálni is szeretnék rajta, viszont a market nem kinálja fel a vibert. Tudnátok segíteni abban hogy mi a megoldás?

Legjobb válasz: Az a baj, hogy a viberhez telefonszám is kell. Az meg egy sim kártya meglétét takarja. Ha nem tudsz a tabba sim-et tenni akkor a viber halott ügy. Inkább Skyeppal próbálkozz.

Az a baj, hogy a viberhez telefonszám is kell. Az meg egy sim kártya meglétét takarja. Ha nem tudsz a tabba sim-et tenni akkor a viber halott ügy. Inkább Skyeppal próbálkozz.
A kérdező hozzászólása: Hát sim kártya van benne, sms-t is küld, de telefon ikon nincs....


Szia! Lehet hogy a termékregisztrációról van szó... LINK:[link]
A kérdező hozzászólása: nem sajnos, nem. a az ügyfélszolg. nõ mondta, h az ami nekem van egyeu-s gari és érvényesíteni kell... dec.11-én lejár az 1 év amit kaptam alapból! hogyan tovább azt nem tudom...:S
A kérdező hozzászólása: valaki nem tud segíteni?
Ahol vetted oda menj be
Így van fordulj azokhoz ahol vetted. Ha szerencséd van adnak egy magyarországi garpapírt. Gondolom netes rendelés volt, nem sok jót halottak róluk.
A kérdező hozzászólása: neten vettem, de nem üzletbõl, hanem kéztõl. viszont már elintéztem a garit, és adtak egy 2 éves magyar garit, és utánna él a 3 éves unio-s.

Jelenleg nekem a számítógépemben 2db HDD van. De csak akkor indul el ha az 1-ik van bekötve. (1 Samsung és 1 Maxtor) A problémám az hogy amikor a bios-ba belépek, nem tudom beállítani h meikről boot-oljon. Mi lehetne a megoldás?

a legelején ahol ki van írva a 2db cd/dvd meghajtó, ott meg vmi fura karakterek ir(a legfels? sorban). a kapacitás pedig 90 vmennyi GB.

Legjobb válasz: Ha nem SATA, akkor arra kell figyelni, hogy egy kábelen (az a széles 50 vagy 80 erû) két eszköznek - legyen az CD/DVD és HDD vagy két HDD vagy két CD/DVD - ellentétesen kell lennie "jumperolva". Azaz az eszköz hátulján, ahol az a széles kábel csatlakozik van egy kis rövidzár (jumper), ami rá van dugva két érintkezõre. Fölötte/alatta a felirat MASTER és SLAVE. Tehát az egyik eszközt MASTER-re a másikat SLAVE-re kell átrakni. Ha mindkét eszköz azonos helyre van jumperolva (MASTER-MASTER vagy SLAVE-SLAVE), akkor lépnek fel a fent leírt problémák. Ettõl függetlenül, lehet más hiba is. De ez az elsõ lépés a hiba okának kiderítésére.

Ha nem SATA, akkor arra kell figyelni, hogy egy kábelen (az a széles 50 vagy 80 erû) két eszköznek - legyen az CD/DVD és HDD vagy két HDD vagy két CD/DVD - ellentétesen kell lennie "jumperolva". Azaz az eszköz hátulján, ahol az a széles kábel csatlakozik van egy kis rövidzár (jumper), ami rá van dugva két érintkezõre. Fölötte/alatta a felirat MASTER és SLAVE. Tehát az egyik eszközt MASTER-re a másikat SLAVE-re kell átrakni. Ha mindkét eszköz azonos helyre van jumperolva (MASTER-MASTER vagy SLAVE-SLAVE), akkor lépnek fel a fent leírt problémák. Ettõl függetlenül, lehet más hiba is. De ez az elsõ lépés a hiba okának kiderítésére.
A kérdező hozzászólása: Oké! Rendben. Köszi hogy megpróbálsz segíteni! Megpróbálom!
Bemész a recoverybe és ott wipeolsz. De mindened eltûnik majd.
A kérdező hozzászólása: Köszi de nem mûködik mert ez az oldal http://www.hardreset.hu/samsung-i9100-galaxy-s2-hard-reset.h.. Nem hoz be nekem semmit megnyomom én a gombokat ahogy le vannak írva és mégse jó nem hoz be semmit :(

Ha samsung galaxy i5700 spican 2.1 es frissítés van akk nem tiltja le a progikat mint a psp amiket letöltök?

Mert a pspre letöltök progit ráviszem és corrupted data. Androidnál ezt nem irja bárhányas frissítés is van rajta?

Legjobb válasz: samsung i5700 galaxy spica-n

A kérdező hozzászólása: samsung i5700 galaxy spica-n

Van egy samsung star 3asom, de nem engedi h tegyek ra hatterkepet, beakarom allitani es folyton azt irja h ki h a memoriam megtelt pedig van benne egy 1 gb kartya es 1 kep van rajta, mit csinaljak?

Legjobb válasz: Törölj a telefonba mentett dolgokból, vagy másold át a kártyára. Esetleg a képed lekicsinyítve próbáld újra.

Törölj a telefonba mentett dolgokból, vagy másold át a kártyára. Esetleg a képed lekicsinyítve próbáld újra.
A kérdező hozzászólása: hat de tok ures a telefon semmi sincs rajta es megsem engedi , most volt kartyafuggetlenitve , miutan megcsinaltal ha hivtak kikapcsolt a telefon visszavittem, most megint vigyem vissza?
"most megint vigyem vissza?" Ne vidd vissza, jó lesz ez így is, majd írogatunk egymásnak.
A kérdező hozzászólása: ha nem tudsz tanacsot adni , akkor pofa be

Hogyan tudom megnézni hogy milyen firmware van az Xbox 360amon? Most töltök le 1 játékot és nem tudom hogy milyen program vagy patch kell rá hogy elinduljon. Azt hiszem samsung a dvd olvasója

Legjobb válasz: Ha van másolt játékod ami mûködik akkor töltsd le a 360 wawes patcher 1.2.6-ot. A programnál a browse-ra rámész, kikeresed a játékod iso fájlját. Ott lesz alatta, hogy hanyas firmware van rajta. Aztán a letöltött játékot kicsomagolod ahogy kell(nyilván). Utána a 360 wawe-ba ugyanúgy ahogy az elõbb, berakod a letöltött játéknak az iso-ját. Ha ugyan az, akkor nem kell csinálni vele semmit. Ha másmilyen, akkor alatta látsz ilyeneket:Wawe1 Wawe2....stb. Ott kiválasztod azt amilyen a kiírt játékod volt. Utána Patch my ISO file in Wawe(amilyenre akarod szám). Így nem is kell újra flesheltetned az xboxodat.

Ha van másolt játékod ami mûködik akkor töltsd le a 360 wawes patcher 1.2.6-ot. A programnál a browse-ra rámész, kikeresed a játékod iso fájlját. Ott lesz alatta, hogy hanyas firmware van rajta. Aztán a letöltött játékot kicsomagolod ahogy kell(nyilván). Utána a 360 wawe-ba ugyanúgy ahogy az elõbb, berakod a letöltött játéknak az iso-ját. Ha ugyan az, akkor nem kell csinálni vele semmit. Ha másmilyen, akkor alatta látsz ilyeneket:Wawe1 Wawe2....stb. Ott kiválasztod azt amilyen a kiírt játékod volt. Utána Patch my ISO file in Wawe(amilyenre akarod szám). Így nem is kell újra flesheltetned az xboxodat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!