Találatok a következő kifejezésre: 1 éve eddig semmi, ha (4 db)

http://www.kaali.hu Sok siekrt!
Aktus után póckold fel a fenekedet egy nagy díszpárnával, vagy valamivel, mert így a sperma nem tud visszafolyni, hanem bennt marad, tarsd így egy jó negyed óráig. Én ezt 1x csináltam meg a kisfiammal, most 5 éves. Sok sikert!

1 éve voltam tetováltatni viszont 3db kisebb barna anyajegyre rátetováltak ha eddig nem volt semmi változás akkor megusztam?

Csak szürke satír van rajta igy látszik az anyajegy.

Legjobb válasz: anyajegyre csak igazi dilettáns kretén tetovál rá. nem úsztad meg teljesen, elõfordulhat hogy évek múlva durran be, szerintem nézesd meg orvossal, nem veszítesz vele semmit.

anyajegyre csak igazi dilettáns kretén tetovál rá. nem úsztad meg teljesen, elõfordulhat hogy évek múlva durran be, szerintem nézesd meg orvossal, nem veszítesz vele semmit.

Counter strike 1.6-on játszok 2 éve. Eddig normálisan futott, de tegnap óta ha megmozdítom az egeret, akkor fps laggom van. Tudom, elég furcsa tünetek, de nem tudom mi lehet az oka, hiszen eddig semmi hasonló probléma nem volt. Ez miért van?

60 körül szokott lenni az fps, de amikor megmozdul az egér akkor 3 és 60 közt változik. Ha csak a billentyűzetet nyomom, akkor semmi baj nincs akármit csinálok, de ha megmozdul az egér, akkor elkezd laggolni.


A párommal 4 éve vagyunk együtt és eddig 1 nap volt a legtöbb idő amit egymás nélkül töltöttünk el! És ha arra gondolok, hogy nem látom 1 hétig vagy hónapig nem érzek semmit nem tudom hogy hiányozna-e. Normális ez?

Vagy ha arra gondolok hogy meghalna mondjuk..

Legjobb válasz: Csak akkor fogod tudni hogy mit érzel ha már nem lesz melletted, hanem vagy elmegy 1 hétre vagy hónapra vagy elpatkol.

Csak akkor fogod tudni hogy mit érzel ha már nem lesz melletted, hanem vagy elmegy 1 hétre vagy hónapra vagy elpatkol.
Persze mer már megszoktad, h mindig melletted van, s elképzelhetetlen lenne az milyen is, ha nincs veled. De az sem jó, h sosem vagytok néha egyedül, mer kell vis jó egy kapcsolatban az is, h ne legyünk sülve fõlve együtt, hagyjunk teret a másiknak, ne fojtsuk meg.
Ha éppen úgy alakult, hogy együtt voltatok, mert nem volt semmi ok a távollétre, akkor az önmagában még nem baj. Szerintem igenis meg kell lenni egyedül is, akár hosszabb ideig is: lehet kényszerbõl (kórház, külföldi út munka miatt), vagy lehet szabad elhatározásból is. Azt pl. betegnek tartottam, amikor az egyik kolléganõ azért nem jött el a három napos csapatépítésre, mert neki a férje mellett a helye (régimódi cég, évente max 1-szer van csapatépítés). Szerintem egészséges, önálló emberek egyedül is és együtt is megtalálják a helyüket a világban. 35/F
Régen a mamámnál volt egy konyhai falvédõ és arra az volt írva : Ha már majd nem leszek akkor fogod csak tudni, hogy ki voltam néked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!