Találatok a következő kifejezésre: 1 éve eddig (108 db)

Yasmin (yasminelle) fogamzasgatlot szedek majdnem 1 eve. Eddig sosem volt gondom, de most ciklus kozepen elkezdte verezni, mitol lehet ez?

Legjobb válasz: Nõgyógyász írta fel? Vett vért,megnézte a hormonszintedet, úgy ajánlotta zet a fajtát? nem mindenkinek jó akármelyik tabletta.

Nõgyógyász írta fel? Vett vért, megnézte a hormonszintedet, úgy ajánlotta zet a fajtát? nem mindenkinek jó akármelyik tabletta.
Szia! Semmiképp nem jó.. Gondolom nem maradt ki 1 nap sem a szedésben, és a felszívódás is akadálymentes volt. (Pl. Hasmenés, hányás miatt nem bomlik le a tabletta, így felszívódni sem tud.) Én 10 évig szedtem tablettát, aztán egyszer csak "megfordult" a rendszer, 3 hétig véreztem, 1 hétig nem. Felborult a hormonháztartásom. Na, azóta nem szedek semmit, természetesen orvos tanácsára! :) Remélem helyre állsz! Menj el dokihoz mindenképp!
A kérdező hozzászólása: Igen, nogyogyasz irta fel, vervetel nelkul. Eddig meg sajnos egy nogyogyasz sem irt fel nekem fogamzasgatlot ugy, hogy elotte megnezte volna a hormonhaztartasom. Nem ertem mondjuk azt, ha eddig jo volt a tabletta, most hirtelen miert nem jo. Hetfore kaptam idopontot az orvostol, remelem kiderul akor mi a baj. Terhes nem vagyok, elvegeztem egy terhessegi tesztet, bar nem tudom, hogy ezeket a teszteket esteleg nem befojasolhatja-e a fogamzasgatlo. Egy tabletta sem maradt ki, bar mostanaban sok antibiotikumot kellett szednem. Remelem nem vagyok ujra cisztas, mert akor volt hasonlo verzesem ket menstruacio kozott. A multkor pont hogy fogamzasgatlot kaptam ciszta elhajtasara. Koszonom a valaszokat!
A kérdező hozzászólása: Meg egy kerdes. Szerintetek alljak le most a fogamzasgatlo szedesevel vagy szedjem tovabb?

A A barátommal 1 éve vagyunk együtt, és nagyon nagyon szeretem. Én vele vesztettem el a szüzességemet is. Eddig soha nem volt vaginális orgazmusom, se vele se magamtól. Ez mitől lehet? Semmilyen pózban nem jött össze eddig.

Legjobb válasz: :D én is egy éve vagyok együtt a barátommal, és már az elsõ szexnél volt két orgazmusom.. együtt vesztettük el a szüzességünket...szólnék, h nem vagyok orgazmusmágus" "... :D ha nem engedem el magam kellõképpen... nemtudok csak az érzésre figyelni... ha nincs elég elõjáték, orális szex...csiklóizgatás... akkor nekem se megy :) de a barátom szenzációs, és ritkán hagyja annyiban a dolgot:P a ritka alkalmakban is én mondom h hagyjuk.. mert akkor épp nincs hozzá hangulatom... fontos dolgok: sok elõjáték...orális szex...(ujjazással és csiklóingerléssel)...amíg nagyon fel nem izgulsz:) olyan pózok, ahol esetleg ingerli a csiklód... pl kutya, vagy valami "nagyonösszebújós"...csókolózás... nektek izgató szóváltások... én pl szeretem néha a... csúnya beszédet:D nem ocsmány, bunkóságot...na mindegy is, próbálgassátok te mire izgulsz fel.. és h õ mire... esetleg összeülhetnétek egyik délután, és kezdésnek csak beszélgetni kéne ilyenekrõl... ki mire vágyik... közben elkezdhettek vetkõzni...meztelen csevegés... és hátha jobban ráhangolódsz, ráhangolódtok:P hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem valamennyit :) igyekeztem leírni h én miket vettem észre, nekem mitõl javult sokat... sok sikert :) sok huncutkodást

:D én is egy éve vagyok együtt a barátommal, és már az elsõ szexnél volt két orgazmusom.. együtt vesztettük el a szüzességünket...szólnék, h nem vagyok orgazmusmágus" "... :D ha nem engedem el magam kellõképpen... nemtudok csak az érzésre figyelni... ha nincs elég elõjáték, orális szex...csiklóizgatás... akkor nekem se megy :) de a barátom szenzációs, és ritkán hagyja annyiban a dolgot:P a ritka alkalmakban is én mondom h hagyjuk.. mert akkor épp nincs hozzá hangulatom... fontos dolgok: sok elõjáték...orális szex...(ujjazással és csiklóingerléssel)...amíg nagyon fel nem izgulsz:) olyan pózok, ahol esetleg ingerli a csiklód... pl kutya, vagy valami "nagyonösszebújós"...csókolózás... nektek izgató szóváltások... én pl szeretem néha a... csúnya beszédet:D nem ocsmány, bunkóságot...na mindegy is, próbálgassátok te mire izgulsz fel.. és h õ mire... esetleg összeülhetnétek egyik délután, és kezdésnek csak beszélgetni kéne ilyenekrõl... ki mire vágyik... közben elkezdhettek vetkõzni...meztelen csevegés... és hátha jobban ráhangolódsz, ráhangolódtok:P hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem valamennyit :) igyekeztem leírni h én miket vettem észre, nekem mitõl javult sokat... sok sikert :) sok huncutkodást
a csiklo megy? lehet igy vagy "beallitva" esetleg probaljon ugy ujjazni h nem ki-be mozgatja a kezet hanem korbe forgatja az ujjat, a hasad fele picit erosebben.
A kérdező hozzászólása: csikló megy...kezdettõl fogva azzal soha nem is volt problémám.Az a baj, h ha jó a szex(mmint a hüvelyi) Akkor egy idõ után mindig pisilnem kell, de mikor kimegyek a wc-re nem jön semmi csak közben kell...nem értem:S
hát jó régi kérdés már, de ha olvasnád esetleg: a pisilési inger maga az orgazmus elõszele...

Ha eddig még alig pár hónapot dolgoztam (max félév), az is már 1 éve volt, mennyi lesz az a minimális gyás, gyed, vagy gyes, amit majd kapni fogok?

Legjobb válasz: Szia! Tgyásra és gyedre akkor vagy jogosult, ha a szülést megelõzõ két éveben legalább 180 nap munkaviszonyod volt, mely lehet több részletben is. A Tgyás a fizetésed kb 70%-a (168 napig),a gyed tavaly max 80eft volt( a lurkó 2 éves koráig), ezekbõl járulékot, vagy adót is vonnak még. A gyes fix (a gyerkõc 3 éves koráig), ha jól tudom 24eft. Ha eddig tanultál nappali tagozaton, akkor valószínû, bizonyos feltételek mellett tgyásra, gyedre is jogosult vagy. Ha a 180 nap munkaviszonyod nincs meg, akkor gyesre vagy jogosult.Bõvebben: www.oep.hu.

Szia! Tgyásra és gyedre akkor vagy jogosult, ha a szülést megelõzõ két éveben legalább 180 nap munkaviszonyod volt, mely lehet több részletben is. A Tgyás a fizetésed kb 70%-a (168 napig), a gyed tavaly max 80eft volt( a lurkó 2 éves koráig), ezekbõl járulékot, vagy adót is vonnak még. A gyes fix (a gyerkõc 3 éves koráig), ha jól tudom 24eft. Ha eddig tanultál nappali tagozaton, akkor valószínû, bizonyos feltételek mellett tgyásra, gyedre is jogosult vagy. Ha a 180 nap munkaviszonyod nincs meg, akkor gyesre vagy jogosult.Bõvebben: http://www.oep.hu.
Valóban, a 180 munkanapnak kell meglennie, de ennek bejelntett munkaviszonynak kell lennie, és a két munka között max 30 telhet el. TEhát a munkavállalói kiskönyv erre nem jó!! Szerintem te csak gyest fogsz kapni, ami fix összeg és alanyi jogon jár szülés után, másra nem leszel jogosult. Az most 28.000 ft körül van. De a tb felvilágosít, ha felkeresed õket.
Azt nem tudom mi baj lehet de minden esetre vedd ki a piercinget fertõtlenítsd le, és kend be a köldököd is fertõtlenítõvel.
Nem lehet, hogy pont az a baj, hogy 1 éve benne van, és lekopott a bevonata, és fémallergiás vagy? Csak egy tipp, nekem nincs piercingem, nem tudom, van-e olyan, mint a fülbevalóknál, hogy csak nikkelmentes bevonata van.
Lehet gomba is, ha rendesen viszket.
A kérdező hozzászólása: Nem kopott le a bevonata. És aranyozott. Nem is piros a hasam meg semmi.Csak viszket és néha gennyes. :( Sajnálom, mert olyan szép ékszer. De megpróbálom a fertõtlenítõs tippet. Köszi. :)

Mikor lesz mér végre valakim? 19 éves lány vagyok. Eddig egy pasim sem volt. Igaz volt egy srác akivel bulikban jól elvoltunk. Sex nem volt, csak petting. De ő sose akart tőlem semmit (nem akart velem járni). Ez már 1 éve tart.

De most megmondtam neki, h ennyi volt. Mivel vagy járunk vagy nem lesz semmi több. Ennek kb 2 hónapja. Azóta viszont rosszabb napjaimon el?jön bel?lem, h hiányzik, jó lenne végre egy barát. Akihez bármikor odabújhatok.

Legjobb válasz: Figyelj, legyen önbizalmad, mert az nagyon lényeges. Ha nem vagy megelégedve a külsõddel, változtass rajta;) új haj, új stílus, bármi, légy kreatív. És vedd észre magadban az értékeket, és ennek tudatában élj. 1. sokkal jobban fogod érezni magad 2. ezáltal jobb lesz a kisugárzásod 3. mások is más szemmel néznek rád. Meg tudom érteni, h mit érzel. És még annyit tanácsolnék ( h ha eddig nem tetted) legyél nyitottabb!

Figyelj, legyen önbizalmad, mert az nagyon lényeges. Ha nem vagy megelégedve a külsõddel, változtass rajta;) új haj, új stílus, bármi, légy kreatív. És vedd észre magadban az értékeket, és ennek tudatában élj. 1. sokkal jobban fogod érezni magad 2. ezáltal jobb lesz a kisugárzásod 3. mások is más szemmel néznek rád. Meg tudom érteni, h mit érzel. És még annyit tanácsolnék ( h ha eddig nem tetted) legyél nyitottabb!
Lehet h túl ronda vagy :S

1 év körül sokat változnak a babák? Eddig jo étvágyú volt, most megváltozhatott? Viselkedés is változhat? Miket tapasztaltatok?

Legjobb válasz: Enyém kb 1 éves korától 1,5 éves koráig alig evett, de azóta megint, most 2 éves. 1 évesen még elég félõs volt, ha idegent látott, egybõl sírt, ez is 1,5 korában változott meg. Pont 1-1,5 éves kora között változott meg az alvási szokása is, ekkor tért át 2 alvásról 1 alvásra (kb 14-15 hónaposan). Az én lányom rengeteg változott ebben az idõszakban.

Enyém kb 1 éves korától 1, 5 éves koráig alig evett, de azóta megint, most 2 éves. 1 évesen még elég félõs volt, ha idegent látott, egybõl sírt, ez is 1, 5 korában változott meg. Pont 1-1, 5 éves kora között változott meg az alvási szokása is, ekkor tért át 2 alvásról 1 alvásra (kb 14-15 hónaposan). Az én lányom rengeteg változott ebben az idõszakban.
Szia! A lányom 4-én volt 1 éves!Na hát azóta sokminden megváltozott!Nem akar enni!Eddig mindenben rendszer volt, most szinte semmiben nincs!Nem hajlandó beülni az etetõszékbe, alig eszik meg valamit, de ha mégis abbólis keveset!Nagyon sokat akar megint ölben lenni, és izsonyat apás lett!Eddig is az volt, de most... Este alig lehet elaltatni, pedig ebben 3Hós korától rendszer van/volt! Ja és vasárnap óta nem szopin alszik el nappal, hanem szopi után be kell tenni a hintájába és 2 perc és alszik! ÉS hihetetlenül akaratos hisztis lett!Ez kb mind karácsony elõtti héten kezdõdött, vagy karácsonykor! Nálatok mi a helyzet?
Szia! az én kisfiam is dec 4-én töltötte be az elsõ életévét! Az étvágya nálunk is alább hagyott, pedíg mindíg jó étvágya volt jöhetett betegség vagy fogzás, mindíg jól evett.Most meg küszködünk, mert alíg eszik. Viszont cserébe megjött a hangja, rengeteg magyaráz persze baba nyelven, olyan kis cuki hangja van. Ami még változott nálunk, hogy jobban eljátszik egyedül is nem mászik már mindíg a nyakamba. És a hisztik! Na arról tudnék mesélni! Tudatosan csavar már az újja köré bennünket a kis komisz:)
Nekem 2 hete kedte, hogy nem nagyon eszik, 1 éves. Fontosabb dolgai is vannak, õ így gondolja. Ez az idõszak is elmúlik hamar. Oda kell figyelni. A viselkedése nem változott, jó fej csajszi. Az örökös pakoláson kívül semmi gond vele.

Van egy barátom már 1 éve és eddig minden tök jó volt, de mostanában más jár a fejemben. Egy olyan fiú akivel előtte nagyon közeli volt a kapcsolatunk. Lehet egyszerre mind a kettőbe szerelmes az ember? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Legjobb válasz: 1 éve vagy ezzel a sráccal akivel azt írod minden jó, akkor minek kéne neked egy másik? Lehetséges hogy mostanság eltûnt a rózsaszín köd vagy kicsit ellaposodott a kapcsolatotok és most újdonságra vágysz.

1 éve vagy ezzel a sráccal akivel azt írod minden jó, akkor minek kéne neked egy másik? Lehetséges hogy mostanság eltûnt a rózsaszín köd vagy kicsit ellaposodott a kapcsolatotok és most újdonságra vágysz.
Nálam is ez volt.Már a kapcsolatunk 6.hónapjában másra gondoltam, de sikerült elhessegetni a dolgot egy idõre.Késõbb megint és megint elõjött ez a gondolat.Végül már nem bírtam, szakítottam. A másik illetõvel ismét bebizonyosodott, hogy nem mûködne köztünk, de ez jó jel volt arra, hogy nem a megfelelõ személlyel voltam addig párkapcsolatban. Ha valaki megfelelõ neked és szerelem van, akkor NEM gondolsz másra, másokra, és mégcsak lehetõséget sem adsz arra, hogy mással flörtölj, vagy ismerkedj. Szerintem lépj ki a kapcsolatból és ne pazarold a "párod" idejét.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán akarok másikat, csak ismét érdekel az a fiú akibe elõtte évekig szerelmes voltam és még mindig nem közömbös számomra. Nem tudom mit kéne csinálnom, mikor a barátomat is szeretem.
A kérdező hozzászólása: nekem nagyon jo evõ a kisfiam, akármit elérakhatok, mindent megeszik, csak kaja legyen
A fiam 8 hónapos.Már eszik a mi levesünkböl, ha fözöm az ételét, neki is picit megsózom, hogy legyen íze.Pl.Spenótos krumplis husit....
ha megeszi nélküle, akkor nem szükséges. ha szeretnéd szoktatni arra, hogy lassan megszokja az ízeket, hogy késõbb abból ehessen, amiket magatoknak fõzöl, akkor sózd picit nyugodtan. én sózok minimálisan szinte a kezdetektõl, azért szinte, mert elõször bepróbálok mindent natúran, és csak utána ízesítek.
mondjuk nálunk még most sem eszi 100%-ban ugyanazt, mint mi. sokkal egészségesebben étkezik és inkább mi közelítünk az õ étrendjéhez, pl. alig sózzuk már az ételeket és nincs ételízesítõ sem a kajákban. Én pont 10 hósan kezdtem el kicsit, ici-picit sózni az ételeit, mert nem volt jó evõ. Onnantól kezdve sokkal jobban ízlettek neki az ételek (fõzelékekre gondolok) és elkezdte megenni a rizst, krumplit is.
én kezdettõl rakok bele icipici sót, 5 hónapos kora óta, és mostmár, hogy 9 hónapos, és lassan adogatok a mi fõztünkbõl is neki, inkább a miénket fõzöm sótlanabbra, szóval nálunk is mi igazodunk hozzá inkább és nem õ hozzánk.

Lehetséges olyan, hogy az 1 éve felírt és bevált foggátló (Gracial) már nem úgy hat a szervezetemre? 11 hónapja kezdtem el használni, eddig semmi gond nemvolt. Pár napja barnás folyásom van és a 11 szemnél tartok.

Legjobb válasz: Szerintem nem a tabitól van, nekem is volt ilyen egyszer, nagyon megijedtem, egybõl arra gondoltam, hogy biztos vmi polip vagy méhnyakrák. De egyik sem volt, csak "meghülyült" a szervezetem. Ez nekem kb 1,5 éves tabiszedés után volt, és azóta sem volt ilyen. (kb egy éve) De ha nagyon aggódsz, kérdezz rá a nõgyógyásznál, jobb biztosra menni, mint itt kérdezgetni, hisz senki sem tudhatja így látatlanban! :) (Rem semmi komoly!!!)

Szerintem nem a tabitól van, nekem is volt ilyen egyszer, nagyon megijedtem, egybõl arra gondoltam, hogy biztos vmi polip vagy méhnyakrák. De egyik sem volt, csak "meghülyült" a szervezetem. Ez nekem kb 1, 5 éves tabiszedés után volt, és azóta sem volt ilyen. (kb egy éve) De ha nagyon aggódsz, kérdezz rá a nõgyógyásznál, jobb biztosra menni, mint itt kérdezgetni, hisz senki sem tudhatja így látatlanban! :) (Rem semmi komoly!!!)
Lehet, hogy csak összeszedtél valamit, menj dokihoz! Én 4 és fél éve szedem a Gracial-t és maximálisan meg vagyok elégedve vele!

2 napig volt menzeszem, ez baj? 1 éve, h újra menstruálok szülés után. Eddig erõsebb volt, mint szülés elõtt, de most meg gyenge és rövid. Eddig erõs volt és 6-7 napig tartott.

Legjobb válasz: Szoptatsz még? Ha igen, akkor normális. HA nem, akkor én azért elvégeznék egy terhességi tesztet. Ha az is negatív, akkor megvárnék még egy ciklust, hogy mi történik akkor, és ha az is zûrzavaros, akkor orvoshoz mennék.

Szoptatsz még? Ha igen, akkor normális. HA nem, akkor én azért elvégeznék egy terhességi tesztet. Ha az is negatív, akkor megvárnék még egy ciklust, hogy mi történik akkor, és ha az is zûrzavaros, akkor orvoshoz mennék.
A kérdező hozzászólása: Már nem szoptatok 1, 5 éve. Terhesség? Nem is jutott eszembe ilyesmi... Akkor csinálok tesztet.
A kérdező hozzászólása: bocsi, rosszul írtam, fél éve nem szoptatok
Nyilván Te tudod, hogy mennyi esély van erre, de mivel errõl nem írtál, hogy hogyan védekeztek, ezért nekem számításba jött ez is, mint lehetõség.
A kérdező hozzászólása: Nem védekezünk, de nem is csináljuk úgy végig. Nagyon-nagyon ritkán vagyunk együtt, havonta 1 alkalommal. Tudom, h már az "örömcsepp" is tartalmazhat spermát, de eddig éveken keresztül nem történt ilyesmi. A fiam is nehezen jött össze. A kevés együtt lét, meg a stressz miatt van... Mindkettõnk részérõl.
nekem a kis babám 15 hónapos 8 hónapig szoptattam, 9. hónapra meg jött és nekem is 2 napig tart. orvosnál voltam azt mondta szülés után majd beáll.... ez volt kb, 4 hónapja azóta is 2-3 napig tart.
A kérdező hozzászólása: Ma egész nap barnás folyásom volt, néha nyálkás... Gond lehet?
A kérdező hozzászólása: Az elmúlt 1-2 hétben nagyon stresszes volt az életem, lehet azért?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!