Találatok a következő kifejezésre: 1 éve az orvos szerint semmi (3 db)

Párommal több mint egy éve próbálkozunk, hogy babánk legyen, de semmi. Nagyon sok helyen azt olvasom, hogy ha valaki 1 év alatt nem esik teherbe, akkor meddő. Az orvos szerint semmi nincs, ami gátolná a gyerekvállalást. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem nem "próbálkozni" kellene,hanem simán szeretkezni azért mert kívánjátok egymást. A "csináljunk gyereket",szerintem lelki gátakat okoz.

Szerintem nem "próbálkozni" kellene, hanem simán szeretkezni azért mert kívánjátok egymást. A "csináljunk gyereket", szerintem lelki gátakat okoz.
Van ilyen, szerintem ne add fel. :) Ha biológiailag nincs probléma, akkor elõbb-utóbb összejön. De! :D Ha gondolod legyél a kozmetikusom/fogorvosom/fodrászom/akármim. Akárkihez kezdek el járni, maximum 2 éven belül terhes lesz. :D Kb 10 nõ már biztos elment szülni, amióta az ügyfele/páciense vagyok. :D (Bocs ezt csak viccnek szántam.:D)
A meddõségnek az a meghatározása, hogy egy év alatt aktív szexuális élet mellett védekezés nélkül nem jön össze a gyerek. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem lehet gyereked, csak ilyenkor mondják azt, hogy vki meddõ. Ez lehet egy átmeneti dolog is. Az orvos milyen vizsgálatokat végzett el? Meddõségi centrumba menj és ott majd rendesen kivizsgálnak. Elõször a partnered (az egyszerûbb), mert nem biztos, hogy veled van a baj. Ha nála minden rendben, akkor jössz te. Hormonvizsgálatok, megnézik van-e peteérésed. Ha van, akkor megnézik hogy átjárható-e a petevezetõd stb.
Nagyon sok oka lehet. Egyik éppen a pszichés ok, vagyis nagyon akarjátok, nagyon görcsöltök érte. De lehet egy másik ok is. Egy ismerõsöm /nõ/ nem tudott szülni a férjétõl. Sok év után elváltak. Õ is férjhez ment, a volt férje is megnõsült. Mindkét helyen lett kisbaba. Õk egyszerûen nem passzoltak egymáshoz ilyen téren.
Szia. Olvass utána az Aviva tornának. Fórumokon CSAK jókat írnak róla. Sokan, - akiket évekkel azelõtt meddõnek nyilvánított az orvos-, hónapokon belül teherbe esett.

1 éve próbálkozunk, az orvos szerint semmi bajom. Lehetséges az hogy valami bajom lehet?

a h?m 37. 3 hétig késett,és most megjött. a h?m is 37 volt 3 hetig. és menzis görcseim is voltak,és a melleim is nagyon fájtak. 1 éve próbálkozunk,és orvosnál már voltam 2-nél is,és azt mondták hogy semmi bajom. lehetséges hogy nekem már sosem sikerül teherbe esnem?

Legjobb válasz: Olyan a mensid, amilyen szokott lenni? Mert ha pl nem olyan az állaga, vagy majd nem tart addig, ameddig szokott, akkor attól még lehetsz terhes.

Olyan a mensid, amilyen szokott lenni? Mert ha pl nem olyan az állaga, vagy majd nem tart addig, ameddig szokott, akkor attól még lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: nemtudom mert még csak most jött meg. de a most ugyanolyan piros mint vszoott lenni ilyen kezdetekkor
A kérdező hozzászólása: a hõm tenap is alacsonyabb volt. de elõtte magas. volt eggyáltalán peteérésem, vagy akkor a hõm miért volt fenn? lehetséges hogy cisztám volt?
Szia! Miért ne sikerülne, adj idõt magadnak.Nekem 2 évig nem sikerült.Fõleg, hogy nincs semmi bajod.Ne akard görcsösen, és menni fog, ez is sokat számít.Hiszel a gyertyapózban?

1 éve probálkozunk, eddig semmi. Minden rendben van velünk az orvos szerint. Mégis meddig kell még várnunk?

Már félek!

Legjobb válasz: Hasonló cipõben járunk mi is, mi 11 hónapnál járunk. Igaz, a felében nem sûrûn volt szex, a munka és az építkezés kiveszi az erõt (és a kedvet) az emberbõl. Nemrég voltam nõgyógyásznál, nélam minden rendben, bár azt mondta a 8.-dik naptól a 24.-ig kb. 36 óránként. Hja, ez elég durva. :D Én emegpróbálok nem félni, nem idegeskedni, mert az is gátolja a teherbe esést. Van egyébként egy fórum, látogass el oda, nagyon hasznos, sok sorstársunk van ott, és segítõk is. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9026561&la=81588.. Egyébként ovulációs tesztet használsz?

Hasonló cipõben járunk mi is, mi 11 hónapnál járunk. Igaz, a felében nem sûrûn volt szex, a munka és az építkezés kiveszi az erõt (és a kedvet) az emberbõl. Nemrég voltam nõgyógyásznál, nélam minden rendben, bár azt mondta a 8.-dik naptól a 24.-ig kb. 36 óránként. Hja, ez elég durva. :D Én emegpróbálok nem félni, nem idegeskedni, mert az is gátolja a teherbe esést. Van egyébként egy fórum, látogass el oda, nagyon hasznos, sok sorstársunk van ott, és segítõk is. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9026561&la=81588.. Egyébként ovulációs tesztet használsz?
Nem tudom, de nekem is elegem van a honaprol honapra valo remenykedesbol, amit a mensi tonkretesz es mindig siras a vege. Mar elore sirtam ma hogy szombaton vagy legkesobb hetfon tutira meg fog jonni. Mindenki terhes , csak en nem. :(
Én is ezt látom magam körül, hogy mindenki nagy hassal rohangál, vagy csak jobban észreveszem? Igen, szörnyû érzés, de lányok, csakazértsem keseredünk, ugye??!! (az elsõ hozzászóló)
Mi is egy éve próbálkozunk, hõmérõztem, ovu tesztet vettem, jókor voltunk együtt, mégis semmi... Most munkahelyet váltottam, szept-1-én kezdek, akkor majd nem akarom a babát, hátha összejön :) ) Kitartás mindenkinek!
Szia! Az orvos mi alapján mondta, hogy minden rendben van? Nekem is azt mondta, hogy minden ok, õ már többet nem tud tenni vagy várunk vagy menjünk el meddõségi intézetbe. Hát ott kiderült, hogy nincs nagy baj de nem minden ok.Közben a férjemet is vizsgálták. Tehát uh alapján nem tudnak mindent kideríteni. Ha érdekelnek a részletek írj privát. Addig is kitartást mindenkinek és szerintem lépjetek, mert úgy láttam, hogy náhány általános nõdoki könnyedén veszi ezt a problémát. Kitartást:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!