Találatok a következő kifejezésre: 1 éves nem fogad szot mit (6 db)

1 éves kutyám nem fogad szot mit tehetnék ez ellen?

volt rá példa hogy elszököt és nem birtuk megfogni el is ütöte az auto

Legjobb válasz: Vidd kutyaiskolába rendszeresen pár hónapig legalább! ott meg tudják nektek tanítani az alapokat. hogy hogyan tudod fegyelmezni, hogyan tudsz következetes lenni vele. stb.

Vidd kutyaiskolába rendszeresen pár hónapig legalább! ott meg tudják nektek tanítani az alapokat. hogy hogyan tudod fegyelmezni, hogyan tudsz következetes lenni vele. stb.
Ha nem tanultad soha, hogyan kell egy kutyát tanítani, én is a kutyasulit javaslom. Ott együtt megtanulhatjátok, mit hogyan kell csinálni, mindezt jó hangulatban, ms kutyások között. Ha jó kutyasulit választasz, kifejezetten élvezni fogjátok mindketten. Csak most már menj minél hamarabb, mert a fiatal kutya könnyebben tanul, kevesebb felvett rossz szokása van.
Szia! Türelemmel, kitartással, ja és a dicséret és a jutalomfalat vagy jutalom játék, simogatás lehet a megoldás, ha jót csinál dícsérd, ha rosszat szólj rá. És ne engedj abból amit te akarsz, még ha hisztizik se, meg kell tanulnia ki a fõnök, mert ez késõbb, fõleg, ha kan tüzelési idõszakba nagyon rossz lehet, meglóghat, vagy ilyesmi. Kitartást!

Kiborító a 1, 5 éves kisfiam. Nem fogad szót (büntetés hatástalan), pörög egész nap. Mikor fog ez változni?

Amúgy okos, beszél, mindent ért, csak azt mondja rá:nem. Sarokbaállítás, kézráütés hatástalan, 10 perc múlva újra felmászik az asztalra például...

Legjobb válasz: a Szuperdada szerint a büntetés 2 éves kor alatt teljesen felesleges, nem hozza meg a várt eredményt. A határait próbálgatja, Neked meg csak az marad, hogy századszorra is leveszed az asztalról és határozottan közlöd vele, hogy ezt nem szabad. Nem kell bõ lére ereszteni, mert azt nem érti még meg (hiába értelmes, még kicsi hozzá), a határozottságot érti, érzi. Ennyi. A kezére ne csapj rá, mert Te fogsz a legjobban csodálkozni, ha verekedni kezd, azt tiltani fogod jogosan, Te pedig ugyanezt teszed... nálunk a határozottság és a következetesség vált be mind a két gyereknél.

a Szuperdada szerint a büntetés 2 éves kor alatt teljesen felesleges, nem hozza meg a várt eredményt. A határait próbálgatja, Neked meg csak az marad, hogy századszorra is leveszed az asztalról és határozottan közlöd vele, hogy ezt nem szabad. Nem kell bõ lére ereszteni, mert azt nem érti még meg (hiába értelmes, még kicsi hozzá), a határozottságot érti, érzi. Ennyi. A kezére ne csapj rá, mert Te fogsz a legjobban csodálkozni, ha verekedni kezd, azt tiltani fogod jogosan, Te pedig ugyanezt teszed... nálunk a határozottság és a következetesség vált be mind a két gyereknél.
Egyet kell ertenem az elso valaszado minden szavaval. Nekem egy 21 honapos orokmozgom van es sajnos szazszor is leszedem az ulogarnitura tetejerol. :( A kezrecsapast meg tenleg hanyagoljad ennyi idosen mert csak azt latja, hogy ha neked nem tetszik valami akkor racsapsz. Nehez lesz majd megmagyarazni neki, hogy ne csapkodjon hogy ha merges lesz majd a dackorszakba amikor te is csapkodsz ha merges vagy. :) Sajnos turelem es turelem. Persze nem kell megengedni neki mindent foleg ami veszeljes de csak az maradt, hogy az ember elveszi onnan es erelyesen raszoll.

1 és fél éves baba nem fogad szót semmiben mit csináljak vele?

nem fogad szót semmiben ha fürdeni viszem akkor nagyon nagy hisztit csap ha konnektort rángatja és szépen szólunk neki ujabb hiszti jönn rá ha le kell feküdni orditva hisztizik ha bármire kérjük meg semmiben nem fogad szót mit tanácsoltok???


5 éves a lányom. Nagyon rossz, nem fogad szót, direkt felkelti 10hós hugát, úgyhogy rengeteg veszekszünk vele. Kb 1 hete minden éjjel sír sokszor ordit Mi lehet a baj?

de nem mondja meg mi baja, aztán alszik tovább, se mi se a pici nem birja kipihenni magát.azt tudni kell h köztünk alszik.próbáltunk vele szépen beszélni de meg se hallgat.az éjszakák viszont már kibirhatatlanok, fáradtak vagyunk.és a legrosszabb h nem tudom miért sír.mit tegyek?

Legjobb válasz: Féltékeny, ennyi. Gondolom a veszekedés miatt még rosszabb neki. Miért sír? Hát ezért, mert nem foglalkoztok vele úgy mint a tesó születése elõtt. Próbáljatok többet foglalkozni vele és ne szídjátok. Úgy érzi, hogy már csak a kicsit szeretitek, mert vele foglalkoztok, és õt kell jobban óvni.

Féltékeny, ennyi. Gondolom a veszekedés miatt még rosszabb neki. Miért sír? Hát ezért, mert nem foglalkoztok vele úgy mint a tesó születése elõtt. Próbáljatok többet foglalkozni vele és ne szídjátok. Úgy érzi, hogy már csak a kicsit szeretitek, mert vele foglalkoztok, és õt kell jobban óvni.
A kérdező hozzászólása: de eddig miért nem csinálta?én próbálok vele foglalkozni de nem akar velem játszani.mindent megkap, este simogatom mig el nem alszik.mit tegyek még?sajna minden nap este 8ig egyedül vagyok velük, nincs segítségem.
Na ez a baj, hogy nincs segítséged! Próbáld meg, csak 1-2 órára valakire rábízni a kicsit. Ez alatt pedig a lányoddal elmész valahova, elég a közeli játszótér is. A lényeg az, hogy érezze, most csak vele vagy. Én a fiammal ezt a módszert használtam, és nagyon bejött. Pár alkalom után már õ mondta, hogy siessünk haza a hugihoz.

Van egy 1, 5 éves huskym nem nagyon fogad szot pedigg tanitom nap mint nap de mindent a feje utan csinal mintha nem is lennek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát a husky az ilyen. Õ a macskalelkû kutya. Merre laksz? Kutyasuliba kéne mennetek ahol megtanítanak rá, hogyan kezeld.

Hát a husky az ilyen. Õ a macskalelkû kutya. Merre laksz? Kutyasuliba kéne mennetek ahol megtanítanak rá, hogyan kezeld.
A kérdező hozzászólása: nincs kutya suli a kozelunkbe. de valami tippet h en hogy tudnam tanitani
Kamaszodik. Menj vele kutyasuliba!
Bocsi, most látom, h nincs a közeletekben kutyasuli. Akkor olvass utána jobban a fajtának, és a kutyák kamaszodásának.
Rosszul tanítod.
Jutalomfalattal próbálkoztál már?
gondoltál arra, hogy nem tanítani kellene?? hanem mondjuk , NEVELNI!!?? vajon te honnan tudod, hogy jól tanítod -e ? onnan , hogy a kutyát szót fogad ! mivel NEM EZT TESZI. talán el kellene gondolkodnod azon, hogy valamit nem jól csinálsz !? -- könyvek : jan fennel, cessare millan, stb, stb. -- tv : egy csomó jó mûsor a kutyák nevelésérõl pl: viktória stillvel , cessare millan , stb, stb --internet :) -- -- de ezek semmit sem érnek, ha a gyakorlatot nem látod . erre kellene a kutyasuli. heti egy nap ? vasárnap ?? pl? a legfontosabb a te viselkedésed megváltoztatása lenne a kutyával szemben . mivel ez a gond szinte mindíg . sajnos ahhoz , hogy megértsd nem elég , ha az ember leírja . ERRE VALÓ A KUTYASULI :)
Van egy rossz hírem: a husky ilyen, ez egy alapvetõen önfejû, makacs fajta. 2-3 év után lesznek nagyjából engedelmesek, de még akkor sem fog soha az életben úgy pattanni, mint mondjuk egy német juhászkutya. A poroszos engedelmességrõl szõtt álmokat most felejtsd el. Következetesség, türelem a siker titka. És az, hogy fogadd el a természetét. Játsz vele együtt, tedd élvezetessé számára a tanulást és ne ismételgess mindent az unalomig. Kedvenc írónõm egyik könyvében szerepelt hasonló mondat (nem biztos, hogy így áll benne szó szerint) és azt gondolom, tökéletesen illik a szánhúzókra is: úgy fékezte, hogy azt hitte, együtt nyomják a gázt.
Valamit biztosan elrontassz. Elég következetes vagy és szigorú? Igazából ezen igy nem lehet segiteni, vagy megy alapból, vagy kellene egy szakember aki megmutatja mit hogyan tegyél. Nekem a két kutyámmal semmi probléma nincs, nem is volt, még kamaszkorban is hallgatott rám, behivható volt. De ehehz bizony szigorúnak és következetesnek kell lenni és nem bedõlni a szép pofinak és nézésnek, mert nagyon könnyen túljárnak az ember eszén. Ez egy ilyen fajta, soha nem lesz szolgalelkû. (Én pont ezt szeretem benne)
hello próbálkoztál már juttalomfalattal csalogatni?
Szia! Az én kutyusom is fél évesen került hozzám, 3 hete. Bizony, Nekünk is van gondunk, bár mi kertesben lakunk. Edígi kis élete során csak a gazdájával, ill. a tesóival és az anyjával érintkezett kizárólag, így most majdnem mindenkitõl fél. Legalábbis az emberektõl, fõleg a férfiaktól. Elsõ találkozása idegenekkel rögtön azzal járt, hogy kiszakították a megszokott környezetébõl, a nyugalomból. Nálunk elég nyüzsi van, így szegénykémnek elég stresszes volt az elsõ hét. Most Én, és Anyukám az, akinek szót fogad /próbál/, máshoz oda sem megy. Nevét már érti, a gyere ide is megy, pisi, kaki az udvaron, szinte vezényszóra ezek is. Remélem, azért majd lassanként felenged mindenkivel szemben, legalábbis nem fog rettegni minden idegentõl, bár úgy érzem, ez még nem most lesz. Amúgy értelmes, okos kiskutya, kár, hogy 6 hónapíg senki nem foglalkozott a kis lelkével. Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!