Találatok a következő kifejezésre: 1 Samsung van és (99 db)

Van 1 Samsung monitorom, és nem tudom be inditani mert nem ég a zöld led. Hol keressem a hibát?

Valami öteletek ha vannak jó lenne...

Legjobb válasz: Elsõ sorban a táp kábelt nézd meg.

Elsõ sorban a táp kábelt nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Már meg volt. Köszi

Samsung galaxy 10.1 tabom van és telefonálni is szeretnék rajta, viszont a market nem kinálja fel a vibert. Tudnátok segíteni abban hogy mi a megoldás?

Legjobb válasz: Az a baj, hogy a viberhez telefonszám is kell. Az meg egy sim kártya meglétét takarja. Ha nem tudsz a tabba sim-et tenni akkor a viber halott ügy. Inkább Skyeppal próbálkozz.

Az a baj, hogy a viberhez telefonszám is kell. Az meg egy sim kártya meglétét takarja. Ha nem tudsz a tabba sim-et tenni akkor a viber halott ügy. Inkább Skyeppal próbálkozz.
A kérdező hozzászólása: Hát sim kártya van benne, sms-t is küld, de telefon ikon nincs....


Van 1-samsung c3050-es telom amin a telefonzárt nemtudom feloldani valahogy ügyesen le let zárva?

szoval kellene valami kod vagy program vagy bármi amive feloldhatnám! tudom hogy nem lehetetlen mavoltam 1 telo boltban ott aszt mondták hogy 3000ft lene!aha telo meg egy tizesvolt akkor holisvagyok mégmielöt valaki lehüjézne tudom pancser vagyok hogy igy elcsesztem dehát ezvan? segisen akki tud!!

Legjobb válasz: próbáltad a gyári kódot? azt hiszem 000000

próbáltad a gyári kódot? azt hiszem 000000
A kérdező hozzászólása: nem jötbe de azért kösz :szoftver frisitést kellene csinálnom de hogyan? elvileg akkor minden nulázodik?
jolán

Van egy Samsung Star II-m, és szeretném Androidossá tenni. Egy oldalon azt láttam hogy akinek Galaxy Spicaja van és pannon-os, és bemegy egy Samsung boltba, annak ráteszik az Android 2.1-et 2 óra alatt. Ha ez igaz, akkor talán az enyémre is rátennék?

Legjobb válasz: A spicara azért tették fel a 2.1-et mert azon alapból 1.6 volt. De ez otthon is elvégezhetõ. Ezzel szemben a star II-n semmiféle android nincs és nem is tartozik azon kevés nem androidos telefonok közé amelyere rá lehetne tenni az androidot.

A spicara azért tették fel a 2.1-et mert azon alapból 1.6 volt. De ez otthon is elvégezhetõ. Ezzel szemben a star II-n semmiféle android nincs és nem is tartozik azon kevés nem androidos telefonok közé amelyere rá lehetne tenni az androidot.
lehet rá androidot tenni, csak macerás Nekem pl az egyik haverom csinálja meg
nekem is star2 m van. én nagyon szeretem de az a bajom h nincs marketem. kösz h mondod h van rá android :D
Ugyanebben a cipõben járok én is, én konkrétan vodafonos vagyok, és ha bemennék egy ilyen szaküzletbe akkor tudnának nekem rárakni androidot? Ezt náluk kell keresnem?

Jelenleg nekem a számítógépemben 2db HDD van. De csak akkor indul el ha az 1-ik van bekötve. (1 Samsung és 1 Maxtor) A problémám az hogy amikor a bios-ba belépek, nem tudom beállítani h meikről boot-oljon. Mi lehetne a megoldás?

a legelején ahol ki van írva a 2db cd/dvd meghajtó, ott meg vmi fura karakterek ir(a legfels? sorban). a kapacitás pedig 90 vmennyi GB.

Legjobb válasz: Ha nem SATA, akkor arra kell figyelni, hogy egy kábelen (az a széles 50 vagy 80 erû) két eszköznek - legyen az CD/DVD és HDD vagy két HDD vagy két CD/DVD - ellentétesen kell lennie "jumperolva". Azaz az eszköz hátulján, ahol az a széles kábel csatlakozik van egy kis rövidzár (jumper), ami rá van dugva két érintkezõre. Fölötte/alatta a felirat MASTER és SLAVE. Tehát az egyik eszközt MASTER-re a másikat SLAVE-re kell átrakni. Ha mindkét eszköz azonos helyre van jumperolva (MASTER-MASTER vagy SLAVE-SLAVE), akkor lépnek fel a fent leírt problémák. Ettõl függetlenül, lehet más hiba is. De ez az elsõ lépés a hiba okának kiderítésére.

Ha nem SATA, akkor arra kell figyelni, hogy egy kábelen (az a széles 50 vagy 80 erû) két eszköznek - legyen az CD/DVD és HDD vagy két HDD vagy két CD/DVD - ellentétesen kell lennie "jumperolva". Azaz az eszköz hátulján, ahol az a széles kábel csatlakozik van egy kis rövidzár (jumper), ami rá van dugva két érintkezõre. Fölötte/alatta a felirat MASTER és SLAVE. Tehát az egyik eszközt MASTER-re a másikat SLAVE-re kell átrakni. Ha mindkét eszköz azonos helyre van jumperolva (MASTER-MASTER vagy SLAVE-SLAVE), akkor lépnek fel a fent leírt problémák. Ettõl függetlenül, lehet más hiba is. De ez az elsõ lépés a hiba okának kiderítésére.
A kérdező hozzászólása: Oké! Rendben. Köszi hogy megpróbálsz segíteni! Megpróbálom!

Van egy samsung star 3asom, de nem engedi h tegyek ra hatterkepet, beakarom allitani es folyton azt irja h ki h a memoriam megtelt pedig van benne egy 1 gb kartya es 1 kep van rajta, mit csinaljak?

Legjobb válasz: Törölj a telefonba mentett dolgokból, vagy másold át a kártyára. Esetleg a képed lekicsinyítve próbáld újra.

Törölj a telefonba mentett dolgokból, vagy másold át a kártyára. Esetleg a képed lekicsinyítve próbáld újra.
A kérdező hozzászólása: hat de tok ures a telefon semmi sincs rajta es megsem engedi , most volt kartyafuggetlenitve , miutan megcsinaltal ha hivtak kikapcsolt a telefon visszavittem, most megint vigyem vissza?
"most megint vigyem vissza?" Ne vidd vissza, jó lesz ez így is, majd írogatunk egymásnak.
A kérdező hozzászólása: ha nem tudsz tanacsot adni , akkor pofa be

Vettem 1 samsung star 2t és van néhány problémám, tudnátok segíteni?

Vettem 1 samsung star 2t és mindig mindent a telefonra instalál ,hogy tudnám megoldani , hogy a memória kártyára instalálja a dolgokat? Mert a telefon memóriája kicsi és így hamar megtelik :(( És abban tudna valaki segíteni ,hogy a youtube-n miért nem mennek a  videok ,a bufferelés mindig 0 marad.:(( Segitsetek pls...kösz előre is:D

Legjobb válasz: 1.: Az app2sd, ami neked kell csak 2. 2-es android szükséges. A beállításokban van olyan legalul, hogy telefon adatok. Na ott nézdd meg. 2.: Mobilnet vagy wifi?

1.: Az app2sd, ami neked kell csak 2. 2-es android szükséges. A beállításokban van olyan legalul, hogy telefon adatok. Na ott nézdd meg. 2.: Mobilnet vagy wifi?
Nekemiss samsung star II esem van, igaz nekem betölti a videot de minden videonak csak a felét .... és kiirja h megszakadt a kapcsolat.. A star II es nem támogatja a youtube alkalmazást, ez a probléma... A MEMORIÁVAL kapcsolatban: RÁMÉSZ : Beállitások és ott majdnem legalul h Memória és abban bennelesz h Alapértelmezett memoria és az lesz az. Ha vmit telepitesz A telefonra pl játékot akkor azt csak a telora tudod menteni a mem kártyára nem!
A kérdező hozzászólása: Mind 2-t megcsináltam , de nem használ A youtube nem érdekel annyira inkább abban segitsetek , hogy mit tudnák tenni a mermóriával....mármint az alkalmazásokkal(mint ahogy irtam a leirásban)
Próbáld meg, hogy ki.be kapcsolod a telót. Néha ez megoldja a problémát. Vagy ha nem, akkor merítsd le fullra úgy, hogy kikapcsoljon. Nem kell flash player, ennek a telónak a hardvere nem is lenne elég hozzá
A kérdező hozzászólása: Olyat is olvastam , hogy adobe flash player kell a youtube-hoz , ha igen akk azt hogy tudnám rá tenni vagy be szerezni a telefonra?
A kérdező hozzászólása: igen
A kérdező hozzászólása: kéne , de nem megy...
youtube kliens van rajta gyárilag?
Hát pedig kéne mennie...
A kérdező hozzászólása: hát sajna ez se megy , csak azt írja , hogy Pufferelés...0%
youtube problémánál talán segít, ha azt írod a böngészõbe, hogy m.youtube.com Így talán megfogja jeleníteni
A kérdező hozzászólása: sm baj , azért kösz
LOL. SRY akk.
a Star2 nem Androidos...
A kérdező hozzászólása: Wifi
A kérdező hozzászólása: ertem...

Miért van az, hogy haverom vett 1 PS3 Super Slimet és csak a DVD olvasó hangját hallani. Az enyém pedig nagyon hangosan zúg, mindkettõ Super Slim. Az övé 12gb-s de vettek bele 1 Samsung merevlemezt. Az enyém gyárilag 500gb-s. Lehet ez a gond?

Legjobb válasz: A gyári 12 gigás tárhely nem HDD, hanem SSD, aminek gyakorlatilag 0 hangja van, így érthetõ lett volna, ha az övé halkabb. De ha kicserélték HDD-re akkor már annak hangosabbnak kéne lennie, bár ha egy pont halkabb fajta HDD-t vettek bele akkor érthetõ, ha halkabb.

A gyári 12 gigás tárhely nem HDD, hanem SSD, aminek gyakorlatilag 0 hangja van, így érthetõ lett volna, ha az övé halkabb. De ha kicserélték HDD-re akkor már annak hangosabbnak kéne lennie, bár ha egy pont halkabb fajta HDD-t vettek bele akkor érthetõ, ha halkabb.

Van 1 Samsung UE40ES6140 tv-m és van benne 1 pixelcsík, kilehet valahogy javítani?

Pl.:masszírozással?A csík kékes színű.Nem fekete,tehát nem halott.Tippeket írnátok,ami be vállt már valakinél?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!