Találatok a következő kifejezésre: 1 éves vagyok egy lánnyal,akivel (24 db)

Már régóta szerelmes vagyok egy lányba, akivel anno barátok is voltunk! Az ő iránta érzett szerelem miatt vetettem véget még anno a 1, 5 éves kapcsolatomnak! Még mindig szeretem az elérhetetlen szerelmet! Mit tegye?

Szeretem,de a barátja a haverom!nemlehet több köztünk,mint haverság,mégis eszembeszokott kerülni!Rossz,mert ? lehetne életem legnagyobb szerelme!Ezt ?is tudja sztem,de nem lehet az enyém!mit tegyek hogy ne legyen az eszemben? buta kérdés...egy 22 éves pasitol..de a ti véleményetekre vagyok kiváncsi

Legjobb válasz: ezt nem egészen értem. a másfél éves kapcsolatot elhagytad õérte, akkor jártatok vagy sem? vagy a barátja kifejezést úgy értetted hogy õ van kapcsolatban? akkor meg ez elég fura helyzet volt tõled, hogy egy kapcsolatban álló lány miatt szakítasz, most meg nem is tudsz vele járni ha így van, és nagyon szereted hiába a barátod szerintem elõbb utóbb meg fogsz próbálkozni mert nehéz megállni viszont a barátságot nem szokták felrúgni egy szerelemért, bár az az igazság hogy emiatt a barátság is más

ezt nem egészen értem. a másfél éves kapcsolatot elhagytad õérte, akkor jártatok vagy sem? vagy a barátja kifejezést úgy értetted hogy õ van kapcsolatban? akkor meg ez elég fura helyzet volt tõled, hogy egy kapcsolatban álló lány miatt szakítasz, most meg nem is tudsz vele járni ha így van, és nagyon szereted hiába a barátod szerintem elõbb utóbb meg fogsz próbálkozni mert nehéz megállni viszont a barátságot nem szokták felrúgni egy szerelemért, bár az az igazság hogy emiatt a barátság is más
tudom, mit érzel. olyan volt, mint a bátyám... lelkiszemetes, tanácsot kérhettem tõle bármiben, olyan dolgokról bezséltem vele, amikrõl õseimmel sem... egyszer valamikor 2007 májusa környékén egy pillantra megállt a nagytesó nézet, és nem is apám haverja volt már, hanem A PASI. aztán gyorsan elkergettem a gondolatot... kapcsolata van. sokkal idõsebb nálam. a "bátyám". le is nyugodtam, és mûködött is, mikor elkezdtem másik pasikra koncentrálni. 2007 november. egy véletlen msn bezsélgetés és ismét a gondolattal játszottam, hogy mi van, ha õ A PASI...? aztán beszéltünk mége egyzser, és még egyszer, és ez igy ment, aztán pár nap mulva azt vettem észre, hogy belezúgtam, de kb mint vak ló a szakadékba. egy hét folyamatos flörtölgetés után msn-en találkoztunk. és akkor éreztem, hogy elkezdtem élni. pedig csak pár csók volt. és csak rá gondoltam. annyiban maradtunk, hogy lesz ami lesz. 2008 április - valami veszekedés, és szakitottam. 2008 november - újrakezdés. nem tudom, miért, de ujrakezdés. én vagyok a második nõ, akivel második nekifutásosat játszik. ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy akármilyen lehetetlennek és hihetetlennek, vagy nehéznek tûnik, mindig van megoldás!!! KITARTÁS!!!!
Kedves fiú az lesz a legjobb ha elmész egyet bulizni és felveszel egy csajszit értsd meg ez lesz a legjobb ami téged elszórakoztat azt csináld és nem fogol ráemlékezni meg kérd meg barátaidat hogy jól kiverjék a fejedbõl!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget, a véleményeket, az eddigi tapasztalatokat! Igen, utolso hozzászólo tanácsát megofgadom! elmegyek bulizni, mert jólenne ha valaki elfelejtetné velem még a volt barátnõm is, mert napmint nap eszembenvan! Már nem szeretem, mégis eszembenvan...rossz ez igy! szép napokat.

1 éves kapcsolatban vagyok egy lánnyal, akivel pár hónapon belül összeköltözünk. Most mással menne el moziba. Mit gondoljak?

Jelenleg építkezek ennek ellenére minden hétvégét a barátnömmel töltök és kikapcsolódunk valahól!

Legjobb válasz: Szerintem ez nem jelent semmi rosszat. Szerintem oszinte volt mert megkerdezte. ha lenne vmi takargatni valoja akkor nem kerdezte volna meg hanem elment volna a tudtod nelkul es azt mondta volna h baratnojenel volt. szerintem aggodalomra semmi ok. Mindenkinek meg kell hagyni egy kis mozgasteret a parkapcsolatban kulonben a maisk megfullad. En lany vagyok es nem szeretem ha egy fiu ugy nagyon ram telepszik h sehova sem tudok menni nelkule, en akkor elmenekulok. egy kapcsolatban fontos a bizalom ha az nincs meg akkor megette a fene. egyebkent lehet h te is elmennel egy csaj ismerosoddel mikozben o fozi az ebedet vagy kesobb netan gyereket nevel.

Szerintem ez nem jelent semmi rosszat. Szerintem oszinte volt mert megkerdezte. ha lenne vmi takargatni valoja akkor nem kerdezte volna meg hanem elment volna a tudtod nelkul es azt mondta volna h baratnojenel volt. szerintem aggodalomra semmi ok. Mindenkinek meg kell hagyni egy kis mozgasteret a parkapcsolatban kulonben a maisk megfullad. En lany vagyok es nem szeretem ha egy fiu ugy nagyon ram telepszik h sehova sem tudok menni nelkule, en akkor elmenekulok. egy kapcsolatban fontos a bizalom ha az nincs meg akkor megette a fene. egyebkent lehet h te is elmennel egy csaj ismerosoddel mikozben o fozi az ebedet vagy kesobb netan gyereket nevel.
Szerintem lazíts! Ha jelenetet rendezel, meg nem engeded el, az fix, hogy ront a kapcsolatotokon. Egy találkozás valóban nem jelent még semmit. -G-
Szia! Én nem voltam ilyen szituban még, és nem is akarok lenni. 25 éves nõ vok, párkapcsolatban élek, 5, 5 éve. De ha a párom mondana, tenne ilyet, én biztos, hogy nagyon kiakadnék, megbízom benne, szeret, de mégse akarjon már az ex nõvel pl moziba menni. szerintem ha vki igazán, teljes szívvel szeret vkit, akkor nem jut az eszébe ilyen dolog. Szerintem beszélj a baránõddel, mondd el neki, hogy ezt miértteszi, ez neked rosszul esik, és mit tenne õ pl a fordított helyzetben. a párod mennyi idõs? :) )
Szerintem meg nem gondolod te se komolyan hogy azért mert te vagy a párja, akkor hagyjon magamögött mindenkit... Hát eccer szerelmes volt abba a fiuba! Ez azt jelenti, holgy tökjó barátok is voltak..Köztetek is megvan ez a barátság is, nem? És az rendben h a szerelem elmult, de a szeretet (mondjuk baráti, hogy megnyugodhass...;) ) az megmaradhatott. Ez kb. olyan para, hogy ne legyenek barátai ha az én párom. Egyértelmûen jelezte hogy nem sunnyog, nem a hátad mögött csinál valamit, mert megkérdezte. Bizz meg egy kicsit jobban - magadban! És ne félj annyira attól, hogy téged nem lehet szeretni, és hogy el fogod veszíteni... Mert ha túlpörgöd az ilyeneket, akkor tényleg annyira elkezdhetsz idegesítõ lenni a jövõben, hogy elveszíted a bizalmát, a szeretetét... Csak nyugodj meg, és gondolj arra, hogy Veled van. Ez azt jelenti, hogy Téged választott, nem azt a fiut. Ez csak egy barátság köztük, mert a Te ágyadban ébred, nem máséban. Lazíts egy picit és ne hagyd h a hülye negatív gondolatok tönkretegyék nemcsak anapodat, de a kapcsolatotokat is...
Hm... fura volt olvasni az 1. és 3. hozzászólást! Tény és való, hogy fontos a bizalom, meg az, hogy ne kössétek meg egymás kezét azért annyira, kell egy kis magánszféra! Na de pont a volt pasival? Én nagyon nem örülnék annak, ha a barátom a volt csajával menne el erre-arra.. Mondjuk szerintem ez nálunk nemm fog bekövetkezni, mivel mikor összejöttünk, õ megmondta, hogy teljesen lezárta a múltat, soha nem vette fel a csajnak a telefont, amikor kereste és amikor kérte a csaj a cuccát, postán adta fel neki! Teljes mértékben rám összpontosított így egyértelmû volt, hogy én is ezt teszem! Szívbaj kerülgetne, ha a volt barátnõi közül valakivel kicsit elruccanna akárhova! Nem azért, mert benne nem bízom, mert errõl szó sincs! Inkább a másik félben nem bíznék! Szerintem ez tök normális dolog! Az meg, hogy elmondta, nem jelenti azt, hogy teljesen tiszta is lenne a lelkiismerete ezzel a dologgal kapcsolatban! Lehet, hogy ezzel csak meg akar elõzni valamit, vagy pedig egy taktikai lépés! Mivel elmondta, ezért már Te biztos nem gondolhatsz rosszra, hisz õszinte volt! Aztán õk meg csinálhatnak bármit! Most nem azt mondom, hogy feltétlen ez van, csak van pár lehetõség! Egyébként tényleg lehetséges, hogy csak egy mozi, de én nem tartom jó dolognak, hogy pont a volt pasival és pont mozi..
Az elõzõ válaszolóknak üzenem: arról szó sem volt, hogy az a fiú, akivel moziba megy, egykor a barátja volt! "Csak" egy régi ismerõse - ez önmagában még nem jelenti azt, hogy valaha is jártak együtt. A kérdezõnek pedig: megértelek, én is féltékeny lennék, de azt mondom, hogy ha ez a fiú nem "veszélyes" a kapcsolatotokra nézve, akkor nézd el ezt az egyszeri alkalmat a barátnõdnek! Hidd el, ha nekiállnál kekeckedni, még te lennél a "rossz", ha viszont egy szót sem szólsz, a barátnõd tudni fogja, hogy megbízol benne. Sztem egy alkalom nem a világ, ... majd ha hirtelen megsûrûsödnek az ilyen találkozók, akkor kezdj el aggódni!:P
4. válaszoló vagyok! Bocsi, nem tudom miért emlékeztem úgy, meg vettem úgy, pedig elõttem volt a szöveg! No mindegy! De azért én akkor is féltékeny lennék egy picit, de így, hogy csak ismerõs, azért más a helyzet! Aki meg jó pofizni próbál, elég szarul csinálja...
Szerintem csak féltékennyé akar tenni ki tudja tesztelni akar... szerintem engedd el lássa hogy megbizol benne és majd meglátod mi lessz sok sikert bár szerintem csak tesztelni akar...
Valszeg enne engem is a fene, de aggódni akkor elég, ha túl sok ilyen mozi lesz. Egyszer-egyszer belefér. Esetleg te is elmehetsz régi ismerõsökkel. Vagy mehettek idõvel hárman-négyen is, mert én pl. nyugodtabb lennék, ha látnám, kivel mászkál a barátom. :)
Ha a Szüzesség kategóriában van a kérdés, akkor kettõt találhattok! Korai még szexelni. L, 18
korai korai korai! Tudom hogy nem ez volt a kérdés. De 14 évesen szexelni korai, és még félsz is, biztos hogy el fogod rontani... szép élmény lesz 2 kisgyereknek:S ne haragudj nem akarlak leszúrni... dee miért akarsz vele lefeküdni?
Egyszerû: Add önmagad!
elõször is, ne izgulj :) tudom, mondani könnyû... szerintem ha már ilyen régóta együtt vagytok, összeszoktatok annyira, hogy az esetleges bénázásokon (mert valószínû, hogy lesznek) jót nevethessetek:) de ne feledd, az elsõ alkalom általában senkinek sem úgy sül el, ahogy eltervezte.
micsodát? nem vagy te még fiatal?
elõször is hány centi hosszú neked már??
Jézusom ..halljátok ...pl "2kisgyerek" ..Néz már meg MIEN VILÁGBA ÉLSZ ..ebe a mai korszakba 14évesen már nem számitanak kicsinek ... Óvszer lesz ? LEGYEN és akor mehet ;) 14 évesen nem õk lesznek sem az elõk sem az utolsók akik nemiéletbe kezdenek..mostnába ezen nagyon hisztiznek a "flnõttek" -.- Persze eyetértek egy meggondolatlan bulis éjszakán SZÓSEM LEHET SEXRÕL..de 1év után 14évesen ...hát neharagudj de ez már így van/lesz ... ;)
Pontosan mit ne szúrj el?
A kérdező hozzászólása: bocsánat nem neked akartam
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó a sexre gondoltam
Szerintem is korai ez még..és tudom, h együtt vagytok már 1 éve, de ha még vártok min. 2 évet, szerintem jobban fogjátok egymást becsülni is és "érezni" is. Addig érdemesebb másképp megismerni egymás testét. Persze ez a ti döntésetek, csak ha belevágtok, védekezzetek, nehogy késõbb megbánjátok!
nemcsak hogy elrontani fogod hanem nem is fogod élvezni ha ennyire izgulsz miatta, ráértek vele még pár évet... ne csesszétek már el ezzel, hogy ha együtt is maradtok 20évesen a szextõl fogtok szorongani mert az elsõ mennyire szar volt, aztán mentek megcsalni egymást hátha jobb
A többségi véleményen vagyok én is. Én 13 évesen vesztettem le a szûzességem egy 12 éves (érett) lánnyal. Hát... mindne volt csak jó nem. Elösször is az egész dolog így vissza tekintve inkább volt szánalmas mint felemelõ, szuper emlék. Nem is értem, illetve mégis, hogy miért akartok lefeküdni egymással?! De most komolyan? Persze a sexualítás izgalmas, érdekes és mint mindne ember nagyon kíváncsi vagy milyen, de halgass az idõsebbekre. Nem ismerek olyan embert akiknek ailyen korán valami örömöt jelentett volna az esemény. Persze én nagy vigyorral mentem a haverjaimhoz elújságolni hogy mekkora fiú lettem ennyi idõsen, de... hát szóval már máshogy csinálnám.
Tényleg KORAI még a szex.Csináljatok valami hasonlót, ha már ennyire ki akarjátok próbálni.Kézzel simogatás stb. Ha meg már mindenképpen ennyire akarjátok, amire még BÕVEN RÁÉRNÉTEK AKKOR ÓVSZER ÓVSZER.
Elõször ismerjétek meg egymás testét. Nem kell azonnal belevágni a szex témába.. mint ahogy írták simogatás puszilgatás. én 16 vagyok még szûz. nem kell elsietni. :)
lehet rá esély de gondoljátok át alaposan
+csak akkor ha mind a ketten nagyon így érzetek h ez jó döntls lenne
ne ba.zd szét a kapcsolatukat majd õ szakit a barátjával ha nagyon akar és akkor mehetsz hosszá de addig ne.

Van egy 1 éves lányom, és most megint várandós vagyok! Nagyon szerettünk volna egy gyereket sokat próbálkoztunk volt egy vetélésem is. Aki így válalt gyereket még mikor a másik is kicsi, hogy bírt egyedül két gyerekkel?

Kérlek írjatok tapasztalatokat,hogy lehet ezt bírni!!!Nem tudom mit tegyek.Amikor a férjem dolgozik egyedül vagyok a lányommal,Nemtudom kett?vel hogy menne.Az abortuszon gondolkozunk.

Legjobb válasz: 8 hós volt a lányom mikor direkt bevállatuk a tesót, nekünk bevállt...szuperül össze nõttek és nagyon édesek :) így a 3. babát is kis korkülönbséggel válltuk be !....a nagy 3 a kicsi 1.5 és most vagyok 9 hetes.... szóval szerintem bírni lehet bõven :) ...(mellesleg semmi segítségem a férjemen kívül de ugye õ olyan este 6 re jön )..... szerintem rossz döntés lenne az abortusz ha anyagilag bírnátok....

Nekünk tervezetten van ekkora korkülönbség. 11 hónapos volt a lányom amikor elkezdtünk próbálkozni, de nem jött össze elsõre. 21 hónap lesz kettejük között. Mindezt úgy, hogy a férjem 24-48ban dolgozik és a szabad napjain másodba megy. Szóval nincs sok segítségem. Fel vagyok készülve a legrosszabbra és arra, hogy ha az elsõ évet túléljük mindannyian, akkor onnan arany életünk lesz :) Most vagyok 23 hetes egyébként.
8 hós volt a lányom mikor direkt bevállatuk a tesót, nekünk bevállt...szuperül össze nõttek és nagyon édesek :) így a 3. babát is kis korkülönbséggel válltuk be !....a nagy 3 a kicsi 1.5 és most vagyok 9 hetes.... szóval szerintem bírni lehet bõven :) ...(mellesleg semmi segítségem a férjemen kívül de ugye õ olyan este 6 re jön )..... szerintem rossz döntés lenne az abortusz ha anyagilag bírnátok....
Én is így voltam, két kisfiam van. Voltak persze nehézségek, de a második babával már minden ezerszer könnyebb volt, a szülés is, és most, 4 és fél ill. 3 évesek, remekül elvannak, én meg nemsokára megszülöm a 3. fiút :-) Egybe letudjuk a nemalvást, õk meg bandázhatnak, összenõnek, szuper lesz! Nem véletlenül van ám ott az a pici baba, Õ egy ajándék. Bízzál, jó lesz!
Ez nem is annyira kis korkülönbség. Nekem az 1. és a 2. között 22 hónap van, a 2. és a 3. között pont 2 év. Tervezett gyerek az összes. Eszembe se jutott ezen szenvedni, hogy milyen nehéz lesz. Nem értem, most akkor akarsz gyereket vagy nem? Ha abortuszon gondolkodsz, akkor meg eddig miért nem védekeztetek? Ne aggódj, jó lesz, szerintem klassz ez a korkülönbség.
Mire megszületik a második baba, a nagy majdnem 2 éves lesz! Tudod mennyit okosodik, fejlõdik egy gyerek 9 hónap alatt, egyedül sétál, eszik iszik, átalussza az éjszakát, beszél... Tudod hányan vannak 2 picivel egyedül és megoldják! Bánnád egész életedben ha elvetetnéd.
Megmondom õszintén, ha erre hivatkozva elveteted hogy nem bírsz két gyerekkel, akkor nem vagy Anyának való, nem a gyermekeid érdekeit nézed hanem önzõ vagy!
A kérdező hozzászólása: Mi is látjuk a lányunkat hogy milyen aranyos és gyönyörû.Meg, hogy belõlünk van egy csoda!!!Örülnénk ha meg tudnánk tartani, csak azt a két gyereket fel is kell nevelni és félünk, hogy esetleg nem tudnánk megadni nekik mindent!Az iskoláztatás is olyan drága.A könyvek, ruhák, játékok és még sok minden kell.Egyszerûen nem akarjuk túl vállalni magunkat.Jó lehet, hogy bírnék velük mert a lányom már most is nagyon okos.De félek!!
9 hónapos volt a fiam, amikor a másodikkal terhes lettem. a férjem állandóan dolgozott. Gyakorlatilag este 6-7 óráig egyedül voltam itthon a két kicsivel. Nem volt könnyû, de túléltük. Mostmár jó nagyon. a kicsi 3 éves a nagy 4 és fél és nagyon jól el vannak együtt. Az elsõ 1 év az nagyon kemény volt, de megérte.
ha szerettétek volna a babát akkor miért gondolkoztok abortuszon.ne ijedj meg a feladattól.hidd el nagyon ügyesen meg fogod oldani.nem lesz könnyû 2 gyerekkel de nem lehetetlen.bízz magadban
A kérdező hozzászólása: Akartuk nagyon, hogy legyen egy gyerekünk évekig próbálkoztunk és az elsõ terhességem mikor elment majdnem elvéreztem, és kevésen múlott, hogy nem vették ki a méhemet.Korábban már kivették az egyik petefészkemet is.Aztán sok éves próbálkozás után végre megszületett a kislányunk.Ez a pici most váratlanul jött.Nem próbálkoztunk.És egyszerûen nem értjük hisz elõtte évekig nem jött össze egy sem!Az orvosok is azt mondták nehezen maradhatok terhes!

Mikor lesz mér végre valakim? 19 éves lány vagyok. Eddig egy pasim sem volt. Igaz volt egy srác akivel bulikban jól elvoltunk. Sex nem volt, csak petting. De ő sose akart tőlem semmit (nem akart velem járni). Ez már 1 éve tart.

De most megmondtam neki, h ennyi volt. Mivel vagy járunk vagy nem lesz semmi több. Ennek kb 2 hónapja. Azóta viszont rosszabb napjaimon el?jön bel?lem, h hiányzik, jó lenne végre egy barát. Akihez bármikor odabújhatok.

Legjobb válasz: Figyelj, legyen önbizalmad, mert az nagyon lényeges. Ha nem vagy megelégedve a külsõddel, változtass rajta;) új haj, új stílus, bármi, légy kreatív. És vedd észre magadban az értékeket, és ennek tudatában élj. 1. sokkal jobban fogod érezni magad 2. ezáltal jobb lesz a kisugárzásod 3. mások is más szemmel néznek rád. Meg tudom érteni, h mit érzel. És még annyit tanácsolnék ( h ha eddig nem tetted) legyél nyitottabb!

Figyelj, legyen önbizalmad, mert az nagyon lényeges. Ha nem vagy megelégedve a külsõddel, változtass rajta;) új haj, új stílus, bármi, légy kreatív. És vedd észre magadban az értékeket, és ennek tudatában élj. 1. sokkal jobban fogod érezni magad 2. ezáltal jobb lesz a kisugárzásod 3. mások is más szemmel néznek rád. Meg tudom érteni, h mit érzel. És még annyit tanácsolnék ( h ha eddig nem tetted) legyél nyitottabb!
Lehet h túl ronda vagy :S

1 hónap múlva 18 éves leszek és még szűz vagyok! Van egy lány lány aki nagyon tetszik nekem hogyan vegyem rá hogy lefeküdjön velem?

Csak értelmes válaszokat írjatok ! Köszi !!!

Legjobb válasz: Se, hogy te marha! Talán udvarolni kéne vagy valami, járni utána és hidd el túl leszel rajta! Gondolkodj IQ bajnok!

Se, hogy te marha! Talán udvarolni kéne vagy valami, járni utána és hidd el túl leszel rajta! Gondolkodj IQ bajnok!
Ha téged megkörnyékezne egy 100 kilós csaj, h márpedig le szeretne feküdni veled, de neked egyáltalán nem jönne be, akkor megtennéd? Valószínûleg nem, és semmivel nem fogod tudni rávenni. Na már most, ha te nem tetszel neki, akkor mi a fészkesz fenéért feküdne le veled, csak met te 18 éves kis éretlen fejeddel annyira szerednéd? álomvilágban élsz -.-"
drága, biztos hogy 18 leszel? nem 15? :)
Elsõ vagyok! Engem is le drágázhatnál!
Az, hogy 18 leszel csak két dolgot jelent: 1) büntethetõ vagy s a szüleidnek már nem kell utánad menni a rendõrségre 2) mehetsz szavazni. Csak hogy értsd elmagyarázom: semmi köze ahhoz, hogy te még szûz vagy, s amilyen a stílusod, egy darabig az is maradsz.
Kábítsd el és dugd meg míg ki van ütve.
3. vagyok. kedves elsõ mért is drágázzalak le? :)
Lehet, de egy kicsit a megfogalmazás nincs rendben.
A kérdező hozzászólása: :/ kérdezzetek ha valamit nem értetek
vigyél barátot, ha nem akarol romantikus kapcsolatot létesíteni a másik fiúval
1 fiú 3 lány> kiderült hogy te vagy lány egyedül> 1 lány 3 fiú. Akkor a három közül melyik akar valamit? Vagy van kettõ bu.zi?
A kérdező hozzászólása: :D szóval ezt értettétek félre " kiderült hogy csak egyedül megyek lány. " szóval csak 2en leszünk mert a másik 2 lány nem jön
ha tetszik a fiú akkor mindenképp menj el és egyedül. ha nem jön be akkor vigyél egy barátot még magad mellé. ja meg miért kötelezõ dvd-t nézni?
A kérdező hozzászólása: nem kötelezõ, csak nagyon nagyon unatkozok már itthon.

16 eves lany vagyok, van egy baratom, aki 1 evvel idősebb, mint en es lassacskan mar egy eve vagyunk egyutt. Mar kezdtem azon torni a fejem, hogy jon a karacsony es fogalmam sincs, hogy mit lenne a legmegfelelobb ajandek szamara. Mit vegyek neki?

Legjobb válasz: parfüm szerintem nem rossz választás.vagy ha szereti az ékszeereket,gyûrû vagy karkötõ,esetleg közös fotóalbumot csinálsz neki,pénztárca ilyesmik

parfüm szerintem nem rossz választás.vagy ha szereti az ékszeereket, gyûrû vagy karkötõ, esetleg közös fotóalbumot csinálsz neki, pénztárca ilyesmik
Ha szeret olvasni és azt is tudod, hogy miféléket, akkor valami olyasmi könyvet. Ha szereti a zenét, és azt is tudod, hogy miféléket, akkor valami olyasmi MP3-at, CD-t, DVD-t. Ha szereti a számítógépes játékokat, és azt is tudod, hogy miféléket, akkor valami olyasmit (2-3k Ft körül is lehet kapni nagyon sok jót). Ha szeret rajzolni/festeni, akkor jó ötlet a különbözõ ceruzák/ecsetek/festékek/papírok. De ha te magad is szeretsz kreatívkodni, alkothatsz is neki valamit saját kezûleg.
Helo...Ha lassacskán egy éve vagytok egyutt, már tudnod kellene, hogy mire vágyik, esetleg tett e vmien megjegyzést, hogy mi hiányzik neki. Parfumot csak akkor vásárolnák neki, ha tudom melyik illatot szereti. A könyveket nem tartják sokan jó ötletnek, mert "nem olvasnak", de ha van egy kedvenc zenekara, énekese, és annak a biográfiáját megvásárolnad, szerintem örömmel olvasgatná. Ha dohányos, és szép öngyujtónak is örulne... Boxeralsót nem igazán vennék neki, mivel már rég óta egyutt vagytok, és mindenki a barátjának, csak azt vásárol így is...
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, nagyon hasznosak.Hat igen mar kene tudjam hogy mit vegyek neki, de nemreg volt a szulinapja, aztan kovetkezett a mikulas nem sokara jon az egy ev...mar kifogytam az otletekbol, ezert kertem segitseget.
Én a közös programot javasolom, az mindig bejön.

Tisztelt Doktor Úr! Egy 21 éves lány vagyok. Picivel több mint egy hónapja összejöttem egy fiúval, akivel megvolt már többször is a szexuális kapcsolatom. Amikor az aktus megtörténik rá 1-2 napra vérzésem lesz, ami 3-4 napig is tart (Ez többször is előfor

Tisztelt Doktor Úr! Egy 21 éves lány vagyok. Picivel több mint egy hónapja összejöttem egy fiúval, akivel megvolt már többször is a szexuális kapcsolatom. Amikor az aktus megtörténik rá 1-2 napra vérzésem lesz, ami 3-4 napig is tart (Ez többször is előfordult már). Ön szerint mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nem valószínű, hogy komoly dolog áll a háttérben, de feltétlenül javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Az évenkénti szűrés egyébként is előírás! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nem valószínű, hogy komoly dolog áll a háttérben, de feltétlenül javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Az évenkénti szűrés egyébként is előírás! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!