Találatok a következő kifejezésre: 1 órája hogy (39 db)

jegelném és valami krémmel kenegetném
Borogasd. Mármint a gyerekre a padot... Megérdemelné.
A kérdező hozzászólása: szerintettek meg rögeneztesem?
Ahhoz azért nagyon kemény gyereknek kellett volna lennie, hogy a sípcsontjával eltörje a combcsontod. (Akkor nem is tudnál járni.) Szerintem izmok sérülhettek, pihentesd és kenegesd valóban.
ctrl+0 nyomj
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, sikerült.Még eddig nem volt ilyen.
Nem, a ló valaǥát! Ez véletlenül nem történhetett meg, ugyanis a zoomhoz nem elég görgetni, mellette _nyomni kell a CTRL-t is_, egyébként nem zoomol. Tehát direkt csináltad. A FireFox pedig megjegyzi az oldal nagyítását. Már amúgy egyébként meg megtanulhatnád az alapvetõ billentyûkombinációkat, nem azért a pár percért, amit rá kell szánni... A CTRL+0 minden olyan programnál mûködik, ami képpel foglalkozik. Ahogy a CTRL+C, CTRL+V, CTRL+S, CTRL+A, CTRL+W, CTRL+O is ugyanúgy minden programban.

1 órája küzdök vele, de sehogyan nem tudom megcsinálni a feladatokat. Hogyan csináljam meg? 1, mekkora a sin 2x értéke, ha cos x=3/5 2, mekkora a sin x értéke, ha tg x =5/8 3, mekkora a cos^2 y értéke, ha tg y =3

Legjobb válasz: elöször a sin2x= 2*szinx*cosx utána használd a sin·2x+cos·2x=1 azonosságot. sinx=gyök alatt(1-cos·2x) ebbõl megkapod a sinx-t.

elöször a sin2x= 2*szinx*cosx utána használd a sin·2x+cos·2x=1 azonosságot. sinx=gyök alatt(1-cos·2x) ebbõl megkapod a sinx-t.
A kérdező hozzászólása: az egyik 4/5 lett ha minden igaz, de a többit nem tudom :(
(2)-höz: tg x = sin x/cos x valamint sin^2 x + cos^2 x = 1 képletbõl cos x-et kifejezni sin x-szel, és így már ki lehet fejezni a tg x-et pusztán sin x-szel, majd az egyenletbõl kiszámolni sin x-et. (3)-hoz is csak ezt a két egyenletet kell használni. Ügyelni az elõjelekre és a többszörös megoldásokra.
Az elsõ megoldása hiányos, mivel sinx=±√(1-cos^2(x)), így sin(2x) értékére 2 különbözõ értéket kapunk; egyszer, ha sin(x) pozitív, egyszer ha negatív.


16 hetes vagyok. Kb. 1 órája folyamatosan tompán fáj a bal oldalam (enyhe nyomás szerűség). Elképzelhető, hogy huzamosabb ideig (1-2 órán keresztül) ugyanott van a picúr?

Legjobb válasz: igen elképzelhetõ,nekem is baloldalon szokott fájni,már lefelé fordúlt a baba és nyom.ilyenkor feküdj oldalra,lazíts.nekem bevált.de orvos nem vagyok,említsd meg azért neki is,hogy megnyugodj.

igen elképzelhetõ, nekem is baloldalon szokott fájni, már lefelé fordúlt a baba és nyom.ilyenkor feküdj oldalra, lazíts.nekem bevált.de orvos nem vagyok, említsd meg azért neki is, hogy megnyugodj.

Fizika. Hogy kell megoldani? Már 1 órája ezzel a feladattal szenvedek, de nem jutottam semmire.

35 kg-os, 0°C-os jégtömb vízszintes felületen csúszik. A kezdősebesség 6,5 m/s, a végsebesség 4,8 m/s. Tegyük fel, hogy a súrlódásnál keletkezett hő teljes egészében a jég elolvasztására fordítódik. Mekkora tömegű jég olvadt meg a súrlódás következtében? A jég olvadáshője 335 kJ/kg.

Legjobb válasz: 1/2 * M * ( v1^2 - v2^2 ) = m * olvadáshõ ;; 335000 J/kg ! Csak m ismeretlen, tehát ... ennyire bonyolult.

1/2 * M * ( v1^2 - v2^2 ) = m * olvadáshõ ;; 335000 J/kg ! Csak m ismeretlen, tehát ... ennyire bonyolult.
Ezek szerint. Vagy telefonon/suliban/munkahelyen bejelentkezve maradtál.
A kérdező hozzászólása: ezek kivannak zárva, csak itthonról netezek jóideje
Hát erre annyit tudok mondani hogy a mai világban sok a hacker!Szóval ezekszerint Gabesz arra utalt hogy feltörték az e-mailod nyugi nekem is van rádásul 2 de eggyiket se törték fel.VIszont ezesetben annyit tudsz tenni hogy csinálsz 1 uj fiókot nekem az skypeom törték fel ma csinálok 1 ujjat!!!:/ :/ :/ Addigis nyugi van!:) Szivesen!
Oszt mégis mekkora mennyiséghez? 1 banánhoz vagy 1000hez? Mondjuk eleve nem értem cukor minek bele.
Én cukrot nem is rakok bele, csak tej és banán, azt nem tudom mennyi tej csak úgy öntök bele valamennyit.
Biztos attol faj a fejed? Szerintem sem a banan, sem a tej, sem a cukor nem okoz fejfajast. Amugy ha teszel is bele cukrot a 3ek az sok. En vanilia fagyit szoktam, bar az inkabb banan milkshake.
A kérdező hozzászólása: 2db banánhoz. Akkor jah, a cukor lehetett a probléma. :) Egyébként az interneten olvastam az elkészítését. Gondoltam kipróbálom. Legközelebb akkor cukor nélkül próbálom.
A kérdező hozzászólása: Szerintem tuti ettõl van, mert rögtön utána kezdett el fájni a fejem. Nah mindegy.Legközelebb cukor nélkül próbálom ki és több tejjel.
legnagyobb kukaságot csináltál. tejet semmilyen körülmények között nem eszünk iszunk gyülölccsel. A lehetõ legtonn ámá-t ez termeli (mire nem jó az ayurveda) lehetséges hogy ettõl fájt a fejed vagy bármid.
legtöbb*

Nemrég kb 1 órája szolt egy szám a Class fm-be, megtudná valaki mondani hogy mi volt az?

Nem tünt réginék a szám, a refrénje meg valami single home féle volt, de ha ezt igy beirom nem add ki semmit a kereső.

Legjobb válasz: 2012-02-18 14:00 Sunrise Avenue - Hollywood Hills 2012-02-18 13:55 Ákos - Adj hitet 2012-02-18 13:50 Lady Gaga - Poker Face 2012-02-18 13:45 4 The Cause - Stand By Me 2012-02-18 13:40 Alex Gaudino Feat. Kelly Rowland - What A Feeling 2012-02-18 13:30 Five - Keep On Movin' az a baj, hogy ez az oldal, amit találtam csak 5 percenként frissít :( http://www.rtvstat.hu/

2012-02-18 14:00 Sunrise Avenue - Hollywood Hills 2012-02-18 13:55 Ákos - Adj hitet 2012-02-18 13:50 Lady Gaga - Poker Face 2012-02-18 13:45 4 The Cause - Stand By Me 2012-02-18 13:40 Alex Gaudino Feat. Kelly Rowland - What A Feeling 2012-02-18 13:30 Five - Keep On Movin' az a baj, hogy ez az oldal, amit találtam csak 5 percenként frissít :( http://www.rtvstat.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)

Lenyelhette? 1 órája vettem észre, hogy lánykám füléből hiányzik az egyik fülbevaló, azóta keresem, de nem találom sehol.

Végig mellette voltam, és ha lenyelte volna akkor azt észre vettem volna, hogy furcsa hangokat ad, vagy nyeldes, nem? Amúgy 7 hós, úgyhogy még nem izgatják az ilyen apró tárgyak (legalábbis eddig)

Legjobb válasz: Az én kislányomnak a pelusában találtuk meg egyszer. Nem lenyelte, hanem belecsúszott a bodyjába, onnan meg, ahogy ficergett a pelusba belecsúszott elõre a derékrész alá. Én is azt hittem, hogy lenyelte, aztán meg nagyon elcsodálkoztam, hogy hogyan jutott a pelusig... kívülrõl... :-) Egyszer pedig a párnahuzatra akadt rá, ahogy megemeltem, emelkedett az is, így nem találtam meg. Másnap reggel lett meg, úgy tûnik éjjel valahogy leakadt a párna aljáról, és reggel, amikor megint tûvé tettem érte mindent, ott volt már a kispárna alatt. Cselesek ezek a tárgyak. Kicsi az esélye, hogy lenyelte a gyerkõcöd.

Az én kislányomnak a pelusában találtuk meg egyszer. Nem lenyelte, hanem belecsúszott a bodyjába, onnan meg, ahogy ficergett a pelusba belecsúszott elõre a derékrész alá. Én is azt hittem, hogy lenyelte, aztán meg nagyon elcsodálkoztam, hogy hogyan jutott a pelusig... kívülrõl... :-) Egyszer pedig a párnahuzatra akadt rá, ahogy megemeltem, emelkedett az is, így nem találtam meg. Másnap reggel lett meg, úgy tûnik éjjel valahogy leakadt a párna aljáról, és reggel, amikor megint tûvé tettem érte mindent, ott volt már a kispárna alatt. Cselesek ezek a tárgyak. Kicsi az esélye, hogy lenyelte a gyerkõcöd.
A kérdező hozzászólása: Végre megtaláltam a fülbevalót :) Persze a leglehetetlenebb helyen, de szerencsére nem nyelte le a pindurkám!
nem lehet hogy ami ruha rajta van az alá eset be?nem hiszem hogy lenyelhette
szerintem sem nyelte le.lehez hogy a ruhájába van beleakadva, vagy esetleg az ágyában már korábban kiesett. remélem meglesz!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sajnos még mindig nincs meg, de keresem tovább. Remélem nem a babóm pocijában kötött ki, bár annak szerintem lennének jelei.
Szerintem nem nyelte le, de ha le is nyelte szerintem ki fogja kakilni. Mi is elvesztettünk már egy pár fülcsit (1 éves) de takarításnál mindíg meg lett.

Matek lecke! Létezik, hogy 18/4-ed jön ki? Egyenlettel hogy írnád fel? Már 1 órája csinálom és ez jött ki.

Egy gyalogos és egy kerékpáros 8 órakor ugyanarról a helyr?l indult a 12 km.re fekv? városba: a gyalogos 6 km/h, a kerékpáros 18 km/h sebességgel haladt. A kerékpáros húsz percet id?zött a városban, azután visszafordult, és ugyanazon az útvonalon haladt hazafelé, mialatt a gyalogos -megállás nélkül- a város felé közeledett. A várostól milyen távol, és mikor találkotott a kerékpáros a gyalogossal?

Legjobb válasz: Szerintem jó. A biciklis 40 perc alatt ér a városba, ott 20 percet van. Egy óra elteltével indul vissza. Ez alatt a gyalogos pont 6 km-t haladt. Ezzel a feladat redukálódik erre: egy 6 km-es út egyik végérõl indul egy gyalogos, másik végérõl a biciklis, hol találkoznak? Míg a gyalogos egy egységet megy, a biciklis 3-at. Így a hat kilométeres út 3/4-énél találkoznak, 6*3/4=18/4 Ezt a 4,5 km-ert a biciklis 15 perc alatt teszi meg, így 75 perc múlva találkoznak ismét.

Szerintem jó. A biciklis 40 perc alatt ér a városba, ott 20 percet van. Egy óra elteltével indul vissza. Ez alatt a gyalogos pont 6 km-t haladt. Ezzel a feladat redukálódik erre: egy 6 km-es út egyik végérõl indul egy gyalogos, másik végérõl a biciklis, hol találkoznak? Míg a gyalogos egy egységet megy, a biciklis 3-at. Így a hat kilométeres út 3/4-énél találkoznak, 6*3/4=18/4 Ezt a 4, 5 km-ert a biciklis 15 perc alatt teszi meg, így 75 perc múlva találkoznak ismét.
Szia! Nem herbayné a tanárod?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem, nem õ az :) De nem ez volt a helyes megoldás :(
Pedig nekem is hogy a herbayné meg az a hülye matek jutott eszembe... érdekelne hány van belõlük :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!